עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח itaylevis
    Started by אורח itaylevis,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, לא יותר מזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by Naveh Levanon,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מסך 15 אינץ׳, שישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס. גם קצת עריכת תמונות ווידאו אבל רק להכנת אלבומי תמונות וכו׳, לא לשימוש מקצועי, ולכן לדעתי לא צריך להשפיע על המפרט. פרט ל-SSD אני לא חושב שיש משהו במפרט הטכני שהוא הכרחי - האם אני טועה? ראיתי שיש מוצרים מתחת ל-2K (בעיקר Ideapads) אבל אני לא יודע אם הם משתלמים. אם יש מוצרים מומלצים (או להפך) אשמח לשמוע. אם יעד המחיר שלי לא סביר וצריך להעלותו ל-2.5 או 3 כדי לקבל מוצר משתלם גם אשמח לשמוע. להלן השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שי…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  3. אשמח להערות, זה המפרט - הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 [AMD - AMD RYZEN 5 1500 - Box - 4 Cores - 8 Threads - 3.5Ghz - 65W TDP - BOX...[/url] שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 899/881 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 [ - ASUS - PRIME B350M-A - Socket AM4 - AMD B350 Chipset - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x8 - 2x PCIe 2.0 x1 - 6x SATA - 2 x M.2 - 2x USB 3.1 - 6x USB 3.0 - 4x USB 2.0...[/url] אספקה מסוף מרץ - שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 445/436 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח - Corsair - 16GB (2x8GB) DDR4 32…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by ramivei,

שלום, אני הולך להיות סטודנט והמחשב הנ"ל נבחר ע"י כמחשב המתאים לי ביותר מבחינת צרכים אולם בשיחה עם המוכר גיליתי בעיה אחת והיא שבשימוש נמוך מכח העיבוד הוא עובד במקרה הטוב שעתיים. האם למישהו יש נתונים על כך? בנוסף שאלתי את המוכר האם יש סוללות מורחבות/גדולות יותר ומסתבר שאין ושניתן לרכוש דרך היבואן "אמטל" סוללת נוספות. השאלה שלי היא האם מישהו יודע כמה בערך סוללה כזו עולה (על מנת להתחשב בזה ברכישת נייד) וכיצד מתבצע תהליך ההחלפה?(האם ניתן לא להפסיק תהליכים בעת החלפת הסוללה) בעקרון אם למישהו יש המלצה לנייד אחר עם ביצועים דומים ויותר זמן סוללה ועולה בערך כ3-3.3 אלף שקל אז אני מוכן לשקול ללכת על משהו אחר. אני הולך על פוג'יטסו כי כיום הם עולים 2850 שקל בKSP והביצועים על פניו ממש טו…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by Alex Golovov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? solidworks -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ורך לכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gilgol,

אני מעוניין לקנות מחשב משרדי אבל שיהיה חזק עם תמונות ומוזיקה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by trance_lover,

שלום, בבקשה אמרו לי האם המפרט שקיבלתי טוב? אני קונה מחשב נייד למשחקים וזה מה שהציעו לי: מחשב נייד TW9A-2 VISION מעבד: Intel® Core™ i5 540M זיכרון ראשי: 4GB DDR3 1333MHz דיסק: 500GB SATA 5400 תצוגה: 15.6” 16:9 LCD, 1366 x 768 גרפיקה: nVIDIA GeForce GT335M 1G DDR3 מחיר: 3100 שח מחשב טוב למשחקים? אז לקנות?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by ConRoe X Fire,

שלום חברים בגדול אני צריך מחשב כי אין לי בבית החדש. אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב, שאוכל לפתוח הרבה טאבים באינטרנט, הרבה דברים בו זמנית, מוזיקה, וידאו, סרטים, פוטושופ בסיסי ביותר לא דברים מטורפים. אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, אולי אולי איזה משחק מפעם כמו NFS Most Wanted או משהו כזה. מסך מחשב מחוץ לתקציב, מתלבט בין 24" ל-27" של דל אבל זה מחוץ לתקציב המחשב בכל מקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה קטנה תתקבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים ביתיים, קצת פוטושופ, סרטים, מוזיקה, תמונות. 3. האם יש צורך בצ…

9. Started by BMItay,

E5200 GA-P31-DS3L G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 WD1600AAJS‎ 160GB HD2400PRO ‏Samsung‎ SH-S223B Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU אחרי אינספור לבטים,זה המפרט הסופי הספק יחזיק נכון?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by eyalb70,

שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,600 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - עריכה גרפית ויצירת מוזיקה 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים - HD…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by gmoshiko,

שלום לכולם אני רוצה ללכת היום אוו מחר לקנות את המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm 14 אינץ של דל אני מגדיל לו תזיכרון ל6 ג'יגה וקניתי כבר ssd של vertex3 מאיבי שאני מתכוון להשים לו רק רציתי חוות דעת אחרונה עליו מה אתם אומרים ? על המעבד עצמו זה הכי חשוב.. כי אני מאוד מתלבט בינו לבין הi7 שלו שזה זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2620m.htm שלפי מה שבדקתי באינטרנט ההבדל בין המעבדים אוו ממש ממש לא שווה את הכסף כמעט שאין הבדל... השאלה הכי חשובה... מה אתם חושבים עדיף? והאם באמת שאין הבדל כזה גדול בין המעבדים. שימושים: לימודים בעזרת השם עוד השנה תכנות שאני מתכוון לעשות איתו קצת גרפיקה לא משהו כבד ומשחקים ממש בקטנה כמ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Lior10,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשם הרצת סרטי HD, עבודה בMatlab, עבודה בVisual Studio ושאר שימושים סטנדרטיים. למחשב חייבת להיות יציאת HDMI, והוא חייב להיות בעל מסך 15.4-15.6 מבריק. אני לא יודע איזה מעבד צריך בשביל הדרישות שלי, האם הT4200 מספיק? התקציב הוא עד 5000 שח, אבל עדיף להוציא כמה שפחות. שמתי עין על הPresario CQ61-220EJ, האם הוא מתאים לדרישות? תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עריכת וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוני וגאס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים שילדים בני 12-14 משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש 17' אבל בעתיד 21 או 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by epal,

שלום, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. בעקרון צריך אותו לשימושים רגילים - OFFICE אינטרנט סרטים וכו'.... וגם פיתוח(תכנות) עליו... חשוב לי שיהיה אמין ומהיר. ההתלבטות העיקרית שלי היא ללכת על SSD או SATA 7200. מבחינת שטח אחסון אין לי בעיה לעבוד עם כונן חיצוני אז אפשר מחשב עם כונן SSD ודיסק חיצוני - אם לדעתכם ההבדל משמעותי ומצדיק את המחיר. ומה אתם אומרים על המחשבים שיש להם כונן SATA משולב עם קצת SSD זה משפיע או סתם גימיק? חוץ מזה מבחינת ביצועים אני רוצה שיהיה למחשב כרטיס מסך חיצוני ולא המובנה של אינטל. מסך 14-15.6 פחות חשוב לי. i5\i7 וזהו בגדול... מבחינת תקציב הייתי רוצה להשאר באזור ה3000 אבל אני מבין שאולי זה יהיה יותר אז עד 4000 אם אפשר. דוגמה למחשב עם SSD: Lenovo IdeaPad …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Oranl,

היי יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION ולאחר כמה זמן שהוא נכבה אחרי כמה דקות עכשיו הוא בכלל לא נדלק, גם כשהוא מחובר לחשמל. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by AmL1,

בוקר טוב, איך המחשב הזה לשימושים של גלישה,הורדת תמונות,קצת סרטים ומוזיקה? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/AcerGateway/1132864?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_287&a=2022

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by s0p3r,

מחשב לתיכנות FULLSTACK 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1- תקציב 5K - אפשר לחרוג קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 2- שימוש עיקרי - נטו תיכנות, אולי הרצת מכונות וירטואליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 3- אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 4- אין רכיבים קיימים שאפשר להוסיף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 - שקט המחשב לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 6- עדיף שיהיה קל, …

• 0 תגובות
    • 283 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומצאתי ששני המחשבים האלה, DELL 6000 ו NEC I SELECT 5610 (בסביבות ה 7000) הכי מתאימים לצרכיי. המפרטים של שני אלה הם ממוצעים : P M 1.73 512 DDR2 GEFORCE 6200 או X300 (לפחות לא אינטל משולב) HD 60 או 80 5400 וכו... אם שמעתי ביקורות די טובות על ה DELL, ה NEC בכלל לא מסוקר. במידה ויש למישהו את אחד משני אלה והוא יוכל לחלוק את התרשמויותיו, או שיש המלצות אחרות, אשמח לשמוע... תודה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. היי, עקב תאונה מצערת אני נאלץ להיפרד מהמחשב הנייד הישן, שמזמן עבר זמנו (היה עם i3 דור 2). אני מחפש מחשב נייד חדש, שישמש לצרכים ביתיים - גלישה באינטרנט, אופיס, אולי גם באבלס. דרישותיי הם: ביצועים סבירים - כלומר אין צורך שיריץ 40 טאבים בכרום, אך שלא יתקע כל פעם שאני פותח תוכנה. עיצוב יחסית עמיד - יכול להיות שיקבל מכות (לא מכוונות) במהלך חייו.. .מסך עם זוויות צפייה רחבות תוחלת חיים ארוכה כמה שאפשר (בעדיפות שלא יתקלקל לפחות בחמש השנים הקרובות..) לאחר זמן מה שהעברתי בחיפוש, הגעתי לשני מחשבים שנראים לא רעים- שניהם עם 512GB SSD, מסך IPS, גודל 15.6, 8GB זיכרון: https://ksp.co.il/web/item/262571 - מחשב אסוס i5 דור 13 https:/…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , VISUAL STDIO (בעיקרון עושה תואר בהנסדת תוכנה , אז תוכנות תכנות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר ומסך . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by ymdv10,

לקניית מחשב בארה"ב, תקציב גמיש בין 700-900, אך אשמח לרדת טיפה, או אסכים לעלות טיפה אם צריך... * מטרות המחשב: פרט לשימושי אינטרנט רגילים, ומעט סרטים - משחקים בנונים כגון CIV5 * גודל המסך: 14-15 * מעבד: אין העדפה *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים קלים יחסית, עדיפות לכרטיס מסך נפרד. *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AmL1,

צריך המלצה למחשב נייד לשימוש כמו משרדי זה הולך לאמא שלי והיא לא בדיוק שולטת בשיא הטכנולוגיה השימושים שלו הם בעיקר לאינטרנט,אימיילים,העברת תמונות ממצלמה לא דברים מורכבים.. עדיף שיהיה מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר מקום כדי שיהיה אפשר לשים הרבה תמונות... תודה...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by biotech326,

היי חברים, בעיקרון לשימושים שלי אני לא חושב שיהיה צורך בתקציב שציינתי .. מעדיף שיהיה באיזור ה 1500 ש"ח כי זה מארה"ב. חבר שלי בארה"ב יכול לקנות לי לפטופ בשלושה הימים הקרובים אז זה די דחוף מהחנות הבאה Frys.com * תקציב- עד 2000 שח בארהב. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט ולראות סרטים וסדרות באיכות טובה full hd 1080p. * גודל המסך - 15" * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- מעדיף שיהיה קל יחסית כי אשים אותו עליי במיטה רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך- יותר ארוך מהרגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi, אם usb3 לא מייקר מדי גם סבבה. * Bluetooth- כן .. יש לי רמקול חיצוני של jbl שארצה לחבר אותו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- הסוג פחות חשוב, 320 מינימום. * כונן אופטי- לא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. * מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Zrizi,

שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק למטרות אינטרנט וכתיבת משחקים. דגשים: משקל קל, זמן בטריה ארוך, מחיר, אמינות, וקלות תפעול (מקלדת נוחה וכו') יש אפשרות לקנות בארה"ב משום שאני טס לשם בסוף החודש. אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תקציב - 300-500$.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.