עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, עזרתי לבת דודה שלי בבחירת מפרט למחשב שישמש לעבודות עם תוכנות הנדסה שונות כמו SOLIDWORKS וכל מיני אחרות שאני לא ממש מכיר.. היא צריכה אותו בעיקר לעבודה בבית כשהיא לא בעבודה (מהנדסת מכונות) וגם לאינטרנט בפנאי. לפי מה שהבנתי ממנה היא צריכה בעיקר מעבד חזק והרבה זכרון לתוכונות השונות שלה.. אשמח לשמוע הצעות ייעול למפרט, כאשר אם יש שינויים כל שהם עדיף שיהיו מKSP - החנות שבה אני מזמין . תודה.. *מצטער על כל הלבן המיותר בתמונה..חחח.. ישבתי על זה 12 שעות כדי לחתוך את זה ולא הצלחתי.. מישהו אולי יודע איך ?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  2. צהריים טובים חברה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000+- לא חייב להגיע לקצה התקציב. כמו כן אני משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה גרפית בראש סדר העדיפויות אבל הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים. בעיקר אסטרטגיה וFPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב\כונן DVD ודיסק קשיח כבר יש. כרטיס קול און בורד מספק אותי. 5. האם י…

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ranran,

טוב במפרט לכלול רק מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך מסך יש לי ציוד היקפי יש כרטיס קול יש מארז וספק אני קונה ליברטי 400W ולקסה השחור כונן קשיח יש לי ת320AAKS אז אני צריך רק את ארבעת הפריטים האלה אני רוצה דברים טובים מוכן אפילו להיות קצת גמיש תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by alexg1987,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, אפשר לחרוג במעט, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברזולוציית 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בשלב ראשון, בהמשך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by באתי ללמוד,

הוזכר כאן לגביי דגמי מעבדים חדשים שאמורים לצאת/להגיע לארץ ולהיות חסכוניים יותר. באיזה דגמים מדובר? בארה"ב כבר יש ניידים כאלה או גם שם כדאי לחכות? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. מפרט שהרכבתי עכשיו, אני לא בקיא לגמרי לכן אשמח לדעת את דעתכם לגביו, יש לי כבר ssd אז אין צורך לקנות כרגע, תודה מראש :) CPU Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪ 1560 CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 1 ₪ 103 Motherboards Asus PRIME Z370-P 1 ₪ 608 RAM Memory Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2C3000C15 - With New PC only 1 ₪ 850 Cases Fractal Design Meshify C Blacko…

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by alfus73,

מעבד: q6600 לוח אם: GigaByte p35-ds3l Nvidia 9500GT Super 1GB. 2Gb זכרון של Kigstone 2 מאוורררים ספק: HecPS300W אני עשה לא OC. המחשב נועד בעיקר למשחקים. המחשב אמור לעבוד ללא הפסקה כבר יש לי מסך 19 אינטש, 1400*900, מסך רחב ו-HD 500GB מחיר 3100 ש"ח. אבקש לקבל חוות דעת, מעבר למחיר, גם לרכיבים.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה מאוד, חפירה מקבילה בהרבה אתרים עם CRAWLERS, קבצי נתונים ענקיים, הרבה מאוד תוכנות פועלות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מיועד לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, הדבר הויזואלי ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shmilllo,

שלום מחפש מחשב נייד לעיצוב גרפי אין לי הגבלה של סכום, פשוט מחפש את ההכי טוב שקיים כרגע בשוק, אשמח מאוד לדעת על מה אתם ממליצים, ואם יש אחד כזה והוא לא נמכר בארץ אלה בארהב, אשמח גם שתגידו .. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. Started by HTL,

התקציב שלי לא גבוה נע בן 2500-3000 זמן סוללה טיפה חשוב כל השאר לא. רק רציתי לדעת אם יש מחשב טוב שיכול להתמודד עם עריכת סרטים בתקציב הזה או שאני צריך להמשיך לחסוך...אני ממש לא מבין בשוק הניידים ואודה מראש על כל עצה..

11. Started by shlomibandit,

אהלן , מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק למספר שנים ושיתן עבודה למשחקים ולתיכנות. מחיפוש בארץ ראיתי שהמחירים בשמיים באיזור ה9 -10 אלף שקל, לכן מתלבט אם לקנות מחול ? חושב על כרטיס 1070 האם כדאי משתלם? חושב על אופציה של מחודש? חשבתי על האופציה של dell alienware 17 r5 תודה לעונים

12. Started by Pro modder,

הייא חברה אני צריך את עזרתכם במציאת מחשב נישא. תקציב 1300$ במקרה הכי גרוע 1400$ לא יותר.. כרטיס מסך לא פחות מזה : 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS זיכרון לא פחות מ1G DDR2 מעבד כפול ליבה 4M 2000GHZ |לא פחות.. מסך או 15 או 17 מה שבא לכם... וסוללה שתהיה הכי טובה שיש .. בלי שום תוכנה ואביזרים נלווים... וזהו... תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by lampit,

שלום שלום. מחפש מפרט למחשב משרדי, בעיקר word + צפייה בסרטים, צריך שהחנות תהיה ירושלמית. אפשר קצת לחרוג מהתקציב, + כמה שאלות: 1) AMD או Inetl נראה שהמחירים די דומים, וש Intel די מובילה כרגע מבחינת העתיד 2) האם כרטיס מסך מובנה על לוח האם יכול להספיק לצפייה בסרטים (כמעט ללא משחקים) ? 3) כמה חשוב שיהיה מארז+ספק+מאוור איכותי, כי נראה שזה מייקר את המחשב ב400 ש"ח ? ממש תודה, ושנה נעימה

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  14. b]Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) ASUS P8P67-M PRO B3 (P67) - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14364 כמות: 1 מחיר: 800 ש"ח ( למזומן:776 ש"ח ) 4GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - KINGSTON Original http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13565 כמות: 1 מחיר: 235 ש"ח ( למזומן:228 ש"ח ) Sapphire ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14216 כמות: 1 מחיר: 1,269 ש"ח ( למזומן:1,231 ש"ח ) Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 1156 /…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית ואני לא יודע מה ההבדל בין סווצ'ים Cherry MX Red לסוויצ'ים Cherry MX Brown. אשמח עם תענו לי מה ההבדל ומה הסוויצ'ים העדיפים לגיימינג. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GOBLIN17,

איך המפרט טוב לסכום כסף הזה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yigal83,

שלום מחפש המלצות למחשב נייד לטובת לימודים באוניברסיטה. דרישות: 1) שיהיה אמין ל 4 שנים לפחות. 2) שיהיה קל ודק עד כמה שניתן. 3) זמן שימוש ללא טעינה ארוך - 5 שעות רצוף ומעלה. 4) מעבד דור חדש (נדמה לי דור 8 ) רצוי i7. 5) זיכרון פנימי 16G או 8G עם אפשרות הרחבה. 6) דיסק SSD (רצוי M.2) של 512G (אפשרי גם 256G אם יש בעיה במחיר). 7) גודל מסך פחות מ 15.6 אינץ' (לטובת קומפקטיות ומשקל), לא חייב מסך מגע. רזולוציה יכולה להיות HD כמובן שרצוי יותר. 8 ) אפשרות לראות/להריץ עליו סרטים ושיתאים לעיבוד תמונה (לא חלק מרכזי בעיסוק) בלייטרום וכדומה. 9) אם יהיה מתאים גם למשחק - זה בונוס (כלומר כרטיס מסך מתאים). אם יש משהו מתאים במחיר גבו…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by I_B,

שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב בטוח.. שישמש למשחקים, אינטרנט וסרטים כמובן, ואני צריך את דעתכם. זה המפרט מKSP: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 650 650 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 310 620 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, VIVO, PCI-E 1 1230 1230 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 410 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000SWS 1 460 460 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 4540 עכשיו יש…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. רכשתי נייד חדש (MSI - PR200) הסוללה שלו אמורה להכיל 8 תאים (קיימת גם גרסה עם 4 תאים). כיצד ניתן לבדוק זאת? על הסוללה לא מצויין מידע זה וכם חיפוש בגוגל לא העלה מידע נוסף. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש מחשב שאוכל להתקין עליו LINUX חייב CPU BIG ENDIAN ( לצורך בדיקת תוכנה שצריכה לרוץ על BIG ENDIAN ) כמו POWERPC האם מישהו יכול להמליץ איזה מחשב לקנות והיכן להשיג אין לי דרישות גרפיות או אחרות (רק מחשב בסיסי )

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  21. אהלן חברים, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט הבא שהמליצו לי, בהתאם לצרכים שלי: הצרכים שלי מעבר לשמוש רגיל הם פוטושופ סקצ'אפ ועוד... רוצה להתפנק על מחשב רציני. חשוב שהמחשב יהיה של דל. אין צורך במסך. לוח : GA-EX58-UD3R מעבד : 920 Quad Core i7 (D0) זיכרון : קורסאייר דומינייטור 6 גיגה (2כפול 3) מאוורר למעבד מארז גיגהבייט אורורה 570 דיסק קשיח 1טרה קאוויאר בלאק ספק כוח - Thoughpower Qfan 650W כונן אופטי דיוידי צורב - פיוניר כרטיס מסך : ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI סה"כ הצעת מחיר שקיבלתי : 7320 כולל מע"מ מה אתם אומרים? עדן

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  22. שלום. נתחיל בכך שהמחשב לא דורש דיסק קשיח, יש כבר דיסק 500 והוא מספיק לאדם שישתמש בו. הכרטיס לכידה PciEx עובר גם כן מהמחשב הישן. וכעט למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו (רינדור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות: Pinnacle Studio HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפ…

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. צריך מפרט למחשב נייד ללימודים בשביל חבר תקציב 5500+- תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Evyatar,

שלום לכולם, אם מישהו יכול לבנות לי פה מפרט שמורכב מאינטל (ובבקשה תשימו אינטל זה לא בשבילי חבר שלי רוצה רק אינטל) ולוח 64 ביט וכל שאר הירקות ב4500 ש"ח אודה לו מאוד. ללא רמקולים וללא מסך.

• 15 תגובות
    • 953 צפיות
  25. שלום לכולם, התחלתי לבנות מפרט מחשב ואני צריך את העזרה שלכם מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R כרטיס ראם- תגידו לי אם עדיף שני כרטיסים שכל אחד 2 ג'יגה או כרטיס אחד של 4 CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 DHX CL 4-4-4-12 - TWIN2X4096-6400C4DHX אני מקווה שהכרטיס הזה מספיק איכותי בשביל צפייה בHD. אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים אלא רמה גבוהה לצפייה בסרטים HD מן הסתם עם יציאת HDMI SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 1GB GDDR3 - RETAIL הארדיסק WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS צורב DVD- בבקשה תמליצו לי על צורב ממוצע 100-120 שקל ששווה לקנות ספק- אין לי מושג מה לבחור, עדיף כמה שיותר זול שיתאים לחומרה. מ…

• 10 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.