ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
משדרג מחשב קיים, המחשב נועד לאפשר עבודה עם ה-מ-ו-ן טאבים פתוחים של כרום (כרגע למשל יש לי 89) + תוכנות אופיס/כלליות ברקע, לפעמים (פעם ב) עריכה/קידוד/המרה של אודיו/וידאו, צפיה שוטפת בתכני וידאו (נטפליקס/קבצים באיכות 720/1080/בלו רי) ובשאיפה גם בתכני 4K בעתיד, המחשב אמור להיות מספיק חזק בשביל לעמוד במשימות בכמה שנים הקרובות לפחות, ולכן חשוב לי שיהיה חזק (יותר ממה שאני כרגע צריך) וחלקים אמינים שיחזיקו. ללא משחקים היום או בעתיד. חשוב מאוד שהוא יהיה שקט עד כמה שניתן מבחינת רעש (ועדיין לאפשר אוורור לחלקים כמובן) אחרי תחקיר ברשת הרכבתי מפרט ועליו נוספו כמה חלקים בהמלצת המוכר, יצא בערך 3,300, אשמח לקבל חיזוק שהמפרט איכותי, שאין סתירות בין החלק…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לתיכנות דוט נט פייתון גאווה תקציב 7000 אפשר לחרוג באלף רצוי בחנות ישראלית אך אפשר גם אמזון תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בייעוץ: . מה התקציב המקסימאלי? 4.7K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך בעלויות אולם במידה ומדובר בפגיעה משמעותית אז לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (עדיפות נמוכה) והרצת מכונות ווירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרצת מכונות ווירטואליות - תדיר/כבד , גיימינג - מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנהדרים לפני כ8 שנים בניתי מחשב לאחר שקיבלתי עזרה כאן לגבי חומרה. היום אני רוצה כבר לשדרג אותו, והחלטתי לבנות מחשב חדש שלם במקומו. אהיה בחודש הבא באילת אז אוכל לקנות כבר שם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הייתי רוצה שלא יחרוג מ7000 שקלים (באילת כאמור), לא חובה לנצל את כלל התקציב אם אין תמורה טובה לכסף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג. כנראה 1440p אבל יכול להיות שארצה 4k. פחות עף על פריימים סופר גבוהים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 0 תגובות
- 310 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, אינרטנט, מוזיקה , צפייה ישירה, תכנות . eclipse. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (צפייה HD). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? CD צורב . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 . …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש שיריץ לי סימולציות שאני עושה בהודיני, הקיים עושה עבודה אבל ממש איטית עם מפרט דיי חזק מינימום 256 גיגה זכרון מעבד AMD (הכי מוכחים בשוק) כרטיס מסך אלך על ה 5090 כנראה (כרגע עם 4070), מי שמבין יכול להמליץ לי על מפרט או חנות שמתעסקת ספציפית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ומתלבט בין שני דגמים עיקריים: 1. [table][tr][td]Dell Inspiron N5110-26708G5NOS - 3 Years On Site Warranty [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td]Model Name[/td][/tr][/table][table][tr][td]N5110-26708G5NOS[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Color[/td][/tr][/table][table][tr][td]ניתן להזמין בשחור[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד חזק ללימודים ומשחקים מסך 13.3-14.1 אינץ' מעבד Intel Core i7-720QM processor with 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz כרטיס מסך Nvidia GeForce GT זה הדברים החשובים שאני צריך... תודה!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2K יעזרו? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על RPG, תוכנות חישוב אלמנטים סופיים (Midas-Gen, Solid, Strap), תוכנות CAD, מדיה סנטר (סרטי UHD, תלת מימד), ובעתיד (בתקווה לא רחוק מדי) Oculus Rift ואמצעי קלט אקזוטיים. יכול להיות שישמש גם לפיתוח אפליקציה לאנדרואיד, כולל ממשק גרפי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Bioware לדורותיו, Be…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetoot…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין להחליף מחשב והייעוד העיקרי של המחשב הוא עעריכה בצורה מאסיבית, יחד עם זאת יש צורך שהמחשב יריץ משחקים ברמה גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ - 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. עריכה (בעיקר תוכנות כגון: Premiere, After Effects, Pinnacle). 2. תכני HD. 3. משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן חשוב שתהיה למחשב יכולת טובה בנושא. -איל…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא שלי. אני לא מחפש משהו מיוחד, מאחר וזה יהיה מחשב שבעיקר יהיה בבית, לא כזה משנה לי הגודל והמשקל שלו, אבל אני מעדיף שיהיה יחסית קטן (אבל לא קטן מדי כן, שיהיה אפשר לראות משהו במסך). התקציב שלי נע בין 1000 ל-2000 ש"J, אבל אם צריך אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו טוב. מישהו המליץ לי על מחשב נייד SSD שרץ מעולה, אני לא כזה מבין במחשבים ניידים, ולכן אני שואל מה כדאי. אמא שלי בעיקר צריכה את המחשב בשביל אינטרנט, וורד, פאור פוינט ושאר תוכנות האופיס. בקיצור לא מחשב למשחקי מחשב או משהו כזה. מה שכן, אני אשמח לדעת האם כדאי לקנות את המחשב יחד עם הווינדוס, או אחרי זה להתקין לבד. אני רוצה שיהיה עליו ווינדוס 10, ששמעתי עליו דברים טובים (לי אישית עדיין יש …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מחשב נייד עם מסך דיי גדול 17 אינץ לפחות שיחליף מחשב נייח בבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים (הנדסת תוכנה). מתלבט בין מס' דגמים אבל פתוח להצעות. http://ksp.co.il/?list_compare=.25988..26589..27304. התקציב זה 6000+- חשוב לי שיהיה עם ssd ומעבד חזק ועדיף קל, מסך 13.3/14 ולגבי טאצ' ומולטימדיה זה פחות חשוב. אשמח לקבל עזרה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לפי הוראות הפורם הנה התשובות שלי ל11 השאלות 1. התקציב כ5500 בתקווה שאוכל להגדילו במעט 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)=כן, משחקים (קלים או כבדים?)=כבדים מינוס, צפיה בסרטים=כן, קולנוע בייתי=לא, הורדות=כמובן, מסיבות רשת=לא, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) במיוחד עריכת סרטים והרבה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? =לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא שידוע לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?היתי בKSP יש להם 2 מפרטים שעינינו אותי ואולי עדיין זקורים לשינוים קלים : מעבד Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kings…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
מחפש שני מחשבי מותג לצורך משרדי. רצוי כאלו שיש להם 3 שנות אחריות באתר הלקוח. מחשב אחד צריך להיות משרדי קל, והשני קצת יותר מהיר ממנו. מחפש תקציב כולל 4K. שני המחשבים צריכים להיות עם מערכת הפעלה וללא מסך.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד והצרכים העיקריים שלי הם: הפקת מוזיקה, אני עובד עם תוכנות כמו fl studio וגם cubase למי שמכיר.(כרטיס קול אני קונה חיצוני) אבל אני גם עובד לפעמים עם תוכנות כמו sony vegas וגם photoshop. וגם אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו call of duty ו- battlefield, לא חשוב ממש שהמשחקים ירוצו על האיכות הכי טובה אבל גם לא על ההכי גרועה, אבל העיקר שהם יעבדו חלק ויראו טוב. וגם אני צריך שהמחשב יהיה עמיד שלא ישבר מסתם שטויות ויקבל שריטות מכל דבר. זה המחשבים שאני מתלבט לגביהם: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 שהוא ממש טוב גם זול. אבל האחריות שלו היא לשנה אחת והכרטיס מסך שלו הוא רגיל. http://www.wallashops.co.il/a/ap.as…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אהלן! אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך קצת זה יהיה נחמד אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו וגרפיקה אבל אני רוצה גם לשחק משחקים הכי חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere pro, after effects, lightroom, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כמה דגשים חשובים לקונה: - 3 שנים אחריות - מסך 15.6" - בצבע שונה משחור (אדום, כסף ואפילו ורוד) - שיבוסס על הסדרה החדשה יותר של CI3 - 4GB RAM - תעדוף ל-500GB HDD, אבל יש מצב להתפשרות על 320GB - איכות בנייה טובה, שיחזיק לאורך זמן - אם יש אפשרות לוותר על מערכת הפעלה, כל החוסך הרי הוא משובח יש אפשרות לחריגה מהתקציב, כל עוד היא משתלמת כמובן תודה!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של ACER מדגם-Aspire 4741G,ואני מנסה להריץ עליו SC2,הוא רץ די בסדר בסה"כ, אבל שאני מגיע לקטע שהמשחק ממש בעומס,אז המשחק יורד ל7 FPS,אף על פי שהוא אמור לרוץ חלק על מדיום לפי מה שראיתי. הוא יורד ל7 FPS על כל הרמות גראפיקה. מבחינת מעבד לא אמורה להיות בעיה,בגלל שיש לו מעבד מדגם I5-430,ולפי מה שבדקתי זה באמת לא בעיה במעבד, אז לפי מה שהבנתי זה או בעיה בכרטיס מסך או בעיה בזיכרון. הנייד מכיל כרטיס זכרון מדגם DDR3 3GB,וכרטיס מסך מדגם GEFORCE 310 עם 512 זכרון (למרות שהוא משתמש באופן קבוע ב1700 זכרון בגלל הזכרון המשותף). מה שלא הגיוני לי פה זה שהמיפרט הזה אמור להריץ SC2 בקלות על גראפיקה בינונית,אבל מתי שיש ממש הרבה עומס אז הוא לא מצליח להריץ את זה על FPS נורמאלי גם…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה שידרתי את ההרדיסק בנייד שלי (LG R400) ועל הדרך כבר התקנתי win7 , אחרי ההתקנה המחשב זיהה את הכרטיס רשת אך לא זיהה שום רשת אלחוטית, פותר הבעיות של וינדוס אמר שצריך "ללחוץ על כפתור במחשב כדי להפעיל את כרטיס הרשת" , הצרה שwin7 לא זיהה את הדרייברים של המקלדת וכל הכפתורים המיוחדים נעלמו ... אז חזרתי להרדיסק הישן עם הויסטה משם לחצתי על הכפתור , עוד החלפת הרדיסקים והכל עובד כמו שצריך. עכשיו חבר שידרג ל 7 ויש לו אותה בעיה בדיוק רק שהוא מחק את הויסטה שלו, וגם אצלו הכפתורים המיוחדים לא פועלים, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי דרייברים למקלדת.. יש דרך להפעיל את הכרטיס רשת דרך הוינדוס ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו אני מעוניין למכור את המחשב שלי כי ממילא יש לי כבר מחשב יותר חזק המפרט נמצא במפרט מחשב בצד <<<<<<<<<<<<------ רק אני מוכר אותו בלי העכבר הHD והזיכרון RAM. הערכה שלי ממה שאני חשבתי זה 1100 ש''ח + - ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקנתי PS CS4 ואני רואה שאין לי תמיכה ב GPU, OpenGL, יש פתרון או ש... זה מה שיש לכרטיס להציע?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-