עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by The Corpse,

שלום! ברצוני לשדגר את המחשב, אני נשאר עם המארז(thermaltake, strike mx), ובעיקרון מחפש להחליף רק לוח אם, מעבד, זכרונות, כונן קשיח, מאוורים וספק כוח 1. מה התקציב המקסימאלי?1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטל, METRO, COD..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) טלוויזיה 40'' -…

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  2. Started by tomadar,

שלום רב, בעבודה שלי החליטו לפנק אותי ולרכוש עבורי מחשב נייד לצורכי עבודה. אני אמורה להגיש להם שלוש הצעות שמתוכן הם יבחרו איזה מחשב לרכוש עבורי. אינני מבינה דבר במחשבים ולכן זקוקה לעזרתכם. המחשב ישמש לצרכים משרדיים בלבד (גלישה ואופיס), אך מכיוון שאני נמצאת הרבה בנסיעות עליו להיות גם קל עם סוללה חזקה וכמובן אמין מאד. גודל מסך בסביבות ה- 12 אינץ'. אין לי צרכים נוספים כמו מסך מגע או יציאות מיוחדות. אשמח לכל הצעה וטיפ. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. היי יש לי לוח אם Gigabyte X58a-ud3r בעמוד המפרט של הלוח באתר החברה לא מצויינת תמיכה בזיכרון במהירות 1600, אבל כן מצויינת תמיכה במהירות 1333. יחד עם זאת מצויינת תמיכה במהירות 2200. איך זה הגיוני? אני רוצה לקנות את הזיכרון Crucial Ballistix Sport 4GB Single DDR3 1600 .. שעובד במהירות 1600. הוא יעבוד ב-1600 עם הלוח אם שברשותי?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בתל אביב. ברצוני לקנות מחשב נייח שישמש אותי ללימודים, למדיה סנטר ותחביבים ( עריכה גרפית, הלחנה וקומפוזיציה). - התקציב הוא 5k כולל כל הציוד ההיקפי. - אין טעם לנסות לחסוך, אלא אם כן אין טעם להשקיע סכום כזה למטרות המחשב. - השקט חשוב: 6 ומעלה. - דרושה מערכת הפעלה, אשמח להמלצות בנושא. - אין צורך ב oc. - מאוד חשוב לי אופק שדרוג, באופן כללי אני אוהב לשפר נקודתית את המחשב לפי הצרכים שמתגלים עם הזמן. חשבתי על המחשב הבא, מה דעתכם? http://www.pcdeal.co.il/product/308/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%A1%D7%A3-I5-3570K

5. אהלן, אז כפי שכתוב בכותרת ההתלבטות בין שני המחשבים הנ"ל.. השימושים במחשב הם כללים מאוד והכוונה שיחזיקו תקופה כמה שיותר ארוכה. המפרט בשניהם כמעט תואם, למעט הכונן הSSD שמגיע עם ה S56CA, לפי הבנתי.. מבלי להתחשב במחיר, איזה מהנ"ל לדעתכם ממולץ יותר? תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by taltola,

שלום לכולם, כמה המפרט הזה שווה? (ללא מסך או כל ציוד היקפי, רק המארז) מארז antec p183 מעבד i5 760 זיכרון 4ג'יגה G.Skill סדרת Ripjaws עם צלעות קירור 1600MHz כ. מסך g-force 9600gt לוח אם asus p7 ספק כח SeaSonic-620W Modular 80+ Bronze

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by BullHorn,

AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK COOLERMASTER ELITE 335 ANTEC EARTHWATTS 380W ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO ARCTIC COOLING 120mm SAMSUNG F1 1TB SATA2 נקנה לפני שנתיים בסביבות ה 2500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by eyalil,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה באינטרנט ומשחקים, בתקציב עד 2700 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. שאלון - * מטרות המחשב? עבודה באינטרנט, תכנות, משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינצ', לא משנה אם מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף כמה שיותר גדול FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עדיף שהמחשב יהיה קל (במידת האפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ל…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. היי, אני עומד לשדרג את המחשב ואני מעוניין למכור את החלקים הישנים האלה (אם מישהו מעוניין לקנות משהו מהרשימה, בשמחה): מעבד core 2 duo e6750 http://ark.intel.com/products/30784/ לוח אם GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2629#ov זכרונות OCZ DDR2 2x2GB - CL5, עם פלטת קירור http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-vista-performance-platinum-edition.html מאוורר Thermaltake Big Typhoon http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835106061 כל החומרה עובדת פרפקט תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by fleaboy,

שלום אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר להקלטות (יש לי כרטיס קול חיצוני roland UA-25EX) בגלל שהוא מיועד לעבודה עם הקלטות ועיבודים כבדים חשובים לי כמה דברים שקשורים לנוחות ולמהירות שלו: א. מעבד טוב - I7 או לפחות I5 מהגרסאות המתקדמות ב. לפחות 4 Gb RAM, עדיף 8 אם התקציב מאפשר ג. דיסק קשיח מהיר. אם אפשר SSD אז מעולה אבל אני לא יודע אם התקציב יאפשר את זה... ד. שיהיה מסך שנוח לעבוד איתו (לפחות 14 אינצ', עדיף 15.6 או יותר) ה. שתהיה מקלדת מלאה (כולל המספרים בצד ימין) ו. שתהיה גישה לWIFI ז. שיהיה כונן אופטי (עדיף צורב DVD) לגבי מערכת הפעלה... אני יכול להשיג בעצמי, לא קריטי לי איזה מחשב מתאים לי בתקציב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by Weihenstephan,

שלום. אני יודע שהשוק של כרטיסי הקול די רווי. אבל בכל זאת.. אני מחפש כ. קול (שיהיה איכותי) - שיהיה חיצוני ! ושיהווה מגבר אוזניות עדיפות ל SNR מעל 120 DB היש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. ערב טוב, אני מחפש קניה למחשב נייד שיעבוד הכי טוב ובצורה רציפה הכי שאפשר עם מערכת ההפעלה של מקינטוש (לא קניה של MAC אלא נייד רגיל) מטרות המחשב העיקריות הן תכנות. אני אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

תקציב 5600ש"ח השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים, אני מעונין להריץ עליו את הBATTELFIELD החדש ואת הWITCHER החדש על באיכות הכי גבוהה. רזלוציית המסך שלי היא 1920-1080 (יתכן ואני אחבר את המחשב לטלויזיה). יש צורך ב SSD שיהיה שקט. סביר להניח שאני אעשה OC אין צורך בתוכנות הפעלה. כנראה ארכוש את המחשב מKSP אלה אם כן יש לכם המלצה אחרת. יתכן ואני ארצה לשדרג את המחשב באופן דרסטי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by spider272,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=1&uin=17268&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 רציתי לדעת איזה SSD אני צריך שיתאים לו..עד 400 500 שקל וגם..איזה דיסק קשיח 7200RPM אני צאיך כדי שיתאים לו?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף =) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (עם יש משהוא חשוב אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, אני אצלם גיימינג במחשב אז כדאי זיכרון גבוה לרינדור (לא משהוא מיוחד כי יש לי גיבוי חיצוני) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ברור לגיימינג ועריכת מדיה של גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, אין לי משחק ספציפי כי עדיין לא החלטתי איזה משחק לקנות. -מהי הרזולו…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  16. אני חייב לציין משהו, אני לא בטוח שאני אקנה את המחשב עכשיו, אני בצבא והסופשים שלי קצרים ויכול להיות שאני יחליט בסוף שעדיף לי לחכות מספר חודשים עד השחרור כדי שאוכל לקבל יותר תמורה לכסף שלי. אני רוצה בכל חוות דעת על המפרט בעיקר בשביל להבין דברים שהשתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מעודכן בחומרה של מחשבים. למרות שאני די סומך על העצות של האנשים פה אני מעדיף תמיד לדעת איפה עומד הידע שלי בנושא ככה שאני אוכל להחליט בעצמי מה אני רוצה. אז לפני הכל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעדיף כמה שיותר לחסוך, אבל השגתי את התקציב בשביל לנצל אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל, מעדיף שלא לחרוג אבל אם זה שווה אני אספוג את…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך עזרה במציאת החלקים שבתמונות - אחד זה הכבל שמחבר בין הלוח אם למקלדת, החלק השני הוא הפלסטיק שנועל אותו. אני יודע שעכשיו בוודאי אינכם מבינים למה כוונתי לכן, צלמתי את החלקים שאני זקוק להם והעלאתי קבצים מצורפים - החלקים מוקפים באדום. הקבצים קצת כבדים בערך 3 מגה לתמונה, אני מתנצל מראש. אני לא יודע לאן לפנות בכדי להשיג חלקים כאלו, כי אלו חלקים פנימיים במחשב, אשמח אם תפנו אותי לכל מקום שיש סיכוי שאמצע בו את החלקים האלו. אני גר באיזור רחובות אבל לא איכפת לנסוע גם לאילת (אני ממש לחוץ על המחשב הזה כי אני וחברה שלי סטודנטים באמצע תקופת מבחנים ומדובר במחשב שלה. ) תודה רבה לעוזרים והמשך שבוע טוב לכולם.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכולם לפני הכניסה לשולחן עבודה המסך שחור והדיסק קשיח מפסיק לעבוד (המנורה שלו לא נדלקת). זה קורה מס' פעמים עד שהוא עולה. כשהוא עולה יש הודעה שהמחשב שיחזר את עצמו אחרי שגיאה חמורה. ניסיתי להחליף בין הזכרונות אבל זה לא עוזר

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עם יש משהוא חשוב לדוגמא קירור\זיכרון אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת סרטונים, רינדורים ועריכה של מדיה ותמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו ושאמורים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. אני לא מחפש חנויות טובות יותר / רכיבים אחרים או זולים יותר. אני מחפש נטו חוות דעת, תודה. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Zalman Z11 Plus מארז Zalman דגם Z11 Plus כולל שלושה מאווררי 12 ס"מ ושני מאווררי צד 8 ס"מ מק"ט: ZALZ11USB3[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Sea…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by taltola,

אני מתלבט בין 2 המפרטים הבאים. המטרה היא להריץ משחקים כבדים בגרפיקה גבוהה. איזה מפרט לדעתכם עדיף לי לקנות? (שניהם אותו מחיר) אני לא מתכוון לבצע oc 1) מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 2) מעבד + מאורר IntelI53470 3.2Ghz +Shagon ARC-118 SV לוח אםMSI B75MA-E33 דיוידי/צורבLG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיחSeagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסךSapphire HD7950 3G GDDR5 מארזSeasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by Alex Davidovich,

אני מחפש מחשב למטרות קלות כמו אינטרנט, סרטי HD ותכנות. בנוסף משחקים חלשים כמו פרו אבולושן. חשוב שהוא יהיה קטן פיזית. מהירות וזמן תגובה חשובים. תודה

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  23. Started by gatitito,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב אבל זה קריטי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by avwv,

בתור מחשב לסלון? http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2613921&cfm=

• 0 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים