ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu. * גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר * רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור * משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD,…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי בירורים ובעיקר בזכות מענה מקצועי באתר החלטתי לוותר על יכולות הגיימינג ואני יחפש מחשב נייד שיתאים לשאר הצרכים מלבד משחקים רציניים. ואולי בהפרש נשדרג את הנייך. קחו בחשבון שהמחשב ייקנה ב-ksp באילת אז אשמח להמלצות על מחשבים שקיימים בksp מטרות המחשב? : עבודות תכנות, לימודים, עבודה משרדית * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב ה…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מטרות המחשב - מחשב סטודנט נייד לעבודה שוטפת, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. גודל המסך:13" (אפשר גם יותר, אך מעדיף 13 אינץ) * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות, שלא תיהיה נמוכה מדיי. מסך מבריק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל משקל/ כמו macbook air. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 - 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שכדי שהמחשב יהייה דק אני חייב SSD לא? + זה ישפר את הביצועים נכון? 128 GB יספיק, אני אעדיף יותר, אם ניתן. …
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב לסלון, שימוש קל, לא צריך משהו מטורף עדיף לא לחרוג מהתקציב, אם צריך אפשר ב500 שקל. אפשר בהחלט לחסוך. שימוש המחשב הוא בעיקר הורדה \ צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה (לכן אולי עדיף הארדדיסק גדול וכרטיס מסך מתאים), חוץ מזה גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה. קריטי שהמחשב יהיה שקט ציוד היקפי: צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים, צורב DVD. לא צריך מסך. אין תיכנון לOC אין צורך במערכת הפעלה או אופיס תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תקציב : 580 דולר, לנצל את כל התקציב, לא לחסוך. אין חריגה. שימוש : גיימינג, אני רוצה שהמחשב הזה יכיל Radeon HD 7870 2 GB ומעבד בעל 4 ליבות ומעל 3.0Ghz. אני מתכנן את השימוש במחשב על פי המשחק BF4 שקט חשוב לי שיהיה, גם אני רוצה מארז קטן וקומפקטי, ITX. רזולוציה לא משנה, אם כן אז בין 21 אינץ ל23 אינץ. OC כן מתוכנן. מערכת הפעלה לא צריך אני מזמין הכל מ - ebay, amazon, newegg, אז זה לא לפי המחירים של הארץ. אני רוצה SSD אחד וזיכרון של מעל TB1. כן אני רוצה לשמור את המחשב לשדרוג באופק. הכל פה על פי השאלות של הטופס, פשוט בלי הטופס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים: R451,V451,S451? המפרטים שלהם זהים וגם המחירים כמעט זהים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו על EDIUS + אפטר, שימוש מסיבי בפוטשופ ולייטרום ושימוש אינטרנטי, לפחות 2 כונני צריבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים, כונני צריבה, מקלדת מסך כפול- אפשר בנפרד ממחיר המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, WIN 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? באיזור ת"א עד חדרה (לא קריטי מידי..) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאס…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): לא משנה לי, חשוב לי רק שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה הרזולוציה תהיה FHD 1920x1080 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא מבין בזה, אבל צריך שיהיה HDMI לטלויזיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שכן, לא אכפת לי להוסיף עוד 100-200 במקרה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב ללימודים + עבודה (כולל הרצת תוכנה שדורשת קצת כוח עיבוד מידע ויכולות גרפיות סבירות). מסך 13.3 (או 14), 1366x768. ללא כונן אופטי (משקל מיותר) ודרושה מערכת הפעלה (אם כבר, אז 8.1). תקציב של סביבות 3000 ש"ח. הגעתי לשתי אפשרויות של lenovo: http://ksp.co.il/?list_compare=.22125..19932. היתרון של הu330p במפרט הזה הוא בזכרון (8 לעומת 4), היתרונות של הs310 הם במחיר ובמאיץ גרפי טיפה יותר טוב. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש אלטרנטיבות רלוונטיות לדעתכם. ובנוסף, ראיתי פה בפורום שהאחריות היא לא בארץ אלא עולמית(?) לכן, מה דעתכם על הרחבה של האחריות כפי שמוצעת בעסקה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח גם להמלצה על מחשב לחבר, התקציב הוא עד 3K - עדיף כמובן כמה שפחות, אך אם זה שווה את ההפרש ניתן למתוח את התקציב גם בכמה מאות בודדות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מסך 15.6, לא קריטי אם מבריק, לא קריטי הרזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד* גודל המסך? 15.6 " * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb עדיפות 7200RPM * כונן אופטי? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על asus/אפשר גם לחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? עדיפות למעבד i5 או…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתכנן לקנות בחודש הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור את הנוכחי שלי. לוח אם Gigabyte M55S-S3 מעבד AMD Phenom II X2 555 4GB RAM זוג כוננים של WD של 500 ג'יגה כל אחד. כ. מסך HD5770 1GB מארז NZXT Trinity ספק SeaSonic 520W מודולרי. יש בו גם כרטיס קול של Creative, איזה Audigy או משהו שעלה לי בזמנו 200 שקל +-, ואולי עוד שטויות שאני שוכח אבל זה לא רלוונטי. מחשב ישן מאוד שעבר כמה שדרוגים מקיפים, בעקרון המארז ולוח האם כבר בני 5-6, שאר החלקים יותר חדשים. אין לי שום ציפיות פה, זה מחשב חלש, אני רוצה את המחיר הכי ריאליסטי וכזה שיאפשר לי למכור את המחשב מהר גם אם אפשר להוציא עליו כמה גרושים יותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, צפייה בסרטים ואופיס אבל יכול להיות שפעם ב.... ארצה איזשהו משחק קליל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:ממש בקושי אולי משחקים שלא דורשים יכולות גרפיות מיוחדות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes 6 נגיד מצריך הכי הרבה גראפיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 24" נר…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לא רק בגלל משחק 1 אלה בגלל אופי שדרוגי לעתיד אני רוצה לדעת מה דעתכם על השינוי מ GA-P55-UD3L-TPM ו I7-880 ל G1.Sniper B5 ו I7-4770K במחיר 501 ו 1,498 למעבד נשאר עם GeForce GTX 660 Ti ו 16GB RAM DDR3 SSD INTEL 64GB HDD Seagate 2TB 64MB CACHE מארז HuntKey ספק 620W שקל עודף מ2K מהאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3495#sp ו http://ark.intel.com/products/48500/Intel-Core-i7-880-Processor-8M-Cache-3_06-GHz לאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#sp ו http://ark.intel.com/products/75123 שורה תחתונה חוץ מ J רייד שאין אני לא רואה חסרונות
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. יש לי זנבוק. יש לו יציאת MICRO-HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה. אני מבין שאני צריך כבל Micro-HDMI ----HDMI האם יש צורך בכבל יקר ואיכותי? או שהכבלים מסין שעולים 3 או 4 דולר יעשו את העבודה באותה דרך? בכלל, האם יש צורך להשקיע בכבלים מהסוג הזה? אני שואל לפני שאני מבצע הזמנה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק למלצה לנייד לחבר. סטודנט להנדסת מכונות שנה שלישית. עובד הרבה על Solid Works ומטמטיקס. * גודל המסך? 15 אינצ' עדיף מט(עדיף=לא פוסל דגם מומלץ בלי מט) * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מעדיף ביצועים על חשבון גודל, כלומר מעדיף לסחוב מחשב חזק יותר מאשר קל ופחות חזק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שלא מגיע כיום כסטנדרט, ובכול זאת נציין HDMI. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל 500GB לפחות כול מה שמעבר הוא בונוס. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף עם. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נקנה בארץ * האם בתקציב צריך לה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA). עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה! אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך). מטרות : פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB). חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה. גודל : כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה. רזולוציה : רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה כדאי יותר? האם יש בעיות בטאצ' של היוגה 2? מדובר על מעבד i5 עם 8 גיגה זיכרון משתמש עסקי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל אם שווה את התוספת אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? maya,games,avid א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4, טייטנפול -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 htt…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המפרט הזה מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz Haswell קירור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte B85M-DS3H כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 770 Windforce OC 2GB מארז: NZXT Phantom 410 Chimera 4S ספק כח: FSP Raider 80Plus Silver 650W זיכרון: Hynix SK DDR3 1600Mhz 1.5V 16GB אחסון פלאש: Plextor SSD M5S 128GB SATA3 אחסון: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA windows 7 5500שקל tms האם i5 יספיק לי לעבודה עם מאיה, אני כרגע סטודנט ככה שזה עדיין לא לעבודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפיה בסרטים + עריכה גרפית בסיסית (Solidworks) * גודל המסך? 15 פלוס מינוס. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לעבדה רציפה וHDD חיצוני לגיבוי * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אם יש אפשרות זה מצויין! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי מניח שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לHP החדשות יש מקלדות די נעימות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5540[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5539[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5541[/ATTACH] [TABLE=width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשב[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]MSI[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]GT683DX[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מעבד[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]Intel® Core™ i7-2670QM Processor 2.20GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]מסך[/TD] [TD=align: right]"15.6 1920x1080 LED[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מצלמה[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]יש[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-