עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי המחשב צריך להריץ תוכנות חלק אבל לא הרבה עבודות גרפיות... יותר מסמכים ומשחקים מהסוג הפשוט. נועד יותר בשביל לימודים אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ כמה משחקים לא כמו farcry אלא כמוlittle fighter 2 רק כדי להעביר את הזמן... אני יותר בכיוון של HP אבל אם יש יותר טוב אז תחליטו. אני גם מעדיף שיהיה ג'יגה זיכרון ומסך 15.4 אם אני רוצה לראות סרטים כלשהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב שמטרתו העיקרית היא שימוש משרדי (מעבד תמלילים, פאוור-פוינט וגלישה). כמו"כ חשוב שיהיה מסוגל לעבוד מהר ולבצע אוברקלוקינג. דבר נוסף חשוב, הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. המחשב אינו מיועד בעיקרון למשחקים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מפוצץ. אין צורך ברכיבים הבאים: מסך, עכבר, מקלדת, צורב. לסיכום, מה יתן את יחס אוברקלוקינג/מחיר הטוב ביותר. המחשב צריך בעקרון להספיק לשנה הקרובה, כך שאין בהכרח צורך בבצוע UPGRADE תודה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by vld69,

האם אפשר למצוא מחשב במחיר 5K פחות או יותר למטרות משחקים כגון GTA החדש שיעבוד טוב סרטים אינטרנט ואופיס. התלבטתי בין נייח באזור ה-4-3 K והחלטתי להשקיע עוד על נייד שיהיה שווה פחות או יותר. איפה אפשר לקנות הכי זול בארץ ואם כדאי לקנות בחו"ל תאילנד או ארה"ב. תשמעו אני לא מבין בניידים אז אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב טוב ואם הכסף מספיק או לא. גודל מסך זה חשוב למשחקים סרטים. רעש אם הוא לא מוגזם מידי אז לא חשוב כובד ממש לא חשוב. עיצוב אם זה חוסך הרבה אז לא חשוב. תעזרו לי בבקשה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by polip,

יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4000 שבוא מערכת הפעלה מקרטת לגמרי. שאני רוצה להתקין מחדש לאחר פירמוט הדיסק הקשיח.1 ברשותי דיסק התקנה מקורי וסיריאל אך אינני מצליח לבצע BOOT ממנו. הגדרתי בבאיוס לבצע קודם מה-CD אך המחשב אינו מבצע זאת ובאופציות הבחירה ל-BOOT הוא מראה לי רק את הדיסק הקשיח. ברצוני לדעת אם יתכן וצריך להגדיר משהו נוסף בבאיוס או שיתכן ויש בעיה בכונן הדיסקים למרות שהוא עובד וקורא דיסקים. ורציתי לדעת האם אני יכול אולי להעביר את הדיסק הקשיח למחשב נייד אחר של חברה אחרת DELL לבצע התקנה של מערכת ההפעלה באמצאות המחשב השני ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב שלי. או כל רעיון אחר שאינו כולל קנייה של כונן CD חדש.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. שלום לכולם. יש באפשרותי להביא נייד מקנדה. ידידה שלי עובדת שם כרגע והיא חוזרת בדיוק לפתיחת הלימודים. הדרישות הן כדלקמן: המחשב ישמש ללימודים - אינטרנט , יישומי אופיס , סרטים (אין צורך באיכות מטורפת) מסך -15.4 עדיף מאט. משקל רצוי - עד 2.5 אפשר לחרוג זמן סוללה - 3 שעות ואם אפשר אז יותר יציאות מיוחדות - לא קריטי , HDMI יהיה נחמד בלוטות' -כן צורב DVD - כן זיכרון - 3 ג'יגה ומעלה אחריות בינלאומית -כן פיזור חום - חשוב שלא יהיה חם באיזור העבודה מקלדת וטאצ' פאד - חשוב שיהיו נוחים ואיכותיים חברות מועדפות - DELL , LENOVO , TOSHIBA חשובה מאוד אמינות ואיכות הרכבה הבנתי שלרוב דגמי לנובו וטושיבה אין בעיה של אחריות בעוד שבדל זה יותר בעייתי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. השימושים הם סרטים, משחקים ואינטרנט. אני יודע שבתקציב של 5K ואולי אפילו ב7K אני לא יקבל מפלצת משחקים, אבל אני מחפש רק את ההצעה הטובה ביותר בתקציב הזה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שלום אני צריך הצעה למחשב בשביל אחי הקטן בתקציב של עד 1500 שקלים, בגדול המחשב הוא לעבודה שוטפת כמו אינטרנט אייסיקיו וכל השטויות, וגם להרצת משחקים... אני כמובן לא מצפה למשהו גדול אלא למשהו שיריץ את המשחקים של היום הפחות כבדים בצורה נורמלית... אין צורך בציוד היקפי. תודה חג שמח ויום טוב

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. אשמח לעזרתכם. מה חושבים על המחשב הזה מהמוכר הזה? האם מומלץ לקנות כך? מה הכוונה on site warranty? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283323705569

9. Started by אביחי23,

אני צריך מחשב ללימודים שיכול להכיל תוכנות עריכה שונות כמו סרטים ופוטושופ וכו' יש עדיפות לחברות כמו dell hp טווח מחירים - עד 3000 שקלים תודה רבה על העזרה.

10. Started by parsi1,

אשמח לקבל תגובות על המפרט 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה , FSB: 1333 Mhz 4. קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro 5. קירור למארז: Arctic Cooling 8L 80mm 6. דיסק קשיח: כונן קשיחוST3500320ASוSeagate ממשק: SATA 2 , SSD (Flash): לא , מיקום: פנימי , ג…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. שלום יש לי תקציב של 3.500 שקל המחשב צריך להפעיל משחקים אינטרנט שירים סרטים כמעט הכל המחשב צריך לבוא עם מקלדת מלאה עם המספרים בצד 108 מקשים המסך צריך להיות 15.6לפחות ואחריות בין 2-3 שנים רמקולים וכל היציאות שאפשר כמובן... עשיתי קצת בדיקות והיה דגם של MSI FX620 שעולה על כל הדרישות והמחיר שלו היה עד יום שישי 3680 שקל רק היום ראיתי שהמחיר שלו ירד באייבורי ל3290 שקל אני מאמין שאני אפילו יכול להוריד אותם ל3200 שקל למזומן רציתי לדעת מה דעתכם על הפירוט של המחשב בלינק הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7227&CatCode=315 קניתי פעם שעברה מחשב MSI EX623 מאייבורי והאחריות והשירות שלהם היו טובים לא התאכזבתי אני חושב לקנות את הדגם הזה כי הוא בעיצוב יותר יפה מכל מחשב שר…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המחשב הנייד? ראיתי באחד האתרים מחיר דיי זול יחסית לדגם הזה והייתי רוצה לדעת האם ידוע על אזושהם בעיות ספציפיות בדגם הזה? תודה לכולם. יאיר

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. שלום\ מביאים לי מחול מחשב נייד, אני מחפש את המחשב הטוב ביותר עם כל הפיצ'רים והתוספות שאפשר לקבל, מחפש אותו לא כמחשב שולחני אלא כמחשב נייד, שניתן לקחת איתי(לא באופן יומי) חשוב שיהיה מהיר, חזק, עם כונן חיצוני, שלא יהיה גדול מידי, 15אינצ זה בסביבות המקסימום אין לי בעיה עם ניידים קטנים, רק שלא תהיה מקלדת בגודל של עכבר. חשבתי על הסוני vaio CS / TT אבל הבעייה היחידה היא שאין אחריות לסוני בארץ האם זה משנה? באמת אני רוצה את המחשב הכי טוב, ונייד, שלא יהיה גוש כבד, תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by eyalka,

אני מחפש דגם טוב למחשב נייד למתכנת .NET , אמין ועם מסך ומקלדת נוחים למתכנת , שזה הכי חשוב מבחינתי ואם יש דגם עם כ.מסך לא משולב (מכור קשה לWOW , מה לעשות ...) אז אפילו יותר טוב המלצות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. המחשב הקודם שלי עשה את שלו, עבד במשך כמעט 6 שנים אני לא רוצה לחסוך אז אל תדאגו לגבי תקציב, גם ככה אני קונה הכל ישירות מהיבואן מה שאני צריך זה מעבד - אני די נעול על ה2600K, חשבתי לחכות ל2011 החדשים אבל אני לא יכול לחכות אני צריך מחשב חדש ובקרוב מאוד לוח אם- היבואן ממנו אני קונה עובד כמעט ורק עם GIGABYTE לצערי, ואני רוצה לוח של ASUS, אני מקווה שאני ימצא, אז אני צריך המלצה ללוח של GIGABYTE והמלצה ללוח של ASUS זכרונות - די ננעלתי על אלו http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/memory-corsair-ddr3-16gb-kit-4x4096mb-1600mhz-vengeance-p-12361 מה אתם חושבים עליהם ? דיסק קשיח- יש לי כבר 5 הרד דיסקים של 500GB שאותם אני ילביש על המחשב החדש, ואני רוצה לקנות כונן SSD 120GB שע…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by amirberner,

שלום, מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה2.5K, אם אפשר פחות מצויין, ואפשר גם לחרוג ב200 ש"ח למעלה. אין צורך במסך ובציוד היקפי. המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולצפייה בסדרות בסטרימינג ובעיקר למשחקי אסטרטגיה. המשחקים שאני משחק הם כבדים מבחינה חישובית אבל לא מבחינה גרפית, דוגמאות למשחקים שאני משחק הם: Europa universalis, Civilization 5, Heroes of might&magic ו-victoria2. אני מתגורר במודיעין ויש לנו חנות של אייבורי אבל אין לי בעיה לרכוש בחנות אחרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by gloteron,

היי, אני מחפש מחשב להורים שלי ולאחר חיפוש מקיף בזאפ ובכאן בפורומים התמקדתי באסוס TP300. הדגם עם i3 עולה כ2850, ומגיע עם 4GB, hd4400, מסך מגע ומשקל סביר בהחלט 1.75. קראתי שאיכות המסך לא מדהימה, אבל זה לא קריטי להם. אשמח לשמוע דעה נוספת, תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מחפשת מחשב שיעבוד טוב עם עריכות ווידאו (יתמוך בAVID )פוטושופ לייטרום אפטר אפקט אשמח לעזרה מה התקציב המקסימאלי?3000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יאי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת ווידאו ,ועריכה גרפית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד ל AVID LIGHTROOM PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ,לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. שלום, אחותי נמצאת בארה"ב והתכנון הוא שהיא תרכוש שם מחשב נייד ותביא אותו לארץ כמחשב אישי. חשבתי על אחד מהדגמים של HP. האם יש לכם המלצות לחנויות בארה"ב, ודגמים של HP שיכנסו בתקציב הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. אחי מצא ברשת תמחשב הזה- http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=523521 אין אליו הרבה פרטים ככה שאין לי מושג האיכות המחשב מיועד להריץ XP שימושים קלים מאוד של גלישה\אופיס\סרטונים(לא יותר מDVD וDIVX -ובדרך כלל יוטיוב) ופקמן :lol: חוץ מיזה חובה כרטיס רשת פנימי אלחוטי בכל מיקרה המעבד מספיק חזק? המחשב יתאים לצרכים? בתודה לעוזרים קרירין עריכה ראיתי תמחשב הזה- http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3776 הוא יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by shaykeddr,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה הזו, יש לי מחשב נייד מסוג LG-R40 עם זיכרון קטן של 1GB, ניסיתי לחפש באתר היצרן את המפרט הטכני שלו על מנת לשדרג את הזיכרון ולא ממש הצלחתי למצוא איזה זיכרון אני צריך לקנות (אני יודע שזה SO-DIMM DDR2 עם 667 MHZ), אני פשוט לא יודע כמה פינים צריכים להיות בו ואם אני צריך פשוט להוסיף עוד 1GB או לקנות 2GB (המחשב תומך עד 2GB באופן כללי). האם מישהו יכול להגיב ולהדריך אותי איך למצוא את המידע שאני צריך? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by amit.w23,

היי חברים אני צריך הצעות למחשב נייד עד 3.5K השימושיים העיקריים אינטרנט אופיס סרטים ומוזיקה תודה מראש :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. בחודש הקרוב אני הולך להזמין מחשב חדש לעריכת אודיו, הייתי שמח לשמוע מה דעתכם עליו. ועוד כמה שאלות שעלו לי: 1. כדאי להשקיע בספק 620 על פני ספק 520 (יכול להיות שבעתיד אני יביא כרטיס מסך HD6850)? 2. כדאי להוסיף קירור למארז מהסוג שהבאתי (עדיין חשוב השקט במארז), ואיפה למקם את הקירור הנוסף שיהיה הכי יעיל? 3. הייתי שמח לדעות על הדיסק הקשיח והSSD. (גם שקט בדיסק חשוב ושלא יתחמם וכמובן אמינות) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1508 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪527 …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. הזיכרון של KINGSTON מדגם HX424C12SB2/8 לא רשום באופן מפורט במפרט הזיכרונות הנתמכים אך דגם HX424C15FBK4/32 כן רשום, ואולי אני מבין לא נכון אבל הדגם HX424C12SB2/8 הוא פשוט זיכרון בודד בניגוד לערכה של ה-4 בדגם HX424C15FBK4/32, אך הם אמורים להיות אותו זיכרון בדיוק לא? אני פשוט רוצה לדעת באופן בטוח שדגם HX424C12SB2/8 יעבוד על לוח האם Asus SABERTOOTH Z170 MARK 1 תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.