ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
חשבתי ללנצל את ההזדמנות של וואללה שופס לBLACK FRIDAY אני צריך מחשב נייד לבית שיחליף את הנייד המתיישן תקציב לא גבוה אמנם, אבל זה נראה לי יספק למחשב שמרבית זמנו יבלה בגלישה באינטרנט, משחק קצת, אופיס וכולי.. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים: סמסונג סדרה 3 300V5A מעבר i5 2450m עם הרד דיסק 7200RPM ו 6 ג'יגה זיכרון http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il או לנובו Z580 מעבד i5 3210m עם הרד דיסק 5400RPM ו4 ג'יגה זיכרון (ומגיע ללא מערכת הפעלה, אבל זה לא נורא, ווינדוס 8 היום עולה 100 שקל בערך) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJMBBEBIV מה הייתם ממליצים? הלנובו עם מעבד מעט חזק יותר, אבל הרד דיסק איטי יותר ו2 ג'יגה זיכרון פחות לשניהם אותה אחריות (של שנה אחת, מה שקצת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחי רכש מחשב מיני נייד של Acer, למי שאינו יודע מדובר על סוג חדש יחסית של מחשבים ניידים שמיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס. הרבה חברות מציעות את המחשבים האלה בגירסאות ה-8.9 ו-10.1 אינטש והמפרט שלהם הוא זהה לחלוטין למעט שינויים קלים.. המחשב הוא ממש חמוד ומריץ XP הסרטים מתנגנים עליו יפה מאוד (הרגילים,לא ה-HD) וכך גם הגלישה וזהו. המחשב אינו מתאים למשחקים, אפילו משחק פשוט כמו Bubble Shotter עובד ממש איטי. "טיפלתי" לו קצת במחשב, ביטלתי את כל האפקטים של XP מחקתי את האנטיוירוס של סימנטק שהוא קיבל במתנה ושמתי לו AVG ואחרי כל זה המחשב נהיה קצת יותר מהיר אבל עדיין קצת איטי בקטע של המשחקים. השאלה האם יש עוד דרכים להאיץ את המחשב? OC כמובן לא אפשרי וגם לא כדאי. האם שידרוג הזי…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שבוע טוב , בחודש הבא אני נוסע לארצות הברית ולרשותו תקציב כפי שצוין בנושא חבר המליץ לי על asus g74sx חשובה לי איכות הגרפיקה וביצועים ברמה גבוהה משמש גם לעריכת תמונות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני אוכל לשלב פה מעבד של רייזן? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=100676&sw=ACFRE00015A!1&work=y&sn=ACFRE00004A!1&products=B250M-BAZOOKA!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-PC!1|ST1000DM003-2Y-PC!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|CC-9011085-WW-NE550M!1|ACFRE00015A!1|MSI-GamingPack10!1|G2460PF-PC!1|KW9-00139!1|SERVICEFORUM!1|
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב. חבר צריך מחשב לאוטוקאד (בעיקר) בכ4000-5000 שקלים. חשבתי על מעבדי AMD החדשים. יש עדיין יתרון לכרטיסי קוואדרו על הכרטיסים למשחקים? להלן השאלון שמילא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad - פרנסה , Photoshop - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרז…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה קורה? יש לי כבר מחשב נייח בבית לכל צורכי הגיימינג שלי. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג בינוני לעבודה, בעיקר רוקט ליג ו pubg, אבל גם משחקים אחרים בהמשך. הציעו לי כבר את המחשב הזה https://ksp.co.il/item/2404-42252. מה אתם אומרים או שיש לכם הצעה יותר טובה? תודה מראש. מפרסם פה גם קצת פרטים על הקניה: תקציב:2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה:אם יש איזה משהו שהביצועים ממש משתפרים בעוד 200-300 שקל אז סבבה האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון משהו מהותי מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גיימינג בינוני ושימושי מחשב יומיומי במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: רוקט ליג,pubg…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי חברים! צריכה את עזרתכם בקניית מחשב נייד חדש. אני לא מבינה גדולה אז אשמח אם יעזרו לי כאן. אני רוצה מחשב נייד שיריץ יוטיוב בצורה חלקה ומהירה, מוזיקה, אייטונס.... והכי הכי הכי חשוב לי וקריטי לי - שיריץ משחקים כמו מייפל סטורי (נוו אל תצחקו עליי).וכל מיני בגלל הדודים עכשיו אמרו לי או יותר נכון.. ייעצו לי לשים לב שזה בא עם מעבד i7 שהזיכרון הפנימי יהיה 8 ג'יגה ומעלה, דיסק קשיח עם 7200 rpmובעיקרון כרטיס מסך טוב, וכמובן מסך 17.5 (שזה הכי גדול, לא?). איזה מחשב עונה על הקריטריונים האלה? ואיפה הכי כדאי לקנות ושל איזו חברה? מוכנה להשקיע עד 5-6 אלף. תודה רבה! מור.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. תקציב מרבי - 6k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג, autocad Matlab, solid works 3 . ללא ציוד היקפי 4 . לכלול את כול הציוד הבסיסי בפמרט 5 . עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6 . האם מתוכנן OC - בעקרון לא אבל אני רוצה את האפשרות. 7 . ללא מערכת הפעלה 8.אין העדפה לחנות 9. מתי מתוכננת הקניה - חודש חודשיים הקרובים 10 . האם יש בקשות מיוחדות ליציאות וחיבורים-לא 11. אם חשוב לשמור אופק לשדרוג-כן 12. מפרט שהרכבת: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray Corsair Hydro H100x High Performance Liquid CPU Cooler …
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איך המחשב הזה בכללי? איך DELL? הבנתי שזו חברה עולמית ממה שאני יודע במסכים היא מיתמחה והיא בין המובילות בשוק הניידים...(ככה הבנתי מביקורות וכתבות) הדגם הוא INSPIRON 6000 אני מקבל אותו עם 1GB DDR2 40GB דיסק קשיח 5400RPM מעבד 1.6GHZ פנטיום M ויש לו מסך 15.4 אינץ'. אשמח לדעת איך הדגם הזה הבנתי שהוא דיי וותיק בשוק אני יודע שהוא נחשב כיום למיושן מעט אך הוא מיד שניה אני משלם עליו 2500 ש"ח אוליי פחות ניראה כמה אני אוכל ללחוץ את הבנאדם...הוא לאחותי הסטודנטית ליישומי אופיס ודברים קטנים בלבד כמו גלישה וכאלה מחשב משרדי... איך האמינות שלו מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, align: center]260[/TD] [TD=class: cartcolqnt, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, align: center]…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתחיל ללמוד מדעי המחשב-פיזיקה ממש עוד שבועיים, ורוצה מחשב חזק יחסית שיתאים לדברים הבאים: תכנות וקומפילציה (אני חושב להתקין גם windows וגם linux), כנראה שבשלב ראשון לא כבד מדי אבל הייתי רוצה להיות מסוגל, כנראה דרך אקליפס או בסגנון, וגם שיהיו לו מספיק משאבים להפעיל מטלב בצורה טובה (בכל זאת קצת פיזיקה ). לראות סרטים ב- Full HD 1080p, אשמח גם להמלצה בנפרד עבור מחשב (כרטיס מסך) בשביל עריכה גרפית (דו מימד). שלא יהיה כבד מדי (סוחב כל יום לקמפוס בכ"ז). וכמו ש-chevy אומר תמיד: "תענה על השאלון הבא בבקשה:" * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים Full-HD, תכנות (matlab, eclips etc) * גודל המסך? סטנדרטי (15" אבל לא קריטי), מט. *מעבד? i5…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כרגע המערכת שלי היא amd64 (אני לא יודע את הדגם המדויק, נקנה לפני כשנה וחצי) לוח אם nvidia 300 כרטיס מסך geforce6600 1GB RAM ספק כוח פשוט, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך כנראה ל geforce 7900gs אני רוצה לגעת אם חוץ מהלוח אם (בגלל שאין pci-e) שי עוד רכיבים שאני צריך לשדרג בשביל שהמערכת לא תפגע בביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול את דעתכם לגבי מחשב שאני רוצה להרכיב המטרה בעיקר בשביל להריץ סרטי 4K במחשב לטלוויזיה מעבד: https://www.amazon.com/AMD-Ryzen-Processor-Wraith-Cooler/dp/B07B428M7F/ref=sr_1_1?crid=2E03QSFTB69RA&keywords=amd+ryzen+7+2700x&qid=1576748620&s=electronics&sprefix=AMD+Ryzen+7+2700%2Celectronics%2C1223&sr=1-1crid=TDPY9Y0B78MS&keywords=amd+ryzen+7+2700x&qid=1576745463&sprefix=amd+ry%2Caps%2C308&sr=8-2 כרטיס מסך: https://www.aliexpress.com/item/33011137786.html?storeId=4413133&spm=2114.12010615.8148356.1.7d716b0cuJ8eD8&spm=a2g0o.store_home.slider_142203370.3 לוח אם: https://www.amazon.com/GIGABYTE-B450-AORUS-Th…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הבנתי ש"אייבורי" די משתלמים אבל האמת שאין העדפות לחנות ספציפית.. אשמח להצעות.. מעדיף לקנות מחנות בארץ ולא באינטרנט מחו"ל.. תקציב: 4000. עדיף ללא חריגה. חדש מהאריזה ולא יד שניה. רצוי 3 שנים אחריות. לגבי חברת המחשבים, היה לי HP- ואני לא מעוניין בשנית, ושמעתי על לנובו רק טוב. מעוניין ב Windows 7. (אם ניתן אז עדיף ללא מערכת הפעלה ולחסוך עלויות, כמובן בתנאי שאין בעיה למצוא את כל הדרייברים של המחשב בחברה הנתונה) לגבי הכונן הקשיח אני מעוניין ב 160-250 גיגה. אשמח אם תהיה אפשרות שיגיע עד 2 קילו גג (נועד לסחיבה יומיומית). גודל הצג שארצה הוא 12 אינץ' אבל אני לא מקובע, מה שבטוח קטן מ15. צבע המחשב לא באמת משנה לי. ועוד כמה דברים חשובים: בלוטוס, צורב RW+-, יציאת S-VIDEO, כמה שיותר U…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בעוד כשבוע אני טס לארה"ב לחודש ותכננתי לנצל את ההזדמנות לקנות נייד חדש. התקציב הוא כ-1000$ השימוש העיקרי הוא הרצת תוכנות Adobe, אנימציה ממוחשבת (דו ותלת), תוכנות תלת למניהן (Maya) העדפה למסך 15.4" (משהו באזור) המחשב לא יחליף את הנייח ולכן אשמח אם יהיה לו זמן סוללה מכובד (3+ שעות) מכיוון שאני אשתמש בו לציור ותלת שקלתי לקנות טאבלט (עם או בלי מקלדת) ולחסוך לעצמי להסתובב עם הוואקום בנוסף (יש לי כבר וואקום כך שלא יהיה צורך לקנות). הבנתי גם שהטאבלטים יקרים בהרבה בהשווה לניידים עם אותה חומרה. האם ההפרש במחירים עד כדי כך משמעותי? נניח, כמה יותר יעלה לקנות טאבלט עם חומרה חזקה כמו לפטופ? במקרה ויש מי שימליץ לי על טאבלט הדרישות העיקריות הן wacom digitizer, windows, הגודל מן הסתם יהי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה באיתור הפונקציה(אם בכלל) לנעילה/פתיחה של הרשת האלחוטית אני עוזר למישהו שלא גר בארץ ולא מבין כלום במחשבים והוא לא מצליח להתחבר לרשתות אפילו שמופיע לו שהוא מחובר הוא עדיין לא יכול לגלוש(אין firewall) אז אני מניח שזו הפונקציה של הנעילה או יש איזה שהוא firewall מובנה או משהו כזה?(כלומר לא תוכנה חיצונית) תודה,
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪749 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪452 מארז: SilverStone Precision Black כמות: 1 מחיר: ₪291 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBA כמות: 1 מחיר: ₪38 ספק כוח: FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחש…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מפרט מבוסס intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme ככה נראה לי . אני את המחשב בתחילת ינואר בגלל הבר מצווה. יש אנשים שאומרים לי לחכות בקצת שיצאו רכיבים חדשים. תייעצו ליבבקשה אם לחכות לgtx300
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5QL-EM 31250 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK F2-6400CL4D-4GBPK כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB 6400AAKS מארז כולל ספק HEC 6K31 300W CI-6K31 כרטיס קול וכרטיס מסך מובנה אין לי צורך במשהו אחר .. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום קניתי את הLG X120 דרך המבצע של פלאפון ויש לי כמה שאלות כלליות. 1.אם איזה חומר אפשק לנקות את המסך ואם אפשרי לעשות את זה עם מטליות. 2.איך אני פותח טאב בפיירפוקס במידה ואני משתמש בטא'צפאד ולא בעכבר. 3.אפשר לקבל המלצות לתיק + עכבר טובים לנוטבוק במחירים סבירים כמובן. 4.אם אפשר גם המלצות למשחקים טובים שיעבדו על הנוטבוק (סטייל HL 2)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את הנושא הזה בפורום קירור אבל אני רוצה לשאול גם פה. רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ייעודי לFlight Simulator X יחד עם שימוש סטנדרטי באינטרנט, אופיס וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מפרט מתאים אז ככה: 1. המחשב לא מיועד לעבור אוברקלוק 2. השקט לא חשוב 3. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח 4. הולכים לשחק על המחשב ברזולצית 1920X1080 5. אין צורך במסך/ ציוד היקפי 6. אין דרישות מיוחדות נוספות 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחדש בתקציב כל זאת אני אבצע תודה מראש חברים...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-