עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by באתי ללמוד,

האם הכרטיס הזה יכול לסחוב (בקלות) תוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין, סקאטצאפ, אוטוקאד? נכנסתי לסטיקי של הגרפיקאים. מבקש עזרה ספציפית על הכרטיס הזה. תודה

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC שיחובר לטלויזיה FHD 40". ישמש גם כסוג של שרת ביתי, storage וכו'. מעוניין ביכולות גיימינג בסיסיות לפחות כדי לחסוך את הצורך ברכישת קונסולה נפרדת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אני לא בסצנה כבר שנים בטח PES ושטויות בסגנון לאורחים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה המחשב הנייד שלי מת ואני צריך לקנות אחד חדש. אני דיי מתמצא בחומרה של מחשבי שולחן אבל מאחר ומחשבים ניידים דיי שונים באופיים אני צריך קצת עזרה. בעקרון אני צריך מחשב נייד בעלות סביב ה4000 ש"ח שמתאים לפיתוח כלומר מקלדת נוחה ( חובה ), הרבה RAM ומסך בינוני עד גדול. בנוסף צריך שיהיה עליו כרטיס מסך תומך CUDA. סוללה כמעט ולא חשובה מאחר והוא לרוב יהיה מחובר לחשמל. הוא לא חייב להיות בעל ביצועים מיוחדים כל עוד הוא תומך בכל הפונקציונליות החדשות של CUDA אז עדיף כרטיס מהארכיטקטורה הכי חדשה ( סדרה 700 ). כמו כן אני כנראה אריץ עליו לינוקס לכן לא חייב שתהיה עליו מערכת הפעלה מוכנה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by Bentel,

יש לי נט סטיק של פלאפון, על הנייר המהירות היא 4MB, בפועל הוא עובד לאט להחריד.. יש למישהו המלצה להחלפה/שינוי הגדרה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Os.Master,

שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by 24sharon,

צריכה מחשב עם 2 כוננים קשיחים כונן עבור מערכת הפעלה חלונות (windows 8) + כלי פיתוח (ויז'ואל סטודיו, SQL SERVER, פוטושופ, IIS וכד' כונן עבור מערכת הפעלה ubuntu כולל שרת MYSQL ריילס וכד' 0 משחקים כך שכרטיס מסך יכול להיות די מינורי ולא כלול ציוד נלווה של מסך מקלדת עכבר רמקולים וכד'. ולא יודעת אם נוגד את חוקי הפורום אך אשמח לקבל המלצות גם על מקומות לרכישה באזור ירושלים בנוסף, מחפשת גם ציוד נלווה. אני עובדת עם מחשב המחובר ל-2 מסכים מקלדת ועכבר, רציתי לדעת אם אפשר שהמסכים המקלדת והעכבר ישמשו שני מחשבים שאפשר יהיה לעבוד על שניהם במקביל (בלחיצת כפתור משהו כזה) היה לי כזה בעבר אך כבר לא מתאים לציוד החדיש היות שהמדובר על USB (למקלדת והעכבר) + 2 יציאות מסך המון תודה ואם…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. בוקר טוב נתחיל בשאלון : * מטרות המחשב? לימודים + עבודה (הרבה סרטים , משחקים קלים/ישנים) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבין בשביל לומר, מה שיכנס במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מישהו יוכל להסביר מה זה אמצעי קלט? * משקל רצוי?לא משנה לי , קילו לפה קילו לשם לא יהרגו אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר (במסגרת התקציב הדל כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיס זיכרון * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה *…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. הי, קיבלתי הצעה שנראית אטרקטיבית למחשב נייד. אני רוצה מחשב נייד שיחובר לטלוויזיה בסלון לשם צפייה בסרטים ממנו וגם תכנים מהרשת (YouTube, NetFlix וכו) חשוב מאד יציאת HDMI (שזה מה שחסר לי במחשב שיושב שם היום) ושיוכל להציג גם סרטים "כבדים" (באיכות טובה, של כמה עשרות גיגה) האם המפרט הבא יספיק לשם כך? המחיר, אגב, 1,600 ש"ח בשישה תשלומים. משתלם? מחשב נייד 11.6" LEDSAMSUNG 305U1A-A02IL• מעבד: ) AMD Dual Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB L2 Cache• זכרון ראשי: ) 2GB DDR3 System Memory at 1333MHz (2GB x 1• כרטיס גרפי: ) AMD Radeon™ Graphics(Int. Graphic• כונן קשיח: ) 320GB S-ATA II Hard Drive (5400RPM• מצלמה: 1.3 megapixel HD Webcam• משקל: 1.21Kg• מערכת הפעלה: ) Genuine Windows® 7…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by עילי,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים שיהיה שקט מבקש את חוות דעתכם על מפרט מפרט 1 ברשימה כאן (או המלצה על מפרט אחר) (אפשר גם מפרט 2 או 3 שהוא במקור מהמפרטים של HWZONE) מפרט 1 מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570 זכרון HS CORSA GEIL 8GB DDR3…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שולח כאן תשובות לשאלות ושלושה מפרטים שאני מתלבט בינהם אחד מהם מהמפרטים המומלצים כאן הכי חשוב לקבל משוב על מפרט מספר 1 תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. אהלן, המחשב מיועד לאחותי, מחליף את המחשב הנייח שלה. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, וסדרות ביוטיוב בעיקר! ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? רצוי שיהיה בגדלים 14\15.6 * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת הכוללת numpad, אם יש מציאה בלי, ניתן לוותר. * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה בלי חשמל ולכן דרוש זמן ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו VGA אם יש, דרוש גם לפחות 2 כניסות USB2. * Bluetooth?אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB * כונן אופטי? אין צורך מיוחד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, עם אופציה לגיימינג. עבודה עם תוכנות עריכה כגון אוויד, פריימר בפרוייקטים כבדים ב-HD) ללא עבודת תלת. מבחינת גיימינג: דיאבלו 3, משחקי אסטרגיה למינהם. עבודה עם שני מסכי 21" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס שבע 64 ביט. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד סכום די גבוה של 25,000 שקלים כולל ציוד היקפי ומערכת קולנוע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה בלנצל את הכל ואם אפשר לחסוך, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה יש לחרוג, זה סכום בומבסטי!\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים- גיימינג סופר דופר כבד על לרמת הרזולוציה המפחידה, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) עריכת וידאו, הקלטה של שירים שלי. אז מוזיקה, HTPC למולטימדיה וסרטים, עריכה גראפית בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אני משתמש בסוני ווגאס - שימוש בינוני. פוטושופ- בינוני גם, הקלטה תוכנת קיובייס, Amplitube 3 ריפר- שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

15. Started by DJ_Froyke,

היי לכולם, אני מחפש מחשב והדרישות שלי הן - שיהיה עמיד, מעבד i5, זיכרון 6GB ומעלה, ובעיקרון שיהיה מחשב מומלץ גם מבחינת סוללה, מסך וכו'. תקציב - עד 3500 ש"ח, עדיפות למחשב קל. כאן ישנו מחשב שעונה על הדרישות ב-2000 ש"ח בלבד, של חברת Asus! http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvi... מישהו יכול לומר לי האם הזול יעלה יקר או שזו עסקה טובה? עוד דגמים שמתאימים לדרישות: dell inspiron http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837350 lenovo z500 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837350 אני יכול למצוא עוד מחשבים בקטגוריה בזאפ, אבל בעיקרון אין לי שום העדפה, כל דעה תתקבל בברכה, במיוחד חשוב לי לשמוע את דעתכם על האסוס הראשון. תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. אז ככה חשבתי על לקנות את המחשב הזה למטרת גיימינג חשוב לי שידע להריץ משחקים כמו cs:source , counter strike ברמה מעולה! ויהיה טוב לעריכות גרפיות וסרטים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844058 מה אתם אומרים עליו ? אם אתם חושבים שאתם יכולים להציע משהו יותר טוב במחיר הזה (4000) בכיף אקבל. תודה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  17. Started by Shaool Levy,

שלום, אני צריך לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות כמו maya, 3ds max, after effects המחשב צריך מעבד חזק, כמו נכבדת של ראם, כרטיס מסך טוב ומאוורר שקט יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by roykiki,

שלום. אני צריך מפרט למחשב עריכה וגרפיקה, אני עובד על cs6 adobe מחשב עריכה חזק ומהיר שיתן לי אפשרות לעבוד חלק ושה preview יעבוד חלק. אני עורך מקצועי וגם עובד הרבה עם פוטוושופ ותוכנות ארכיטקטורה כגון vector works, autocad,sketchup אני רוצה להשתמש במחשב לצורכי עבודה בלבד. אני לא משחק וסרטים רואה על הלפטופ. התקציב הוא באזור 4000 ש"ח למחשב ויהיה נחמד אם יכנס שם גם מסך סבבה אבל אני אוכל לגרד עוד קצת אם לא תהיה ברירה. אני גר בעמק חפר אז אשמח להמלצות לחנות באזור חדרה/נתניה אבל גם ת"א זה בסדר. תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by instinct21,

חברים הפכתי את האתר של sony מכל כיוון שלחתי להם הודעה אף אחד לא עונה... מקשי ה-fn שלי לא עובדים מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך(ניסיתי כמעט את כולם) דגם:sony vaio vpcsb 390x - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי , אפשר לנעול תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. אני מסתכל באתר זאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=250926&db1302178=1522153&orderby=price ורואה שיש יותר מ 6 תתי דגמים, ואני לא ממש מבין, רובם עם אותו מעבד ואותה מהירות מעבד, אך חלק עם מע' הפעלה ווינדוס 7, חלק עם 8, וחלק בלי מערכת בכלל, אבל אין הבדלים הגיוניים במחיר, לפעמים המחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה נמכר במחיר יותר גבוה מאלו שכן... מישהו יכול להסביר את העניין? כמו האם אפשר לקבל חוו"ד על המחשב הזה? אני שוקל לקנות אותו, חשבתי באותו מחיר (אזור ה 2900) גם על הטושיבה TOSHIBA Satellite L830-131 , אבל היא כבדה בכ 200 גרם, וגם יש לה מסך מבריק, ונראה לי שמסך מט יותר בריא לעיניים... מחשבים אחרים קצת יותר זולים ששקלתי בגודל…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by ytsejam,

עוד כמה ימים יגיע המחשב מארה"ב קניתי samsung 840 Pro ssd 512GB . אני מתכנן לשים אותו במקום ה 1TB האיטי שמגיע עם המחשב . השאלה שלי היא כזאת: המחשב מגיע עם WIN8 pre installed האם אני יוכל להתקין את הOS שמגיע עם המחשב , להתקין acronis או כל כלי אחר, לבצע clone מה 1TB אל ה samsung שאני אכניס ל caddy (יש לי מתאם) ואחרי זה להעיף את ה 1T האיטי ולשים במקומו את ה SSD ? או להוציא את הכונן 1TB , לבצע את הclone במחשב אחר שבו אני יחבר את שני ההארדיסקים. ורק אז לשים את ה samsung במקומו של ה 1TB תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  22. המפרט המבוקש בעצם די פשוט, אבל התוכנות ומה שמסביב, מכפילים את מחירו. אז ככה, המפרט/הסכום מחולק ל-4 קטגוריות: 1. מחשב - 3,000 2. מסך -1,000 3. תוכנת הפעלה ואופיס כ-1,200 4. ציוד היקפי - כ-300 חריגה כללית - 500 אל-פסק מחוץ לחשבון הזה, אל-פסק זה ביטוח 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש”ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לחסוך, אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט למכורים - מלנתאלפים חלונות ולשוניות, כולל כמה אופיס, בו זמנית ובמספר דפדפנים - Office - מסמכים עם תמונות (ורצוי שתמונות תפתחנה בזריזות) - סרטים ברזולוציה HD …

23. Started by Yuvmas,

מעוניין לבנות מחשב למשחקי מחשב ולצפייה בסרטים המחשב יחובר לטלוויזיה 1080 *1920. אשר ימוקם בסלון התקציב הוא 6000 שקל לנצל את כל התקציב חריגה עד 200 שקל ללא ציוד הקפי המשחקים שישוחקו משחקי מכוניות need for speed. Gta. ומשחקי שוטינג כגון. Battlefield. James bond medal of honer. מעוניין לעבוד ברזולוציה גבוה שיהיה לי נחת ממנו ושקט למשחקים למספר שנים לפחות שנ תיים ןחצי אחרת מבחנתי המחשב לא שווה כלום כמו כן אני רוצה לדעת אם הבקר האלחוטי של האקס בוקס עובד ונוח כאשר משחקים מול הטלויזיה - - - תגובה אוחדה: - - - בנוסף המחשב צריך להיות שקט המחיר ללא תוכנות וציוד הקפי

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by Ezana,

1. מה התקציב המקסימאלי4.5k) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז בכוח אבל אם תוספת מחיר קטנה תביא שיפור בביצועים אז למה לא) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב המקסימלי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תכני HD) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- arma3 , gta החדש ומשחקים עתידיים כבדים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- גודל המסך הוא 22 אך המחשב מתחבר למסך טלוויזיה בגודל 39 hd לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by Ezana,

שלום, ברשותי מחשב בן כמה שנים שאני רוצה לשדרג קצת בכדי שיריץ לי משחקים לפחות מהר. המפרט שלי הוא : מעבד e2200 זיכרון 2g כרטיס מסך חדש יחסית GT610 לוח אם של אינטל וספק 300 וואט של OZ החלקים צריכים להיות יד 2 בכדי להוזיל מחירים. כרגע אני בצבא לכן אני רוצה לחכות קצת עם רכישה של מחשב חדש. אני מצטער אם הפרטים קצת מעורפלים אבל אין לי איך להביא מידע מאחר ואני כמעט לא בבית. כבר שמתי עין על מעבד e8400 ב200 שח. מתכנן להריץ גם ארמא 3 אפילו בהגדרות ורוזוחוציה נמוכה. רק תתנו לי חלקים שיתאימו כמה שיותר לגיימינג בתקציב הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים