עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת והפקה של מוזיקה לא כולל מארז ומסך. בתקציב של 4000 ש"ח :s05: בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by orninyo,

שלום, כמה שאלות לגבי SSD. האם למחשב עם ivy bridge ו8 RAM , צריך להשקיע גם בזיכרון SSD? מדובר במחשב שיעבוד מאוד קשה 24 שעות. השאלה בעצם האם ההפרש הכספי יהיה שווה את ההשקעה כאשר כבר הושקע במעבד ivy וזכרון 8RAM (וכנראה גם דיסק 7200 RPM) שאלה נוספת מחשב בו קיים דיסק רגיל ובנוסף דיסק SSD, איך בדיוק זה עובד ביחד? האם מערכת ההפעלה עובדת על הSSD והדיסק הרגיל משמש לאחסון מולטימדיה בלבד? כמה SSD מספיקים למערכת ההפעלה? האם מחשב עם 8G SSD מספיק? תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אהלן, אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של 2500 גג. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תואר ראשון+עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומעלה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה לכתיבה , מקשים מוארים נראה לי גם. * משקל רצוי? 1.5 קילו עד 2.5 קילו * האם נדרש …

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  4. [table] [tr] [td][/t][/t][/t] 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי, מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט ואם יש צורך להוריד או להוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב למשחק…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. דיסק קשיחSamsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 לוח אםGigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 כרטיס מסךHIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 ספקSeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze - OEM, יחידות 1 ₪278 זכרון transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 מעבדAMD Phenom 2 X3 720 Black Edition 2.8Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪559 Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 מארזCooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3105 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ האם כדאי להשקיע עוד כמה שקלים לשיפור הספק? או להחלפ…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by DANI61,

איזו חברה מומלצת? איזה מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך גם נפרד להדמיות. חשוב ודחוף. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (מעוניין באפשרות לשחק במשחקים די חדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  8. שימושים: אינטרנט ואופיס. רצוי שיהיה קל ודק. על מה הייתם ממליצים?'

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by tova_k22,

היי, אני סטודנטית שנה א' חשבנאות וכלכלה , מעוניינת לרכוש מחשב נייד אין לי צריכים מיוחדים - עבודות , סרטים ואינטרנט אני מעוניינת במחשב עד 3000 חשוב לי שיהיה מחשב עם אורך חיים רב חשוב לי שתהיה קליטה טובה מבחינת האינטרנט חשוב לי שיהיה הרבה מקום לגבי גודל המסך - אמחש גם להמלצות * מעדיפה שזאת תהיה חברה עם שירות איכותי ללקוח - שנותנת מענה מהיה ואיכותי אין לי בעיה להוסיף מעט על מנת לקבל מחשב איכותי יותר אם הוספת הכסף היא קריטית אשמח להמלצות ספיציפיות של מחשבים ניידים תודה , טובה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by saphs12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים לימודים ולסרטים גודל המחשב 13.3 אינץ' התקציב שלי הוא 4500 שקלים בערך יש לי מחשב אחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9424&perur= זה המפרט: מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-350M, 2.23GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium * מסך: 13.3´´ HD Color-Shina Glare-type * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GeForce 310M 1GB * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n, Bluetooth * סוללה: 8 תאים, עד 10 שעות עבודה * מימדים: 32.2x23.3x1.48~2.46 ס"מ (ג x ע x ר) * משקל: 1.9 ק"ג * מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: * 3 x USB2.0 * RJ-45 * יציאה ל…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. סליחה על ה POST הכפול .

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by נועם אבוטובול,

שלום לכולם אני מעונין במחשב ASUS M580VD-EB54 VivoBook 15.6" FHD thin and light Gaming Laptop (Intel Core i5-7300HQ, GTX 1050 2GB, 8GB DDR4, 256GB SSD), backlit keyboard קישור למי שמעוניין https://www.amazon.com/dp/B072C7TNBZ/ref=twister_B073WXB41S?_encoding=UTF8&th=1 חיפשתי בהמון מקומות ביקירות על המחשב ולא מצאתי כמעט כלום לדגם שאני מחפש הזול יותר ,אפילו בפורומים שונים ,אומנם יש דברים חופפים בניו לבין הדגם היקר יותר ,אבל יש דברים שונים . אשמח לשמוע את דעתכם האליו או אפילו להביא לי ביקורות ? בכללי אני תלמיד ומריץ משחקים קלים תודה מראש

13. Started by dor962,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ועיצוב (photoshop, flash וכ'ו). ראיתי את המחשב הזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו... האם במחיר הזה ניתן למצוא מחשב טוב יותר העונה לצרכים? אני רואה שהרבה אנשים כאן מעדיפים את הDell 5010, רציתי לדעת- למה? הרי המעבד וכרטיס המסך במחשב הזה טובים יותר, ובכללי הוא נראה יותר חזק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Hayabusa,

צריך מחשב נייד לסרטים , אינטרנט וסדרות , גם לצפייה דרכו וגם לחיבור לטלוויזיה. שימוש במהלך הצבא , לכן דרוש גם NETSTICK. אם אפשר המלצה גם למחשב וגם לחבילה של NETSTICK באחת החברות [סלקום / אורנג / פלאפון / כול חברה אחרת] עדיף שלא יעבור את ה 2k.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  15. אשמח לדעתכם/המלצה על נייד * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 15.6 אינץ. מעדיף מסך מאט. אך ניתן להתפשר בעניין * מעבד: רצוי i5 * זכרון: רצוי מעל 4 גיגה * רזולוציית המסך: כמה שיותר... לא ממש קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי מקלדת נומרית, מעדיף מסך מגע * משקל רצוי: כמה שפחות, אני אמור להתנייד איתו מדי יום מהמשרד לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך :​ לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 500 גיגה. כאן ההעדפה הברורה שלי הנה לשימוש בכונן SSD. אלא שעלותו בנפח זה יקרה ביותר. לכן הדרישה שלי כאן הנה או כונן משולב SATA/SSD לכל הפחות, או לחילופין מחשב עם צורב ואז אכניס לתוכו כונן SSD 128 ג…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. בלי מארז וצורב DVD. אני רוצה דיסק קשיח,מעבד,זכרון,לוח אם,ספק כוח ומאורר למעבד.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by staieb,

שלום לכם, אני די סגור על הG750JX של ASUS, אם אקנה אותו אז זה יהיה באילת ומחירו שם 7280 ש"ח. הוא מתאים לצרכים שלי. קראתי ביקורת וסיקורים, אכן התרשמתי לטובה מהמחשב. http://ksp.co.il/?uin=21388 הדבר היחיד שביאס אותי הוא שהתת-דגם שקיים פה בארץ לדגם הG750JX, מכיל שני כוננים קשיחים HDD -- 750GB - 7200RPM משמע לא קיים כונן SSD. לא מובן לי למה זה קורה במחשבים מהTOP בימינו, והדגם הזה קיים ברוב המקומות בעולם עם כונן SSD.. אבקש מכל המנוסים במפרטים ברמה הזו, האם החוסר בSSD כ"כ קריטי כמו שאני חושב ? האם מישהו התנסה עם שדרוג כונן קשיח מטעם החנות (ksp) בתוספת תשלום ? (אני יודע שזה קיים עם זכרונות, לא ידוע לי בנוגע לכוננים קשיחים) אפשר לעשות את הדרך הקשה והיקרה ולהזמין כונן בנפרד ולהתק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האלן, בשבועות הקרובים מתכוון לשדרג המחשב בשביל המשחקים החדשים שיעבדו כמו שצריך למסך LCD 32. המפרט המעודכן שלי כאן למטה, וחשבתי לשדרג את - * שידרוג המעבד לAMD 6200 , האם השקעה כדאית? * קניית עוד HD והפיכת שני הכוננים הנוכחים של 160 לאחד בRAID 0 * כרטיס מסך 8800GT -- אשמח לכל טיפ או שינויי שנראה לכם הגיוני, מפרט המחשב שלי הוא - AMD 5000 dual. (2400) DFI Infinity NF-UltraII 160 GB WD SATAII HD 160 GB WD SATAII HD+ 3GB Kingston DDR2 Memory ATI HD2400 Creative Xi-Fi eXtreme Music תודה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. אחרי שחיכיתי, ציפיתי ותהיתי זה בא, ה-OLPC משווק לשוק. קראתי וקראתי ואחרי שהגעתי למסקנה שאני מחפש מחשב NOTE PAD זול (מתחת ל-1.5K) קטנטן הגעתי למסקנה שיש לי פה שתי בחירות, או ה-EEE האגדי של אסוס או ה-XO של OLPC שזה פרויקט גדול וארוך. אחרי שנים של ציפיה, הסתכתי לי בתמונות וראיתי ב-JLC שהיה עכשיו בירושלים תמונה של אנשים עם XO חמוד וירקרק. אמרתי שאני עכשיו חייב להשיג לי אחד! חמוד, זול, עמיד, והכי נחמד מהצד גם- קוד פתוח! (וגם כי הוא מתאים לי כ"ילד" לכל דבר..) ניגשתי לחפש פרטים מה הישתנה בעקבות הפרויקט מלפני שנה, אינטל עזבה, וחזרה ועשתה בלאגנים בפרויקט, המחשב יצא 170 דולר בסוף וכל מיני בלאגנים עברו עליו.. לבסוף הבנתי ומצאתי כתבה שאמרה שהמחשב אינו נמכר לשוק הפרטי אלא רק בשיטת…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שלום מחפש הלמצה למחש נייד מסך 15" כולל ווינדוס 10 טכנולוגיית מסך IPS למטרת זום, אופיס וקצת משחקים. תקציב - עד 2000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by hellfire03,

אני מחפש תיק שיהיה בעיקר לנייד אבל עם דרישות די מסוימות: שיהיה שטוח (קצר) יחסית (שהלמטה שלא לא יבלוט יותר מדי) שיתאים לנייד (מבחינת ריפוד וכו') שיתאים לשימוש ארוך (שינדף זעה טוב, שיתאים להליכות של שעתיים נניח) עם רצועת מותניים (עם ריפוד) ושתגיע למתניים (כך שהתיק צריך להיות באורך של לפחות 42 ס"מ נניח) מספיק מקום לבקבוק,חולצה,ספר/מחברת,קצת אוכל מצלמה לא גדולה (חסרת מראה אם זה אומר משהו) הרבה תאים יחסית (כדי שכל הכבלים לא יתבלגנו), ומקום לדברים קטנים (כדי שהאוזניות והכרטיסי זיכרון והדיסק און קי לא יקברו למטה ויקח שעה למצוא אותם) בכל מקרה גם אם אין לכם משהו כזה בדיוק אשמח להפניה לחברה או משהו שאולי אמצא שם מענה (אין לי בעיה להזמין מאיביי או משהו כזה אם זה לא יקר מדי - מעל 75…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שלום לכולם ובוקר נפלא! אני מעוניין בעזרתכם ברכישת מפרט למחשב שישמש את אמא שלי. היא לא צריכה משהו גדול, רק שיריץ emule, אינטרנט ואופיס, מערכת הפעלה Windows XP (אין צורך בחוקיות). התקציב הוא 1200 ש"ח +- אין צורך בציוד הקפי מאחר ויש ברשותי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך בכרטיס רשת, אלא אם הוא בא גם ככה ב on board. אין צורך ב Hard disk מאחר ויש ברשותי הארדיסק IDE שיספיק לה. אין צורך גם בכונן תקליטורים או תקליטונים. אין דרישה למחשב שקט או בצבע כלשהו, אין חשיבות לנושא הקירור, אבל קירור מעבד רצוי שיהיה כמובן. לא מתוכנן OC. אשמח לקבל עזרה (: תומר

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. מישהו יכול לעזור בבקשה ולהמליץ על חנות שמוכרת את הציוד הזה? מחפש בטרייה CMOS / BIOS של Sony Vaio VGN-CR490. מצאתי כל מיני דברים באי ביי אבל אני מעדיף לקנות בארץ - יעלה עוד כמה שקלים אבל תהיה אחריות. http://www.genuine-cmos-battery.com/sony-vaio-vgn-cr490-cmos-battery.html http://www.ebay.com.sg/itm/Sony-VAIO-PCG-5K1L-VGN-CR490-CMOS-PRAM-Backup-Battery-800-/291112415332?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c7a6f064 תודה ושבוע טוב, אפי

24. Started by Burkey,

שלום, אני מחפש נייד מודרני במחיר טוב (מודרני הכוונה לדור החדש, לאו דווקא לחזק ביותר). ראיתי פרסומת של באג עם מחשבים של Packard Bell. אני יודע שבעבר Packard Bell היה שם גדול בתחום המחשבים אבל הרבה זמן לא שמעתי עליהם. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הניידים שלהם, אם הם טובים בהשוואה לחברות אחרות. המפרט הספציפי שראיתי נראה לי אטרקטיבי (ותקנו אותי אם אני טועה). במחיר של 3984 ש"ח מקבלים: מעבד: Core i3 330M 2.13 GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 500GB 5400RPM מסך: HD LED 15.6" כרטיס מסך: ATI Radeon HD5470 512MB מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit קישוריות: Wifi link 802.11 b/g/n + BT 2.1 + EDR נשמע לי די נחמד חוץ מהדיסק שהייתי רוצה דיסק עם 7200RPM, אבל זה לא באמת קריטי בסך הכל. מה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של 4500 ש"ח שישרת אותי נאמנה לאורך זמן.. עם ביצועים טובים שיחזיק משחקים כבדים, ושיהיה נוח לתפעול. פרטים בסיסים שהמסך יהיה באזור ה15.4 אינץ פלוס מינוס. עוד פרטים? בכל מקרה תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.