ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם ושבת שלום, סוף סוף הגיע הזמן המיוחל ואני רוכש מחשב נייד אשמח אם תעזרו לי בנושא זה *ולפני הכל, עכשיו פסח (מגיע) ואני מניח שיהיה מבצעים בחנויות אני צודק? כיוון שהתקציב מאוד חונק אותי כרגע- עד 4,000 וכמובן שאם ניתן לחסוך זה יהיה ממש טוב. אז ככה: *מטרות המחשב: עבודה משרדית,(אינטרנט ,אופיס) והכי חשוב- גרפיקה (פוטושופ וגם עריכת וידאו כמו אפטר אפקטס ופריימיר, מניח שאלה תוכנות שמצריכות זיכרון ראם גבוהה ויותר מניח שזה בעצם צורכי מחשב כמו של גיימרים למרות שאני לא הולך לשחק במחשב אלא לצורכי העבודות הגרפיות הנ''ל ) גודל המסך- אני חייב לציין שאני לא הכי מבין בזה, אבל כמובן שככל שהגודל טוב יותר (בהתאם לרזולוציה גבוהה כמובן) זה יהיה טוב יותר-וחוץ מזה עבודות גרפיות…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יקר השימוש - אופיס עבור הכנות שעורי הבית. לא רוצה דסקטופ, רק לפטופ. 15 אינץ' ומעלה. תקציב - 3-3.5 אלף. יש לי רק מילים טובות להגיד על השירות של דל, לכן אני רוצה לפטופ שלהם עם 3 שנים אחריות. לילדה השניה יש לפטופ עם מעבד i5 והוא די עגלה. אני רוצה מעבד חזק יותר. מתלבט על המעבד. מטלבט כמה זכרון צריך - האם 8GB יספיק לאופיס או שחייב 16? הפרש של 1000 שח. מעדיף SSD קטן ומהיר על דיסק קשיח איטי וגדול. לא יודע אם לכרטיס גראפי יש חשיבות. לא חשוב - נפח הסוללה, מקלדת מלאה, כמות כניסות, USB3, רזולוצית מסך. כן חשוב - 3 שנים אחריות של דל. מתלבט גם לגבי התוכנה. מוכרים באיביי לייסנס קי של ווינדוס ושל אופיס בגרושים. האם זה אמין? אני מוריד חינם מאתר מיקרוסופט, קונה לייסנס…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, רגע לפני שאני הולכת לרכוש מחשב נייח מתייעצת אתכם - צריך להכיל את כל תוכנות אדובי: אילוס, אינדי', פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס. אשמח לחווד של גרפיקאי שעובד על מחשב שימליץ . תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150 **התגברתי על בעיית התצוגה! לבעלי HP למינהם יש לי קורא טביעות אצבע, עכשיו אני מפעיל אותו והכל אבל אמורה להיות לו אופצייה של נעילת תקיות, אני אמור ללחוץ על תקייה או קובץ לחצן ימני ואמור להיות לי בתפריט משהוא שקשור לתוכנה ושם יש את האופצייה של הנעילה, האופצייה לא מופיעה, איך אפשר לנעול תקייה בעוד דרך או להכניס את האופצייה לתפריט? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אינטרנט סקייפ יוטיוב חשוב שיהיה קל מסך בין 12 ל14 מצאתי שני דגמים 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 אני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- בעיקרון סרטים, גלישה באינטרנט, תכנות וקצת LEAGUE OF LEGENDS * גודל המסך- 13 או 15 * רזולוציית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין * משקל רצוי- עדיף כמה שיותר קל אבל לא הכי משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * Bluetooth עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי- צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה- אני יודע ש-DELL, ASUS ו-LENOVO נחשבים חברות טובות אז יד לי עדיפות אליהם. שהמחשב יהיה בצבא אפור או שחור, שהמחשב יהיה איכותי ויחזיק לזמן רב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב נייד בטווח של 2500-3000, כשעדיף לרדת מה3 אלף. המחשב לצורכי עבודה, לא לגראפיקה או למשחקים
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה מעבד יותר טוב מבין השניים הבאים . ובכמה ? זאת אומרת עד כמה זה מורגש. core2due 1.5 ghz core due 2.0 ghz t2450
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הדגמים הם: Lenovo G560 0679-B6G HP 630 LV970UT תודה רבה על כל עצה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן זה הדגם המדובר. אני מקבל אותו בגרסת ה 16 RAM מה חשוב לי: 16 ראם אינטל דור 10 I5 או יותר 14 אינטש מקלדת מוארת מרכב איכותי טעינה מהירה חיבורי ת'אנדר בולט לא משנה לי חברה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מעבד T2450 2.0Ghz , זכרון 2048MB , צורב DVD , דיסק קשיח 160GB , מסך "15.4 WXGA , כרטיס מסך Intel GMA 950 , כרטיס רשת אלחוטי וכרטיס רשת LAN , יציאת BlueTooth , מערכת הפעלה Windows baSIC Vista Home אנגלית , שלוש שנות אחריות משקל 2.9KG סה"כ 4290 ש"חו
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש בסיסי באופן עקרוני אבל עם כרטיס מסך נחמד שיכול להריץ משחקים קלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד המסוגל להתמודד עם תוכנות גרפיקה כגון Autocad או Photoshop בצורה מעולה. המחיר המקסימלי זה עד 4K אך אם אפשר להקטין את העלות אז זה מומלץ. מומלץ גודל מסך של 15 אינץ'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה, אבל... 1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי הרבה התלבטויות וקריאת ביקורות.... נשארתי חסר החלטה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18928 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19223 ואם המחשב הבא עדיף בהרבה ולדעתכם כדאי להתגמש עוד טיפה במחיר לכיוון שלו? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10226 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD תיכנות , תאימות ל snow leopard א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה FLASH CS5 FLASH BUILDER , snow leopard ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת נוחה לכתיבה מרובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כן HD WD500G משני , HD 64G ראשי ( SSD ) , כרטיס מסך HD 5770 gigabyte, זוג מאוררים 120 , ומסך …
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לפטופ שיהיה בעצם מחשב נוסף בבית (הניידות שלו בבית חשובה). לכן גם חשובה האמינות למשך כמה שנים. המחשב ישמש לצרכי גלישה, אופיס, סרטים ומוסיקה, פה ושם פוטושופ והרצה של ויז'ואל סטודיו. בקיצור, שימוש ביתי+. אני חייב לציין שיש לי פטיש להשאיר המון תוכנות פועלות במקביל. מכיוון שמרבית העבודה של המחשב תתבצע מהבית, אני מתפשר מעט על זמן סוללה על חשבון כוח עיבוד. אני גם רוצה להשאיר את האופציה להרצת משחקים פתוחה. התקציב שלי עומד על עד 5000 ש"ח. כרגע צמצמתי את הרשימה לדגמים הבאים: Toshiba Satellite L505-13Z http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8409&perur=2&t=1&c=339 את הדגם הזה הרגשתי בחנות, ומאוד הייתי מרוצה ממנו מבחינת נוחות. בינתיים הוא הפייבוריט של…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מחפש נייד בתקציב הנל... לפחות 250 גיגה אם אפשרי שיהיה לו יציאת HDMI בלוטוס זמן סוללה לפחות 6 שעות משקל עד קילו וחצי 12 אינץ אם אפשרי 13 לא צריך צורב עדיף כרטיס רשת אלחוטי בתקן N תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם!! צריך את עזרת הפורום המכובד הזה (לא משתתף הרבה בתגובות אבל עוקב כבר שנים) בבחירת לפטופ חדש. באפשרותי לקנות בארה"ב ולחסוך אולי עוד כמה שקלים שיופנו לפרמטרים אחרים בנייד וצריך לקחת בחשבון נושא של אחריות וכדומה מטרות המחשב- עיקר העבודה תהיה אינטרנט ואופיס אבל אחוז לא מבוטל לסרטים (רצוי שיסחוב HD ללא מאמץ) ואם אפשר קצת עריכה גרפית (פוטושופ) גודל המסך- עדיפות ראשונה ל- 13.3 או 14 (הקודם שלי 15.6 והוא לא כל כך נייד) משקל רצוי- בסביבות 2 (אם אפשר פחות אפילו עדיף) האם נדרש זמן סוללה ארוך -כמה שיותר , 4-5 שעות בעבודה סבירה (לא אינטנסיבית) האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI יהיה נחמד ו-SD חובה גודל מינימלי של כונן קשיח- 256-500 כונן CD/DVD, צורב- אפשר ג…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
[h=1]שלום אני מחפש מחשב נייד עד 5.5K ראיתי כמה דגמים אני צריך את עזרה שלכם בבחירת מחשב נייד 1. Lenovo IdeaPad Y50-70 2. ASUS N551JK 3. אולי משהו אחר אני מחפש מחשב טוב ללימודים וגם למשחקים [/h]
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי הצעה למפרט : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24537 אך משום מה אמרו לי שהוא לא מאוזן אשמח לשמוע מדוע והאם יש לכם הצעה יותר טובה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA 5 TW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1080P 2…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד "הנדסת תעשייה וניהול (התמחות במערכות מידע)" בשנה הקרובה. חוץ משימושי הנייד ללימודים אשתמש בו גם לגלישה באינטרנט. מחפש דגמים שמתאימים לדרישות. תקציב: שואף ל4000 ₪ חריגה מקסימלית: 1000 ₪ מעבד : I-3 יספיק לדעתי. זיכרון : DDR3. בין 3 ל-4GB . מאיץ גרפי : מאיץ עצמאי (לא מובנה) עם זיכרון משלו (512 יהיה אופטימלי). מסך: בגלל אופי הלימודים (תכנות לרוב) אני אצטרך מסך דיי גדול לעבודה עם מס' תוכנות. ממה שהבנתי 15.6 אינצ' זה גודל אופטימלי בשבילי. כרטיס רשת : B, G ו N. Bluethooth. סוללה : לפחות 6 תאים יספיקו לדעתי. יציאות : לפחות 3 USB. D) VGA-(SUB, HDMI(לא מחייב). כונן אופטי : צורב DVD. HD : נפח של 320 GB יספיקו לי לדעתי. מעוניין במהירות 7200. מקלדת : מק…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני עכשיו מחפש מחשב נייד, ורציתי לדעת אם יש חנות או אתר שבו אני יכול לבחור מפרט לנייד לבד , או שהם באים תמיד מורכבים מחברות ומה שיש זה כל מה שאפשר לקנות ..
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
HP 7400 Notebook PC (RU605ES) Intel® Core Duo T2250 1.73GHZ Mobile Intel® 950GM Express Memory 1024 MB DDR2 Hard drives 120 GB (5400 rpm)
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי כסטודנט. ערכתי רשימת מכולת של הדברים שאני צריך מהמחשב ויש לי כיוון לגבי המפרט. כמו כן, התקציב שלי הוא באזור ה 1500 ומטה. שאלתי היא האם אתם חושבים שאני יכול ללכת על מעבדים כמו הסלרון? או אולי cor 2 due? לזמנים של היום אני חושב שאני יכול לדרוש מינימום I3 אבל החנויות עפות על עצמן עם המחירים. הצרכים שלי הם: - תוכנות אופיס - SPSS בעתיד, - פוטושופ / אילוסטייטור מדי פעם (לצרכי עבודה, במידה ותהיה לי משימה דחופה שדורשת ממני לעבוד מרחוק. בגדול אני בונה על כך שאוכל להתחבר מרחוק למחשב שבעבודה כך שנדרש רק חיבור אינטרנט טוב יציב. אך עדיין אני רוצה להשאיר לעצמי את האופציה להפעלת תוכנות רק למקרה חירום) - אינטרנט , מיילים וידיאו, חדשות …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-