עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gambler,

. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי אם ניתן לעשות את זה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים (לא HD), מוזיקה, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין משהו עיקרי במיוחד לעביר את הזמן בחמשושים בגלל הצבא... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון כמעט כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך בעל 17 אינצ' (המסכים עם התחת הגדול של פעם) * לאיזה …

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  2. שלום, עוד מעט יומולדת וההורים רוצים לקנות לי מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (לא כבדים כבדים ) ,שיריץ ויסטה ואממ ללא מסך (יש לי acer 19 ) תודה רבה רבה מראש !

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sagi_M,

שלום, אני מחפש מפרט טוב למחשב במחיר של 4500 שקל לא כולל ציוד היקפי. מטרות המחשב זה משחקים כבדים (GTA IV באיכות גבוהה (מאוד!)) וכמובן עבודה משרדית וצפייה בסרטים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה של Nvidia ולא ATI ושתהיה אפשרות לחבר למסך LCD לכניסת HDMI בשביל צפייה בסרטים בHD. לא מתוכנן OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט (נמצא בחדר שינה).

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. שלום כולם, אני מתכוון לקנות מחשב בזמן המאוד קרוב וישבתי בערך שבועיים חושבים עם עצמי מה בדיוק אני רוצה והגעתי פחות או יותר למפרט הנ"ל Processor : Inter Core i7 920 BOX Mother Board : Gigabyte GA-EX58-DS4 or Intel BLKDX58SO Smackover Hard Drive : Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB RAM : G.Skill DDR3 3072MB (1024MB X 3) 1333 MHz Graphics Card : Sapphire ATI Radeon HD4850 1024MB 256 Bit GDDR3 PCIe or Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB 256 Bit GDDR5 PCIe DVD Burner : Nec x20 SATA DVDRW DL Wireless Keyboard + Mouse set : Microsoft Wireless Optical Desktop 700 המפרט - ללא ספק ומארז התקציב שלי הוא 5000 ש"ח ואין שום אפשרות בעולם לחריגות (התקציב לא כ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by JohnnyBGood,

שלום לכולם. 8) צריך מחשב נייד לעבודות אודיו. באיזור הארבע וחצי, חמש אלף (חמש וחצי אם יש סיבה טובה), שקט, 2 ג'יגה זיכרון, הארדיסק במהירות 7200 (5400 איטי מדי להקלטה, לא?), ומסך 15 אינץ'. שאר הרכיבים חשובים לי פחות, אני צריך כמובן מחשב חזק אבל הוא לא הולך לשמש למשחקים. מה שכן, קראתי שכרטיס מסך לא און-בורד יפנה לי משאבי מעבד לדברים אחרים, השאלה אם זה שווה את הכסף (בעיקר מאחר ואני לא צריך יכולות תלת מימד)? אה, ואני צריך PC ולא מק (אני עובד המון עם פרוטילופס) הסתכלתי על ע ש ר ו ת דגמים, נתונים טכניים וחוות דעת של רוכשים/גולשים/אנשים-מחברה-מתחרה-שסתם-מלכלכים-על-המוצר והגעתי למסקנה ש-msi די מוצאים חן בעיניי. חשבתי על M-Audio Ozone בתור מקלדת שליטה/אודיו אינטרפייס (כמובן לא נכלל …

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. היי זה מחשב לעבודות גראפיקה,עבודה קבועה. עיקר השימושים הם פוטושופ אינדזיין ואקרובט. קבצים גדולים יחסית 100-500 מגה,חשוב לי מאד מהירות המצב כיום במיוחד אינדזיין/פוטושופ שנכנס לשם קובץ עם טקסט ושכבות כל תזוזה יכולה לקחת כמה דקות. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין צורך לנסות לחסוך,המשמעות היא שאם הדבר עולה 50% יותר ונותן תועלת 10% אז הוא מיותר לחלוטין,אבל אני מחפש את החומרה הטובה והמשתלמת ביותר באזור התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג ב 10%+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TALTOL15,

שלום לכולם. ברשותי המחשב HP Pavilion DV3 2090EJ. המחשב מעולה באמת והכל. אך סליחה על הבורות אבל שמתי לב שיש לו כניסה מוזרה, מישהו יודע מה היא? יכול להיות שזה סתם משהו שולי ולא חשוב, אבל אני עדיין רוצה לדעת. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by amicam,

שלום, הייתי רוצה להרכיב מחשב לגיימינג כבד. התקציב הו 6500 שקלים (ניתן לקצץ קצת יש לי כבר מארז (cooler master Haf X) וספק כוח 6500W של seasonic. אם זה עומד בתקציב הייתי רוצה זיכרונות DDR4. אני לא עושה OC המסך שלי הוא טלוויזיה 32 FHD. תודה רבה,

9. Started by shaybenmoshe,

שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gggilad13,

הייתי היום בחנות מחשבים וקיבלתי את ההצעה הבאה: מעבד AMD 64 939 3000 לוח אם NFORCE 4 של ג'יגהבייט (הדגם הכי זול, הזה שעולה 700 בערך, שכחתי איך רואים לו :) זיכרון DDR 400 512X2 PQI או איזושהי חברה אחרת כרטיס מסך 6600GT של ג'גבייט גם VIVO וקרור פסיבי צורב DVD (לא סגרתי עדיין דגם ספציפי אבל כנראה זה הNEC או הLG) כונן פלופי דיסק קשיח WD 160GB SATA מארז אקספיידר של צ'נברו כל זה יצא 5600 ש"ח מה אתם אומרים? כדאי? המפרט עדיין לא כולל ספק כוח, הוא אמר שהוא יברר לי לגבי ספקים ויוסיף את זה למפרט ככה שהמחיר הזה עדיין לא כולל ספק! לגבי הכרטיס מסך אני לא סגור, ההבדל בין הVIVO לבין הרגיל הוא פחות מ150 ש"ח, אני לא בטוח שאני אשתמש בVIVO הרבה אבל זה דבר שיכול להיות דיי שימושי יו…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by benor,

המחשב ישמש בין היתר למשחקים. ללא ציוד היקפי וללא מסך. נדרש מהמחשב להריץ משחקים בצורה סבירה על מסך 19" (1280X1024)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bt3 cod mv3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה היסנס 24 אינץ FHD או חדש במידת הצורך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מה זה הדבר הזה, ולמה זה משמש? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by eyal1506,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב עד 1600 / 1700 ש"ח. המפרט מיועד לעבודה משרדית בעיקר - לא למשחקים. בנוסף שיהיה אפשר להפעיל מדי פעם תוכנות כמו: AutoCAD, SolidWork ו Photoshop. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  17. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של כ-4K. המחשב מיועד למטרות סטודנטיאליות (קריאה של חומרים באינטרנט, PDF, עבודה ב-WORD וכו') ולכן האופציה של המסך 300 מעלות שלו נראית לי שימושית. בין היתר אם כבר אני קונה מחשב חדש הייתי מעוניין שיהיו לו מעט יכולות גיימינג אם כי לא קריטי מאוד, חשוב המשקל שלו שיהיה כמה שיותר נמוך, שלא יהיה רועש, ועם זמן סוללה כמה שיותר טוב. אז ראשית רציתי לדעת מה דעתכם על הבחירה? האם לדעתכם יש מחשב טוב יותר במסגרת התקציב הנ"ל? דבר נוסף שחשוב לי לעתיד, זה היכולת להוסיף כונן SSD. ראיתי שלמחשב הנ"ל אין כונן אופטי מה שאומר שאני לא אוכל בעתיד להוסיף כונן SSD במקומו או שיש איזה מקום ספציפי מיועד לזה שאני לא יודע? אני מעדיף לא להחליף את הכונן קשיח הרגיל ב-SSD …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by tyapseou,

http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=UK&PRODUCT_ID=124469&toshibaShop=true האם יש הסתייגויות מהנייד הזה? קשה לי להבין על איזה ערכת שבבים הוא מבוסס, באתר של באג כתוב שעל סונומה, אבל זה בכלל לא ברור מהאתר של טושיבה. האם מדובר בצ'יפסט של ATI? המחשב מיועד רק לוורד ואינטרנט וזהו, קצת מוזיקה, שום דבר מעבר לכך. יש גם דגם עם מעבד טיפה יותר מהיר L30-113, ב 3696.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  20. AMD Athlon 3000+ K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire XFX FX5500 128MB TV 5 מאווררים Exelstor 80G CD-ROM + CD-RW איזה ספק כוח הוא המינימום שאני צריך ואיזה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. שמצריך מערכת הפעלה ואופיס,ללא תוכנות גרפיות השימוש הוא בסיסי מאוד תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by ranranran,

הטאצ'-פד של המחשב לא עובד כמו שצריך וכשאני משתמש בו אז הסמן של העכבר כל הזמן קופץ איך אפשר לסדר את זה? המחשב מסדרת Thinkpad edge 531 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by A.j.23,

צריך מפרט, לא יותר מ4000 שח מבוסס AMD כןלל הכל... וכרטיס מסך חזק יחסית. צורב DVD. מסך CRT רגיל ורמקולים לא יותר מ 300 שח

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  24. המסך המבוקש הינו dell 2209W או כל מסך אותו סגנון בעל פנל IPS אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל תנסו מה שאפשר בבקשה תודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by ReDragon710,

היי, מחפש מחשב לעבודה עם סוני ווגאס (תכני HD) שיעבוד טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העיקר שיעבוד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.