עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב מרבי - 6k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג, autocad Matlab, solid works 3 . ללא ציוד היקפי 4 . לכלול את כול הציוד הבסיסי בפמרט 5 . עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6 . האם מתוכנן OC - בעקרון לא אבל אני רוצה את האפשרות. 7 . ללא מערכת הפעלה 8.אין העדפה לחנות 9. מתי מתוכננת הקניה - חודש חודשיים הקרובים 10 . האם יש בקשות מיוחדות ליציאות וחיבורים-לא 11. אם חשוב לשמור אופק לשדרוג-כן 12. מפרט שהרכבת: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray Corsair Hydro H100x High Performance Liquid CPU Cooler …

2. איך המחשב הזה בכללי? איך DELL? הבנתי שזו חברה עולמית ממה שאני יודע במסכים היא מיתמחה והיא בין המובילות בשוק הניידים...(ככה הבנתי מביקורות וכתבות) הדגם הוא INSPIRON 6000 אני מקבל אותו עם 1GB DDR2 40GB דיסק קשיח 5400RPM מעבד 1.6GHZ פנטיום M ויש לו מסך 15.4 אינץ'. אשמח לדעת איך הדגם הזה הבנתי שהוא דיי וותיק בשוק אני יודע שהוא נחשב כיום למיושן מעט אך הוא מיד שניה אני משלם עליו 2500 ש"ח אוליי פחות ניראה כמה אני אוכל ללחוץ את הבנאדם...הוא לאחותי הסטודנטית ליישומי אופיס ודברים קטנים בלבד כמו גלישה וכאלה מחשב משרדי... איך האמינות שלו מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by TripMan,

הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, align: center]260[/TD] [TD=class: cartcolqnt, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, align: center]…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. שלום לכולם, מתחיל ללמוד מדעי המחשב-פיזיקה ממש עוד שבועיים, ורוצה מחשב חזק יחסית שיתאים לדברים הבאים: תכנות וקומפילציה (אני חושב להתקין גם windows וגם linux), כנראה שבשלב ראשון לא כבד מדי אבל הייתי רוצה להיות מסוגל, כנראה דרך אקליפס או בסגנון, וגם שיהיו לו מספיק משאבים להפעיל מטלב בצורה טובה (בכל זאת קצת פיזיקה ). לראות סרטים ב- Full HD 1080p, אשמח גם להמלצה בנפרד עבור מחשב (כרטיס מסך) בשביל עריכה גרפית (דו מימד). שלא יהיה כבד מדי (סוחב כל יום לקמפוס בכ"ז). וכמו ש-chevy אומר תמיד: "תענה על השאלון הבא בבקשה:" * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים Full-HD, תכנות (matlab, eclips etc) * גודל המסך? סטנדרטי (15" אבל לא קריטי), מט. *מעבד? i5…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by ilay22,

כרגע המערכת שלי היא amd64 (אני לא יודע את הדגם המדויק, נקנה לפני כשנה וחצי) לוח אם nvidia 300 כרטיס מסך geforce6600 1GB RAM ספק כוח פשוט, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך כנראה ל geforce 7900gs אני רוצה לגעת אם חוץ מהלוח אם (בגלל שאין pci-e) שי עוד רכיבים שאני צריך לשדרג בשביל שהמערכת לא תפגע בביצועים של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by ilia1,

היי רציתי לשאול את דעתכם לגבי מחשב שאני רוצה להרכיב המטרה בעיקר בשביל להריץ סרטי 4K במחשב לטלוויזיה מעבד: https://www.amazon.com/AMD-Ryzen-Processor-Wraith-Cooler/dp/B07B428M7F/ref=sr_1_1?crid=2E03QSFTB69RA&keywords=amd+ryzen+7+2700x&qid=1576748620&s=electronics&sprefix=AMD+Ryzen+7+2700%2Celectronics%2C1223&sr=1-1crid=TDPY9Y0B78MS&keywords=amd+ryzen+7+2700x&qid=1576745463&sprefix=amd+ry%2Caps%2C308&sr=8-2 כרטיס מסך: https://www.aliexpress.com/item/33011137786.html?storeId=4413133&spm=2114.12010615.8148356.1.7d716b0cuJ8eD8&spm=a2g0o.store_home.slider_142203370.3 לוח אם: https://www.amazon.com/GIGABYTE-B450-AORUS-Th…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by shaiky,

הבנתי ש"אייבורי" די משתלמים אבל האמת שאין העדפות לחנות ספציפית.. אשמח להצעות.. מעדיף לקנות מחנות בארץ ולא באינטרנט מחו"ל.. תקציב: 4000. עדיף ללא חריגה. חדש מהאריזה ולא יד שניה. רצוי 3 שנים אחריות. לגבי חברת המחשבים, היה לי HP- ואני לא מעוניין בשנית, ושמעתי על לנובו רק טוב. מעוניין ב Windows 7. (אם ניתן אז עדיף ללא מערכת הפעלה ולחסוך עלויות, כמובן בתנאי שאין בעיה למצוא את כל הדרייברים של המחשב בחברה הנתונה) לגבי הכונן הקשיח אני מעוניין ב 160-250 גיגה. אשמח אם תהיה אפשרות שיגיע עד 2 קילו גג (נועד לסחיבה יומיומית). גודל הצג שארצה הוא 12 אינץ' אבל אני לא מקובע, מה שבטוח קטן מ15. צבע המחשב לא באמת משנה לי. ועוד כמה דברים חשובים: בלוטוס, צורב RW+-, יציאת S-VIDEO, כמה שיותר U…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by Erayo,

בעוד כשבוע אני טס לארה"ב לחודש ותכננתי לנצל את ההזדמנות לקנות נייד חדש. התקציב הוא כ-1000$ השימוש העיקרי הוא הרצת תוכנות Adobe, אנימציה ממוחשבת (דו ותלת), תוכנות תלת למניהן (Maya) העדפה למסך 15.4" (משהו באזור) המחשב לא יחליף את הנייח ולכן אשמח אם יהיה לו זמן סוללה מכובד (3+ שעות) מכיוון שאני אשתמש בו לציור ותלת שקלתי לקנות טאבלט (עם או בלי מקלדת) ולחסוך לעצמי להסתובב עם הוואקום בנוסף (יש לי כבר וואקום כך שלא יהיה צורך לקנות). הבנתי גם שהטאבלטים יקרים בהרבה בהשווה לניידים עם אותה חומרה. האם ההפרש במחירים עד כדי כך משמעותי? נניח, כמה יותר יעלה לקנות טאבלט עם חומרה חזקה כמו לפטופ? במקרה ויש מי שימליץ לי על טאבלט הדרישות העיקריות הן wacom digitizer, windows, הגודל מן הסתם יהי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ex_,

אני צריך עזרה באיתור הפונקציה(אם בכלל) לנעילה/פתיחה של הרשת האלחוטית אני עוזר למישהו שלא גר בארץ ולא מבין כלום במחשבים והוא לא מצליח להתחבר לרשתות אפילו שמופיע לו שהוא מחובר הוא עדיין לא יכול לגלוש(אין firewall) אז אני מניח שזו הפונקציה של הנעילה או יש איזה שהוא firewall מובנה או משהו כזה?(כלומר לא תוכנה חיצונית) תודה,

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by shaikiv,

שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪749 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪452 מארז: SilverStone Precision Black כמות: 1 מחיר: ₪291 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBA כמות: 1 מחיר: ₪38 ספק כוח: FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחש…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by daviditzhaky,

מפרט מבוסס intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme ככה נראה לי . אני את המחשב בתחילת ינואר בגלל הבר מצווה. יש אנשים שאומרים לי לחכות בקצת שיצאו רכיבים חדשים. תייעצו ליבבקשה אם לחכות לgtx300

12. לוח אם ASUS P5QL-EM 31250 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK F2-6400CL4D-4GBPK כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB 6400AAKS מארז כולל ספק HEC 6K31 300W CI-6K31 כרטיס קול וכרטיס מסך מובנה אין לי צורך במשהו אחר .. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by Jenia24,

שלום קניתי את הLG X120 דרך המבצע של פלאפון ויש לי כמה שאלות כלליות. 1.אם איזה חומר אפשק לנקות את המסך ואם אפשרי לעשות את זה עם מטליות. 2.איך אני פותח טאב בפיירפוקס במידה ואני משתמש בטא'צפאד ולא בעכבר. 3.אפשר לקבל המלצות לתיק + עכבר טובים לנוטבוק במחירים סבירים כמובן. 4.אם אפשר גם המלצות למשחקים טובים שיעבדו על הנוטבוק (סטייל HL 2)

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by assafshemesh,

שלום, פתחתי את הנושא הזה בפורום קירור אבל אני רוצה לשאול גם פה. רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה…

15. אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by thomasron115,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ייעודי לFlight Simulator X יחד עם שימוש סטנדרטי באינטרנט, אופיס וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מפרט מתאים אז ככה: 1. המחשב לא מיועד לעבור אוברקלוק 2. השקט לא חשוב 3. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח 4. הולכים לשחק על המחשב ברזולצית 1920X1080 5. אין צורך במסך/ ציוד היקפי 6. אין דרישות מיוחדות נוספות 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחדש בתקציב כל זאת אני אבצע תודה מראש חברים...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by Weihenstephan,

היי כולם אני מחפש מחשב נייד לגיימינג , פשוט העבודה שלי משעממת טילים ואני חייב איכשהו להעביר משמרות לילה.. אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק איתי פוטבול מנג'ר 2012 פרו 2012 הבאטלפילד החדש שיצא (לא חייב הגדרות גבוהות - העיקר שיהיה שחיק) 30+ FPS קול אוף דיוטי החדש שיצא.. - כנל.. לא חייב הגדרות גבוהות עם פילטרים.. פשוט שיהיה שחיק ועוד כל מני משחקים מהדור הקודם בורדרלנד, GTA וכאלה בסגנון להעביר את הזמן.. מגבלת תקציב סביב ה 6 אלף זאת אומרת שאני כנראה אקח נייד עם מעבד I7 ועם כרטיס מסך חזק.. זמן סוללה לא חשוב לי כי הוא יהיה ברובו מחובר לחשמל גם כשאהיה באוניברסיטה בלימודים הוא יהיה מחובר לשקע חשמל כמו כן לא מפריע לי ניידות, אני בחור גדול חח ויש לי תיק אז גם מסך 15.6 - 17…

19. ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by avi1231231900,

רציתי לשאול,בביוס כתוב לי nb8p-gs עם 256MB האם זה 8600GT 256MB DDR3?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי ותכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג השאלה שלי היא אם מנסיון שלכם עדיף רחב או רגיל לשימושים שהגדרתי? אם אין יותר מידי הבדל אני חושב שאני אלך על רחב. כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB אם לא יותר זכרון - 1GB (בשביל הפיתוח). זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצויה יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל חשובה לי האחריות... זה הכיוון הכללי, אבל אפשר להתפשר על חלק מהדברים. חשבתי אולי לחרוג קצת מהתקציב ולקנות את: http://www.notebook…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. היי לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיקה וגם לסתם שטויות אחרות. לא דרוש שיהיה טוב למשחקים. עדיף שיהיה בו חלונות 7

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי HD ורגיל * גודל המסך? מ 12.5 עד 15.5 בבקשה * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-1 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN 7 PRO* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן גבוהות. ,סוגי העריכה שיעשו במחשב - פוטושופ, לייטרום, קצת עריכת מוזיקה, עריכת סרטים ברמה חובבנית. אמינות ועמידות -…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. המחיר שלו תחרותי למדי ונראה לי שמבחינת הדרישות שלי (אופיס ואינטרנט) הוא מספק ביותר. ממה שקראתי הבנתי שהמסך שלו נורא בהיר. מישהוא כבר עבד על המחשב הזה? יש לו המלצות / אזהרות? או שאולי שווה לשים עוד 500 ולקנות את הדגמים היותר ישנים של IBM ? מה ההמלצות שלכם ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by gluz,

שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מחשבי לצוות פיתוח בהקמה. הגודל הוא בשביל ניידות - המחשבים מתניידים עם המפתחים, במשרד יש להם מסך גדול להתחבר אליו. החוזק והאמינות חשובים גם מאותה סיבה. טכנית - מעבד תותח והרבה זכרון. איכות מסך חשובה, כרטיס מסך לא חשוב. מע' הפעלה - לינוקס. המשקל גם חשוב אבל פחות. אין צורך במעבד גרפי או צורב. אפילו רצוי בלי CD בכלל אם זה חוסך משקל או כסף. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.