עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by knight1,

שלום, מבקש התיחסות לגבי המפרט הבא, בעיקר לגבי המארז וספק הכח שאני לא בטוח לגבי טיבם. המחשב מיועד לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K~ ללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by amarn,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן מחשב נייד של TOSHIBA בדגם המפורט בכותרת. אני רוצה לדעת עם יש אפשרות שתהיה לי תאורה במקשים? אם כן -איך אני מפעיל את האופציה הזו? עוד שאלה- ראיתי שיש משהו שנקרא HWSetup מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח ויש אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתכנת בandroid studio, unity ועורך בתוכנות אדובי. בנוסף משחק league of legend ומשחקי fps. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן ssd 480gb. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התקציב (איזור ה-3500 שקל) כולל ציוד היקפי. הצרכים הם בעיקר לגלישה כבדה באינטרנט (מעל 50 אתרים פתוחים), עבודה משרדית כבדה (אאוטלוק כבד, וורד כבד), עריכת תמונות (פוטושופ), ארגון אלפי תמונות (ACDSee Pro), אימיול+טורנט. מעט מאוד משחקים וגם אז רק קלים גראפית (בעיקר משחקי קלפים ומחשבה). לא מאמין שיש צורך בכרטיס מסך (מעבר למה שמגיע מובנה בלוח אם) אלא אם הוא משפר באופן מורגש שימוש בווינדוס 7 ובפוטושופ (ואז אולי כבר עדיף מעבד חזק יותר במקום?) מערכת ההפעלה העיקרית תהיה ווינדוס 7 גרסת 64-ביט (מערכת מדהימה ד"א). במחשב יותקן גם ווינדוס XP ואופיס ישן בסביבה וירטואלית לשימוש קל/לעתים רחוקות. אין צורך במסך או כונן דיסקטים. יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים, צורב DVD מבוסס SATA, רמקולים הכי כ…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 בערך 2. מה שימושי המחשב (ל דוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים עיקריים הם MATLAB, גלישה, אופיס, photoshop ועוד תוכנות שחלקם כבדות יחסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 עד 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. מעוניין במפרט למחשב לעבודה גראפית כבדה עם SOLIDWORKS 2010. דרישות מינימום: כ.מסך QUADRO או FIREGL מינימום 6 ג'יגה DDR3 HDD 500GB לפחות ספק כח (עדיף מודולרי) 600W מעוניין במפרט כמה שיותר חזק, לא כמה שיותר זול, ניתן לקנות מכמה חנויות בנפרד (אני מרכיב לבד). אין צורך במארז, מסך וציוד היקפי! תודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by PickleAmit,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (כרגע לא משהו מורכב מידי, ריאקט, C#, דוקר וכו'), מסיים לימודים וכרגע משתמש ב Dell inspiron 13 7000 והוא איטי מאוד ומתחמם במיוחד כשמריץ כשרצות מספר תוכנות ביחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ומסך (יש מסך שאני מחבר לנייד עם HDMI). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי במחיר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz ערכת שבבים Chipset SiS 672 DX + SiS 986 1066MHz FSB (לא 800MHz) מסך "14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3450 256MB VRAM זכרון 2048MB 667MHz 4GB ניתן להרחיב עד דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים,יציאת רשת ועכבר Touch יש לו 6 תאים סוללה... מה אתם אומרים? יחזיק במצב ECO 4 שעות לפחות? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by ayzro,

* תקציב - 3000-3700 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, לימודים , קצת משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13 , לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אם יהיה מגע עוד יותר מעולה! * משקל רצוי? - לא יותר מ 1.5 המחשב יגרר על הגב בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך …

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  10. מה התקציב המקסימאל י? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אלא אם כן אין צורך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים כבדים על HIGH או ULTRA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש וכבד גרפית ( BF4 the witcher 3 GTA V, Dying light, ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין במסכים אשמח לקבל משהו טוב ואיכותי …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. נדפק הקירור של הלפטופ, חשבתי לקנות גוף קירור חילופי ולהחליף . רציתי לדעת אם יש מדריך? ואם למישהו יש נסיון? מחשב : HP Pavilion dv6186ea תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. המחשב הוא לחבר שלי, סטודנט במקצוע הומני שנגנב לו המחשב הקודם. את המחשב קונים בארה"ב ומביאים לפה, אז המחיר הוא מחיר ללא משלוח וכו'. * מטרות המחשב? - בעיקר כתיבה בזמן הרצאות, אבל גם צפייה בסרטים ועבודה כללית. * גודל המסך? - 14 אינצ' * משקל רצוי? - אני לא יודע מה המשקל הרגיל, אבל משקל שלא יקשה על הסתובבות איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3 * בלוטות? - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? - כמה שיותר גדול * כונן CD/DVD? צורב? - צריך צורב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - יעזור אם תהיה אחריות בארץ, יקנו את המחשב בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. אני שוקל האם לרכוש את המחשב הבא: Lenovo IdeaPad Z570 i7 M55BUIV Nvidia 15.6 מעבד Intel i7 2670QM 2.2G UP TO 3.1Ghz חבילת זיכרון 8GB DDR3 דיסק קשיח 750GB SATA מסך 15.6 בטכנולוגיית LED HD כרטיס מסך ייעודי Nvidia N12P-GS / 2GB המחיר עושה רושם דיי אטרקטיבי - 3,800 שח (הכי זול שראיתי למחשב עם ביצועים דומים) השאלה היא האם אני מפספס כאן משהו? ראיתי בפורום ביקורות דיי קטלניות על מחשבי לנובו לדורותיהם, האם ניתן לציין מדוע? בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך - האם הוא איכותי באופן יחסי? כל ביקורת נוספת תתקבל בברכה (או המלצות על דגמים עם יכולות דומות ומחיר סביר) תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by tomyon,

שלום , אני מבקש חוות דעת על המפרט הבאבפעם שעברה לא קיבלתי תשובה) מחשב לשימוש ביתי : עבודה באופיס ואינטרנט. תקציב: 3500 שח מעבד: AMD ATHLON AM2 Dual Core +4200 לוח אם: Gigabyte GA-M55Plus-S3 ,Nforce550 ,Firewire דיסק קשיח: Western Didital 160GB SATA2 7200 RPM - צורב DVD: NEC DVDRW 7170A זיכרון: Digma1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז: Foxconn TLA436 Silver/Black מקלדת: Logitech עכבר: Logitech Optic מסך: ViewSonic VA903M תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Baruchg,

אני יודע שזה לא המקום ואולי אני עובר על אחד מחוקי הפורום אבל הזדמנות כזו אני לא רוצה שתפספסו, כי לא תמיד כולם נכנסים לפורום המקבילים פה. הבוקר פרסמתי מודעה בפורום "ספקים ומארזים" על מארז ANTEC P280 שכרגע ניתן לקנות אותו במחיר של 390 שקל במקום ב 550 שקל ! מידע נוסף בפוסט עצמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537471.0

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שאני מנסה לצרוב דיסק DVD לא מזהה את הדיסק של ה DVD מה אפשר כדי לפתור תבעיה תודה..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש - הרכבתי את המפרט הנ"ל: התקציב שלי הוא עד 3500 שח ללא צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לעבודה בתוכנות עריכה, ותוכנות מדעיות - מטלב, מתמטיקה וכו'. אך גם לצפייה בסרטים - HD, ומשחקים כשיש זמן... זה מה שהצלחתי להרכיב לגבי הלוח אם - אני לא כ"כ בטוח.. אני אתקין במחשב WINXP - לכן לקחתי רק 2 ג'יגה זכרון. בחרתי בקונפיגורציה של אינטל, כי באותו טווח מחירים, נראה שהמעבד הזה טוב יותר משל AMD כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. אשמח לשמוע דעתכם. דרך אגב, האם הספק של HEC מספיק למערכת כזו? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 לוח אם ASUS P5K-E ¤731 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤305 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by Itshak Kohen,

יש לי מחשב נייד עם מקלדת רגילה ואני עובד איתו בחושך כך שאני זקוק למקלדת מוארת. השאלה היא האם מדבקות זוהרות בחושך למקלדת יועילו? האם אכן יראו אותן בחושך? תודה לעוזרים.

19. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים. בעיקר דוגמת דיאבלו 3, הירוס, ומשחקי פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הDELL שהמלצתם נראה סביר מבחינתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב נייח CHAMPION INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB זכרון 1GB DDR2 800MHZ {עץ מוצר} דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA כרטיס מסך INTEL GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR 3000 O/B כרטיס רשת INTEL 10/100/1000 O/B כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION AUDIO 6 CHANNEL O/B צורב SAMSUNG DVD RW X18 SATA מארז מאושר אינטל MICRO ATX 300W קורא כרטיסי זיכרון למצלמות CHAMPION כרטיס תקשורת אלחוטית חיצוני של EDIMAX מערכת הפעלה XP HOME מקורי 1. מה התקציב? התקציב הוא2000 ש"ח אשראי 2. מטרות המחשב? מטרת המחשב היא אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, {גיימינג ו HTPC} 3. ה…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. יש לי מארז (NINJA) חביב, שאני שוקל לשדרג, אבל יכול לשמור יש לי ספק כח 400 W איכותי של HEC שהיתי שמח להמשיך איתו הלאה אם אפשר גם הרד דיסקים יש בשפע כך שמה שאני בעצם צריך זה מעבד (I7?) , לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך (NVIDIA ) אני עובד עם שני מסכים כמובן, אותם כבר יש... מה אומרים? אה ושל אינטל

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. שלום לכולם, מחפשת מחשב לגיימינג קל (FIFA + NFS), גלישה ואופיס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ועבודה משרדית. המשחקים רצוי שישוחקו ברמה הגבוהה או בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by בזיק2,

המחשב צריך להיות מסוגל להריץ orcad הדרישות מהמחשב הן: CPU:Intel IA-32 or IA-64 2.4 GHz or more. Intel IA-32 ((Intel Architecture, 32-bit) compatible (including Intel P4 EMT and AMD OpteronTM); 1.2 GHz minimum, Memory: 4GB or even 8GB Display: 1024x768 @ 64000 colors, recommended 1280x1024 @ 32-bit color - External Graphic card (not on-board card) אם אפשר שיהיה Light Weight Computer

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטווח מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים , סרטים , מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab , אילוסטרטור , פוטושופ. לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 עד 24 אינץ' -ל…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המון טאבים פתוחים עם וידאו ומוזיקה, עריכה גרפית בעתיד, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס- פרנסה, גרפיקה- פרנסה- עריכה- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.