ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לקבל המלצה לנייד בסביבות ה-4000 ש"ח. השימוש שלו הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וגם מדי פעם משחקים. בינתיים שמתי אין על HP DV6789EJ הנה פרטים עליו: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=711351 אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שציינתי בכותרת, ברשותי מחשב LENOVO מדגם N100. לאחרונה, המצלמה הפסיקה לעבוד. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש והמצלמה חזרה לעבוד לזמן קצר מאוד ושוב חדלה מלעבוד. פירקתי את הפאנל שמסביב למסך וחשפתי את המצלמה. פירקתי אותה וניקיתי אותה בעזרת ספריי מגעים. בנוסף ניקיתי עם ספריי מגעים את חיבורי הכבל המחבר את המצלמה ללוח האם. ואז התרחשה תופעה מוזרה: המצלמה עובדת באופן תקין לחלוטין כאשר מסגרת הפאנל של המסך איננה מחוברת. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכל למקומו וומרכיב חזרה את מסגרת המסך - המצלמה מפסיקה לעבוד תוך דקות בודדות. לדעתי, החשד העיקרי לבעיה נופל על הכבל שמחבר את המצלמה ללוח אם. כנראה כשמסגרת המסך מחוברת, הכבל נלחץ בנקודות מסוימות ולא מעביר את המידע כראוי…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. אפשר לחרוג ממש בטיפה, אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנו מריצים קיובייס. כשכדאי שהמחשב יהיה מותאם לקיובייס 6. בפועל אנו משתמשים כיום ב-4, אבל רצוי לשמור על אפיק השדרוג קיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. זאת מאחר והמחשב יהיה בחדר ההקלטה ולא בחדר קונטרול נפרד ומבודד. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד עבור תוכנות רוויט/אוטוקד 2019 תקציב- 3,000-4,000 ש"ח דרישות מינימום: מערכת WIN 10 PRO זיכרון פנימי 16GB זיכרון אחסון - 512GB SSD לפחות גודל מסך 15.6 ומעלה המחשב אינו למשחקים מתכנן לרכוש את המחשב בשבוע-שבועיים הקרובים בנוסף אני מצרף את דרישות המחשב לפי האתר הרשמי של התוכנה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ביקשתי המלצה למחשב נייד לפני כמה שבועות, הבקשה נמצאת בלינק הבאה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365249.0 אני פשוט מבקש מכם אולי יש עוד מחשבים שאפשר לקנות במחיר שכתבתי. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525MDell Aspire 5741G i5-430M 640GBAcer ממה שהבנתי עד עכשיו עיקר ההבדל בינהם הוא דגם המעבד אצל DELL זה 2410m ואילו ב ACER זה 430M השאלה שלי זה איזה מבינהם טוב יותר? ובכלל אם יש למישהו המלצה על מחשב נייד אחר עם מעבד I5 אשמח לשמוע בתודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי להתנצל קודם, לא היתי בטוח איפה לכתוב את הפוסט, אז גם אשמח אם אחד המנהלים ידע למיין אותו למקום הנכון בעניו. יש ברשותי לפטופ דיי ישן, Lenovo G500 (גדול יחסית), שמשרת אותי כבר 8 שנים מדהים בכל הנוגע ללמידת תכנות, רץ על לינוקס. אני מתלבט בין 2 אופציות: לרכוש מחשב חדש, או לשדרג את הקיים - רק תוהה אם הוא שווה את המאמץ ומצד שני מרגיש לי קצת כמו הוצאה מיותרת לרכוש חדש אם אחד עושה את העבודה כמעט טוב. למה כמעט טוב? לעומת מחשבים אחרים הוא עלול להיות קצת איטי: - הכרטיסי RAM שלו לא תואמים כך שאני לא יודע אם יוצר התנגשות ופגיעה בביצועים (8GB). - ללא GPU שנראה לי מקשה קצת על המעבד שלי לפעמים. - HDD ולא SSD. רציתי להתיעץ בנוג…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים. אופיס, אינטרנט, מוזיקה. גודל המסך:15 אינץ'. משקל רצוי: עדיף לכיוון הקל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר (בגבולות האפשריים). האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא. בלוטות':אין צורך (אבל לא מפריע). גודל מינימלי של כונן קשיח אין צורך ביותר מ 250GB. כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD. כונן bluray:אין צורך. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. win 7. אם יש אפשרות גם אופיס. אבל לא על חשבון התקציב. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ. רצוי להוסיף גם תיק גב.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקורב אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה ולשכור דירה קרוב לאוניברסיטה. לשם כך אני רוצה להתחיל להתנייד. יש למישהו המלצה למחשב נייד טוב בגודל 14 אינטש של DELL עם מעבד טוב וכרטיס מסך טוב? כרגע אני לא כל-כך מוצא מחשב כזה. וחיפשתי בהרבה אתרים. באופן כללי, איפה המקום הכי טוב לחפש? והאם כדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד? האם יש דרך להפוך את המקלדת לעברית בארץ אם מביאים מחשב מחו"ל? הבנתי שDELL היא חברה טובה גם באמינות והאיכות של המחשב וגם באחריות בין לאומית. אבל בעיקרון, מה שבעיקר אני רוצה לשאול אתכם זה בנוגע למפרט מחשב ודגם שכדאי לקנות. במה שבעיקר חשוב לי במחשב זה שיוכל להריץ תוכנות גרפיקה ועיבוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני הולך להתחיל דוקטורט בקרוב בחו"ל ואני מעוניין לבקש מהם לרכוש מחשב נייד וציוד היקפי. אני הולך להשתמש הרבה בmatlab, LabVIEW ואולי תוכנות נוספות. רמקולים טובים, מיקרופון טוב יהיה נחמד. בגדול מהנסיון שלי אני אוהב את Lenovo , גרסה T. יש לי כרגע t14 gen2 מהעבודה ואני מרוצה. גם מחשב t60 ישן מ2006 שעדיין עובד והוא בבית. 14 אינצ' מסך. יש להם שם כמה דורות. אז בטח כדאי להתמקד על השלישי (gen3) שזה האחרון. אבל שם אני לא מבין מה עדיף , T14s או רגיל? עם איזה מעבד וכו'. אשמח אז ללינק עם מה הלפטופ שהכי כדאי לבקש מהם שיקנו ביחד עם השדרוגים שלו. (וסוללה שתחזיק גם אם אני נמצא במעבדה ולא מחובר לשקע כל הזמן) בנוסף, אשמח להמלצה …
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייח בסביבות 4000-4500 שקלים כולל מסך תוכנת הפעלה. נועד ברובו לצרכים ביתיים הכוללים גלישה מהירה גיימינג קל עד בינוני סרטים 4k אפשרות חיבור סאונד 5.1 טוב חיבור ויי פיי לסטרימינג. צורך נוסף הינו הרצת סולידוורקס בסיסי(שימור ידע) לא הרבה חלקים כך שאין צורך בתחנת עבודה. הרצון הוא שהחלקים יהיו מספיק חדישים כדי שעוד שנתיים לא ארגיש שהמחשב מאוד ישן. עדיפות לחלקים מהדור האחרון. הידע שלי במיחשוב מאוד בסיסי אז אודה לעזרתכם לקבלת החלטה מושכלת וטובה. ואם אתם חושבים שלצרכים שביקשתי הסכום גדול מידיי או קטן מידיי אשמח לתיקון תודה מראש עופר
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אהלן, כידוע, למחשב הזה יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לתמרן ביניהם לפי הצורך. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מחליף לNVIDIA כשאני רוצה להתחיל משחק ובגלל זה איכות המשחקים שלי הרבה פחות טובה, מישהו יודע מה אני יכול לעשות?התקנתי את הדרייבר הלפני האחרון וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני זקוק עכשיו למחשב, אבל היות וכבר לא מקבלים שידרוג חינם אחרי ה15.03 אני די מהסס אם לקנות עם XP. תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עד 2300 שקל. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטונים * גודל המסך? 12 אינץ' ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI / VGA * בלוטות? רצוי - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי... * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיבוא עם מערכת למרות שלא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus / Dell / Hp תודה למי שיוכל לעזור, ראיתי בחנות את המחשב asus x54ly עם מעבד b940 ו 2 ג'יגה זיכרון עם הארדיסק 500 ג'יגה עם כרטיס מסך מובנה. מה אתם אומרים? 2300 שקל.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל אם מישהו יכול להמליץ על דגמים .. הגודל והמשקל לא משנה.. מיועד לעבודה בבית.. מסנג'ר.. וורד וכו'(לא חייב משחקים) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
דרישות מינמליות: 2 ג'יגה זיכרון חובה BLUETOOTH (אם אפשר להכניס בתקציב) . מסך 15 אינץ' דיסק קשיח - לא חייב גדול . אחריות - עדיף גם בינלאומית ** לא למשחקים . בעיקר גלישה וסרטים . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP 1179 עם מערכת הפעלה של ויסטה הבעיה היא שתוך כדי גלישה באינטרנט פתאום התמונה קופאת ואין תגובה בכלל אם אני לוחץ על רענון כמה פעמים אז מופיע מסך שחור ורשום למעלה בעיה לא מגיב מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך נייד חזק שיוכל לעמוד בנטל המשימה הינו עיצוב גרפי רצוי שיהיה עליו מערכת הפעלה של מאקינטוש, אבל לא חובה. \ התקציב שלי עומד על גג 6200 ש"ח חשבתי על המחשב הזה - מה דעתכם? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1554562 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי לא למשחקים כמו קרייסיס אבל מחשב טוב
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לסבא אין ידידות עם מחשב. כעת המחשב אצלנו זקוק להוצאה נכבדה ובדעתנו לקנות לפטופ. שאלות: א. האם לפטופ יעזור לסבא להתיידד יותר למחשבים? ב. באם התשובה חיובית איזה לפטופ מומלץ על ידכם? יודעים את המחירים? ג. באם התשובה שלילית ויש להישאר עם מחשב נייח - איזה לקנות? יודעים את המחירים? ד. כמה שנות אחריות? תשלומים? ה. למעשה גם אני אשתמש במחשב עבור דוא"ל, מכתבים וחוזים, אינטרנט, הורדת תכנים (לא כבדים), סריקת מסמכים, תמונות וכדומה. ממתין למענה. תודה על עזרתכם!!! נ.ב: עמדתכם לגבי המכשירים מטה: Acer 3450 LG R560 3400 FUSITSO SIMENS V6535 2588
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין למצוא מחשב נייד ב-3000 שקל או קצת יותר שיקנה בניו יורק בארצות הברית. הוא אמור לשמש לצרכים בסיסים, וגרפיקה בסיסית, לא למשחקים, ואופציה לא לקבל מערכת הפעלה, בעיקר אם זה VISTA, בקיצור בלי שום מערכת הפעלה או XP. אם למישהו יש מושג על חברה ודגם צפציפי מומלץ, חשוב שתיהיה אחריות בארץ. איך ASUS? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, המחשב הוא לבית, ירוצו עליו בעיקר דפדפן, אופיס, אולי פוטושופ. השאלון: * מטרות המחשב? דפדפן, אופיס * גודל המסך? יותר מ-15", כמה שיותר גדול, יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) הייתי רוצה לפחות יציאה אחד של USB3.0 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, גם ככה הכל עובר לענן * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל אם אין והמחשב טוב מאוד, אז אפשר לוותר * כונן Bluray? ממש לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, יש לי רישיו…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, זה המפרט שהרכבתי (ב-KSP אבל אני לא נעול על החברה הזאת): זאת הבקשה שלי למפרט: אשמח לביקורת ועצות איך לשפר ולחסוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת HWZone, אני מוכר כרגע את המחשב הנייח שיש לי כרגע ואני חייב להזמין לי כבר מחשב נייד מכיוון שלוקחים את המחשב הנייח ביום ב' מחפש לקנות מחשב נייד חזק, שיחזיק די הרבה זמן בעיקר תחום העבודה שלי במחשב הנייד הוא: Photoshop Flash עריכת וידיאו-קליפים אני מסביב ל2 התחומים הראשונים האלה בעיקר ומדי פעם אני משחק איזה משחק או שניים אבל כבר בזמן האחרון אין לי זמן לזה אז אני מבקש ממכם אשמח אם תרכיבו לי מחשב או שתתנו לי פה לינקים למחשבים ניידים למכירה מחפש חברה טובה ואמינה, עם אחריות עד 4,000.00 ש"ח לקניית המחשב אני סומך עליכם, שלא יהיה בעיות חחחח אזז תודה רבה לכל העוזרים, זה חשוב לי באמת! מחפש מחשב נייד שיריץ לי את התוכניות האלה מהר ככל האפשר ללא תקיעות, במהירות
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרה בבחירת מקלדת מכאנית. אני צריך מקלדת שמיועדת בעיקר למשחקים עם תקציב עד 550 ש"ח.אשמח גם אם תתנו חוות דעת על המקלדת הזאת Roccat Ryos MK Glow Illuminated Mechanical Gaming Keyboard פירוט כאן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-