עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by law89,

אני מאוד מקווה שלא אצטרך להגיע לזה. יש לי מחשב של סדר גודל של שנתיים והוא עושה כרגע בעיות ואיני יודע אם ימצא פתרון (ראו בפורום תמיכה טכנית). אם לא, אז אני רוצה כבר להכין אופציה חליפית ולא להיתקע. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח. עדיפות לפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו', קצת דברים שקשורים ללימודים ותכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אלא אם יש אופציה לחבר שני מסכים ואז אולי אשקול לקנות עוד אחד.המסך שלי הוא של samsung S24F350FH 4. האם יש רכיב בסיס…

2. Started by guyluz11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אפשר לחרוג קצת, או לחרוג עד 3000 במידה והוא יוכל להריץ בקטנה את התוכנות שיפורטו בהמשך ויחזיק 7 שנים +-. 2. מה שימושי המחשב? Office, גלישה בדפדפנים, צפייה בסרטים, השמעת מוזיקה, zoom. תכנות לחריגה עד 3000: ערכית וידאו מינימלית ב sibelius ,kdenlive. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שימושים- בעיקר אינטרנט, פייסבוק, הורדות סרטים וכל הדברים האלה. פחות משחקים. אני מתכנן להשאיר את המחשב לפחות 3-5 שנים והמחשב הזה קרץ לי למרות שהוא מותח לי את התקציב עד מאוד. הדרישות שלי הם I7 (שיחזיק להרבה זמן) SSD, אפילו מזערי, יש לי כונן חיצוני של טרה. מסך מגע לא כזה מפריע לי אם יש או אין. לגבי המידות מסך, חלק אמרו לי 13.3 וחלק 15.6. המחשב לא זז יותר מדי וגם אם כן זה למיטה אז חשוב שיהיה קומפקטי ולא גדול. השאלה אם 13.3 לא קטן מדי? ואיך המחשב, מישהו יודע עליו משהו? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 תודה.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by idofr,

ראיתי עכשיו שפתחו הודעה דומה אז אני כבר יראה משם תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. מפרט מחשב לעבודה בין היתר עם תוכנת MAYA 2009 כמו כן עבודה משרדית תקציב 2500 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. אני מחפש שרת חזק שיתן לי יכולת לעבוד עליו עד 60 אנשים... ישמש כשרת קבצים גיבויים gpo וexchange פנימי בלבד מישהו יכול לתת המלצות??

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by Dusk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד אם יתאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = י…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by PrefaceAlumni,

ואם כן, איך עושים שחזור? תודה!!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by gkman,

שלום לכולם רציתי לדעת אם משהו יכול להמליץ לי על מחשב נייד טוב בין המחירים 3000-3500 לא כלכך אכפת לגבי משקל..אכפת לי לגבי ביצועים ועיצוב טכני (למשל אני לא אוהב את הגויסטיק ומעדיף שיהיה כונן דיסקים מובנה) כמו כן חשוב לי שהמחשב ישרוד לאורך שנים (נאמר לי שמחשבי HP לא שורדים הרבה כי יש להם מערכת קירור דפוקה) תודה רבה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. שלום הלפטופ של בת הזוג שלי - סוני ואיו NR498 [לפטופ לבן] הפסיק לעלות את מערכת ההפעלה שלו פתאום - הוא עבד לה כל הסופ"ש, אבל אתמול כשניסתה להפעיל אותו קיבלה הודעת שגיאה - A347SCSI.DLL חסר או נעלם או לא יודע וויסטה הארורה לא יכולה לעלות. למישהו יש רעיון איך מסדרים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ללימודי רפואה. נראה שלמחשבי לנובו יש את המפרט הטוב ביותר תמורת המחיר. השאלה שלי היא האם המחשבים אמינים? מה הדעה שלכם לגבי מחשבי לנובו? אולי שווה לקנות אותם ולהרחיב את האחריות? המטרה העיקרית של המחשב היא לגלוש באינטרנט(סרטונים פייסבוק וכד'), word/powerpoint/excell, מסמכי אדובי - לא משחקים. אני רוצה מחשב עמיד, שיחזיק לי לאורך זמן. בנוסף, אני מתכוון לחבר אותו בבית למסך גדול יותר וככה להשתמש בשני מסכים. אין לי צורך בכונן אופטי. משקל לא ממש חשוב לי. הכי חשוב לי זה עמידות/איתנות של המחשב. אני מתכוון להתנייד איתו ולא רוצה שכל הטלטולים יפגמו בו. אלה המחשבים שחשבתי עליהם לנובו U41-70 לנובו U31-70 לנובו Z51-70 שאלה אחרת, ראיתי את המחשב הזה של דל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך האינטרנט.. להזמין אותו למישהו שאני מכיר בארה"ב... ושמשם במאי, חבר שנוסע, יביא לי אותו.... השאלה היא, כצפוי... איזה מחשב?! אני מעוניין במחשב עד 1500$... נראה לי DELL או LENOVO... אני סטודנט... ולפעמים יש צורך בציור של קצת גרפים.... בגלל זה חשבתי על ה- lenovo x61 tablet שניתן לראות פה: http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=868 אם אני אלך על DELL כלשהו, הוא בטח יהיה יותר חזק בביצועים שלו (לא?)... ואז יהיה לי יותר נחמד אם ארצה להפעיל עליו דברים כבדים, משחקים וכאלה.... (שמעתי שיש להם אחלה מבצעים... איפה אני רואה את זה?) או על כל דבר אחר שתציעו לי... אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות.... אני חושש להזמין את הלנובו כי רצות באינטרנט ש…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. היי חברים (: אני מחפש מחשב נייד/נטבוק שישמש בעיקר לעבודה בוורד (לא המון שעות), איכסון מדיה (תמונות, סרטונים, מוזיקה), גלישה באינטרנט ותוכנות קלות. חשוב לי שהוא יהיה עמיד, קל, לא גדול מדי, זמן סוללה גדול ושיהיו לו חיבורים לusb. התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל אבל אני גמיש, אז אם יש משהו איכותי וברמה אחרת במחירים קצת יותר גבוהים אל תחששו להציע. אשמח מהר שתעזרו כי אני לא מבין בדברים האלה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

המחשב ישמש לעבודה גודל לא חשוב אצליח להסתדר גם עם 15 אם צריך למרות שאם ישנה אפשרות ל14 או 13.3 גם נחמד מספר תוכנות שירוצו על המחשב באופן קבוע: 1. sketchup http://sketchup.google.com/ 2.AutoCAD

15. מדובר במתאם שהופך את הפינים האופיקיים של ההארדיסק לכאלה אנכיים, לנייד ישן יחסית של HP, נשבר לי פין אחד בתוך המתאם, למישהו יש משג ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. מכירים את זה שהשעה כבר 23:30 ואתם בעיצומו של משחק, אבל לא מצליחים להוציא מהראש את העובדה שמחר יש יום עבודה? אז אני רוצה לקחת את הגיימינג איתי לכל מקום כך שאוכל לשחק ברכבת בדרך לעבודה ובדרך חזרה ואפילו בבית קפה. האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש לגיימינג בלבד, אבל כזה שאוכל לסחוב אותו בתיק בלי שהאורטופד הציני שלי יצקצק לי באוזן? מסך 13.3 אבל עם חומרה שתאכל את Dark Souls 3 בלי מלח עשבים. מבחינת תקציב, בואו נגיד שעד 10K ש"ח ועדיפות לקניה בארץ. תודה מראש, ג'קי

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אורח azuri
    Started by אורח azuri,

אהלן, אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר את המחשב הנ"ל, הכרטיס מסך שלו חלש מאוד, אני רוצה שיהיה מתאים להרצת משחקים (dota csgo) לא משחקים כבדים.. https://gm1.ggpht.com/CSHVN_ThIigguHSWdQ5iEqhnj6cRPdZdLzNN-GeN1DuQYgH9ZJiRHknVimAhJSpF-SEZirNRB0sO-DfpMxW3nDETQFIzIXRlq_CqG4nl4P3ThnktH88JIowM3BwrWZeI_0q5UnIhNTKH2PTQImkUHcDGTFFpA0YGju2f30FlFY6A9ztOK8T3fVcDxLI-AoljKRh4TlkI_7NeuDjVS_Q1_QLUDbIfc8d__CYqReUb4kYGzprxghrzkNw8jA9JkMRtHJ8ilSzsLwuP1cYhhK7-J88RJIbk04CmSFdUicK6AgYFRO2dUZlA-AzARfkZ8UBbxAh6DdiMmGveev0asOgpqAETGLzlo5Zg-VkZXZEEWoLMHmE2Dfncf58OXNwU8eaKD4fOQDsa1rdujNYOpBqhRhvoGhvljeYnJxpiRc1xk1bRFRxGCH7bIxsBrlpThpO73sITL3QFHaIAznvGpNzK4IrzI8O03dqumyzjMnL6FHlyVn3P1AfzKi-FBqry7M83ElfU…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by 00Amir,

אני מחפש לקנות HTPC משהו כמו ASROCK אבל חזק מאוד! המטרה היא בעיקר עבודה רבה בפוטושופ . אני מבין שמחשבים כאלה משתמשים במעבדים של ניידים. האם יש מחשב שמשתמש במעבד PC רגיל? המחשבה זה בעיקר בין מחשב נייד דל XPS דגם 13" או 14" או נייד סוני VAIO Z שמגיע עם 2 SSD או לבנות HTPC . אין הגבלת תקציב - בסוף החודש אני טס לארה"ב אז אפשרי קניה שם. * יש לי מקבוק פרו אבל אני לא אוהב את הממשק אז מק לא בא בחשבון. תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אהלן לפטופ/מיני-לפטופ לתכנות קל וMySQL. איך המיני-לפטופ הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9904&perur=4 באמת לא חשוב הגודל..העיקר שירוץ בצורה חלקה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  21. אני קונה בקרוב מיני נייד,וחיפשתי ברשת כל מיני ניידים,התקציב שלי זה בסביבות ה-2300 ש"ח מצאתי את הACER timeline 1410 שהמפרט שלו מצויין והוא מתאים לדרישות שלי(גלישה באינטרנט,פוטושופ,תיכנות וסרטים מדי פעם),והמחיר שלו הוא אפסי ביחס למפרט(450 דולר)ואני מחכה בנתיים שיגיע לארץ,אבל בנתיים אני רואה שבקרוב יוצאות כל מיני פלטפורמות חדשות למחשבים ניידים(ATON N450,ION2,AMD CONGO/TIGRIS ועוד...) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות את האייסר כשהוא יהיה בארץ,או לחכות לפלטפורמה חדישה יותר ולקנות בעוד כמה חודשים את המחשב(זה לא דחוף לי לקנות),או שאם יש לכם המלצה למחשב נייד טוב בתקציב שלי ושיש לו מסך נורמאלי(בסביבות 11 אינץ'),מעבד טוב(לא אטום,לאייסר למשל יש CULV) ויש עליו ביקורות טובות ברשת,אשמח…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. אני צריך עזרה ועצות בנוגע למפרטי מחשב אשר בתקציב 2400 למחשב למשחקים כמו HALO 3 GTA IV ויריץ את המשחקים אלו חלק.בעיקרון מחשב רק למשחקים אני ממש הודה למי שיתן לי מפרט של מה שביקשתי וגם יתן לי הצעותבנוגע למחשבים מסוג זה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by משה1946,

מבקש לעזור לי במפרט לעריכת וידאו חצי מקצועני. אפשרות לבצע פעולות נוספות - אינטרנט ומסחריות, במקביל תוך כדי בין 3-4K ש"ח תכנת CORAL6 או 15PINNACLE או פרמייר מתקדם מחפש הרבה יציאות בחזית המחשב בעיקר USB3 וכמובן מקרופון ורמקול כרטיס מסך מהירות בינונית . תמיכה ב 2 מסכים לפחות.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by tsvika,

היי אני צריך המלצה למחשב נייד לאינטרנט ואופיס... בגדול המחשב לא מיועד למשחקים חוץ ממנג'ר מסך באיזור ה14 אינץ' יש צורך ביציאה שתאפשר חיבור לטלויזית LCD אני חושב קוראים לזה HDMI כונן קשיח משהו בסביבות ה 250GB התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by משתמש כבד,

אני צריך מפרט+מסך לחבר ב3500. את ההרכבה אני יעשה בבית. הדרישות שלי מהמפרט הם שהמסך יהיה טוב(19 אינטש) ואם אפשר גם שיריץ משחקים ברמה בינונית. אני לא צריך צורב וציוד היקפי. אני צריך גם כרטיס טלויזיה למחשב שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.