ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לרכוש צורב למחשב נייד HP omne book EX3 האם מישהו יכול לומר לי איפה אפשר לרכוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
חברים, עזרו לי להחליט על המפרט... ישנן שלוש אפשרויות: Dell Precision M6300, HP 8710W או Lenovo T61p לכל אחד יש את היתרונות ואת החסרונות (הנה בבלוג שלי כולל תגובות http://blogs.microsoft.co.il/blogs/tamir/archive/2008/07/22/choosing-new-notebook.aspx) לכן אני לא יכול להחליט... המלצות?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל. אני מחפש כבר זמן רב את התוכנה MediaDirect כדי שהמחשב יהיה סנטר מדיה. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק או לתת את לי את התוכנה שתתאים לי למחשב ..... חשוב לציין שבתוכנה תעלה על XP 10x For The ppl
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Hi, Can anyone assist? I cant seem to be able to get to the bios option that tells it to boot from the CD Thanks Menachem Sharron menachem@tt-g.com ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד עם מסך עד 14.1" ומעבד core 2 duo שכולל יציאת hdmi/dvi ושמגיע עם לפחות שנתיים אחריות. עד 4500 ש"ח לא מפריע לי עם הוא יהיה ללא מערכת הפעלה המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ב1500 שקל תגידו מה אתם ממליצים לשדרג זה המחשב : Core2Dou E6400 MSI PLT 975X 4G DDR2 OCZ 800mhz MSI 8800DDR3 320 250GIGA WD
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
סדרת ה- V של Gigabyte W476V, W576V מישהו יודע מתי אמורה להגיע לארץ, ובאיזה מחיר? באתר שלהם היא מסומנת כ- coming soon... תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב חדש עד 1100 שקל למשחקים קלים. ללא ציוד היקפי ,ללא מארז וללא כונן דיסקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא להרצת תוכנת מסחר (הוא גם יעבוד הרבה שעות ביום כך שנראה לי שצריך מערכת קירור טובה ). אין לי צורך בביצועים גרפיים מיוחדים , שלא יהיה כבד במיוחד ,ואני יעבוד עליו בעיקר מהבית (אבל עדיין רצוי סוללה חזקה). מעדיף מחשב מחברה מוכרת ואמינה ושהעיצוב לא יהיה מגושם ,סתמי,(או מכוער...) . תמיד טוב שיש כמה אופציות לבחור בינהם... אה ותודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום בתחום המחשבים הניידים ולכן אני זקוק לעזרתכם מכף רגל ועד ראש. השימושים הם אינטרנט.. ו-Cubase. אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת, זה לא בשבילי המחשב. התעסקות נרחבת במוזיקה, חיבור של כל מיני מכשירים אולי מגברים וכל מיני שטויות כאלו של מוזיקאים. שוב אני לא מבין בזה אז תגידו לי אתם אם יש דברים שצריך להתמקד בהם. אוקיי אני משאיר את התקציב פתוח כי אין לי מושג בעניין הזה. אם יש מחשב בנוי מוכן או שמא כדאי לי להרכיב אחד. תציינו זאת בבקשה. וכל דבר נוסף שעליי לדעת- אשמח אם תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות ASUS EEE 901 השאלה היא איפה בארץ מוכרים אותו ובכמה? בZAP מופיע רק 900
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעונין לקבל מפרט למחשב נייד טוב תקציב: עד 3000 שקל מחשב טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב וכרטיס קול טוב ושגם יהיה מחשב טוב ללמודים (לא חושב שזה בעיה) ------------------------------------------------------------------------ וגם יש לי פה מפרט של מחשב תגידו לי מה דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo T5200 1.6GHz 2MB זיכרון פנימי: 2048MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" WXGA (1280X800) כרטיס גרפי: GMA X3100 זיכרון גרפי: up to 251MB צורב DVD: Double Layer תקשורת אלחוטית: 802.11b/g
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
חבר מחפש מחשב נייד לעריכה גראפית ללימודים במחיר של 1-1.5 אלף דולר חשוב מסך של 17 וכמה שיותר זיכרון פנימי והארדיסק עם נפח גדול וכרטיס מסך שיריץ את כל התוכנות כמו PS וFH ותוכנות אחרות בצורה טובה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
בעלי דל למינהם האם אתם יודעים מה זה : return to base פשוט באתר שלהם זה מופיע כחלק מהאחריות שלי חיפשתי בגוגל ומצאתי דברים מעורפלים ולא תשובה חד משמעית וגם לא באתר של דל מישהו יודע משהו על זה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם מישהו כאן יודע מתי המחשב אמור להגיע לארץ? אני רוצה להזמין, ופשוט כל החנויות אומרות שאין אותו המלאי.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי בקישה שאני ארמט לה לאבטופ של COMPAQ אז כך עשיתי אבל אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס מסך לדגם הזה הורדתי את כל האפשריות מהאתר של QOMPAQ וניסיתי עוד כל מיני דברים מישהו עזרה בבקשה דחוף !! תודה דיויד [br]פורסם בתאריך: 31.07.2008 בשעה 17:38:08 שכחתי לרשום את הדגם EVO N 800V pp2130
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Operating system Upgrade to Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) edit Processor Intel® Core2 Duo Processor P8400 (2.26 GHz) edit Display 15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) edit Memory FREE Upgrade to 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 1GB DDR2 System Memory (2 Dimm) edit Graphics card 256MB NVIDIA GeForce 9200M GS edit Hard drive FREE Upgrade to 250GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection edit Personalization HP Imprint Finish (Mesh) + Microphone + Webcam edit Keyboard HP Color Matching Keyboard edit Networking FREE Upgrade to Intel® WiFi Link 5100AGN from 802.…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מעוניין לקבל מפרט על מחשב נייד ב 6,000 ש"ח. לצורך גלישה באינטרנט ומשחקי רשת , עם תוכלו להוסיף לי בקשה תמונה של המחשב ואיפה אפשר לקנות..תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות באינטרנט מחשב נייד... יש את זה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170226839806 שהוא מחודשעם העבד נחמד ו8600M GT של 256 מגה, מחיר:989 דולר ויש את זה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=270243678250&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=017 שהוא חדש בקופסה, עם מעבד פחות טוב ו-8600M GS של 512... מחיר:1110 דולר הדגש שלי הוא על ביצועים ומשחקים-כמה שאפשר כמובן. צריך להוסיף למחירים שם דם איזה 100 דולר משלוח...והאם בכלל זה שווה את הכסף המחשבים האלה או שיש לכם משהו טוב יותר בתקציב של 1000 דולר(מחול)? תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי http://danlabs.net/cpu/ אני מעוניין לשדרג שיריץ משחקים חדש עכשיו ושיצאו בעוד שנה אולי ככה בלי אוברקלוקינג ושטויות אני רוצה שהוא יעמוד עוד 3 שנים ככה המחשב עצמו בן שנה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב לשימושי מולטימדיה (צפיה בסרטים - יציאה לטלויזיה) ומשרד (אני סטודנט אז כל תוכנת word אבל הדגש הוא תוכנות כמו matlab ו ewb). מה שחשוב לי שהמחשב כרגע יהיה חזק כמה שאפשר ללא כרטיס מסך חזק מדי (הכי חשוב שתהיה יציאת tv-out). אני רוצה להוסיף בזמן הקרוב כ. מסך high end אבל רק שזה יתאפשר כלכלית , לכן מה שאני רוצה זה מעבד טוב (אין לי כוונה לעשות oc) אבל לא משהו תקציבי כי כאשר אני קונה כ. מסך אני רוצה ביצועים טובים. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מפתח ןסטודנט, מחפש מחשב שיעבוד חזק יריץ מאט-לאב, IIS, visual studio, sql server, PHOTO-SHOPE בנוסף אני רוצה לחבר אליו את ה PS3 שלי והקליט GAMEPLAY אני צריך לדעת איזה כרטיס טלוזיה צריך בישביל זה HD של 500 נראה לי מספיק המחשב יעבוד עם XP וישאר הרבה זמן דולק וקראתי פה ש 4GB זכרון לא יהיו מנוצלים בפלטפורמות 32Bit מה זה אומר? אמ יצא שבגלל הכרטיס מסך אז גם WOW ירוץ עליו חלק אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
טוב אז הבחור רוצה מחשב 3000-3500 ש"ח עם הדרישות שציינתי צריבות, מוזיקה, לתקלט במועדונים, איסיקיו, מצלמה מובנת, רמקולים מובנים .
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כותרת.. רק אבקש לתת כמה המלצות בתקציבים שונים סביב התקציב הנקוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-