ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, הורדת מוזיקה וסרטים,אופייס, וגם קצת משחקים * גודל המסך? לא קריטי האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? העדפה לרזולציה גבוה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי 8 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD או שילוב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ זה טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אחרי שעזרתם לי פה מאוד בבחירת המחשב נייד שלי ללימודים אני צריך עזרה בבחירת מחשב לאבא שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא נראה לי שכזה קריטי אבל רזולוציה שתהיה סבירה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? רוב השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, שיתוף מדיה בייתי באמצעות itunes ו Plex. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב דולק כל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
* המחשב נקנה בארץ. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, הצגת מצגות וסרטים על גבי מקרן, עריכת מצגות וסרטים. * גודל המסך - לא קריטי 15" - 17" עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך - אין צורך קריטי ב1080P. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא, הולך לעבוד רוב הזמן עם עכבר חיצוני. * משקל רצוי - לא קריטי, לא יסחב למרחק רב. * זמן סוללה ארוך - כ-5 שעות עבודה יספקו. * צורך ביציאות מיוחדות - vga עקב עבודה רבה עם מקרנים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -500GB hdd ושילוב של SSD של לפחות 128GB לא משנה באיזו קונפיגירציה (m-sata או שני 2.5"). * כונן אופט - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי אחריות ל3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העדפה לאחת החברות הגדולות…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בייעוץ: . מה התקציב המקסימאלי? 4.7K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך בעלויות אולם במידה ומדובר בפגיעה משמעותית אז לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (עדיפות נמוכה) והרצת מכונות ווירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרצת מכונות ווירטואליות - תדיר/כבד , גיימינג - מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש לעבודה יריץ בעיקר מסמכי אקסל כבדים מאוד ותוכנות פיננסיות שונות תקציב 8-10 דרישות: גודל 14-13, כמה שיותר קל (ישמש לנסיעות בעיקר) אם אפשר אחד גם עם מטען קל וסוללה חזקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שמחירו סביבות 2500 ₪, אפשר למתוח למעלה אבל אם אפשר שלא אז עדיף. אני לא בקי במחשבים אבל לפני שפניתי אליכם קראתי המלצות בפורום ולמדתי מעט. אשמח אם התגובות שלכם יהיו ברורות גם למי שלא מבין בתחום, תודה מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13-15 מצד אחד אני מעוניין במחשב קל, מצד שני אני רוצה שהמסך יהיה מספיק נוח לעבודה עם "וורד". אחרי שראיתי ניידים בחנות אני נוטה ל 13 או 14, אבל אם יהיה 15 במשקל קל אז למה לא. האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי מט * רזו…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל. MineCraft Med-High PlanetSide Low-Med * גודל המסך? מבריק... 13-14 אינץ' * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה סבירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אכפת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? כן, אבל גם על זה אין לי בעיה לוותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * מערכת הפעלה: בלי מערכת \ WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה אסתטי ונוח לעבודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב ישמש בעיקר לתכנות בEclipse, ושימוש משרדי(אופיס+אינטרנט) אני אנסה לעבור על הרשימה. לא דרוש שום ציוד היקפי(יש כבר עכבר מקלדת מסך רמקולים...). לגבי התקציב- כתבתי 2000 בעיקר כי אני לא ממש מעודכן במצב המחירים, המטרה היא לקנות את המחשב המתאים במחיר הנכון, ולא את המחשב שינצל כול שקל בתקציב כי אפשר. כלומר אם אפשר לחסוך מאה, מאתיים 500 או 1000 בלי שאני מתפשר על הדרישות שאני אכתוב בהמשך מצויין. דרישות: מארז וספק מחברה מוכרת, לא צריך להשתגע כי לא יבוצע שום OC, אבל אני לא רוצה משהו סיני(תיכנון עם ייצור סיני אין בעיה). אציין שיש לי שני מאווררי 120MM מצויינים שיכולים לעבור למחשב החדש. דיסק קשיח 1TB, לא צריך יותר. עדיפות ל3 שנות אחריות. לא ישמש למשחקים אז אין צורך לכרטיס מסך מעבר …
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים, עברתי פה על כמה דיונים וראיתי כמה דומים למה שאני הולך לכתוב, אך יש לי כמה הבדלים (מצטער אם יש פרטים לא רלוונטים אני פורס את כל הצרכים כי לא לפספס כלום): * מטרות המחשב? תכנות: eclips, מטלב ואפליקציות לאנדרואיד. (אני אחרי תואר בפיזיקה, כך שמטלב הכרחי, והשאר זה כי אני חובב תכנות ומתכנן להתעסק בזה בפנאי, לפיתוח אפליקציות או פרוייקטים עם radpberri pi / arduino, בעיקר ב- java ופיית'ון). בנוסף אני חובב צילום (בדגש על חובב), חשוב לי להצליח לראות/לעבוד (עריכה קלה) עם סרטונים קצרים של ה-gopro שלי, שזה אומר עבודה עם 720p לפחות, נראה לי לדרוש 1080p כבר ממש מייקר אז לא קריטי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, רק של…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות לפטופ שישמש בעיקר לערכית וידאו (פרימייר/AVID) לפטופ עם מסך 15.6 עד 17.3 . מחיר סביב 5000-6000 אישית אני אוהב ASUS/DELL אבל כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מטרות המחשב? סרטים מוסיקה גיבויים.. משחקים ? הבסיסיים לא הכבדים * גודל המסך? לא מעל 14" * רזולוציית המסך? רצוי hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קליל. אני עתיד לטייל איתו במשך הארבעה חודשים הקרובים * זמן סוללה ? שיחזיק לפחות את ה5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצויhdmi וbluetooth אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb לפחות * כונן אופטי? זה יהיה נחמד כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. המחשב נקנה בבנגקוק ויובא לארץ לאחר כמה חודשים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo,Asus.. אני כרגע בבנגקוק ויש כמה מחשבים שבדקתי. אשמח אם תתנו לי חוות דעת על…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים וסרטים (גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Maya, Voo ועוד תוכנות עריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, arma 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק רמקולים - creative s…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד, ולאחר מחקר קצר הצלחתי למצוא 5 מחשבים ניידים באתר KSP שמתאימים לצרכים שלי. הבעיה היא שההבדלים בניהם לפי המפרט נמצאים מעבר להבנה הטכנולוגית שלי ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לבחור במחשב הטוב ביותר. אין צורך להתייחס למחירים כי הם כולם בתקציב שלי, ומבחינת הדברים החשובים (מעבד, זכרון, גודל מסך וכו') הם בדיוק מה שאני מחפשת. הבעיה שלי היא עם דברים כמו למשל מאיץ גרפי, כרטיס רשת וחלק מהחיבורים וקוראי הכרטיסים כי אני לא מבינה על מה הם מדברים אבל כן הייתי רוצה להנות מהייתרונות שלהם. יש לציין שדברים שהייתי מעדיפה לקבל מהמחשב שלי הם איכות טובה בעת צפייה בסרטים, אפשרות לחיבור המחשב למסך הטלוויזיה (לא חובה אבל עדיף), חיי בטריה ארוכים ושיקלוט …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו RTS בעיקר, BF4, Titanfall. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה גם מסך 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות, לא מאד קריטי. 3. האם יש צורך …
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות למחשב נייד בסכום של כ- 3000 ש"ח. דרישות: -שיהיה מאוד מאוד מהיר, צריך בעיקר בשביל פיתוח תוכנות. -לא מעניין אותי משחקים, אז אפשר כרטיס מסך גרוע, כנ"ל לגבי כרטיס קול. -דרוש מעבד חזק, נראה לי שכדאי שה- HDD של מערכת ההפעלה יהיה מסוג SSD. -מסך לא משנה הגודל. -עדיף שיהיה בעל נפח אחסון רב. -לא חייב שיבוא עם מערכת הפעלה. ***הכי חשוב המהירות תגובה כאשר אעבוד איתו*** תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים ביתיים רגילים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TOTAL WAR ROME 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי thinkpad e330 שעבד כמו שצריך וגם ראיתי בו את הגמר היום. ברגע שנגמר המשחק וסגרתי את המסך החיבור האל חוטי הפך להיות "לא זמין". ניסיתי לשחזר לנקודת שחזור אחרונה, עשיתי "רענון" למערכת הפעלה (מה שהחזיר אותי לwin8 במקום 8.1). בדקתי דרך ה intel proset והופיע שם שהרדיו כבוי. אז הפעלתי מחדש את המחשב ושחזרתי את הBIOS לברירת מחדל ככה שמופיע שהרדיו במצב ON ושום דבר לא עוזר. יש הצעות מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה על עזרתכם . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ;-) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג (אני בדרך כלל מחזיק מחשבים נייחים דיי הרבה זמן אז לא איכפת לי להשקיע קצת יותר... גם עד 8K ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג יחסית קל (בעיקר משחקי אסטרטגיה CIV5, Starcraft וקצת WOW ו Diablo3 ) מעבר לזה המחשב הנוכחי מתחבר ב HDMI לטלוויזיה ואנחנו רואים המון תכני HD דרכו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : עדיף לחסוך אם זה לא משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 500 2. מה שימושי המחשב : משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ; fhd . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, דיסק קשיח, כונן דיסקים וכנראה גם בספק( יש לי ספק של thermal take 500w בן 3 שנים, השאלה אם צריך להחליף אותו. דרישות נוספות הם שיהיו לפחות 6 כניסות USB ו חיבור ל Sata3. המפרט שיש לי כרגע הוא- E8400 4gb ram Thermal take 500w ati hd6850. התקציב שלי מספיק כדי שאוכל להריץ את גל המשחקים החדשים על האיכות הכי גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אשמח להערכת שווי של המחשב שלי: Dell Latitude E6530 Intel i5-3360m Nvidia NVS-5200m 1GB RAM- 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz 256GB SSD Samsung 830 series סוללה 9 תאים עם אחריות ל-3 שנים כמו המחשב עצמו (מאריכת ימים), מחזיקה כיום 5-6 ש"ע ללא טעינה. מסך Anti- Glare (מט) ברזולציה של 1080P- כלומר FHD. מקלדת עם תאורת מקשים אחורית ומתקן הצבעה כפול. המחשב באחריות (שירות באתר הלקוח- תוך יום עסקים אחד) עד לתאריך 09.2015, כלומר לעוד שנה ו-4 חודשים (המחשב בן שנה ו-8 חודשים). המחשב שמור היטב, ללא מכות, שימש לצורכי לימודים בעיקר, לא משחקים. הכל עובד ותקין. אשמח להערכת השווי הריאלי של המחשב הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב עד 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-750GB *מערכת 64 ביט *סוללה עדיפות לחזקה *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה - - - תגובה אוחדה: - - - נכון לעכשיו אני מצאתי רק את המפרט הזה בתור אופציה אבל הסוללה שם די חלשה לטעמי. מה דעתכם? …
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-