ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
-
היי כתוב אצלי בדרייברים שיש לי Avermedia TV tuner איך אני יכול להיות בטוח שיש לי בנייד Avermedia TV tuner? לאחר בדיקה קלה מצאתי שאין לי אנטנה בנייד מה ששולל את המצאותו של כרטיס טלוויזיה ישנו CIR receiver. אבל זה בשביל להפעיל את המערכת עם שלט חיצוני במקרה שמדובר במחשב המחובר למקרן \ LCD בשביל קולנוע ביתי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מחשב מוואלה, ולפי מה שכתוב שם הספק הוא PcDepot. אז השאלות שלי הם, 1. במידה ואני קונה באתר, האם האחריות של המחשב (שנתיים אחריות בין לאומית) היא באחריות הספק? 2. האם אתם מכירים את "PcDepot" בכלל?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם יש מוצר שעדיף יותר מבחינת שמירה על המחשב? למען האמת, תהיה אצלי תחלופה של תיקים, ולכן אני נוטה ללכת על הנרתיק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי נייד TOSHIBA A300 עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה חנויות מציעות סוללה חלופית לנייד (שלא מייוצרת/משווקת ע"י הייצרן המקורי), האחריות היא רק לחצי שנה (במקום שנה) אבל המחירים הם חצי. רציתי לדעת האם יש למישהו פה ניסיון עם סוללה כזו, האם זה בטוח (לא יכול להתפוצץ כמו סוללות מזויפות בפלאפונים) והאם הם מאריכות חיים כמו סוללה רגילה ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי! מאחר ובסוף לא קניתי את הטבלת X61 (היה מחסור במלאי בלונדון), הייתי שמח לשמוע המלצה לגבי מחשב נייד מהסדרה החדשה של אינטל (מונטינבה?) הדרישות הן - 12.1"-13.3" WIMAX זמן בטריה מעולה.. האים קיימת כזו חייה בשוק היום? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, רכשתי משחב מסוג Dell Inspiron 1525 ללא מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה של XP , יש לי בעייה בהתקנת הדרייברים של המחשב. קיבלתי את הדיסק המצורף עם דרייברים אבל משום מה הוא לא מעלה לי אותם והתחלתי לחפש דרייברים באתר של DELL . חלק מהם מצאתי וחלק מהם יש לי בעיה : כאשר אני מנסה להתקין אותם הוא מבקש ממני לאת את מנהל ההתקנים. איך אני מאמת את מנהל ההתקנים? והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא קובץ של דרייברים על מנת שאוכל בקלות יותר להתקין אותם. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מערכת הפעלה בנייד. תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי MSI WIND ואני מפעיל את הBT וא)אני לא רואה את הסמל בשורת המשימות ב)גם שאני מפעיל אותו אז שאני הולך לתוכנה שלו של טושיבה אז הוא כותב BT HAS NOT STARTED.. מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 12:16:20 הסתדרתי תודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל לקנות נייד של ASUS (EEE PC). הייתי רוצה לשמוע חווד דעת מאנשים שיש להם אותו או עבדו עלו. תודה,
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לבית לסרטים בעיקרון עם קצת אינטרנט ואופיס פה ושם מסך גדול חובה (לא פחות מ-14 ז"א), אם יהיה כבד לא נורא מדי נא לא לחרוג מהתקציב תודה =)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כתבתי לפני כמה זמן שהלך לחברה שלי המטען של הלפטופ והסוללה שלה גם לא מחזיקה הרבה זמן אז במקום להשקיע במטען וסוללה חשבתי לקנות לה את ה WIND. אחותה טסה היום לתאילנד וביקשתי ממנה שאם היא תמצא את ה WIND במחיר של עד 400-450$, אז שתקנה לה. מה את אומרים, כדאי במחיר הזה או להציב רף אחר? כדאי בכלל לקנות מתאילנד? יש דגמים מסוימים של WIND שכדאי לחפש? כל מידע נוסף יתקבל בברכה... ;D
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-סרטים,עיצוב גרפי,תקשורת,משחקים(לא מהסוג הכבד ביותר זה לא שאני הולך להרביץ FPSים , בשביל זה יש מחשב בבית...),אופיס,עיבוד נתונים מהיר -רזולוציה גבוהה אם נכנס (ראיתי 17' עם 1900) -בטריה נורמלית. -עמיד יחסית לזעזועים. -פיזור חום נאות. -כמה שפחות להתעסק עם אחריות ולהתרוצץ בין מעבדות שירות.... -משקל, אנאערף אני משוכנע שמחשבים ניידים לא עולים על 5KG או שמא הם? -אחריות: עם הנסיון שלי על איך שאחריות עובדת על מחשבים ניידים אם כבר צריך לשלם ללקוח, עושה רושם שהוא מתרוצץ ומתאמץ יותר מאנשי השירות.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מפרט רצוי: זיכרון 2 GB HD לפחות 200GB עדיף עם 4 USB יציאת 1394 כרטיס מסך של אינטל. יצרן איכותי. יותר משנה אחריות (מתאים גם שנה אחריות ואפשרות לקנות הרחבה). עדיף מעבד חזק (למשל T8100). או מסך "14/"15 עם רזולוציה של 1440x900 לפחות, או מסך "13. יציאת s/video. עדיף עם Numpad (כפתורי המספרים מימין) במקלדת. עדיף עם WiFi בתקן n. עדיף בלי מע' הפעלה מותקנת.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם היא נוחה? האם המקלדת עם numpad יותר נוחה ממקלדת בלעדיו?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מצ"ב ביקורת: http://www.geek.com/spire-pacific-breeze-laptop-cooler למישהו יש ניסיון עם משטח הקירור הזה? המחשב שלי עכשיו בקיץ נורא מתחמם (hp dv6500 עם כרטיס מסך gf8400) קראתי שיש איזה בעיה עם כל סדרת הGF 8xxx לא יודע בדיוק עד כמה זה רלוונטי למחשב שלי אבל גם כשהמחשב עובד והמעבד לא נמצא במקסימום שלו - הוא מאוד חם ובאיזור המקלדת. וזה לא נוח, אגב אני מניח שזה נובע גם מטמפ' הסביבה שהיא 34 מעלות בערך.. (כן יש לי בית חם.. אני מפחד בכלל להריץ עליו משחקים כמו דום 3 כי אני מפחד שזה יגרום לנזק למחשב בגלל החום בגלל זה נראה לי שחיוני לקנות משטח קירור יעיל ... האם כדאי בכלל להוציא יותר ממאה שקל על דבר כזה כשיש אופציות ממותגים ידועים (כמן vantec) ובמחיר יותר זול
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על hp 6789ej . למה תמיד ששואלים על מחשב במחירים האלה וכרטיס מסך טוב אתם לא ממליצים על המחשב הזה?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
משהו ליפניי הבעייה אני מיצטער עם זה לא המקום להודעה הזו אני דיי חדש פה ולא ידעתי היכן ליפתוח את זה בבקשה תעזרו לי אנשים.... אז ככה יש לי פוול בעיות עם המחשב בעיות של וירוסים וכל החרטא הזה ויש עוד הרבה בעיות.. שאני קיבלתי את המחשב שלי הם טענו שאין את הצורך בדיסק ההתקנה שאלתי למה והם טענו שיש קובץ גיבויי בשם HP_RECOVERY שנימצא בכונן \זה מה שרשום מחיצת שחזור אזהרה! אזור זה (או מחיצה זו) בדיסק הקשיח מכיל קבצים המשמשים את PC Recovery. אל תמחק קבצים אלה ואל תשנה אותם. ביצוע של שינוי כלשהו במחיצה זו עלול למנוע את האפשרות לשחזור במועד מאוחר יותר.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 04:31:11 שכחתי לישאול את השאלה איך אני מתקין את זה או מבצע הפעולה להתקנת הוינדוס דרך ז…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד עד 4,000 הצרכים שלי הם מוסיקה סרטים אופיס ואינטרנט. איך המחשבים של DELL? אני לא מעוניין ברכישת מערכת הפעלה. דרך אגב איך Inspiron 1525?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
טוב אני ממש מצטערת שזה כבר הודעה שלישית שלי בפורום בערך, אבל כל פעם אינ מקבלת מפרטים אחרים והדבר הזה, בתור אחת שלא התנסתה עדיין בעבודה עם החלקים האלה מבלבל מאוד אז ככה מי שלא ראה את הודעותי הקודמות, אני התחלתי לעסוק במאיה ותוכנות עריכה של פרימייר ותלת מימד ואנימציה, ואני מנסה להרכיב את המחשב הכי חזק ומקצועי שאפשר בתקציב של עד 10 אלף שקל, כדי שאני אצליח לעבוד עליו בצורה טובה ולהוציא ממנו אחלה פרוייקטים. אני לא זקוקה לציוד היקפי, יש לי 2 מסכים, סט של מקלדת ועכבר, ואני לא חושבת לעשות בינתיים OC, אולי בעתיד אם אני אראה שאני זקוקה לכך והמחשב לא מספק אותי המחשב הזה נועד לעבודה גרפית נטו, כי יש לי מחשב ביתי אחר לפנאי לידו אז ככה, קיבלתי מידיד טוב שלי שמבין בתחום מפרט ואני אשמח א…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך אותו בעיקר לגלישה באינטרנט ולאופיס, וחשוב מאוד שהוא יהיה קל. בינתיים אני חושב שאני אקח את זה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1699&CatCode=315 יש משהו יותר טוב במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ב-FAQ זה נרכז את השאלות הנפוצות ביותר המתעוררות בנושא זכרונות למחשבים ניידים. אני מודה לכל מי שתרם ותורם ל-FAQ זה. כל מי שיש לו שאלה או רעיון לשיפור ה-FAQ מוזמן לפנות אליי בפרטי. ש: האם אני יכול להוסיף זיכרון למחשב הנייד שלי? ת: במרבית המקרים כן. ברוב הניידים המודרניים יש שני סלוטים לזכרון. חלק מהדגמים מגיעים עם סלוט אחד פנוי כך שניתן פשוט להוסיף. גם אם שני הסלוטים תפוסים, אפשר להחליף את הסטיקים בגדולים יותר וכך להגדיל את הנפח הכללי. בחלק מהמחשבים (לרוב אולטרא-ניידים) סטיק אחד של זיכרון מולחם ללוח ולא ניתן לשדרגו. במקרים קיצוניים (ונדירים) ביותר, יש רק סטיק אחד והוא מולחם, ואז לא ניתן לשדרג זיכרון כלל. ש: האם זיכרון של נייד שונה מזיכרון של מחשב רגיל? ת: כן. המחשבים הרגי…
-
- 0 תגובות
- 23.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שם לב שיש כמה ת'רדים כבר בנושא מפרט ב-2000 ש"ח אבל אף אחד לא בדיוק מה שאני צריך אז אני אנסה לפרט כמה שיותר. אני מחפש מפרט למחשב (ללא מסך) לעבודה מהבית לסטודנטית, לא יותר מאינטרנט ויישומי אופיס. הסתכלתי במפרטים של האתר ובאופן מפתיע לחלוטין מצאתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357562.0 עכשיו, המפרט מצויין אבל קצת ישן מבחינת מחירים ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט מעודכן יותר. עכשיו ליותר פרטים: מעבד - לא צריך מעבד חזק יותר אבל המעבדים של AMD מאוד זולים אז יש יותר טובים בפחות כסף. לוח אם - היות ואין לה צורך בכרטיס מסך אז אני דבק ב AMD 780G אבל כיום כבר יש מספר לוחות כאלו ואני לא יודע אם הלוח אם במפרט הוא הכי כדאי. מארז …
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחשב נייד: זיכרון שני ג'יגה לפחות. (רצוי עם לפחות 667MHZ, אבל יותר חשוב דגש על זמן CL קצר יותר) מעבד cure 2 dou לפחות. צורב DVD עם כל החיבורים (כמו לטלויזיה, או למקרן) bluetooth חריץ לSD סוללה - גם סוללות שמחזיקות 2-3 שעות זה בסדר. רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. שימוש סטודנטיאלי - אופיס, PDF'ים וכו'. שימוש באינטרנט (אקספלורר/פיירפוקס, מסנג'ר, ומידי פעם איזה אימיול או ביטורנט). כמו כן, המחשב צריך להיות מיועד לסרטים ב-DVD (עם קידודים שונים). כרטיס מסך שמיועד למשחקים כמו FIFA, NFS, ו-C&C. (לא מתקדם כל כך בשביל משחקים כמו GTA4, אני לא אתקין סגנון כזה). רשת אלחוטית ורשת קווית אין ממש חשיבות למשקל, בהנחה שאנחנו לא מדברים על מחשב של 4 קילו. גודל מסך - לא קריטי, בין 12 ל 15 (אבל…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-