עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofir_16,

היי לקראת תחילת לימודיי באוטובר השנה אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים, סרטים ומדי פעם גם קצת משחקים מה שאומר כרטיס מסך ייעודי... מכיוון שתקציבי מוגבל, משהו עד 5.5 ועקב היות זה שקרוב משפחה נוסע לחו"ל החלטתי לקנות בחול את המחשב עכשיו הבנתי שרק לטושיבה וללנובו יש אחריות בינלאומית שתתפוס בארץ אז מתוך הסתכלות התעמקתי בדגם של לנובו 3000 n100 באתר של לנובו USA יש את הדגם הזה עם מעבד 7200 שזה מצוין ואת הכרטיס מזך הנ"ל 128MB NVIDIA GeForce G72MV רציתי לשאול מזה בדיוק הכרטיס הזה כי לא מצאתי מידע עליו בשום מקום? גם לא באתר של NVIDIA.. הוא מקביל ביכולתיו ל 7300 או 7400? מישהו יודע קצת פרטים על הכרטיס הנ"ל?? תודה מראש אופיר נ.ב ראיתי באתר של לנובו גם את ה N200 עם ה 7300 ולא …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by ronbubl,

מהם יתרונות גרסת ה PRO על פני הגרסא הרגילה שבאה עם הנייד? האם יש טעם לשדרג עבור נייד שכזה. מלבד עניין ה מדיה סנטר שאוכל להוריד חינם לאחר השידרוג לא חפרתי יותר מדי. אודה לכם על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  3. אפשר להגיד שהכל נמצא בכותרת, המחשב לא מיועד למשחקים, בעיקר לאינטרנט, אופיס, וקצת סרטים. מה יש לכם להמליץ - דגמים וחברות, הקנייה היא מיידית. להלן מספר הדגמים שהמצאים במסגרת התקציב: מחשב ניידוPavilion dv5131 1.8Ghz 512Mb מחשב ניידוPavilion dv5084 2.0Ghz 512Mb מחשב ניידו3000 C100 (TB03AIZ) 1.73GHz מחשב ניידוThinkPad R50e (UR0U2IZ) 1.7GHz מחשב ניידו3000 C100 (TB0B5IZ) 1.86GHz המחירון הכי נמוך של כל המחשבים הנ"ל בזאפ הוא 4500, השאלה היא איזה מהם כדאי לי לקנות, איפה כדאי לקנות, ומה באמת המחיר הכי זול שאפשר לרכוש אותו? נ.ב - רציתי לשתף אותכם בדילמה שאולי תוכלו לתת לי עצה, לדעתי מחשב גם ב3500 אלף ש"ח יעשה את העבודה, מדובר בסכה"כ להריץ מערכת הפעלה, אופיס ולהציג קצת …

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by מאני,

היי... אני צריכה עזרה!!! המחשב שלי אחרי שעות עבודה ממושכות נתקע פתאום ואז מופיע מסך כחול עם כל מיני משפטים שלא ממש הבנתי ואז הוא מתחיל לספור משהו (כמו 123......) ובסוף נכבה ונדלק מחדש.. שלחתי את זה לאיזה שהיא מעבדה והם אמרו שהם לא מצאו מה הבעיה חוץ מהסוללה שצריך להחליף.. החלפתי סוללה ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול לעזור?!? תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by aldema,

אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הריידמקס בלק מידי טאואר שעולה 370 ש"ח בלוג'יק - הוא כולל ספק ג'נרי זבל?? מה דעתכם על ריידמקס מידי טאואר? יפה?איכותי?? יש לכם הצעות למארזים יותר יפים?? הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  6. רוצה לקנות נייד לשימוש ביתי אופיס אינטרנט קצת משחקים ושמירת תמונות וסרטים של הילדים. תקציב 2500-3000 שח מוכן לחרוג במידה וכדאי מחפש מחשב יחסית מהיר ומתקדם . אמין שמחזיק מעמד לטווח ארוך עםסך גדול וזיכרון לפחות 8GB. אשמח לקבל כמה אופציות....אם אפשר. תודה.

7. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משרדי לצרכים בסיסיים (אבל להערכתי לא מספיק בסיסיים כדי שנטבוק יספיק). חשוב לי אמינות יותר מביצועים, ועדיף עם אחריות לשנתיים. לא קריטי שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה. חשבתי בכיוון של http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 של לנובו עם שנה אחריות בעלות של 2050 ש"ח, או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5821&CatCode=315 של LG בעלות של 2190 ש"ח עם מפרט קצת פחות טוב אבל שנתיים אחריות. השאלה היא מה האמינות של המחשבים האלה ומה איכות שירות התיקונים. ניסיתי לברר איפה יש סניפי שירות תיקונים של LG ולא מצאתי באתר שלהם. זה סימן רע? אשמח לכל עזרה ועצה, עופר

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  8. שלום, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בן ה 5, התקציב הוא כ 4000 ש"ח, זה המחשב שיש לי כיום (במקור הכרטיס מסך היה 7870 XT, אבל שידרגתי אותו ל 1070). האם באמת יש צורך לשדרוג המחשב לצורך גיימינג? בעבודה שגרתית בגדול המחשב סבבה, יש בעיות קטנות כמו RESTART מאוד איטי (פעם היה טס), אני תוהה אם זה קשור ל SSD...(אחרי 5 שנים אולי כדאי להחליף את ה SSD? הוא ימות לי בקרוב?) את המארז למשל אני מאוד אוהב אז לא חייב אולי לשדרג, מצד שני את המעבד והלוח אם כן חשוב לי לשדרג, אני רואה שהמעבד לפעמים קופץ ל 100%... מה אתם חושבים לגבי הספק כוח? אחרי 5 שנים הוא יכול לסחוב עוד 5 שנים ככה? ומה לגבי הזכרונות? מעבד i5 4570 3.2Ghz לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 כרטיס מסך GIGABYTE 1070…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. המפרט המבוקש בעצם די פשוט, אבל התוכנות ומה שמסביב, מכפילים את מחירו. אז ככה, המפרט/הסכום מחולק ל-4 קטגוריות: 1. מחשב - 3,000 2. מסך -1,000 3. תוכנת הפעלה ואופיס כ-1,200 4. ציוד היקפי - כ-300 חריגה כללית - 500 אל-פסק מחוץ לחשבון הזה, אל-פסק זה ביטוח 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש”ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לחסוך, אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט למכורים - מלנתאלפים חלונות ולשוניות, כולל כמה אופיס, בו זמנית ובמספר דפדפנים - Office - מסמכים עם תמונות (ורצוי שתמונות תפתחנה בזריזות) - סרטים ברזולוציה HD …

10. Started by Mantis,

שלום דוד שלי בא לבקר עוד שבועיים-שלושה והציע להביא לי מחשב נייד. אני הייתי שמח לאיזה אחד עם כרטיס משחק נורמלי שיריץ משחקים בצורה סבירה ואם אפשר גם עם אחריות בין-לאומית וצורב DVD, כל זאת בתקציב של 1000$ פחות או יותר (אפשר קצת לחרוג...), אז האם יש חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by boriskz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K, אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, משחקים קלים מדי פעם (סגנון civilization), שימוש במספר דפדפנים במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ------ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). age of wushu, guild wars, neverwinter מסך 21 או 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה מבחינת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by daf,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב לסלון, שימוש קל, לא צריך משהו מטורף עדיף לא לחרוג מהתקציב, אם צריך אפשר ב500 שקל. אפשר בהחלט לחסוך. שימוש המחשב הוא בעיקר הורדה \ צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה (לכן אולי עדיף הארדדיסק גדול וכרטיס מסך מתאים), חוץ מזה גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה. קריטי שהמחשב יהיה שקט ציוד היקפי: צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים, צורב DVD. לא צריך מסך. אין תיכנון לOC אין צורך במערכת הפעלה או אופיס תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  15. שלום, כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב, לכן אשמח לעזרתכם, בעיקר מכיוון שיש לי בקשה קצת לא סטנדטית. אני מחפש מחשב נייח/שרת חזק מאוד- כמה שיותר ליבות, עם הרבה זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVidia, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning, אבל לא צריך כרטיס חזק. תקציב- באזור ה- 15,000 ש"ח, (לא יוצא מהכיס שלי, אלא מהעבודה...) אין צורך בציוד היקפי, אין מגבלה של גודל. הקניה של כל המחשב תהיה בארץ, ורק מספקים שמאושרים ע"י החברה. אני רק צריך לדעת מה לדרוש מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by aviv5588,

אני מחפש מחשב 15.6 לפחות עיקר הפעילות שלו תיהיה עבודה משרדית ומשחקים נורא קלים שהם לא מהווים ממש בעיה. אני רוצה שאני אוכל לפתוח כמה דברים במקביל ושהוא לא ייתקע ראיתי ששלנובו יש מפרטים די זולים ביחס למחיר בחברות אחרות עדיפות לI5 איך המחשב הזה?asus X550LA-XX010d ומישהו מכיר את החנות חצי חינם היא אמינה?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by eldadmo,

לפני כשבועיים רכשתי את המחשב הנ"ל. כבר בהפעלה הראשונה הריח לי שהמחשב לא מתנהג נכון, ואיך ידעתי זאת ? מחשב עם ליבה כפולה (6600), 4 גיגה ראם וכרטיס מסך של NVIDIA אמור לעבוד חלק על 7. החשש שלי התגלה כמוצדק ברגע שעבדתי עם מוזיקה ברקע (מדייה פלייר וינאמפ ושאר ירקות) בזמן העבודה המוזיקה הייתה נעצרת קופאת ומתעוותת. מבדיקה עם התוכנה DPC LATENCY נתגלה כי המחשב פשוט לא יציב בעליל. כמובן שדבר ראשון היה לעשות שיחזור מערכת - שוב אותם תוצאות. למזלי יש לי "בכלי העבודה" ווינדוס 7 מקורי ונקי - גם התקנה של מערכת זו העלתה חרס. התקדמתי צעד נוסף, נכנסתי לאתר טושיבה וחיפשתי דרייברים חדשים אך לא מצאתי. התחלתי לבטל דרייברים של כרטיס רשת, מודם, רשת אלחוטית - עדיין לא היו תוצאות טובות יותר. את המח…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by sir f,

אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית וכגון, וכדאי שיוכל להריץ קצת משחקים. תקציב באיזור ה3-3.5 אלף, כנראה שאני אוכל להשיג אותו בהנחה אז אפשר לחרוג לכיוון ה4. דרישות: 15 אינטש (כוח חשוב לי יותר מניידות) משקל לא קריטי לי (אבל אין צורך להגזים...) זיכרון לפחות 4GB כונן קשיח לפחות 500GB מעבד i3 טוב או i5 פשוט אמור להספיק לי. כ"מ- משהו מינימלי (להריץ את הרוב בהגדרות נמוכות יחסית) יספיק, אבל אם אפשר לדחוס בתקציב משהו ממוצע יותר מה טוב. כמובן שמובנה של אינטל לא יספיק... זמן סוללה- כמה שיותר יותר טוב כמובן, אבל כל עוד זה מעל השעתיים-שלוש הביצועים יותר חשובים. (אם אפשר לתת פה כמה אפשרויות זה יהיה מצויין, שיהיה לי טווח בחירה קצת רחב) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן לשלם עד 7000 אם זה באמת יעזור לפיתוח להיות הרבה יותר מהיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר Unity ואולי גם Unreal. לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב סתם מעניין אותי כמה הוא שווה לא רוצה למכור: Ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f RTX 3090 80GB g.skill 3200Mhz Crossier platinum 80+ 850W Crossier HD120mm Antec GX1200 Asus ROG strix 240hz FHD 24" IPS G502 hero SE G602 (פד לעכבר) Razer Huntsman V2 Analog

• 0 תגובות
    • 374 צפיות
  21. אופציה 1: ‎Asus N55S CORE I7‎ http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=567 אופציה 2: msi GE620DX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8473&CatCode=315 התקציב עומד על 4000~ ש"ח אפשר לגלוש מעט 4000-4500. איזו אופציה יותר טובה והאם יש עוד אופציה שכדאי לקחת בחשבון?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

סליחה, פורום שגוי

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by Triple-z,

אני מעוניין לקנות את נטבוק הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 יש לו לא מעט מוכרים באיביי ששולחים לארץ למשל: http://goo.gl/uZZt מהחישוב הפשוט יוצא 577$ שהם 2,145 שקל, למישהו יש נסיון עם רכישה של מוצרים כאלו? והאם זה כדאי? כמובן שיקחו לי מכס מעמ וכו השאלה כמה והאם זה כבר מתקרב לרמה של המחירים בארץ? לגבי האחריות הבנתי שיש להם אחריות בינלואמית לשנה שתופסת בארץ (לפטופים של אסוס) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. אני צריך מפרט לעבודה רציפה אינטרנט ושטויות קצת משחקים ומסך שיהיה טוב לעבודה של הרבה שעות של קריאה ושיהיה חד אז ככה המחשב עד 1000 שקל(אפשר קצת חריגה) אין צורך בדיסק קשיח מסך עד 700 שקל(אפשר קצת חריגה) גודל: 17 אינץ רחב או 19 רגיל\רחב ומעלה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.