עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ברשותי היום Dell Studio 15 שעושה עבודתו נאמנה כבר כ-6 שנים. אומנם הסוללה שלו כבר בקושי מחזיקה, אך מה שמפריע לי באמת היא העובדה שהמחשב כבר נהייה דיי איטי ולכן אני שוקל להחליף אותו. יש לי גם מחשב חזק מאוד שקיבלתי מהעבודה, אך אני מעדיף להפריד את המחשב של העבודה מזה שאני משתמש בו לעניינים שאינם קשורים לעבודה. אני לא מעודכן בשוק הלפטופים בימינו ולכן אודה לעזרה. * מטרות המחשב? שימוש שוטף (אינטרנט, office, צפייה בסרטים), כמו גם דברים כמו עריכת של מעגלים מודפסים, סימולציות של מעגלים, ושאר תוכנות שלא צריכות מחשב חזק מדיי. אם תהייה לו יכולת להריץ משחקים באיכות סבירה זה יהיה אחלה, אך זו עדיפות שנייה (משמע: תלוי כמה זה עולה לי) * גודל המסך? 13-15 זה איזור שאני מרג…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Achiron,

למחוק

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by devilh,

מטרות עיקריות - תכנות,סרטים,אינטרנט. בכללי - צריך להיות חזק אם יוכל להתמודד גם משחקים - חבל על הזמןץ חשוב - מולטיטאץ',חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר)

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני (יותר נכון חבר שלי..) מעוניין לקנות מחשב למשחקים + LCD 17 +שאר ציוד היקפי. אשמח לקבל מפרט כמה שיותר טוב (ב 5K כמובן). תודה לכולם..

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. Started by rotman,

חבר שלי מבקש עצה לגבי לפטופ שהוא רוצה לקנות. אלה 2 הדגמים שהוא חשב עליהם : Sony Vaio VPC-F121FX/H HP PAVILION DV7T (עם מעבד i7-840QM) מה שחשוב לו בעיקר זה עוצמת מעבד (הרצה במקביל של מספר אפליקציות כבדות) ואורך החיים בעבודה על סוללה. עוד שאלה , עד כמה קריטי בימינו שיהיה לנייד כונן בלו ריי? המחיר שהוא רוצה לשלם הוא באיזור ה 7-8K אז אם יש נייד אחר שיותר מומלץ אשמח אם תמליצו... תודה רבה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by yaniv526,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נישא בתקציב של 7000 ש'. המחשב ישמש אותי בעיקר לעבודה (אינטרנט,אופיס ותיכנות). האם כדאי לקנות מחשב נישא עם מעבד AMD?אני יודע שהם יותר חמים ממעבדי INTEL בכ10 מעלות... האם זה כך גם במחשבים הנישאים,ששם הטמפ' גם ככה גבוהות? אני מעוניין במחשב נישא שאפשר לעבוד עליו (בלי לקבל כוויה)גם שאני בנסיעה .... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by Atom Mother Heart,

אין חשיבות לניידות, כרטיס מסך ומראה מה שכן חשוב הוא ביצועים כמה שיותר גבוהים במחיר הנ"ל ישמש לגלישה באינטרנט ואופיס התציב עד 2500 אפשר לחרוג בכמה מאות אבל רק בשביל צורך ממשי

8. אני צריך מפרט מחשב ללימודי עריכת וידאו (פרימייר פרו ואפטר אפקטס) אני צריך רק את הקופסה יש לי את כל הציוד ההיקפי והתוכנות התקציב הוא 3000 שח עדיף לחסוך אבל חריגה עד 500 שח תהיה בסדר. כל השאר לא ממש משנה. תודה רבה הנה הבקשה בצורת הפורמט המבוקש. 1. 3000 עדיף לחסוך חריגה עד 500 שח 2. לימודי עריכת וידאו ( Premiere Pro, After Effects) 3. לא 4.אין 5.אין 6. 1 7. לא 8. לא 9. לא 10. לא 11. לא 12. לא

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by xroil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zencer,

אני משחק רק Counter strike global offensive כרגע יש לי מחשב I5 4590 R9 380 8GB RAM אבל כשאני משחק ה FPS שלי לפעמים צונח עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם אני יחליף מעבד למעבד חזק יותר האם זה יעזור או שעדיף לשדרג את הכרטיס מסך ? כי אני חושב ש AMD זאת חרא חברה לגיימרים המחשב הגיע לרמה שכשאני משחק CSGO ה CPU USAGE שלי מגיע ל 80-90 אחוז תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by VGFreak,

1. מה התקציב המקסימאלי? - אין הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? NA ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? NA 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. NA 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים. אבל זה מובן מאליו היום לדעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - חשוב ביותר!!! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? NA 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

12. Started by hardgore1,

מתלבט.. 1. האם הביצועים של מחשב גיימינג עוברים את ה 4 פרו? (מחשב שמפעיל את כל המשחקים על המקסימום רזולוציה וכו ושהכל רץ חלק) 2. כמה יעלה מחשב שנותן ביצועים כמו של ה 4 פרו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום פורום יקר, אני סטודנט בשנה החמישית ללימודי ארכיטקטורה ומחפש למצוא לי חבר חדש ונייד כעיקרון, אני זקוק לו לצרכים הארכיטקטונים הרגילים, פוטושופ, אוטוקאד וכו אבל גם, ואולי זה הקוץ, גם לצרכי תלת מימד 3DMAX ומשפחתו למשל התקציב שלי הוא בסביבות ה6000 ש"ח וכל דבר מעבר לזה יגרום לי לקשיי עיכול קשים בארנק בקיצור, אני מחפש משהו טוב, חזק, נוח לנשיאה ושלא ימשכן לי את המכנסיים. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות ובתמורה אתן הכרת תודה וחיוך וירטואלי.

14. שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים של אינטרנט וסרטים. אני יכולה לקנות מאילת. דרישות: - פאנל ips רזולוציה fhd - מעבד דור 8 i5 - אחריות 3 שנים (לקחת בחשבון תוספת תשלום אם צריך) - Wifi 2x2 - 256gb ssd -מסך 15 אינץ - עדיף בלי כונן דיסקים - עדיף לא של asus או acer. תקציב: 3,500 פחות או יותר. האחריות ואמינות מאוד חשובה לי. דברים שראיתי: https://ksp.co.il/m/product.php?uin=48171 https://www.pc365.co.il/product-16339-Dell_Inspiron_15_5579_N5579_4129_במלאי תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעות…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. מחשב נייד ב כ-5000שח + - , מחשב כמה שיותר חזק זמן סוללה ומשקל לא חשובים במיוחד. בעיקר לסרטים ועבודות ולפעמים גם משחקים . שהיה כמה שיותר נוח לעבוד איתו ולראות סרטים , שלט רחוק חשוב לי מאוד. קורא כרטיסים היה נחמד. Bluetooth חייב !. דיסק ק. ממש אין לי צורך במשו גדול (אפילו בכלל לא צריך ) הממ...ואין לי צורך בדברים מיחדים אחרים. מקווה שאני לא דורש יותר מידי. תודה רבה. עריכה: טוב ביינתים אני הולך על HP dv5269ea ב 5635 , חריגה חריגה אבל אני חושב זה שווה את זה. http://62.219.78.110/cnab-shop/product.asp?productid=267 יש למישו הצעות אחרות? בבקשה זה דחוף אני כנראה קונה מחר.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by eyalb70,

שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,000 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - אופיס וגלישה ללא תוכנות כבדות 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים …

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by Pini Askal,

* מטרות המחשב? עיקרי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). משני: צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-15 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? בסביבות FHD 1920x1080 * משקל רצוי? קטן ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחת משלוש הטובות בשוק * מקלדת עברית אנגלית תודה, פיני

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. חברה טובה שלי חוזרת בנובמבר מארה"ב ורציתי שתקנה לי MAC השאלה היא מה הבעייתיות בהפעלת תוכנות בעברית או כתיבת עבודות בעברית?הרבה אנשים אמרו שיש בעיות עם חברת APPLE בנושא זה,אשמח אם מישהו ייתן תשובה מפורטת או ייתן מדריך כלשהו לגבי קניית מחשבים מחברה זו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by ygr,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3200, ואני מבקש לא לחרוג מ- 3200 בכלל. (ה- 200 זה כבר חריגה מ-3000). 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב בעדיפות עליונה לעבודה משרדית עם התוכנות המתקדמות ביותר (אופיס הכי מתקדם, ווינדוס 7, וכדומה) אחר כך שיתאים למשחקים בינוניים-כבדים וקצת פוטושופ. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: משחקים באופן כללי,שיריץ בצורה הטובה ביותר באופן יחסי למפרט. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך של 19 אינצ' מגיע עד ל- 1280 על 1024. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אפש…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by tomermu,

אחרי אין סוף חפירות בפורום, ובקשות ושאלות וטענות ומענות, קיבלתי אתמול את המחשב החדש לאחר המפרט המומלץ שקיבלתי כאן. ועכשיו אני יושב מולו עם מסך T260 והוא יפה, ושקט ועובד מהר וכל מה שרציתי- יש בו. אז שוב תודה לכל מי שעזר.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by bamenny,

שלום, אני עוסק במוסיקה ומשתמש במחשב נייד בהופעות. כיום אני משתמש במחשב כבד וגדול של Compaq וחושב לעבור למחשב Mini. אין צורך שהמחשב יהיה חזק או שהמסך יהיה גדול, השימושים בו פשוטים. האם יש המלצות למחשב Mini זול? צריך יציאת FW או USB (עדיף FW). האם מישהו יודע היכן אפשר להשיג יד שניה? בברכה, מני.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by kfirmo,

1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5679&perur=2&t=1&c=320 מפרט טכני: מעבד: Intel Pentium Dual Core T2310 1.46GHz זיכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: 120GB 5400rpm SATA תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מסך: 15.4" WXGA High Definition Brightview כרטיס גרפי: Intel Accelerator Graphics media X3100 זכרון גרפי: up to 251MB כונן אופטי: DVD Writer Double Layer רמקולים איכותיים מבית Altec lancing מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit הכוללת את תוכנת מדיה סנטר. מגיע בצבע שחור-מט פסנתר מהקולקציה החדשה! [3600שח] המחשב הנ"ל עם תוספת 2 גיגה זיכרון, האם יש משהו יותר משתלם בתקציב הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by VoliSuS,

אהלן.. אני מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח בגדול זה יהיה לצבא אני עושה משמרות 8-16 והמחשב שלי כרגע (הנייח שבבית) כבר ישן וזאת הזדמנות להחליף.. בגדול מה שאני יעשה במחשב זה אינטרנט וסרטים\סדרות.. אני מחפש מחשב שיהיה מהיר ושיוכל להריץ סרטים חלק ובאיכות טובה (HD כמובן..) וגם שיהיה לו חיבור נוח שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה אם נראה לראות (הבנתי שאם רוצים לראות מהמחשב בטלוויזיה צריך חיבור HDMI.. אז אני צריך אחד כזה ) עוד משהו שפשוט אני ממש לא מבין בניידים אז אני אשאל שלא יהיה פאדיחות.. אני עדיין לא סגור איך אני יהיה בבסיס עם אינטרנט אבל הבנתי שאפשר לקנות מין מודם נייד כזה שאפשר לחבר אותו למחשב ואז יש אינטרנט יש לי גם אינטרנט חופשי באייפון אמרו לי שגם דרכו אפשר לגלוש להפע…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.