ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו אולי מכיר את המחשבים האלו של MSI? חברת אייבורי מחשבים מוכרת כאלה (ראו בעיתון 7 ימים של השבוע). אני לא יודע אם הם שווים משהו, איכות? מחיר? לדוגמא, מחשב נייד סנטרינו עם מעבד 1.7 סונומה 512 זכרון ותקשורת אלחוטית במחיר 4500 נראה לי אחלה, השאלה אם המחשבים האלה שווים משהו. תודה רבה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש נייד\טאבלט עם מקלדת שיכולה להתקפל אל מאחורי המסך. מעדיף מערכת הפעלה אנדרויד. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כמעט מחשב שלם למכירה, אשמח לדעת כמה כדאי לבקש על כל חלק בנפרד, וכמה לבקש על הכל יחד (כעסקאת חבילה, ז"א מי שקונה הכל יחד שיצא לו טיפה יותר זול) מעבד AMD PHENOM X6 1075T קירור מקורי למעבד ובנוסף THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME עם זוג מאווררים 120 מ"מ לוח אם של GIGABYTE דגם MA770-UD3 זכרון RAM, שני סטיקים של 2GB בתדר 1066MHZ עם קירור פסיבי דגם GSKILL PI כרטיס מסך RADEION 6950 2GB מהגרסאות הראשונות שיצאו, בעזרת תוכנה הוא הופך זהה לחלוטין ל6970 (אם זה שווה משהו בכלל) ספק כח OCZ SXS500W תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ בטווח מחירים של עד 3000-3200 ש"ח. ככלל,אני די מתלבט בין מחשבי HP לבין DELL(לא ממש מעוניין בחברות מתחרות כמו LENOVO,LG ,ASUS וכו' כי בכל זאת HP ו-DELL הם מחשבים חזקים,יציבים ואמינים(תקנו אותי אם אני טועה). המחשב מיועד לסטודנט כך שרוב העבודה היא לצורך דברים בסיסיים,אינטרנט,תוכנות תמלילים שונות,סרטים ומוזיקה. אני די מתלבט בין שלושה דגמים של HP: הראשון HP Compaq 610 VC264EA: השני HP PAVILION DV-6 1310ej VJ704EA השלישי והאחרון הוא:HP Compaq CQ61 410SJ VY443EA להלן הקישורים לכל מחשב בהתאמה: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=22950898 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=22950317 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=2295302…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני צריך יעוץ בקניית מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיכול להריץ סרטים באיכות גבוהה ללא בעיות, אך בנוסף אני גיימר לכן אני מחפש מחשב חזק ככל האפשר בתקציב נמוך (התקציב שלי הוא 2500 ש"ח). נגיד את זה ככה, אם יהיה לי מחשב נייד שמסוגל להריץ unreal tournament 3 בצורה טובה אהיה אדם מאושר (: מה אתם אומרים, יכולים לעזור לי? אני לא מבין גדול כך שלדעתכם יש משקל. אחרי חיפושים מצאתי מחשב בתקציב שניראה לי סביר, אך אני לא יודע אם הוא עונה על הדרישות שלי (ע"פ המדריך לקנייה של זאפ): [table][tr][td]שם המוצר[/t][/t]מחשב נייד Dell Latitude E5520M T6670 HD 3000 דל[table][tr][td]תמונה[/t][table][tr][td]מק"ט:[/t]1690854[table][tr][td]אחריות:[/t]3 שנים באתר הלקוח[table][tr][td]יצרן:[/t]DELL[table]…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט הזה כי הוא עוסק במספר פיתרונות חומרה שונות. יש לי צורך בביצוע מניפולצייה בתמונות . הכוונה היא לקחת תמונות ולהוסיף בתוכם חצים מלווים בכיתוב בכתב יד באמצעות עט סטילוס . אין לי מושג בתחום . האפשרויות למיטב הבנתי הן כדלהלן : 1. לרכוש לוח שירטוט כתיבה אלקטרוני כמו wacom bambo שזה בעצם פד משטח מגע וסטילוס שמתחברים ב usb. היתרון שהעלות היא זולה כ 200 ש"ח וניתן להשתמש בו גם עם המחשב השולחני וגם עם הנייד שלי שיש לו מסך מט שמקל על השימוש בו . החיסרון הוא שהניידות מוגבלת ומסורבלת ויתכן שכמו הרבה אנשים לפני,יהיה לי קשה להתרגל לצורת העבודה הנידרשת , של שימוש בסטילוס על משטח שמונח על השולחן ובו זמנית צפייה במסך שנימצא מול העיינים . 2. לרכוש נייד היב…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
hp pavilon dv6 2190us - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ASUS N61JQ-A1 - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220690&cm_re=ASUS_N61JQ-A1-_-34-220-690-_-Product אשמח לקבל גם חוות דעת על המחשבים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
* תקציב - ניתן לחרוג במקצת אם זה שווה את זה(500+-) * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי HD, עריכת תמונות. * גודל המסך? - רצוי 15" , השאלה היא מה עדיף. * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא משנה(שימוש בייתי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI * בלוטות? - רצוי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - כונן צורב - רגיל * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא אני הסתכלתי על שני מחשבים של DELL מאותה סידרה: Dell Vostro V131 Dell Vostro…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני שאני יעשה לו DOWNGRADE לXP מויסטה. המחשב הוא DV6646US. מצאתי את רוב הדרייברים אבל עדיין יש לי בעיות עם התקנת כרטיס הקול. עשיתי כל מה שרשום בשירשור הזה: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+1232099281555+28353475&threadId=1168283 עדיין לא עוזר. אני מקבל הודעת שגיאה שההתקן לא מזוהה. יש סכוי שזה קשור לעובדה שהXP שהתקנתי הוא עם SP3 מובנה? אני זוכר שקראתי פעם שיש בעיה לSP3 עם מעבדי AMD.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש יום-יומי (סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכו') * גודל המסך? 15" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סביר לפחות * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן טוב עוד כמה דברים, התקציב הוא 2,500-3,000 אם אפשר להכניס גם מערכת הפעלה בתקציב מה טוב. למרות שזה נשמע לא חשוב, אני אשמח שהדגם יהיה יפה ושיהיו בו פיצ'רים נחמדים (ואם אפשר גם לתאר מה אותם הפיצ'רים) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מסך 13 אינצ' - מט (לא מבריק) עד 2 קילו זמן סוללה ארוך יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את האקסטרימר שלי במחשב קטן בסלון. היעוד של המחשב הוא: ניגון קבצי מוזיקה מדיסק קשיח או כונן חיצוני גלישה באינטרנט ליוטיוב או לאתרי רדיו 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - אודיו, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי כרגע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכנו משחקים פשוטים ברזולוציה סבירה - אין דרישות משחק מיוחדות -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך הצעה למפרט למחשב סלוני (יש לי דירה קטנה ואין לי הרבה מקום למחשב יותר גדול). המחשב מיועד לעריכה של סרטי וידאו, צריך להריץ תוכנות של adobe כמו After Effects CC התקציב הוא עד 5K. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה יחסית למחיר של 500 דולר? Toshiba Satellite 15.6" Notebook Computer - Graphite (L505-ES5015) •Computer Features: SuperMulti DVD Optical Drive •Processor Type: Intel Pentium Dual-Core T4400 •Processor Speed: Up to 2.2 Ghz •Battery Life: Up to 3 Hours •Hard Drive Capacity: 320GB Hard Drive Capacity •Hard Drive Speed: 5400 RPM •Hard Drive Interface: Serial ATA •System Bus Speed: Up to 800 Mhz •System RAM: 3 GB •Memory RAM Type: DDR2 •RAM Maximum Expandable To: 4 GB •Cache Memory Installed Capacity: 1MB L2 Cache •Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit •Optical Drive Type: DVD±RW/CD-RW Drive •Electronic Display Features: LCD Display •Maximum …
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם כדאי, אפשר. עד 3000 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ריבוי תוכנות (אינטרנט ואופיס בעיקר), עריכת וידאו בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080, מסך 22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם לעבודה כללית (office, אינטרנט וכו'..) המחיר הוא בערך 3500, ומקסימום 4000, אם אפשר שלא יעבור את ה 4000 אז עדיף... ואם משהו פה לא הגיוני אז אל תתביישו להגיד ההבנה שלי בניידים לא משו.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום וברכה, לצורך אולפן ביתי קטן רציתי לקבל המלצה למפרט מחשב טוב ואמין עד כמה שאפשר בתקציב כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס 5 עם רשיון. שימוש תדיר. בערך שעתיים ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה מתחילה לחשוף את קו המכשירים שלה לתערוכת CES 2016, ויש כמה הפתעות מעניינות בהחלט השבוע הוא השבוע הגדול של תערוכת CES לשנת 2016, ומי שהחליטה להקדים את כולן הפעם ולחשוף את מוצריה יומיים לפני פתיחתה הרשמית היא לנובו, שלה יש כמה ג'וקרים בשרוול, מסתבר. היצרנית הסינית הכריזה על עדכון לקו הניידים שלה, עם דגם חדש דק וקל עוד יותר ל-Carbon X1 שהיה בעבר הנייד הדק ביותר בעולם כולו, עם ThinkPad X260 שיירש את ה-X250 האהוב ומבטיח חיי סוללה של עד 21 שעות בעזרת הסוללה המוגדלת הנוספת שניתן לרכוש עימו, עם ניידי ThinkPad 13 'עממיים' אשר ניתן יהיה לקבל או עם מערכת חלונות 10 או עם מערכת Chrome OS, וגם עם עדכונים לקווי ה-ThinkPad 450 וה-ThinkPad 550 המגוונים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MOH:WF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
נקנה מארה"ב המפרט ללא צריך להיות כולל מארז רק חלקים פניימים וללא אבייזרים חיצונים מעבד - אני סגור כמעט על E8500 שעולה בערך 270$ דיסק קשיח - מתלבט בין 500 ל 2 של 320 GB זיכרון - צריך של 4 GB לפחות לוח אם - תציעו לי בהתאם לכרטי מסך וכרטיס מסך שיריץ לי על רמה גבוהה מאוד וללא בעיה את המשחקים הבאים: CRYSIS על רמה גבוהה GTA IV CALL OF DUTY תרכיבו לי מפרט מהאתרים הבאים: http://www.compusa.com http://www.newegg.com
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לפטופ Asus F82Q עם מעבד Intel Core Duo CPU T6500 @ 2.10GHz עם מערכת הפעלה Win 7 Ultimate SP1 בעבר כשבחרתי במחשב שיעבור למצב Hibernate או Sleep זה היה עובד. בתקופה האחרונה (לא היה שינוי מיוחד שאני זוכר), ב-2 האופציות המסך מחשיך והמחשב ממשיך לפעול ואין מה לעשות חוץ מלסגור אותו ולהדליק שוב. לפעמים הוא כן נכנס למצב ולא ברור מתי כן ומתי לא. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למחשב שישמש להפעלת תוכנה למשק + 8-10 מצלמות כולל מסך 21-22 תקציב 6000שח
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 700 דולר 2. עדיף לא לעבור את הסכום אם לא צריך 3. שימוש המחשב הוא לסרטים, סדרות, גלישה מרןבה עם הרבה חלונות, פוטושופ, משחקים פשוטים. לא גיימינג מיועד בעחקר לסרטים אינטרנט ועבודה . 4. מחשב נייד 5. מסך טאץ עדיפות משהו מעל 10 אינץ מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VivoBook E403SA Review Editor's Choice Dell XPS 13 Lenovo Ideapad Miix 310 Review Lenovo Ideapad 100S Dell Inspiron i7359-6793SLV Asus UX305 Best low-end Chromebook: Asus Chromebook Flip Best high-end Chromebook: Dell Chromebook 13 acer-aspire-e-15-15-6-full-hd-intel-core-i5-nvidia HP Pavillion 17 Laptop (Intel Core i5-4210U up to 2.7…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים. בארגון שלנו רוכשים ניידי דל, מסידרת ה Latitude and XPS. למרות שזמן הסוללה שם סביר בהחלט (3-6 שעות, תלוי), אני זקוק לנייד עם זמן סוללה ארוך מהרגיל. מישהו מכיר נייד שכזה, רצוי של DELL או HP אבל לא חייב?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אחיין שלי בן 14 רוצה לשדרג את המחשב המחשב מיועד למשחקים prototype ובסגנון (לא זוכר איזה משחקים הוא אמר לי) המחשב יחובר למסך 17 CRT אין צורך בציוד היקפי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-