עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מפרט קיים שאשמח לחוות דעת עליו, רציתי להוסיף לו כרטיס מסך GTX 980Ti אם יש למישהו הצעות לשיפורים (או מפרט חדש) כל הצעה נוספת יהיה מעולה תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין - …

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  2. יש לי בעיה בנייד האינטרנט איטי למרות שבנייח הכל עובד כראוי קצב ההורדה גם איטי והאתרים עולים באיטיות מבחינת עומס אין לי תוכניות כבדות שמופעלות בזמן הגלישה ורק אתמול מחקתי את הקבצים הלא נחוצים אבל זה לא עזר צריך לציין שהנייד רחוק מהראווטר והאוט נמוך אבל זה היה גם בימים הקודמים ולא היתה בעיה עם זה מה צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

היי שוקל למכור כחבילה: I7-920 + Ultra 120 eXtreme 11GB DDR3 ASUS P6T Sapphire 5870 כמה לדעתכם שווה החבילה הזו? הכל כמובן עובד במצב מצויין (החלקים כבר אינם באחריות)

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  4. יש לי אפשרות להצעה של כרטיס מסך HD4870 וספק כח סיסוניק עם 4 שנים אחריות של פנדה (שניהם יד שניה) ב750 שח SAPPHIRE HD4870 512MB DDR5 - חמש מאות שח SEASONIC 500W - מאתיים וחמישים שח כרגע יש לי המפרט הנ"ל E8400 DG41RQ - Intel 2GB DDR2 800 EZCOOL 450W עם מסך 21.5 שתומך בFULLHD אבל יש לו רק D-SUB Trendsonic MIDI ATX case DVD-RW SATA HDD SATA HDD IDE המארז הוא די ג'נרי וגם צפוף על הלוח יש לי רק שני חריצי זיכרון ואחד תפוס הכבל IDE די קרוב אל הזיכרון ואין לי מקום תמרון יותר מדי, גם את הHDD IDE בקושי הצלחתי להכניס השאלה שלי אם כדאי לי כרגע לקפוצ על ההצעה ולקוות שאצליח לדחוס את הכרטיס מסך לתוך המארז או שעדיף כרגע לקנות מארז יותר גדול , ולשקול אולי בהמשך להחליף לוח אם ולהוסיף זיכרון …

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by orr19,

מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1160 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1135&ID=1552כמות: 1 - לוקח מהמחשב הישן לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪790 מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N http://www.ivory.co.il/Thermaltake_Overseer_RX-I_VN700M1W2N.html כמות: 1 - מחיר: ₪490 ספק כוח: לא סגור על איזה ספק לקחת, מחפש ספק של Seasonic. כמות: 1 - מחיר: ₪ זיכרון: Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 http://ksp.co.il/?uin=15466 כמות: 1 - מחיר: ₪400 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata I…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד ושימוש יום יומי multi tasking ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, bf1, forza 6 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1440p על 25" עם אופציה ל4K בעתיד SLI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? DELL 25" 1440P בתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ו HDD כבר יש 5. עד כמה חשוב הש…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. לפני הכל אני צריך לדעת איזה מבין כרטיסי המסך טוב יותר? GeForce G 103M Intel 4500MHD ATI Radeon 3450HD ? *אני אשמח אם תוכלו להשוות את כרטיסי המסך האלה לכרטיסי מסך של מחשבים נייחים.. לדוגמא הRadeon 3450HD "=" נייח x1600.. סתם דוגמא. אלו המפרטים של שני המחשבים בהנחה שלשניהם אני אוסיף עוד 1GB זיכרון : 1.Fujitsu Siemens Esprimo-Mobile-V6545 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJV6454#more_info 2.CQ61-140EJ Compaq http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61140EJ *עם כמה שהמחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב נמוך, עדיין חשוב לי לקבל את המקסימום. אם לדוגמא עם המחשב של Compaq יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד, או כל דבר אחר חשוב לי מאוד לדעת. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. אבקש המלצה למחשב נייד עד 300$ לרכישה בארה"ב (amazon.com או אתר אחר). המחשב מיועד לשימוש "קל" - יישומי OFFICE, אינטרנט, סרטים. מסך בגודל "11 פחות או יותר (אפשר גם "10 ואפשר גם "12). המחשב יריץ מערכת הפעלה Windows - אפשר שתהיה מותקנת מראש ואפשר שאתקין בעצמי. ראיתי הרבה מחשבים של HP ו-LENOVO שבאים עם HD בנפח 30GB. נראה לי ממש קטנטנן, לא? תודה רבה מראש על המלצותיכם.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by pain_killer12,

שלום חברים, יש לי קרובים בארה"ב והם מגיעים לארץ. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ קל- בסביבות ה300$ אם קיים כזה דבר, ואם אין קל אז אפילו רגיל. השימושים הם אינטרנט ולימודים. תודה מראש.

10. האם יש משהו שעונה לדרישות שבכותרת ועומד בתקציב? אם לא, מה הכי קרוב תקציבית לדרישות? בונוס - מערכת הפעלה וכונן SSD. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kola,

AMD Phenom II 920 |Asus M3N78-EMH HDMI| Kingston 2X2 GB DDR2-800 | 1000gb + 500gb X2

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  12. אורח godzi
    Started by אורח godzi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  13. Started by Pini Askal,

HTPC עד 2,500 שקל. תודה לכם. והנה תשובות לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD, עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by avwv,

בתור מחשב לסלון? http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2613921&cfm=

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by ShOw-Time,

צריך בבקשה המלצה לנייד עד 4K אם אפשר אולי קצת פחות... חשוב שיהיה עם מסך מצויין,כמובן שיציאת HDMI,השימוש יהיה סך הכל לדברים פשוטים, אבל שיהיה מספיק חזק גם למשחקים ,לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו סטנדרטי שיוכל לעבוד יפה, תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by orengol,

מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by ksn1981,

שלום לכולם, קודם כל, למי שרוצה הנה קישור לסקירה כללית ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3592473,00.html מהתעניינות אישית לקנות את הדגם הזה, קראתי בין היתר את כל מה שנכתב עליו בפורום פה.. ובין השאר הוזכר שזה עוד לא נכנס לארץ ודובר העניין של קנייה מחו"ל ואחריות בארץ.. אז יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. המחשב מוצע למכירה בארץ (לפחות ב- buy4less.co.il).. מה עוד שרשום שם שישנה אחריות בינ"ל של IBM של 3 שנים.. אז מה הסיפור שם? 2. בקשר לקניות מחו"ל בכלל.. מישהו שמע על השיטה של דואר-ישראל שאתה משלם להם והם עושים את הקניה והמשלוח בשבילך ?? 3. מה הסיפור עם ibm-lenovo.co.il ?? האם זה האתר הרשמי או שסתם לקחו את השם? אגב- שם ה T400 לא מופיע !! האם יש אתר מכירות רש…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום תקציב: 7000 ש"ח לפי אילת האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: (500) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: הכל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) גיימינג בינוני ועריכת וידאו האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אילת חשבתי שיהיה נוח יותר לעבוד על מחשב 17.3 מאשר 15.6 שמניסיון מרגיש קצת קטן, אבל ההיצע בגודל 17.3 בתקציב שלי לא גדול. יש לי הזדמנות לרכוש בסוף שבוע לכן מבקש את עזרתכם המהירה, תודה!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. לא רוצה שיטפלו ההילדם

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  21. שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by arielman22,

שאלה קצת פחות קשורה למפרטים, אבל מכיוון שלא ראיתי פורום אחר שמתעסק בניידים אני יעלה את זה פה מאיפה לדעתכם מהרשימה הבאה מתחילים להופיע הספקים הרציניים של דל שאפשר לבטוח בהם ב 100 אחוז? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588884 האם יש איזשהו קאצ' בחברות שרשומות ראשונות ומציעות את המחשב במחיר של עד 300 שקל נמוך יותר מהאלה שאחריהן? (דוגמת נטשופס, הראשונה ברשימה)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by jonathanh,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לפחות 13, עד 14. לא משנה מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין גודל מינימלי, אבל אמור להחליף מחשב שולחני ולהכיל תיקיות רבות של מסמכים ואולי גם תמונות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מד…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by Guy1,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהיעזר בכם כדי לדעת איזה רכיבים אני יכול להשאיר מהמחשב הישן. אני בעיקר מתלבט לגבי: מעבד, זיכרונות וספק. מצורף מפרט המחשב הנוכחי שלי: http://speccy.piriform.com/results/UlhzKadrLIZqKPkUBFb1zoM אשמח לשמוע את דעתכם. *המחשב החדש מיועד לגיימינג. (בעיקר APEX and Dota) **יש לי מסך מחשב גיימינג חדש -XG248Q של ASUS עם G-SYNC ו240 הרץ.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.