עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז הרכבתי מחשב, ההתלבטות שלי היא בתאכלס רק הלוח אם ששמתי. לא מתכנן oc, נטו גיימינג על 1080p( יודע ש1070 זה יותר מדי בשביל זה אבל זה כרטיס שיהיה אצלי הרבה שנים ) * הערה - אין במפרט ssd כי כבר יש לי אחד ואחבר אותו בעצמי מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 389 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - R…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכם בבעלותי מחשב P4 פרסקוט עם 512 מגה זיכרון כריס מסך מיושן והוא בעל מקום מאוד קטן. הגיע הזמן שאחרי שנתיים שאני סוחב אותו איתי להשתדרג קצת ולהביא משהו חדש יותר מבחינה טכנולוגית. יש לי כבר מסך LCD 19 אינץ של LG L11960TR,לכן אין צורך במסך במפרט שאני צריך, ציוד היקפי אחר כבר יש לי(מקלדת,עכבר וכדומה). הייעודים של המחשב אינם ברורים כי הוא ממלא כמה שימושים שהם גלישה באינטרנט,לראות סרטים,משחקים,ויישומי אופיס. לכן אני צריך מפרט שייתן מענה לכל הייעודים האלו בצורה הכי טובה. חשוב שיהיה 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך חדיש שיחזיק בצורה טובה משחקים כגון FEAR,Far Cry,Medal Of Honor,Call of Duty 2. אני חושב שכדי לקנות כרטיס מסך שתומך בDX10. חשוב המון מקום איחסון יש לי המון שירים ה…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by rozwell,

היי לכולם, אני מחפש מחשב חדש, שמיועד במיוחד לגלישה והורדה כבדה, ואז כמובן לצפות בסרטים ותוכנות. אז זה לא צריך להיות תותח כבד במיוחד, אבל מצד שני, אם יצא מחר משחק חדש (איזה PRINCE OF PERSIA או WARCRAFT, לא 3D Shooters כבדים) - שיצליח לסחוב בלי בעיה (גם אם רמת הגרפיקה לא תהיה כולה במקסימום). אה, ושיהיה מסוגל להריץ VISTA, בלי להחנק. הדגשים הם: זכרון מהיר וגדול (מינ' 2G), דיסק קשיח גדול ומהיר (רצוי SATA2), ושיהיה אפשר לשדרג אותו לטכנולוגיות החדשות (כלומר, לא לוח אם ישן שעוד שנה כבר יפסיקו לייצר אליו ציוד מתאים). בתור נקודת פתיחה, ראיתי היום הצעה של KSP, אז אני אשמח לחוות דעת, מה לשנות אם בכלל: AMD 4600 DUAL CORE לוח אם ASUS MZV-MX זכרון DDRII 667 1G (אני אוסיף, כמובן) דיסק קש…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Shoq,

מעדיף מ NewEGG. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  6. הי, אשמח לקבל המלצה עבור נייד, כשעיקר העבודה היא ניתוח קבצי נתונים גדולים (לפעמים דרך EXCEL), וכתיבת קוד לצורך בניית אפליקציות מתאימות. כעקרון, הזכרון החיצוני צריך להיות גדול ככל הניתן, ואני מתלבט לגבי צורך ב-SSD וכן מעבד שיתאים למשימות הנ"ל. מסך - 14 -15.6 אינטש. גרפיקה והרכב מעטפת לא מאוד משמעותי. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by rondon,

שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שלא עולה על 2000 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (720p,1080p) בחיבור לטלויזיה,משחקים ישנים,תוכנות אופיס וכו'. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אין צורך בזמן סוללה ארוך מהרגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ארוכה ככל שניתן בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * הערה : חשוב שהמסך יהיה כמה שפחות מזיק לעיניים כי המחשב מיועד לשעות רבות של שי…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. שלום אני טס לארצות הברית חודש הבא ובגלל הדולר הזול אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 700 דולר לא צריך במחשב כרטיס מסך חזק כי אני לא הולך לשחק בו או לראות בו סרטים המעבד לא צריך להיות מהמעבדים החדשים כי גם ככה התקציב לא הכי רציני זיכרון פנימי ג'יגה 1 לפחות מה שחשוב באמת זה שיהיה לו חיבור בלוטוס וכרטיס רשת אלחוטי איכותי שקולט למרחק ושמתחבר לרוב סוגי הרשתות כי השימוש של המחשב הולך להיות חיבור מרוחק לרשתות אלחוטיות לא צריך שהמחשב יהיה חזק במיוחק בכלל התקציב מאפשר מחשב כזה?.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by dviralush,

התקציב הוא 3000 שקל. בעיקר לMMO. אם אפשר איזה אמת מידה של ביצועים במשחק מוכר זה יהיה נחמד, זאת אומרת על איזה איכות יוכל להפעיל משחק ידוע שאתם מכירים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by dekektam,

היי לכולם אני באילת ורוצה לקנות לפטופ חדש לשימושים כלליים אינטרנט, קצת תכנות ומדיה. חשוב לי מאד חיי סוללה ארוכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 באילת אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט, מדיה וקצת תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  11. שלום לכם, אני מחפש מסך 4K, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"…

12. Started by Yossiel,

הי, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין המחשבים הבאים: http://www.navitech.co.il/items/175860 http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=21994&zap=1 ההבדל היחיד שמצאתי זה המשקל והכרטיס מסך. כמו כן, מה הכוונה במשקל התחלתי? האם הכוונה היא ללא הסוללה? ואם כן, אז כמה בערך הסוללה מוסיפה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. לחברי הפורום שלום רב! אני מחפש מחשב נייד לרכישה שישמש פרופסור באוניברסיטה. המחשב אמור לשמש כתחנת עבודה ניידת, כך שעיקר העבודה עליו נעשית מהבית במקום מחשב נייח. יחד עם זאת, המחשב כן יעבור ממקום למקום מדי פעם אז צריך שהוא לא יהיה כבד מדי. התקציב הוא 6000, אבל התקציב מאד גמיש - אפשר לחרוג במידה ויש דגם מחשב משתלם במיוחד, או לצמצם אם לדתעכם זאת הוצאה מוגזמת על מחשב משרדי. רכישת המחשב תעשה דרך מקום העבודה, אודה לכם אם תוכלו להציע יותר מדגם אחד . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יריץ בעיקר תוכנות משרדיות או תוכנות מחקר. לעתים סרטים על רזולוציה גבוהה ומוזיקה. * גוד…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  14. בוקר טוב, אשמח לעזרתכם בבנית מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר על מחשב משרדי, עם דרישות מינימליות (יחסית) לעריכת וידיאו, למשל, לכידת וידיאו מדפדפן, פתיחה של פרימייר (בקבצי וידיאו במקסימום Full HD) רינדור בסיסי. עיקר העבודה אינה עריכת וידיאו אלא עבודת משרד "רגילה" לעיתים נדרש לפתוח פרימייר ולכן אני רוצה אפשרות לעבודה איתו בלי שכל המחשב יעבוד לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by Felixess,

תקציב : 580 דולר, לנצל את כל התקציב, לא לחסוך. אין חריגה. שימוש : גיימינג, אני רוצה שהמחשב הזה יכיל Radeon HD 7870 2 GB ומעבד בעל 4 ליבות ומעל 3.0Ghz. אני מתכנן את השימוש במחשב על פי המשחק BF4 שקט חשוב לי שיהיה, גם אני רוצה מארז קטן וקומפקטי, ITX. רזולוציה לא משנה, אם כן אז בין 21 אינץ ל23 אינץ. OC כן מתוכנן. מערכת הפעלה לא צריך אני מזמין הכל מ - ebay, amazon, newegg, אז זה לא לפי המחירים של הארץ. אני רוצה SSD אחד וזיכרון של מעל TB1. כן אני רוצה לשמור את המחשב לשדרוג באופק. הכל פה על פי השאלות של הטופס, פשוט בלי הטופס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FARKASH7,

היי. דרוש נייד לרינדורים למעצבת פנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? צויין בכותרת, חריגה עד 5500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, כל תוכנות העיצוב למינהן לדוגמה Vray, Lumion 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בעדיפות גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. הבת זוג שלי מתחילה ללמוד בקרוב סיעוד ואני לפעמים אשתמש במחשב הזה בשביל גיימינג (GW2/WOW) בעיקר משחקי רשת ולפעמים GTA יש את המחשב הזה ב Newegg עכשיו הוא במבצע ב 3772 במקום 4400 https://www.newegg.com/global/il-en/star-black-asus-vivobook-k571-k571li-pb71-gaming-entertainment/p/N82E16834235548 מה דעתכם עליו? יש עליו קצת תלונות של רעש אבל זה בטח בזמן מאמץ במשחקים כבדים לא בשימוש רגיל?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  18. Started by tzvikaz,

למישהו יש מושג מדוע לא ניתן השיג בארץ מחשבים מהסדרות E14 או L14 עם מעבדי Ryzen? https://www.lenovo.com/il/en/laptops/thinkpad/l-series/ThinkPad-L14-AMD/p/22TPL14L4A1

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. שלום וחג שמח, אני שוקל להרכיב מחשב בארץ, ולהביא את החלקים היקרים מארה"ב דרך newegg או CDW (יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי), כלומר לוח אם, כרטיס מסך, RAM ו-CPU. אם תוכלו בהמלצותיכם להביא לינק לאחד מהאתרים האלה, אעריך זאת... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח לחלקים מארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר גם בפחות מ-2000 משהו טוב, אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו תוך התחשבות בעתיד - כלומר, פוטנציאל לעריכת 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עור…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  20. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט. המחשב לא נועד בשביל גרפיקה ומשחקים מה דעתכם על המחשב הזה? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1893&scat=320&tcat=

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. הדרישות: 1)מסך 13.3 אינץ'-חובה. 2)זמן סוללה כמה שיותר ארוך-רצוי 8 שעות. משקל נמוך יתקבל בברכה. 3)כמובן ש3-4GB RAM לפחות. המחשב הוא למטרות לימודים באוניברסיטה (משפטים) ואין צורך בכ"מ חזק וכ"ו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. אני צריך המלצה לנייד פשוט לצורך משרדי - ז"א שאפשר להציג בו מצגות ולא צריך יותר מזה מי שיכול להביא המלצה אז עדיף שיהיה גם המלצה לקטן וגם לרגיל (15.6) בתודה מראש נ.ב. שבוע שעבר ביקשתי המלצה לנייד קטן ורציני (לגרפיקה) אבל כנראה שאני אלך על נייח

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. היי אני מחפש מפרט דליל שיכלול את הלוח P6T WS Professional של אסוס מעבד i7 8mb quad ו 12 gb זכרונות של ddr3 בעצם אני מחפש את המחיר הכי טוב לפריטים האלו אולי גם מארז אבל אני מחפש מארז שיתאים ללוח וגם יהיה קטן עם מקום להרבה הרדיסקים תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.