עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך מיפרט למחשב שלם נוסף שיהיה בחדר אחר ואני אשתף את החיבור אינטרנט באמצעות Router. הדרישות: - מיועד בעיקר לישומיי Office ולאינטרנט. - מסך LCD17". - להתמודד ברזולוצייה Native של המסך 1280X1024. - HD 40G נראה לי מספיק. - 100% אמינות. לגביי המסך לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות, או ה-NU LCD Monitor 17" QL-711V שעולה 1520, או ה-LG1710S שעולה 1750. נשאר בערך 1900 ש"ח ל-Barebone... המיפרט הכי זול במיפרטים המומלצים: אפשר לחסוך בHD ולקחת 40G. לקחת זיכרונות זולים יותר או ג'נריים (אני לא מתכנן OC). יש לי כבר צורב וכונן CD, אז אולי אפשר לחסוך גם בזה רק שהם ישנים אז אני לא יודע אם כדאיי. ובנוגע למעבד Barton 2500 עולה 100 שקל יותר, אני לא מבין למה צריך מיפרט ע…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. היי, אני יהיה בארצות הברית עוד מעט והחלטתי לקנות שם או להזמין מאמזון למלון מחשב נייד בעיקר לגיימינג ועבודות גרפיות תלת מימדיות. התקציה הוא עד 1500$ ללא חריגות. מחייב 32 ג'יגה זיכרון וכונן SSD לפחות למערכת ההפעלה ולתוכנות הגרפיות. מהתרשמות שלי המחשב המיועד בתקציב הזה הוא msi gt70 dominator-895. מבחינת גודל הוא "17.3. http://www.amazon.com/GT70-Dominator-895-i7-4800MQ-Gaming-Laptop/dp/B00IXQE2R0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1420719398&sr=8-4&keywords=msi+gt70+dominator-895#productDetails דבר שני שחשוב שאני אוכל לעבוד עם המחשב גם בחוץ וגם כשיש שמש. אני יודע שיש מסכים שברגע שאתה בשמש אתה לא רואה כלום. בעיקר הדגש הוא על איזה מחשב יתמודד יותר טוב עם גרפיקה כבדה ומשחקים. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מבקש המלצה למשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני נמצא כרגע בהודו ומשם ממשיך לתאילנד ואני מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב :עד 4000 מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :לפחות 8gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nondos,

שלום, אני מוענין לרכוש את המחשב הנ"ל בארה"ב בזמן הקרוב, הדרישות הם זיכרון בין 3 ל 2 גיגה הרדיסק 160 גיגה 7200 מעבד PC8600 בלוטות אחריות לפחות שנה זה הכל כרגע המחיר הכי טוב שמצאתי למחשב הנ"ל הוא 950$ אם מישהו מכיר חנות עם מחיר יותר טוב אשמח להמלצות תודה כמו כן אין לי בעיה עם refurbished .

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. היי לכולם, אשמח לקבל המלצות על מפרט למחשב נייד שטוב גם למשחקים וגם לעבודה משרדית, לא כבד מדי אבל עם מסך לא קטן מדי (בכל זאת מדובר גם על מחשב למשחקים). אני קונה בעזרת חבר בארה״ב אם זה משנה משהו. תודה רבה לכל הממליצים!

8. Started by godis,

אהלן חברים, קנו לי היום מחשב נייד מארה"ב (Lenovo Yoga 3 14) מישהו יודע אולי איזה מטען אני צריך לחפש באיביי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. basicly i need a good stable fast compter for office and internet applications, it must be light, lower than 4lb's the budget is around 600$ thanks for your help

10. Started by Eyal-Style,

Gigabyte MA-770UD3 Phenom II X2 555 2800MHZ @ B55 X4 4GHZ Kingston DDR2 KHX8500D2K4G 1066MHZ X2 hd4850-pcie-512-hdmi-gddr3-256 @ 750/1070 Nuctua NH-D14 Seasonic S12-II 500W PSU80+ Bronze CoolerMaster - 590 הארד דיסק 320 GB

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  11. אוקיי אז ככה.. זה לצרכי עבודה של אבא שלי צריך ג'יגה זיכרון אפילו 2 אם אפשר.. (שווה להשקיע ב DDR2?) הכרטיס מסך חשוב פה מאד.. QUARDO (אם כתבתי נכון).. המחשב ישמש בעיקר לעבודות עם תוכנות כמו AUTOCAD מעבד - מה כדאי בשביל עבדוה עם AUTOCAD? הסנטרינו? הדותן? או פנטיום M? דיסק קשיח - למה יש רק 5200 (או 5400 אני לא זוכר בדיוק) RPM? זה חוסך בחשמל? יש 7200 למחשבים ניידים? זה כדאי? וכמובן שצריכים את כל השיכלולים כגון בלוטוט WI-FI צורב DVD כל השאר.. התקציב דיי גדול... אני לא בטוח בו אבל זה בערך 3000 דולר +.. אני מאמין שיותר בשביל מחשב כזה חזק.. הוא צריך להיות תותח בכל המובנים! המחשב צריך להיות מחברה מוכרת (DELL, IBM etc..) תודה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  12. בקשות מיוחדות: מעבד אינטל , דגש על כרטיס מסך איכותי מאוד חלקים איכותיים וחנות קרוב לבית (מתגורר בבנימינה) ברשותי מסך 19 אינץ שטוח ניתן לחרוג 200 שקל מהתקציב

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Intel 4965AGN Wireless-N Mini Card לבין Dell 1505 Wireless-N לבין Dell 1395 802.11G Wireless Mini Card ? תודה רבה ! אביאל

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  14. התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לחסוך אבל סבבה אם מתאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עובד עם VM (במקביל בד"כ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס 3 ודומיו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ של דל כרגע - לא דוכר את הרזלוציה , אבל יש מצב שאני אשדרג את המסך -לאילו הגדרות…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. אני רוצה לבנות שרת קבצים שיחליף את השרת הישן שיש לנו כאן מה שחשוב זו מהירות כתיבה, אמינות דיסקים,לא ירוצו על השרת אפליקציות כבדות מלבד 2 אפליקציות WEB מעוניין שמערכת הפעלה תשב על HD יעודי וה DATA על HD אחר עבור מערכת ההפעלה יספיקו 250 GB לDATA עצמו נדרש 1TB חשבתי על 2 HD של 500 ועוד HD של 500 שלישי שאליו יגובה המידע צריך לוח שתומך בכמה שיותר התקני SATA2 ואפשרות RAID צריך המלצה למארז וספק - המחשב בחדר שרתים כך שלא מפריע רעש והמקום ממוזג תמיד צריך ספק שיתמוך בלפחות 6 התקני SATA לא יהיה אובר קלוקינג אני זקוק לאל פסק שיתן מרווח של כ 10 דקות רק על מנת לכבות את המחשב בצורה מסודרת כרטיס רשת רגיל נוסף למובנה לגיבוי כרטיס מסך מינימלי זה מפרט ראשוני שחשבתי עליו חריגות קלות יתאפשרו …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by M7a,

אני רוצה לקנות מחשב נישא בעיקר לשימוש פשוט (ICQ.MAIL.OFFICE.MP3.WINDOWS GAME) אז מה אתם אומרים של הדגם Pavillion DV4056EA של HP http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06a/1725545-1727007-1727015-1727015-1727015-12150736.html במחיר של 6600 ש"ח איך הדגם? שווה את המחיר? למישהו יש דגם אחר להמליץ לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by lirown,

מטרת המחשב בעיקר לגיימינג ובנוסף לעבודה עם מכונות וירטואליות. אתם יכולים להתייחס למפרט ללא / או עם המסך ולתת חוות דעת לגביו. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58df7cc9db485 תודה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  18. אורח אריאל
    Started by אורח אריאל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity , תדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by alphandor,

אני צריך מחשב נייד אישי חדש. אני מאוד אהבתי את הברנש הזה : http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=18136 אבל אני אוהב לשמוע עוד עצות. * מטרות המחשב? עבודות תכנות גדולות, פיתוח אלגוריתמיקה , משחקי מחשב כבדים, פיתוח משחקים תלת מימדיים ( מנוע unreal 4 ו Unity3d) * גודל המסך? אני אסתדר היטב עם 15 , לרוב אני אחבר עוד מסך או שניים * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 4 וחצי שעות ללא עבודה אקסטרימית מדי נשמע לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לhdmi אך לא חובה. VGA חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של דיסק קשיח? כל המרבה בSSD משובח, אך מקסימום אני אקנה איזה 256 SSD ואשתיל בעצמי. * כונן CD/DVD? כמובן * כונן Bluray? לא ח…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by xx22xxaaq,

intel i5 2500k scythe ninja 3 asrock p67 extreme4 g skill ripjaws XM 8gb sapphire hd6950 2gb dirt 3 edition asus d1 crucial m4 64gb wd blue 500gb wd red 2tb coolermaster storm sniper seasonic m12ii-750 nec dvd burner

• 0 תגובות
    • 14.7k צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב ללימודים, צפיה בסרטים עם חיבור לטלוויזיה/רסיבר ק"ב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מאט או מבריק? 15.6". מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. אני אחבר עכבר חיצוני. * משקל רצוי? שיהיה במשקל הממוצע או פחות בקטגוריה של גודל המסך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדי…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by ofer_mat,

אחי רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך ( יש לו 9800PRO ) וללא מסך. הוא שואל לתקציב של 5500 האם לקנות מערכת מבוססת INTEL או מבוססת AMD 64 ואפשרות OC עתידית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Or ei,

חבר מחפש מחשב נייד לעריכה גראפית ללימודים במחיר של 1-1.5 אלף דולר חשוב מסך של 17 וכמה שיותר זיכרון פנימי והארדיסק עם נפח גדול וכרטיס מסך שיריץ את כל התוכנות כמו PS וFH ותוכנות אחרות בצורה טובה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by נועם אבוטובול,

שלום לכולם אני מעונין במחשב ASUS M580VD-EB54 VivoBook 15.6" FHD thin and light Gaming Laptop (Intel Core i5-7300HQ, GTX 1050 2GB, 8GB DDR4, 256GB SSD), backlit keyboard קישור למי שמעוניין https://www.amazon.com/dp/B072C7TNBZ/ref=twister_B073WXB41S?_encoding=UTF8&th=1 חיפשתי בהמון מקומות ביקירות על המחשב ולא מצאתי כמעט כלום לדגם שאני מחפש הזול יותר ,אפילו בפורומים שונים ,אומנם יש דברים חופפים בניו לבין הדגם היקר יותר ,אבל יש דברים שונים . אשמח לשמוע את דעתכם האליו או אפילו להביא לי ביקורות ? בכללי אני תלמיד ומריץ משחקים קלים תודה מראש

25. אחרי שסופסוף הושג התקציב לקניית לפטופ, אני מוצא את עצמי את נקרע בין כמה אופציות, לכל אחת היתרונות שלה. אני יודע שבד"כ התשובה במקרה זה היא שכמובן אי אפשר לקבל הכל ולבחור את מה שהכי חשוב לי, אך בכ"ז אשמח לשמוע את הדעות והמלצות של כולם בנושא. אקדים ואומר שמבחינת התקציב במקור רק האייסר היה בטווח אך אם יהיו המלצות חמות אני אחרוג ממנו בשביל האחרים. אהופציות הנשקלות הן: 1) Acer 5750G - היתרונות: מחיר, בעל מפרט מאוד טוב- מעבד i7 סנדי ברידג', כ"מ GF 540M, בטריה ש(כנראה)מחזיקה הכי הרבה זמן. חסרונות: מסך HD בלבד, אחריות לשנה בלבד (ניתן לשדרג). מחיר: 4400 ש"ח, הרחבת אחריות ל3 שנים בתוספת 400 ש"ח. 2) Asus N53SV - יתרונות: מעבד i5 ס"ב, 6GB זיכרון לעומת 4 באחרים, כ"מ 540M, מסך FHD, איכו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.