עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idofr,

הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בתוכנות תלת-מימד ופוסט אפקטס כגון Maya, After effects וכו'. פוטושופ כמובן גם.. גודל ומשקל פחות קריטי - שיהיה מסך באיכות גבוהה כמובן, מעדיף מסך מאט. לא צריך מסך מגע וכל מיני פיטצ'רים. העיקר שיהיה חזק מאוד. אני גם גיימר על הדרך אם זה משנה אבל אני מאמין שזה מסתנכרן יפה עם התוכנות תלת מימד.. בכל מקרה, התקציב בסביבות ה6000? משהו כזה. אפשר לחרוג תאכלס, אבל לא להשתגע. נגיד עד 7000 אם זה באמת בצורה חריגה יותר שווה. אשמח גם המלצות מאיפה לקנות - בת"א עדיף. או לפחות באיזור המרכז. רב תודות!

3. Started by geigera,

שלום כשאני מסתכל בזאפ על דגמים שונים של מחשבים ניידים אני רואה הרבה תתי-סוגים של אותו דגם שאני לא רואה הבדלים בנתונים שלהם אבל יש הבדלים משמעותיים במחיר. איך זה יכול להיות? בנוסף, אני רואה תתי סוגים שונים של מעבדים, למשל i3 יכול להיות 2330M ,2310M ,380M וכן הלאה. מה זה אומר? האם ההבדלים משמעותיים? בין הדגמים Samsung 300VA3 ,Dell vostro 3350, HP Probook 4330, Toshiba stellite L735/635 מה הייתם ממליצים (או אולי משהו אחר מהסוג הזה?) תודה ארי

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by טוטם,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פרוטי לופס 11 ועתודה יענו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO 11 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod, csgo,gmod,batman,minecraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24+ או לפטופ 17.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המחשב צריך להיות מיועד לעריכת וידיאו ולגרפיקה אז צריך להיות לו זיכרון פנימי גדול ומעבד וכ.מסך חזקים.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by ofer40,

היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי לשימושים סטנדרטיים כגון גלישה צפייה בסרטים ושימושי אופיס. המחשב הנ"ל למעט המעבד נראה בסדר . מה דעתכם? אשמח להמלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Roi Ofer,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ,אופיס ותוכנות סרטוט (solid work) * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD לפחות * משקל רצוי? עד 1.4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שש שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בכל גודל, usb3 X3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא לפחות 256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רועי

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. אז ככה חשבתי על האסוס שיצא לפני חודש עם ה620m, עכשיו אני הבנתי שלא יהיה הרבה אבדל אם אני אחכה ארבע חודש כי זה עוד הזמן שיש לי בחול, מה לגביי בחירה של אססדי לחכות איתו? וזיכרון איזה כדיי לי בנפח של 8 גיגה הקניה תתבצע כנראה באמזון, איזה ביטוח כדיי לי לעשות אם בכלל? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. שלום אני מתחיל ללמוד אדריכלות בקרוב ואני מחפש מחשב נייד חזק בדקתי את ה dell studio 1558 ולאחר התיעצויות והשוואות, נראה לי שהמפרט אידיאלי לצרכים שלי בהתאם לתקציב. יש רק בעיה אחת - הוא מגיע עם מסך מבריק. אשמח לקבל הצעות למפרט מקביל פחות או יותר עם מסך מט (לפי מה שהבנתי זה די קריטי בשימוש באולמות\חדרים עם הרבה תאורה וכו) דגש על מעבד i5 4GB (אידיאלי) רזולוציה גבוהה כרטיס מסך איכותי תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, windbg, procmon, wireshark, ועוד תוכנות שקשורו לכתיבת תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פיפא, לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'(לא של הלפטופ אלא מסך נוסף),סך הכול 2/3 מסכ…

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (מצגות, קבצים, מאגרי מידע) ניהול יומיומי (סרטים, אינטרנט, אייטונס), לעיתים עריכה גרפית פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אייטונס הכי כבד, נראה לי... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. חיבור למקרן ולUSB כמובן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו שע…

12. שלום לכולם (אם זה לא הפורום הנכון אז תעבירו את השאלה) אני לפני קנייה של מחשב נייד חדש כנראה מבית LG (אהבתי את העיצוב את המפרטים את 3 שנים אחריות שהם נותנים) ולשאלות: 1.איך LG בניידים? מומלץ? עושה עבודה טובה? אמינים? 2.חשבתי ללכת על הפלטפורמה החדשה של הSONOMA עם DOTAN רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף ועד כמה ההבדל מורגש ומשמעותי בינו לבין DOTAN לא על SONOMA? 3.שווה ללכת על DDR2 ועד כמה ההבדל משמעותי ומורגש בינו לבין DDR רגיל? 4.עד כמה מהירות המעבד משמעותי לביצועים או שעדיף ללכת על מעבד קצת יותר חלש אבל בפלטפורמה של הSONOMA? 5מה ההבדל במסכים בין:XGA \ SXGA \ WXGA ? 6.בהרד דיסק מה ההבדל בין רגיל לSATA? 7.הסוללה LI-ION 6-cell לכמה זמן היא באמת מספיקה בעבודה רגילה של אינטרנט ואופ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by boaz_aha,

שלום, מפרט כמעט שלם שהורכב מהצעות שקבלתי למחשב משרדי עם עבודה עקרית בפוטושופ: מעבד :athlon 64-3600 מארז:compucase 6A19 או 6A21?, האם הספק כח שלהם מספק? כרטיס מסך: 7600GS צורב דיסק קשיח: 250GB WD זכרון: TWINMOS 512X2 מאוורר: ביג טייפון חסר לי לוח אם עד 600 ש"ח וספק כח אם יש צורך. הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by Oz.,

שלום שבוע טוב, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים, מטרות שימוש רגילות (אינטרנט, סרטים, אופיס וכ׳ו) ושיוכל להריץ משחקים קלים סגנון Starcraft עם דרישות כאלו: גודל מסך מועדף הוא 15', התקציב הוא עד 3700 ש״ח. אם לא אפשרי אודה אם תציעו מחשבים נייחים במקום. תודה מראש [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by dannz,

זה המחשב שבניתי לפני, אשמח לחוות דעת.(tms) מק"ט מוצרים כמות מחיר C6600TN Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1018 GB150MHD3 Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 1 ₪321 C8G2400VELPB DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 1 ₪223 CSSD-F240GBLEB Corsair SSD 240G Force Series LE 2.5" SATA III 1 ₪322 8C-S340011-WBMNE650M NZXT Source 340 Glossy Black + Antec…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by Cyron,

שלום מחפש נייד לשימוש בסיסי משרדי בעיקר אינטרנט, מוזיקה,סרטים אפשרות לחבר ל-LCD. עניין המשקל ומשך סוללה פחות חשוב, ישומש בעיקר בתוך הבית. תודה מראש על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by moshee13,

שלום אנשים יש לי מחשב נייד מסוג lg r380 משום מהה פתאום כנראה נורות הLED לא עובדות שיחקתי עם התאורה של המחשב היא כרגע על הכי בהיר והמסך ממש חשוך ברמה שאני רואה במסך רק עם פלאש של הפלאפוןן בבקשה אנשים עזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ordatz,

שלום לכולם , אשמח אם תתנו לי קצת ביקורות על המחשב : מחשב נייד Dell Vostro 3500 i3-350M GMA HD דל דעות שלכם , ומה שאתם חושבים .. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756125 תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש לפטופ לשימוש כללי שיתאים גם למשחקים - אני רוצה כרטיס מסך ולא הסטנדרטי (3000,4000) מעבד i5 מהסדרה החדשה לפחות (אם יש במחיר טוב i7 אז כמובן מעדיף) HD לא חשוב לי הנפח עדיף כמה שיותר מהיר (אין לי תקציב ל-SSD) זיכרון לפחות 6G רצוי 8G שיהיה נוח, יפה, וסוללה שתחזיק הרבה זמן התקציב הוא בין 3500-400 (רצוי כמה שיותר זול) ושיהיה אחריות 3 שנים אמין לא צריך מערכת הפעלה, אם מגיע עם מה טוב ויש לי ניסיון גרוע עם HP אז הם לא באים בחשבון מה שמצאתי זה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11355 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11880 http://ksp.co.il/?store=kspbilu&uin=17160 אשמח מאוד לדעתכם, ה-dell נראה לי נותן תמורה טובה תמור…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. היי, אשמח לעזרתכם בנוגע לקניית מחשב ללימודים. רוצה לעשות את זה בהקדם האפשרי ולנצל את המבצעים שקיימים בימים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 - 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. מוכנה לשלם יותר רק אם ישתלם בזמן חיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 ש"ח, בעיקר אם יתבטא בעמידות לטווח ארוך יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים - אופיס, SPSS, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני טכנאי מחשבים בעבר ועדיין מרכיב ומתקין לחברים ומשפחה מחשבים וכל מיני שטויות מסביב אז יש לי מושג מה הולך בעולם הזה חבר טוב שלי (שלא מבין במחשבים) צריך מחשב לעריכת וידאו (צלם חתונות, עורך וידאו וכל זה) השאלה היא אם לקנות מ pcpower.co.il (בטח יש עוד אתרים כאלו אבל לא יצא לי להתקל בהם) שבו מכריזים בגדול שהם מורידים ממך את כל כאב הראש של הרכבת מחשב, או לקנות חלקים מ ksp (את אותם החלקים בגדול ש pcpower מציע) ב 1000 שקל פחות (לפי בדיקה חפיפה שעשיתי) כשגם שם אני יכול לבחור ערכה מורכבת (ערכות מחשב לגיימר) ולבקש מהם שירכיבו לי את המחשב ויתנו לי אחריות על הקופסא כמו שהיא. הדגש הוא על כך שהחבר לא רוצה כאבי ראש, השאלה היא אם ההבדל בשירות (תכלס שניהם נותנים אותה אחריות) שווה 1000 שק…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  22. רצוי מחשב מעוצב דוגמת הטושיבה. מסך 15.4 זיכרון לפחות 2 ג'יגה(רצוי 4) כרטיס מסך טוב לסרטים ופה ושם משחקים בקטנה. יציאת HDMI, BLUETOOTH די מתלבט בין HP ל TOSHIBA (ככה שתבינו את הכיוון): http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 עצות והמלצות יתקבלו בברכה!!! 8)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by gilz,

מסך 13.3 (בגלל המשקל), קל משקל, זמן סוללה ארוך.ישומים עיקריים אופיס, אינטרנט, ניגון סרטים. יציאת HDMI.לא שם טווח מחירים, אשמח לקבל מספר המלצות לטווחי מחירים שונים ומה אני מפסיד בבחירת מחשב בקטגורית מחיר נמוכה יותר.. חשבתי על כמה אופציות אפשריות: 1. Samsung NP530U3C-A07IL 2. Asus UX32A-R3024H 3. Sony VAIO SVT-13122CXS מחשבים נוספים? תודה,גיל

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט מעבד תמלילים וסרטים * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב * משקל רצוי? לא פרמטר בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא פתחתי את הנושא מחדש כי הקודם ערבב כמה נושאים

25. Started by unitech,

היי אני צריכה מחשב נייד , בעקרון השימוש יהיה ממש פשוט (יישומי אופיס בעיקר) ואולי בהמשך תוכנות עריכת וידאו לא כבדות מידי, בקיצור שימוש פשוט של סטודנט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה2500 , ניתנת חריגה של עד 3000 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס,אינטרנט ושימוש פשוט , בעתיד אולי תוכנות עריכת וידאו אבל הן לא יהיו כבדות מידי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כ…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.