עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Pure-Gold,

שלום, האם אתם מכירים את המחשב Mega 180 של MSI ? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega ראו מפרט של מחשב באתר KSP מבוסס על זה. מה אתם אומרים עליו ? כמובן שאני הולך לשנות שם את הכונן קשיח. המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא בעיקר "לבידור" בבסיס ובחדר.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, ומשחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by idanshmu,

אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. הניידות של המחשב היא פרט שולי. בפועל, הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר. מסך, מקלדת, זמן סוללה, משקל וכו' הם לא פרטים חשובים בשקלול. להוריי צרכים מועטים. גלישה, מסמכים, תמונות וסרטונים. תחנת עגינה במחיר סביר תתקבל בברכה. אני יודע שבשביל הצרכים האלה אני לא צריך להגיע לסכומים כאלה אבל מכיוון שאני קונה מחשב אחת ל 5-6 שנים החסכון לא רלוונטי. המפרט הבסיסי חייב לכלול: 1. מעבד i5 2. כרטיס מסך NVIDIA/AMD 3. אחריות 3 שנים. צמצתי את הבחירה למחשבים הבאים: https://ksp.co.il/?list_compare=.20624..21784..20635. אני חושש מהביצועים של הניידים בעיקר בגלל מהירות הדיסק (5400). שאלה: איזה מבין המחשבים הייתם בוחרים? כולם די דומים במפרט ובאחריות. האם יש יצרן עדיף? האם…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  4. רוכש כי מחשב נוכחי כבר בן 6 ולא תקין המחשב נועד - לשימוש משרדי מאומץ: אקסלים כבדים הפתוחים + עשרות חלונות כרום במקביל לקולנוע ביתי - המחשב יחובר למגבר באמצעות HDMI לצורך ניגון קבצי MKV כבדים (20GB+) באיכות 4K וכמו כן נטפליקס ב-HDR ו-dolby vision הרכבתי את המפרט הבא על סמך המפרטים המומלצים (מניח שיש מקום לשנות שכן עודכנו לפני 8 חודשים): Intel Core i5 10400F 6-Core CPU Antec CPU Cooler A400 Asus PRIME B460M-A DDR4 16GB 2X8GB 2933Mhz-3200Mhz CL14-16 Western Digital Red 2TB WD20EFAX Geforce GTX 1650 4GB Be Quiet Pure Base 500 ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 512GB Corsair RM750x 750W 80+ GOLD א…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. שלום, ראשית אומר שאני ממש לא סגור שזה חייב להיות מחשב נייח - אם יש עדיפות מבחינת Value For Money, אז מחשב נייד עם תחנת עגינה בהחלט בא בחשבון. אשמח לסיוע בבניית מפרט למחשב נייח חדש, שמחליף מחשב נייח בן 6 שדי גמר את הסוס. סכום כולל לרכישה 2000-2500 ש"ח דגש על התאמה לשנים קדימה ו-Value for money - לא צריך ביצועי על. המחשב מיועד להיות מחשב ביתי עם עבודת Office, צפיה בסרטים ואופציה לעבודת CAD בקטנה (לא תחנת עבודה, אבל שגם לא יקרוס מפתיחת פרוייקט). אפשר גם לשקול כרטיס מסך Onboard (רק שיהיה מהעדכניים ביותר) ולאפשר שדרוג לכרטיס מסך חזק יותר בהמשך. יש לי כבר מסך, עכבר ומקלדת. קיים ספק כח 380W של Seasonic, כונן DVD ואפשר אולי להשתמש במארז הקי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AMIT_MEG,

שלום רב, אשמח להמלצה למפרט מחשב (שרת NAS) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרת NAS, שרת Home assist - בגדול מחשב שהולך להריץ מספר מערוכות הפעלה במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים (יש כונן NVME ו 4 כונני 4TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם …

• 0 תגובות
    • 366 צפיות
  7. Started by Brushes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להגיע לשקל יותר. עדיף לחסוך, אבל בכלל לא לעבור את ה 3600. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג גבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא, Fifa15, PES15, Watch Dogs, Sleeping Dogs, NFS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by Iftach_Noam DS,

אני מחפש המלצה למפרט של מחשב נייח, לתוכנות כמו power bi, tablaeu, pycharm, juypter notebook. אולי עוד כמה. אני רוצה שהוא יתפקד טוב גם אם אתקין עוד תוכנות. לא מתכוון לשחק במשחקים וכאלה. תודה רבה על העזרה.

9. אף פעם לא היה לי מחשב נייד!! תמיד היו לי מחשבים נייחים שהייתי מחליף כל 3 שנים בערך יש לי העדפה טבעית לנייחים כי הם יותר חזקים ויותר גמישים מבחינת שינויים ותוספות של חומרה אבל אני מבין שיש היום ניידים מספיק חזקים שיכולים להתמודד יפה מאוד גם עם נייחים בכל אופן השימושים העקריים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט עם המון טאבים פתוחים ( 20 - 30 ) הורדות שרצות תמיד ברקע ( ביטורנט - אימיול - הורדות ישירות ) סרטים באיכות HD מעט משחקים גודל מסך - נראה לי שבסביבות 15" או 16" זה מספיק כי כשאני בבית אני מחבר את הנייד למסך גדול יותר שיש לי בחדר דיסק קשיח - אני יסתפק בדיסק סטנדרטי כי יש לי את החיצוני שלי יציאות - לא חייב משהו מיוחד רק שיהיה הרבה USB מערכת הפעלה - לא צריך סוללה - עדיף כמה שיו…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  10. מחשב נייד HP Pavilion dv6-3060ej WR752EA 6GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3396 בעיקרון המחשב קצת למשחקים סימס 3 וכאלה ואנטרנט פייס וזה.. מה אומרים שווה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ערב טוב , דעתכם על המחשב הבא תתקבל בברכה , אני רק חושש כי הזכרון הוא 1333 ולא 1600 , האם מתישהו בעתיד אני אוכל להחליף ? ( כמו המעבד שיושב על סוקט שניתן לשים בו מעבד יותר מהיר מהדור הנוכחי ) יצרן: HP מעבד: Intel Core i7-2630QM זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB 7200 RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366X768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI RADEON 6770 GDDR5 1GB (אך הוא יכול ל"משוך" עד שלוש גיגה מהזכרון מחשב (ddr3) כרטיס קול: Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Beats Sound System מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש USB: usb 2.0*2, usb 3.0*2 קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל: 2.4 ק"ג קורא כרטיסים: יש סוללה: 6cell Lithium-Ion HDMI:…

12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. השימוש העיקרי הוא לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט אפליקציות OFFICE visual studio (מידי פעם אוליי קצת פוטושופ ומטלאב) הכי חשוב לי זה חיי הסוללה של הנייד לפחות 4 שעות.(מיועד נסיעות) גודל מסך עד 12.5 אינצ'. זיכרון: 1 ג'גה לפחות DDR 2 ועם אופצייה לשידרוג ל-2 ג'יגה. מאיץ גרפי: חשוב שיוכל להריץ סרטים HD בצורה חלקה וללא תקלות. (כולל יציאת HDMI) כונן קשיח: לפחות 150 ג'יגה. מערכת הפעלה: windows 7. מעבד: אינטל - לא משנה הסוג העיקר שיוכל להריץ את כל מה שאמרתי. חברת הנייד: ASUS, LG, LENOVO, DELL, HP תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by עידןאופיר,

היום קניתי מחשב ידני מאייבורי נתוני היצרן למחשב הנייד:מעבד 1GHz 2 Processor i3-23i0M intel coreזיכרון DDR3 4096 דיסק קשיח 640GB 5400PMמאיץ גרפי ATI Mobility Radeon HD6307מסך 15.6מערכת הפעלה windows 7 home premium 64-bitצורב dvdכרטיס רשת אלחוטי תומך תקן (EEE 802.11.b\g\n (drafיציאות כניסות USB2.0 X3 VGA HDMLסוללה 6 תאיםסה"כ מחיר 2,790מה אתם חושבים על המחשב?ואמרו לי שהוא יכול להריץ cs.16 מה אתם אומרים זה יריץ לי טוב?

15. אני חייב אינטל כי מי שיביא לי את החלקים עובד שם, ולא נעים לבקש ממנו AMD. בכל מקרה, אני זקוק להכל חוץ מציוד היקפי, שאותו אני אקנה בארץ. לא לחרוג מ1200, שיהיה כמה שיותר שקט. שיהיה מכוון לOC קליל. וקר.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. אני חיפשתי מחשב מחו"ל שיחזיק לי משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA על מדיום-HIGH ואפילו על LOW, העיקר שיחזיק כמו שצריך. זה מה שמצאתי במסגרת התקציב שלי: http://www.buy.com/prod/asus-n61jq-a1-16-laptop-intel-quad-core-i7-720qm-1-60ghz-4gb-500gb-hdd/q/loc/101/213725107.html מה אתם אומרים? הוא שווה 1100 דולר?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by dbx22,

אני לא יודע בינתיים כמה אני רוצה להשקיע לא יותר מדי(לא 10 אלף .....) השימוש בו יהיה בעיקר להורדות באימיול, גלישה באינטרנט, צריבת סרטים, וגם לפעמים משחקים כמו NFS אנדר.2 ופיפא 2005 אני צריך מחשב עם הנתונים המתאימים עם מינימום מחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by popmart,

היי חברים. כעקרון אני צריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות. הלוח שבחרתי הוא gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 מעבד i7 4790 זכרונות של Corsair -DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 יוצא לי בערך 3400 אז השארתי קצת כסף לשינויים. כל שאר החלקים כבר יש לי. אשמח לחוות דעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by ליאור שמש,

שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

20. שלום אני מחפש נייד קל משקל אך חזק לעבודה משרדית, עבודה בסביבת אופיס 2007. 2 גיגה זכרון מעבד 2 גיגה ~ הרדיסק של 160 על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by dot com,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב להקלטות, לא חייב שיהיה מורכב. בין המחירים 1000,1500 לא כולל מסך, ולא כולל מערכת הפעלה. עם הארדיסק 40 GB. בתודה רבה.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by Diniska,

הורים של חבר שלי זקוקים למחשב, המטרה של המחשב היא גלישה באינטרנט, אופיס ועיבוד תמונות בעזרת פוטושופ יש להדגיש שהשימוש בפוטושופ יהיה כנראה בסיסי כי הם מתכוונים ללמוד את השימוש בו בעזרת מדריך שיש להם לתוכנה. עכשיו, באופן כללי לדעתי המפרט הבסיסי שמוצע באתר לעבודה משרדית מתאים להם עם תוספת ל512 מ"ב ראם , וצורב די וי די הבעיה היא שאני לא מכיר את הפוטושופ ודרישות החומרה שלה, האם המפרט הבסיסי יאפשר עבודה חלקה ומהירה עם התוכנה? התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אם המפרט הבסיסי לא מאפשר עבודה עם התוכנה אז הם ישקלו לשנות את התקציב. עזרתכם בבקשה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by fredro,

אחרי שפרסמתי פה את ההודעה הקודמת הבנתי שאני צריך מחשב מבוסס ddr3 (זול) וקטן mini itx. שמתי לב שאני מוגבל בהרבה רכיבים 1. יש רק בורד מיני אחד ב ksp שמתאים. 2. אין תמיכה בבורד ב m2 . רשמתי את המפרט הבא (3287 ש"ח). דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המחשב שלי (שהיה מחר אני מקבל חדש ב 8000ש ) עם לוח asus p800 שהתקלקל (לא נותן מסך) עכשיו.. אני נותן אותו למישהו שרוצה להשקיע עד 1500 ללוח אם כרטיס מסך הארד דיסק עדיף 160 וצורב dvd מה שאני נותן לו זה מארז עם מעבד 2.8 זכרון ddr 400 שניים של 512 וספק איזה לוח כדאי לשים עדיף 945 דואל שיתאים לזכרונות ולמעבד כרטיס מסך חשבתי 6600 gt כי הוא רוצה משחקים.. צורב והארד דיסק זה לא הבעיה אבל שיכנס בתקציב (1500 כולל הכל) מעדיף לקנות מפנדה או בנעה גם ksp אפשר. אם אפשר שמות של כמה לוחות מתאימים יותר טוב.. תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. שלום, נקנה מחשב נייד חדש חברת TOSHIBA מדגם a665-s6080 . המחשב בא עם מערכת win 7 home premium מותקנת. הבעיה : קיימת רק מחיצה אחת שהיא בגודל של כל הכונן הקיים במחשב( 500GB). * בעזרת האופציה SHRINK אשר קיים בDISK MANAGMENT בווינדובס הצלחתי להקטין את המחיצה הראשית ל260GB אך זה עדיין לא מספיק. * באותו הDISK MANAGMENT קיימת מחיצה בגודל של 1.4GB וכתוב RECOVERY PARTITION - יכול להיות שפה קיימת ההתקנה. האם קיימת התקנה נסתרת של הווינדובס ? אשר אפשר להתקין מחדש ובצורה טובה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.