ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב של ASUS עם נתונים די מכובדים שנקנה בינואר 2012 שילמתי עבורו קרוב ל6 אלף שקל לפני חודש הוא התחיל לעשות בעיות, מכוון שהוא עדיין באחריות פניתי אל IBM שהם מספקים את האחריות עבור המחשב אמרו לי שתיקון לוקח בין 7-10 ימי עבודה. לטענתם הארד דיסק של המחשב שבק חיים ולא קיים הארד דיסק כזה במלאי (טענה הזויה, זה בסך הכל דיסק 2.5 של 500 ג'יגה) לאחר 3 שבועות פנו אלי עם הצעה לקבל מחשב חדש, אולטרה בוק עם נתונים פחותים בהרבה מהמחשב שלי, לא הסכמתי כמובן כרגע אני עדיין ממתין לתשובה מהם, עבר כבר חודש ימים יש מה לעשות? עם מי אני צריך לדבר? איפה מתלוננים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738ZG . עשיתי שיחזור דרך ה erecovery הכל הלך טוב ויפה אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הוינדוס שלי. הנייד שלי נדלק עד לBIOS ויש עושה בעצמו ריסטרט ובלולאה אינסופית . אני כן מצליח להעלות את הוינדוס בעזרת תוכנה אחרת PLOP ,שזה תוכנה כביכול הפעלה מאולצת . יש גם לציין שהיה לי לינוקס במחיצה אחר והייתה לי בחירה בין גרסאו של לינוקס שהיו לי הוינדוס שלי ועוד איזשהו VISTALOADER אבל עכשיו אין לי את הבוט זה כבר עשיתי אולי 10 פעמים שיחזור אבל לא מצליח ל כלום יש איזשהם רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב בן שלוש ורבע שונים והסוללה שלו לא החזיקה אפילו דקה (כעבור שנה מהרכישה היא החזיקה שעתיים, כאשר המחשב לא טוחן). הביאו לי סוללה חדשה מחו"ל שזהה בדיוק, גם בכל הכיתובים והלוגואים, לסוללה המקורית. כשהסוללה החדשה במחשב ועם מטען מחובר, נורית הטעינה מהבהבת לרגע ונכבית. עולה מסך דוסי שבו כתוב בין השאר - שגיאה פטלית הסוללה לא תואמת והיא לא תיטען. המחשב נשאר במצב הזה ולא עולה. כשאני מדליק את המחשב בלי המטען, הנוריות מהבהבות לרגע וכבות. במקום בו נקנתה הסוללה אומרים שמכרו סוללות רבות כאלה ואף פעם לא נתקלו בתלונה כזו. מישהו יודע מדוע זה כך ומה צריך לעשות כדי לשכנע את המחשב להכיר בסוללה?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/PrintProduct.asp?productid=7227 MSI FX620 ולפי אתר יצרן כנראה זה המחשב http://www.msi.com/product/nb/FX620DX.html
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני כבר זמן מה מחפש משהו שיוכל להחליף את דפים והמחברות הרגלים והמסורבלים. לאחרונה ראיתי את ה-thinkpad helix ודי התלהבתי מהאפשרות של לכתוב ע"ג המסך שלו, ועם השילוב של OneNote ביחד נראה ממש מה שחיפשתי. השאלה שלי אם למשהו יצא להתנסות בזה ויכול לתת חוות דעת אם זה באמת פרקטי כמו שזה נראה לי? שאלה נוספת ראיתי שיש אפשרות לקנות בנפרד את ה-Digitizer Pen שנמכר ב-helix. השאלה שלי אם ניתן לעבוד איתי עם כול מחשב בעל מסך מגע או שצריך משהו נוסף? אם צריך תכונה מיוחדת אך אני יכול לזהות אותה במפרט של אותו מחשב? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיסחוב ארבע שנות לימודים. ראיתי שכבר התחילו להגיע דגמים עם מעבדי HASWELL. יכול להמתין עם המחשב מספר שבועות. האם צפויים לצאת דגמים נוספים שיהיו יותר כדאיים? * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות בvisual studio וצפייה בסרטים באיכות HD על מסך 32 אינץ'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים ב 5,000 ש"ח כולל ציוד הקפי (זה בשביל חבר). חשבתי להציע לו את המפרט שיש במומלצים: http://hwzone.co.il/specslist/view/136/
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ניתן לחרוג ב-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מחובר ישירות לטלויזיה. משמש לעבודה עם מסמכי אופיס, גלישה במספר רב של אתרים במקביל , צפייה בקודי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט כי ממוקם בסלון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בגודל, אין צורך באורות. …
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, המליצו לי לשאול פה את השאלה ולהעזר בחברי הפורום כדי לקבל תמיכה. קראתי את חוקי הפורום אז אנסה ללכת לפי הפורמט שהוצע: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול חשבתי על עד 10K, אבל אפשר לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסטרימינג. הייתי מעדיף שגם יהיה רלוונטי עוד 6 שנים ולא אצטרך בהכרח לשדרג \ להחליף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי הכל, אולי אקנה עוד מסך (היום יש לי אחד של 24 אינג') 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפש…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיימים אולטרה ניידים עם יציאת וידאו דיגיטלית כמו DVI או HDMI (כדי שיהיה ניתן לחברם למסך גדול כשאני עובד בבית), אם כן מהם (כי אני לא מצאתי) ואם לא האם יש פיתרון לכך, פרט לתחנת עגינה? כמו כן האם ניתן להריץ במחשבים אלו תוכנות עריכה פשוטות כמו Acdsee ולהפעיל כמה תוכנות פשוטות במקביל (כמו word ו browser). תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בגודל 15" שיתאים לעבודה, גלישה וכו' (בלי משחקים) המטרה היא מחשב לטווח של כ- 3-4 שנים. חשוב - ווינדוס ואופיס מותקנים. תקציב: עד 3,000 ₪. אשמח להצעות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אני צריך כרטיסי Firewire עם צ'יפ של Texas Insruments? נמאס לי מהצ'יפ המסריח של VIA. אני משתמש באיזה תוכנה שדורשת צ'יפ כזה. הVIA עושה לי בעיות.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000, אבל להערכתי אין סיבה להתקרב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים אקדמאים רעיית חשבון כך שאין צורך בביצועים מעבר לאופיס וזום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 (בטווח בין 1-10) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף mini tower או קטן יותר 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
איך הוא? אלו הם דרישותיי, אשמח לשמוע מה דעתכם, Gigabyte Q1580M-T65H4 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems עבודה משרדית(אופיס,אינטרנט, פוטושופ, מסחר,טכנות וכד'), סרטי HD על הפיקסלים הגבוהיים (משמע מעבדחזק וכרטיס מסך חזק), משחקים סבירים (בגדל המשחקים ירוצו על הנייח), מוסיקה וכדומה. מינ' 250GB מסך 14" ומעלה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש לעבודה יריץ בעיקר מסמכי אקסל כבדים מאוד ותוכנות פיננסיות שונות תקציב 8-10 דרישות: גודל 14-13, כמה שיותר קל (ישמש לנסיעות בעיקר) אם אפשר אחד גם עם מטען קל וסוללה חזקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הבנתי שההבדלים הטכניים ביניהם הם לא גדולים, ובכל זאת אני אשמח לשמוע על המלצות לדגמים ספציפיים.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מעבד - Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray קירור למעבד - Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 לוח אם - MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET זיכרון - Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GBX2 מארז - Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt P1-450S-XXB9 - ProSeries כרטיס מסך - Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 הארד דיסק - OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי COMPAQ PRESARIO C700 יום אחד אני מדליק אותו טועה ויסטה הכל טוב אחרי שהמסך טעינה עובר אני רואה את החץ של העכבר עם העיגול הזה שמראה שמחשב חושב ופתאום החץ נעלם והמסך נשאר שחור (לא שחור של מסך כבוי אלא שחור של מסך דלוק) לא קורה כלום נסיתי SAFE MODE אותו דבר קורה נסיתי LAST KNOWN GOOD CONFIG לא עוזר ניסיתי עם LIVE CD של אובונטו גם שם קורה אותו דבר ניתקתי את הבטריה והחזרתי גם לא עוזר התקשרתי לחברה והם אומרים שאין אחריות על SOFTWARE אלא רק על HARDWARE :pissed: ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אאני לא יודע בדיוק מה לחפש מישהו יכול לעזור לי למצוא לזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי מביא כאן המלצה למחשב גיימינג נייד. https://www.youtube.com/watch?v=lotIrC6zzmU תראו אולי מתאים למי מכם ...
-
- 0 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וסליחה אם הנושא נפתח בפורום הלא נכון, אשמח אם תעבירו בהתאם. (תמיכה טכנית?) # הנייד כרגע עדיין באחריות, אך אני מבקש עזרה כאן לפני פניה לתמיכה של DELL קצת פרטים: מחשב נייד דגם של DELL מדגם VOSTRO 3450 מערכת הפעלה WIN 7 SP1 X64 + מקבל עידכונים אחרונים של מיקרוסופט דרייברים מעודכנים, נכון לזמן פתיחת האשכול הזה BIOS מעודכן העניין: למחשב שתי יציאות USB3 ומהיום הראשון יש לי בעיות בחיבור הזה. יש לי כונן חיצוני 2.5 של סאמסונג בחיבור USB3, כאשר אני מחבר אותו ליציאה התואמת במחשב הוא עובד רגיל, אין תלונות על מהירות הכונן, באמת שעובד כמצופה, אך התקלה לא מאחרת לבוא... ברגע אקראי הוא פשוט מתנתק, כשאני אומר "מתנתק" אני לא מתכוון לכך שהוא לא מוצג במחשב בתור אות מסויימת, …
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה בעיות שהיו עם מחשב נייד MSI של איבורי, הרכיבו מחשב חדש כאשר מהמחשב הישן לקחו 3 דברים בלבד: מעבד זיכרונות הארד דיסק. כאשר המעבד שלקחו מהמחשב הישן , יותר חזק מהמעבד המקורי שהוציאו מהמחשב המורכב. האם מישהו יכול לחשוב על בעיות שיכולות להתעורר (אולי מאוורר של המעבד וכו) במחשב החדש? בנוסף מה ההבדל בין כרטיס מסך 8200M G ל 8400M G? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחשב חדש של טושיבה.. פירוט מלא על הנייד לא מצאתי חוות דעת בגוגל... וגם רציתי לדעת אם מישהו כבר הספיק לקנות ולהתנסות...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=1218150178397&type=product&_requestid=157207#tabbed-customerreviews חברים שלי מחפשים מחשב בעיקר לוורד ואינטרנט. הדרישות הן שלא יהיה כבד מידי ושיהיה לו מסך 15" (וכמובן לא יקר) אני טס לארה,ב וחשבתי להביא להם מחשב כמו שבקישור. יש משהו יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם בבחירת המפרט, אשמח גם להמלצות לגבי מקום הקנייה (חנות), תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? שלוש אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (: ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת בדו מימד (לא משהו רציני), צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, ו league of legends (המחשק היחיד שאני משחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Popcorn Time, Visual Studio, Photoshop, Sony Vegas Pro, Skype, Spotify ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, איכותי עם שם טוב, לאחר חיפוש והרבה השוואות, המחשב הבא מאוד קרץ לי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY המחשב בגדול מיועד לאינטרנט ומשחקים. וכשאני אומר משחקים אני מדבר על משחקים בסגנון: היטמן4, ווארכרפט, סטארכרפט2, דיאבלו3 וכו', לא משחקי תלת מימד כבדים אבל משחקים באיכות טובה... מה דעתכם? יש לו מפרט טוב? משהו חסר בו שזה יכול להיות חשוב? הוא יסחוב משחקים כמו שכתבתי הנ"ל? אולי יש דגם שהוא טיפה יותר יקר אבל הרבה יותר טוב ושווה להשקיע עוד כמה שקלים? בגדול התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אין לי בעיה הלתגמש. ודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-