ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://www.pc365.co.il/product-20374-Dell_Vostro_14_3480_V3480_5120__במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תיכנות + משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8. האם…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון ברכישת מחשב מוחדש? האם מישהו מכם השתמש באחד כזה במקום העבודה של ויודע להגיד באיזה מצב הם נשלחים למיחזור../ "מיחדוש"? אולי חלקם לא מחודשים אלא פשוט עודפים שלא נמכרו? האם צפויה החלפה של סוללה ( בעלות של כמה מאות שקלים) כדי לקבל טווח שימוש נורמלי ? אשמח לקבל המלצות בעד ונגד מבעלי נסיון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה בבאג: Dell Inspiron 1440 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 השימושים שלי הם משרדיים (אופיס אינטרנט..) קצת משחקים , ותוכנות כמו ויזואל סטודיו , המחשב שבלינק שוקל 2.3 קילו קילו שזה בסדר מבחינתי, וגודל המסך מ 12- 14" יתאים לשימושים שלי, אבל אני לא יודע בקשר לזמן סוללה- שיהיה כמה שיותר ארוך. ידועות בעיות עם הדגם הזה, או אולי המלצות למחשב יותר משתלם? המחשב הזה תקה התקציב שלי ככה שאשמח לאופציה יותר זולה .
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד COMPAQ היום הדלקתי אותו הוא עבד ופתאום הוא נתקה ועכשיו אני מנסה להפעיל אותו אני לוחץ על הכפתור הוא נידלק ופתאום מהבהב הכפתור והמחשב נידלק שומעים את הספק אבל לא רואים כלום והוא מהבהב הכפתור
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת IDE's למיניהן לפיתוח קוד לא ממוקד אובייקטים גרפיים, יותר בכיוון של מערכות webיות וסקריפטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ישנו כונן SSD 2.5" i בגודל של 480GB וכונן SSD עם חיבור m.2 וממשק NVMe גם בגודל 500GB (לא חייב להשתמש באף אחד אבל אעדיף מכשיר שיוכל להכיל כונן נוסף אחד לכל הפ…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה להזהיר אתכם מהמוצר הזה שהוא רמאות. זהו זיוף שלא עובד או שעובד בקושי ולאחר מספר חודשים יפסיק לעבוד.יש לי רשת ביתית של ארבע מחשבים וקניתי ארבע כרטיסים על מנת לשדרג את המחשב. כרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה של אינטל. ארבע הכרטיסים שקניתי הולכים לפח. איביי אחראית 60 ימים על הכסף. המוכר שלח לי את הכרטיסים אחרי ארבעה חודשים בטענה שיש קורונה. חיכיתי בסבלנות ובסוף קיבלתי זבל. פשוט תזהרו.קניתי את זה באיביי ממוכר שהוא Top Rated Plus.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5929 שלום, אני מחפש HTPC שיתחבר באמצעות HDMI לרסיבר קולנוע ביתי ויוכל לבצע STREEMING של תכנים ישירות מה WEB , צפיה בסרטים באיכות HD (לא צריך BLUE RAY) ובמוזיקה, ומשחקים בסיסים. האם לדעתכם המפרט שמצורף למעלה יספיק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11 + 2 גגגגגגגג לא מתכוון בכלל להגיע לשם, רוצה לסיים הכל כולל כרטיס ב9. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כולל. כלומר רב תכליתי, רב שימושי, רב בריח, רבי חיים נחמן מאומן הרבי מברסלב. אם להודות - לא משחק AAA וכרגע כבר לא עוסק יותר בגרפיקה, ככה שלא באמת נחוץ עכשיו כוח חישוב עצום אבל עדיין מעוניין במחשב i9-13K בשילוב 3070TI במינימום זיכרון 32G אם לא 64G לפי DDR5, לא מזיק. כונן 980PRO בעל 2T. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום בפיתה. מתעניין רק לגבי כפתור הפעלה חיצוני שיכול לעבוד לי גם ללפטופ אם …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
What's Included Asus Laptop with Intel® Centrino® 2 Processor Technology Lithium-ion battery AC power cable Software: Power 4 Gear Extreme, ASUS Direct Console and more Owner's manual Product Features Intel® Centrino® 2 processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo processor P8400 Intel® PM45 chipset, 802.11a/b/g/n network connection and extended battery life capability. The next-generation Intel® Core2 Duo processor Based on the innovative Intel® Core microarchitecture, so it runs faster and is more energy-efficient for cooler, quieter operation. 4GB PC2-5300 DDR2 memory For multitasking power; 1066MHz frontside bus, 3MB L2 cache and 2.26GHz proce…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי Dell XPS 13 עם כרטיס מסך geforce 9400 המחשב מתחמם מאוד, בעיקר באזור השמאלי שמתחת למסך חשבתי לקנות משטח קירור שיקרר, בדגש על אזור זה חשבתי על המשטח הזה Arctic Cooling ARCTIC NC Black Laptop Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 המאווררים שלו מכוונים לאזור שמתחת למסך ככה שנראה לי שהוא יהיה הכי יעיל לא? וגם המחיר שלו נמוך.. מה אתם אומרים? יש פתרונות יותר יעילים? אולי כדאי לקנות משטח מלא? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
רצוי שבמחשב יהיה מעבד טוב, זיכרון 2000 , וכרטיס מסך טוב שיריץ טוב את המשחקים. ועוד שאלה האם כדאי לי לבנות מחשב עם מעבד של אינטל או של amd אני לא מבין בדברים האלה מה אתם אומרים כדאי?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4.3 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 SHADOW OF MORDOR וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P כנראה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס״ד בוקר טוב! יש לי מחשב נייד מסוג msi ms 1683 וההארד דיסק הלך... אני לא יודע איזה הארד דיסק מתאים לו ולכן אני פונה אליכם.. אני מחפש אחד זול ואיכותי עד בערך 250 שקלים תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרכתם ברכישת מחשב נייד. אינטל I5 או I7, לפחות 8GB ראם, 1000GB זכרון, אין חשיבות לגודל המסך אם כי עדיף 15.6, בסביבות 4K רצוי פחות. אין צורך לתת יותר מידי חשיבות לגרפיקה, שכן המחשב נועד לצורכי לימודים בעיקר. אך חשובה מאוד העמידות (דהיינו חברה טובה אשר תספק גם אחריות ארוכה) והיכולת להריץ תוכנות כבדות, סרטים וכו'. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד, אני מתאר לעצמי שמחשב שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים מ2010 או משחקים כבדים בהגדרות נמוכות יספיק לי עד שאני אשקיע את הזמן לבנות נייח רציני למשחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר שנים רבות אני פה בפורום עוזר ונעזר בהודעות.. הפעם אני צריך את עזרתכם הסופר מקצועית (כמו תמיד)! אני טס בחודש ספטמבר לניו-יורק לשבוע (שאר הטיול במקומות פחות מומלצים מבחינת חנויות). אני שוקל לקנות מחשב נישא , מבחינת דגם אני אסתדר ואני אמצא את הדגם שמתאים לי באמצעות חיפושים פשוטים.. לגביי החנות -מישהו מכם ידע שומע מכיר או היה בחנות שהוא יודע להמליץ עליה? שיש לה מלאי והיא זולה? כל תשובה תעזור ותקל עלי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב מתנה לאשתי - ולכן שיהיה קל, נוצץ, ועם יציאת HDMI (חובבת צפייה בעקרות בית נואשות על מסך HD ) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן. המליצו לי על טושיבה ונאמר לי להתרחק מlenovo. תקציב 3-4.5. אם הוספה של כמה מאות שקלים תספק לי את המחשב האידיאלי, אוכל להגדיל את התקציב.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ידידה טובה שלי שלומדת אנימצייה תלת מימדית בבצלאל מעוניינת בנייד שיהפוך גם למחשב העיקרי שלה ולכן יעבוד הרבה עם MAYA פוטושופ וכו' הדרישות שלה הן בעיקר מעבד חזק ומקום בהארד דיסק, כרטיס מסך צריך להיות סביר לא On-Board אבל גם לא צריך משהו באמת חזק (רוב העבודה נעשית במעבד גם ככה) ומסך 15 אינץ' לפחות. חוץ מזה משקל נמוך הוא גם ייתרון, זמן סוללה לא חשוב כל כך, היא כנראה תעבוד איתו מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. תקציב מקסימום הוא 10,000 וכל החוסך הרי זה משובח.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה בynet: https://www.ynetshops.co.il/Product/9122/ רציתי לדעת דבר ראשון אם הוא משתלם מבחינת מחיר-ביצועים ודבר שני לגבי האחריות שלו, אם זאת סכנה לקנות מחשב נייד שהאחריות שלו היא לשנה בלבד? תודה רבה, דור.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע~שבועיים הקרובים אז אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגוון BF3 ומשחקים עתדיים, הגדרות גבוהות FHD 1080P עם פילטרים וכל מה שאפשר לדמיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו …
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-