ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ובוקר טוב, אני בזמן הקרוב מעוניין לקנות מחשב נייד HP Compaq Mini 311c 1110EJ VY270EA ראיתי שהוא מוציא ביצועים יחסית טובים במשחקים מצליח להריץ גם במשחקים כבדים כמו CRYSIS/COD4 וכו' על הגדרות בינוניות בליי שום בעייה. הנה סירטון שראיתי שהמחשב הזה מצליח להריץ את המשחק COD4 על הגדרות גבוהות ורזולציה 1280X720 של המסך על 65-30FPS בממוצע. אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה לדעת מה ההיתרונות שלו והחיסרונות, כמה זמן הסוללה שלו מחזיק וכו', המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד ואמור להיות איתי במהלך כל השירות חובה שלי בצבא. אשמח לקבל גם עוד הצעות למחשבים ניידים אחרים שבטווח מחיר של עד 2500 שקל. תודה.!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T9300 2.5 4096mb 667MHz DDR2 80GB 7200 rpm Nvidia Qudro NVS 135 מסך 14.1 סוללה 9 תאים נקנה באוגוסט 2008 3 שנים אחריות בינלאומית יד שניה למי שלא הבין כמה שווה המחשב? ואם בכלל כדאי לקנות מחשב נייד יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
יש לי את ה- UX31A http://mobtechwatch.blogspot.co.il/2012/06/asus-zenbook-prime-ram-ssd-upgrade.html ואני לא לגמרי בטוח אם אפשר להחליפו באחד אחר כמו אלו- http://thessdreview.com/category/our-reviews/msata-our-reviews/ אז בבקשה עזרה עם זה, תודה רבה לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לטיטיוד E5410 בארה"ב שם אהיה עוד כמה שבועות, מכיוון שראיתי שאין בכלל דגמים עיסקיים בחנויות / רשתות כמו בסט ביי נשאר לי לרכוש את הנייד רק באתר של דל (או לחילופין "להתפשר" על נייד לא עסקי אבל אז סעיף האחריות הבינלאומית יכול להיות בעייתי). קראתי את הסטיקי של ייבוא נייד מארה"ב ואת מה שנכתב על הזמנת דל בפרט, אבל שם מדובר לשלוח למישהו בכתובת פרטית בארה"ב, מכיוון שאני שוהה בבתי מלון רציתי לשאול אם מישהו הזמין מחשב לבית מלון בו הוא/היא שהו ? (האם דל מאפשרים לשלוח לבית מלון ? אם כן, האם יש אפשרות של דואר מהיר תוך יומיים ?) תודה רבה לעונים :-)
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את אחד הדגמים שלהם, ומעוניין לשמוע את דעתכם יותר בעניין השירות והעמידות של המחשב ולא המפרט(אם כי יהיה נחמד לשמוע על מפרטים עדיפים) קישור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5686&CatCode=315 תודה על התגובות.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות: אשראי בתשלומים עדיף... 4500 שקל אפשר עוד איזה 500 אם זה באמת יהיה שווה את זה 2. מטרות המחשב? משחקים ומוזיקה באיכות גבוהה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: אוזניות ממש איכותיות לגיימרים כמו ICEMAT SIBERIA או משהו בסגנון ( שלא יהיה יותר מ400 ש"ח) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי ומסך.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SKYPC/TMS/KSP 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא אכפת לי מהרעש והמעיצוב שיהיה הכי טוב שיש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך לא הרכבה …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי הולכת להזמין מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים מחברת מדיאטק היום, רציתי לשאול מה אתה אומרים על האחריות ואם כדאי לקנות משם? דיברתי עם החנות במיילים וזה מה שאמרו לי: שלום, אנחנו וטכנאי של דל זה אותו דבר ,אנחנו מורשים דל גם בשרות ואת הקריאות אנחנו מקבלים מדל ישראל. היום יש 2 חברות בישראל שמורשות לתת שרות לקריאות של דל ומדיאטק היא אחת מהם. יוסי שלום רק כדי להיות בטוח שאני מבין, מי בא אליי הביתה אתם או טכנאי של חברת דל? שלום רב, הלוח אכן הוא Intel® HM57 Express Chipset האחריות היא 3 שנים באתר הלקוח כמו שכתוב גם בהצעה. בעת תקלה הלקוח פותח קריאה בדל ישראל ,מאבחנים איתו ביחד את התקלה ומעבירים את הקריאה למדיאטק עם החלק שצריך להחליף ומגיעים איתו לבית הלקוח ל…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב עצמו יחליף את המחשב השולחני שלי,לכן אני רוצה מחשב חזק שיעמוד במשחקים,סרטים ואינטרנט ללא בעיה. אין בעיה של משקל,הייתי מעדיף מסך גדול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ביקשו ממני לתקן מחשב נייד אמרו לי שיש מצב שאין בו ווינדוס אבל אני לא יכול לדעת כי המסך שחור ולא מראה בהדלקה תסמל של החברה של LG וכן הוא פועל כי שומעים את המאווררים מה לעשות ? וגם הוא לא מראה את ה bios מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, חייבת לקנות מחשב חדש PC, צריכה המלצה על מפרט. השימוש העיקרי הוא בתוכנות אדובי ותלת. אולי בעתיד הקרוב גם בפרימייר ואפטר. בקשה שניה היא, אני מאוד רוצה לפטופ, האם יש לפטופים מספיק חזקים עבור הצרכים שלי? אני רוצה לחבר מקלדת ומסך בזמן שאני בבית ולצאת לפגישות ולקחת אותו איתי... תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להתקין תדרייבר של הWIRELESS לנייד LG X140 הורדתי אותו מהאתר של LG ניסיתי כל מיני דברים שונים אבל אני לא מצליח להתקין.... זה מה שזה מראה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עם מסך יחסית גדול ושיהיה מסוגל להריץ מספק תוכנות גרפיות במקביל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ודומיו - כבד/פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
חבר שלי מחפש מחשב נייד בסביבות ה6000 שקל עם מסך יחסית גדול 15+ אינץ' עם אפשרות להריץ משחקים כבדים יחסית אני אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב ASUS 1005PG המסך שלו תקול , עכשיו אני לא יודע איזה מסך יש לו 10.1 או 10.2 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחשב גיימינג ופיתוח. תבוצע המהרה למעבד, כ.מסך ולזכרון. לא מתוכנן מערך SLI אבל לא רוצה לחסום את האפשרות בעתיד ורוב הסיכויים שיצטרפו יום אחד כוננים קשיחים נוספים (לא SSD) (כאן אני שואל אם ספק 550W מספיק או לקחת 650W אותו דבר בתוספת 65 שקל?). מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב גודל 24' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עריכה: ניראה לי שאלך עם: https://www.amazon.com/Intel-NUC-Kit-NUC6i7KYK-Mini/dp/B01DJ9XS52/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, אם כי אשמח אם תהיה תמיכה עד 4k 60hz לשידרוג עתידי של …
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אחד לעבודה באינטרנט פרמייר לאינטרנט, כלומר לא HD, פוטושופ לאינטרנט, תכנות PHP CSS ועבודה עם פלאש הורדות סרטים השאלה שלי היא לא לדגם ספציפי אלא לאיזה מעבד לכוון האם מספיק לי ה I3 או לפחות ללכת על I5 והאם אני צריך כרטיס גרפי או שכרטיס בסיסי יספיק הנייד השני ניידות עבודה בסיסית לאינטרנט, כלמור עיצוב ותכנות אתרים ובמקביל המחשבה היא שיהיה בחדר שינה ויתפקד כתחנת הורדה מהאינטרנט וצפייה בתכנים און ליין ו HD האם הדל ווסטרו 3500 I3 יספיק לצרכים אלו? בנוסף ראיתי שהמחשב הספציפי הזה קיבל ציון לא כל כך טוב באתר של ניידנייד, האם להתייחס לביקורת זו ואם לא אז באילו אתרים בחו"ל כדאי להסתכל בביקורות על ניידים? תודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של סמסונג מארה"ב, דגם שאין בארץ. האם אני אוכל לקבל עליו אחריות כאן ? באותו נושא, אני יודע שיש ל HP אחריות בינ"ל, אבל במידה וסמסונג לא יספקו אחריות, אני מעוניין בHP אחר שגם הוא לא משווק בארץ. האם אני אוכל לתקן אותו בHP ישראל ? ולצורך העניין, נאמר ואין לי אחריות על אף מחשב, האם ניתן לתקן במעבדות פרטיות בארץ בתשלום ?
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד HP PAVILION 6424 עם WINDOW XP ידוע לי שב-VISTA יש תוכנה שבודקת את תקינות הבטריה,האם יש כזה דבר ב-XP הפקודה ב-VISTA היא כך: Using HP Battery ChecK HP Battery Check is a tool that provides information on the status and condition of batteries installed in a notebook PC. It is available on all Windows Vista HP notebook PCs. To launch HP Battery Check, follow the steps below. Click Start and then HP Help and Support. Click Troubleshooting Tools, and then under Battery Check, click Use this tool to test how well your notebook battery is functioning. Alternately, click Start, All Programs, HP, and then HP Battery Check. תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני חדשה כאן בפורום אז דבר ראשון שלום! אני מתחילה ללמוד בקרוב ואני מחפשת מחשב שיתאים לי ללימודים, מעט עריכת תמונות וגיימינג קל- אני מעוניינת פשוט במחשב אמין שיחזיק כמה שנים. תודה רבה לכם!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים קצת פוטושופ וגיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי למחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על מחשב נייד. שימוש יומיומי בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטים (FHD), ישומי אופיס ומשחקים (רזולוציה סבירה+) חשוב שהסוללה תהיה חזקה ומחשב שקט אשמח לדעת אם יש מבצע בבלאק פריידי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים FHD, גלישה באינטרנט ומשחקים ברזולוציה רגילה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חובה SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-