ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, למי שרוצה הנה קישור לסקירה כללית ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3592473,00.html מהתעניינות אישית לקנות את הדגם הזה, קראתי בין היתר את כל מה שנכתב עליו בפורום פה.. ובין השאר הוזכר שזה עוד לא נכנס לארץ ודובר העניין של קנייה מחו"ל ואחריות בארץ.. אז יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. המחשב מוצע למכירה בארץ (לפחות ב- buy4less.co.il).. מה עוד שרשום שם שישנה אחריות בינ"ל של IBM של 3 שנים.. אז מה הסיפור שם? 2. בקשר לקניות מחו"ל בכלל.. מישהו שמע על השיטה של דואר-ישראל שאתה משלם להם והם עושים את הקניה והמשלוח בשבילך ?? 3. מה הסיפור עם ibm-lenovo.co.il ?? האם זה האתר הרשמי או שסתם לקחו את השם? אגב- שם ה T400 לא מופיע !! האם יש אתר מכירות רש…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום תקציב: 7000 ש"ח לפי אילת האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: (500) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: הכל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) גיימינג בינוני ועריכת וידאו האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אילת חשבתי שיהיה נוח יותר לעבוד על מחשב 17.3 מאשר 15.6 שמניסיון מרגיש קצת קטן, אבל ההיצע בגודל 17.3 בתקציב שלי לא גדול. יש לי הזדמנות לרכוש בסוף שבוע לכן מבקש את עזרתכם המהירה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קצת פחות קשורה למפרטים, אבל מכיוון שלא ראיתי פורום אחר שמתעסק בניידים אני יעלה את זה פה מאיפה לדעתכם מהרשימה הבאה מתחילים להופיע הספקים הרציניים של דל שאפשר לבטוח בהם ב 100 אחוז? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588884 האם יש איזשהו קאצ' בחברות שרשומות ראשונות ומציעות את המחשב במחיר של עד 300 שקל נמוך יותר מהאלה שאחריהן? (דוגמת נטשופס, הראשונה ברשימה)
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לפחות 13, עד 14. לא משנה מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין גודל מינימלי, אבל אמור להחליף מחשב שולחני ולהכיל תיקיות רבות של מסמכים ואולי גם תמונות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מד…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהיעזר בכם כדי לדעת איזה רכיבים אני יכול להשאיר מהמחשב הישן. אני בעיקר מתלבט לגבי: מעבד, זיכרונות וספק. מצורף מפרט המחשב הנוכחי שלי: http://speccy.piriform.com/results/UlhzKadrLIZqKPkUBFb1zoM אשמח לשמוע את דעתכם. *המחשב החדש מיועד לגיימינג. (בעיקר APEX and Dota) **יש לי מסך מחשב גיימינג חדש -XG248Q של ASUS עם G-SYNC ו240 הרץ.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://www.pc365.co.il/product-20374-Dell_Vostro_14_3480_V3480_5120__במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תיכנות + משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8. האם…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון ברכישת מחשב מוחדש? האם מישהו מכם השתמש באחד כזה במקום העבודה של ויודע להגיד באיזה מצב הם נשלחים למיחזור../ "מיחדוש"? אולי חלקם לא מחודשים אלא פשוט עודפים שלא נמכרו? האם צפויה החלפה של סוללה ( בעלות של כמה מאות שקלים) כדי לקבל טווח שימוש נורמלי ? אשמח לקבל המלצות בעד ונגד מבעלי נסיון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה בבאג: Dell Inspiron 1440 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 השימושים שלי הם משרדיים (אופיס אינטרנט..) קצת משחקים , ותוכנות כמו ויזואל סטודיו , המחשב שבלינק שוקל 2.3 קילו קילו שזה בסדר מבחינתי, וגודל המסך מ 12- 14" יתאים לשימושים שלי, אבל אני לא יודע בקשר לזמן סוללה- שיהיה כמה שיותר ארוך. ידועות בעיות עם הדגם הזה, או אולי המלצות למחשב יותר משתלם? המחשב הזה תקה התקציב שלי ככה שאשמח לאופציה יותר זולה .
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד COMPAQ היום הדלקתי אותו הוא עבד ופתאום הוא נתקה ועכשיו אני מנסה להפעיל אותו אני לוחץ על הכפתור הוא נידלק ופתאום מהבהב הכפתור והמחשב נידלק שומעים את הספק אבל לא רואים כלום והוא מהבהב הכפתור
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת IDE's למיניהן לפיתוח קוד לא ממוקד אובייקטים גרפיים, יותר בכיוון של מערכות webיות וסקריפטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ישנו כונן SSD 2.5" i בגודל של 480GB וכונן SSD עם חיבור m.2 וממשק NVMe גם בגודל 500GB (לא חייב להשתמש באף אחד אבל אעדיף מכשיר שיוכל להכיל כונן נוסף אחד לכל הפ…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה להזהיר אתכם מהמוצר הזה שהוא רמאות. זהו זיוף שלא עובד או שעובד בקושי ולאחר מספר חודשים יפסיק לעבוד.יש לי רשת ביתית של ארבע מחשבים וקניתי ארבע כרטיסים על מנת לשדרג את המחשב. כרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה של אינטל. ארבע הכרטיסים שקניתי הולכים לפח. איביי אחראית 60 ימים על הכסף. המוכר שלח לי את הכרטיסים אחרי ארבעה חודשים בטענה שיש קורונה. חיכיתי בסבלנות ובסוף קיבלתי זבל. פשוט תזהרו.קניתי את זה באיביי ממוכר שהוא Top Rated Plus.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5929 שלום, אני מחפש HTPC שיתחבר באמצעות HDMI לרסיבר קולנוע ביתי ויוכל לבצע STREEMING של תכנים ישירות מה WEB , צפיה בסרטים באיכות HD (לא צריך BLUE RAY) ובמוזיקה, ומשחקים בסיסים. האם לדעתכם המפרט שמצורף למעלה יספיק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11 + 2 גגגגגגגג לא מתכוון בכלל להגיע לשם, רוצה לסיים הכל כולל כרטיס ב9. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כולל. כלומר רב תכליתי, רב שימושי, רב בריח, רבי חיים נחמן מאומן הרבי מברסלב. אם להודות - לא משחק AAA וכרגע כבר לא עוסק יותר בגרפיקה, ככה שלא באמת נחוץ עכשיו כוח חישוב עצום אבל עדיין מעוניין במחשב i9-13K בשילוב 3070TI במינימום זיכרון 32G אם לא 64G לפי DDR5, לא מזיק. כונן 980PRO בעל 2T. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום בפיתה. מתעניין רק לגבי כפתור הפעלה חיצוני שיכול לעבוד לי גם ללפטופ אם …
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
What's Included Asus Laptop with Intel® Centrino® 2 Processor Technology Lithium-ion battery AC power cable Software: Power 4 Gear Extreme, ASUS Direct Console and more Owner's manual Product Features Intel® Centrino® 2 processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo processor P8400 Intel® PM45 chipset, 802.11a/b/g/n network connection and extended battery life capability. The next-generation Intel® Core2 Duo processor Based on the innovative Intel® Core microarchitecture, so it runs faster and is more energy-efficient for cooler, quieter operation. 4GB PC2-5300 DDR2 memory For multitasking power; 1066MHz frontside bus, 3MB L2 cache and 2.26GHz proce…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי Dell XPS 13 עם כרטיס מסך geforce 9400 המחשב מתחמם מאוד, בעיקר באזור השמאלי שמתחת למסך חשבתי לקנות משטח קירור שיקרר, בדגש על אזור זה חשבתי על המשטח הזה Arctic Cooling ARCTIC NC Black Laptop Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 המאווררים שלו מכוונים לאזור שמתחת למסך ככה שנראה לי שהוא יהיה הכי יעיל לא? וגם המחיר שלו נמוך.. מה אתם אומרים? יש פתרונות יותר יעילים? אולי כדאי לקנות משטח מלא? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רצוי שבמחשב יהיה מעבד טוב, זיכרון 2000 , וכרטיס מסך טוב שיריץ טוב את המשחקים. ועוד שאלה האם כדאי לי לבנות מחשב עם מעבד של אינטל או של amd אני לא מבין בדברים האלה מה אתם אומרים כדאי?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4.3 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 SHADOW OF MORDOR וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P כנראה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בס״ד בוקר טוב! יש לי מחשב נייד מסוג msi ms 1683 וההארד דיסק הלך... אני לא יודע איזה הארד דיסק מתאים לו ולכן אני פונה אליכם.. אני מחפש אחד זול ואיכותי עד בערך 250 שקלים תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרכתם ברכישת מחשב נייד. אינטל I5 או I7, לפחות 8GB ראם, 1000GB זכרון, אין חשיבות לגודל המסך אם כי עדיף 15.6, בסביבות 4K רצוי פחות. אין צורך לתת יותר מידי חשיבות לגרפיקה, שכן המחשב נועד לצורכי לימודים בעיקר. אך חשובה מאוד העמידות (דהיינו חברה טובה אשר תספק גם אחריות ארוכה) והיכולת להריץ תוכנות כבדות, סרטים וכו'. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-