עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Zelig,

כל מי שמשתמש ב-total commander יודע שצריך את כפתורי ה-keypad של + - * / וכו'. על thinkpad ישנים יכולתי לעשות FN + P ולקבל את * לדוגמא. משום מה על thinkpad T410 זה לא עובד, למרות שעל P דווקא מסומן "X" קטן. מי יודע/ת מה עושים? הכפתורים האלה ממש נחוצים לי. עריכה: דרך אחת שמצאתי זה להדליק את ה-NUM LOCK. אבל זה לא מעשי.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by manenbu,

לא הצלחתי למצוא ניידים שמבוססים על AMD A10 החדש. זה כי אני לא יודע לחפש או כי באמת אין בארץ?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by yaakovd,

שלום רב. אבקש עזרתכם בקניית מחשב, על פי הפרטים הבאים: 1. התקציב הוא 3,000 ש"ח. אין צורך לנצל את כולו, אפשרי לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מיועד לתכנות (Visual Studio וכד'), ומעט משחקים. בזירת המשחקים, אני רוצה חווית משחק סבירה ב-SimCity הבא. המסך שלי הוא בגודל 22", תיתכן הגדלה עתידית בכמה אינצ'ים או הוספת מסך בגודל דומה. 3. ללא ציוד היקפי. 4. ללא כונן אופטי. 5. כונן SSD SATA 3 128 GB (ומעלה) עם לוח אם תואם - חובה. 5.1. ללא כוננים קשיחים נוספים (יש כמה ברשותי). 6. השקט חשוב, וכל המשתיק הרי זה משובח. 7. לא מתוכנן OC. 8. אין העדפת חנות ספציפית (אשמח להמלצות). 9. ללא מערכת הפעלה ותוכנות. רוב תודות למסייעים!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by ldmajor,

מפרט המחשב הנוכחי http://danlabs.net/cpu/ אני מעוניין לשדרג שיריץ משחקים חדש עכשיו ושיצאו בעוד שנה אולי ככה בלי אוברקלוקינג ושטויות אני רוצה שהוא יעמוד עוד 3 שנים ככה המחשב עצמו בן שנה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. החלטתי לפתוח דיון חדש ויותר ברור בנושא כי הדיון הקודם קצת התבלגן... אז ככה, כמו שרשמתי בדיון אחר, עבדתי הרבה בשביל הכסף הזה ואני ממש לא רוצה להתאכזב, ראיתי הצעות מפטות ב-ivroy וב-k.s.p, אבל כל הזמן אנשים נותנים לי חוות דעת גרועות עליהם... אז אני פשוט אודה לכם אם תעזרו לי ותתנו לי מפרטים של מחשבים שאני יכול לקנות בתקציב שהם מהירים, יעילים וטובים, כי אני ממש לא מבין גדול בחומרה... אז ככה, הנה הקריטריונים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3600 ש"ח, גמיש בצורת תשלום 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או ת…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. הסיבה לKSP כי אני קונה באילת. אפשר גם אייבורי אם זה משנה. יש מסך כבר(אין צורך להוסיף). חשוב שיכיל כרטיס מסך ומעבד שיחזיק להרבה זמן, אין חשיבות לרעש. (לא חובה מחשב שקט). המחיר שכתבתי הוא ללא מע"מ. ז"א בערך 5 עם המע"מ.(אפשר חריגה קלה למעלה). תודה!

8. חשבתי על הדגם הזה של דל http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..132..211..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=36666&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הוא מומלץ או שיש המלצות טובות יותר? חשוב לי שהמחשב יהיה נוח ושקט ללימודים. חובה ssd 8 ג'יגה זיכרון i5 שימושים רגילים, אופיס סרטים וכולי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, מכר השוהה בארה"ב חוזר לארץ במהלך הקיץ ושני סחבקים רוצים לקנות ניידים לשתי מטרות שונות. נייד א' תקציב: 600$ ייעוד: גלישה ביתית, יישומי אופיס, משחקי דפדפן בסיסיים וצפייה בסטרימינג למיניהם. גודל מסך: מכיוון שהמחשב ישמש בפועל כמחשב שולחני רוב הזמן, יש צורך במסך 15" לפחות. עדיף 17", אך אין להתפשר על שאר רכיבי החומרה לטובת המסך במידה שתאיט את ביצועי המחשב בסביבת עבודה פשוטה זו. שאר הסעיפים אינם רלוונטים מכיוון שהמשתמש הוא low-tech נייד ב' תקציב: 700$ ייעוד: סטודנט למדעי מחשב הנהנה לצפות בסרטים וסדרות בזמנו החופשי וכן לשמוע מוזיקה. אינו משחק במשחקים כלשהם. גודל מסך: "14. משקל רצוי: קל ככל שהתקציב מאפשר עם חומרה שתריץ סרטים וסדרות באיכות DVD (לא סביר שהמשתמש יחלי…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by dsane,

אני מחפש לפטופ שמחירו נע בין 450$ ל 550$ מצאתי את שני אלו האם המפרט שלהם שווה משהו? האם כדאי להוסיף והאם יש לכם מפרטים אחרים במחירים דומים? http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=4025846 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=3202221&cat=4070&type=19&dept=3944&path=0%3A3944%3A3951%3A4070

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by askme,

היי לידיעתכם.... https://www.gadgety.co.il/198747/dell-inspiron-17-5000-announced/

12. שלום.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, הורדות ועריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-סיבליוס 7(עריכת מוזיקה)- שימוש כבד. דרישות התוכנה: : Intel Core 2 Duo (or equivalent) or better, 4 GB+ total physical RAM, 40 GB total hard disk space (7200 rpm or faster drive recommended; SSD preferable), ASIO-compatible soundcard ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. האם ידוע למישהו על לוחות אם חדשים, עם כל הטכנולוגיות החדשות המשמעותיות שבאו עם ה-Z68? האם שווה לחכות זמן מה עם קנית מחשבים ניידים בגלל/בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by suspect_zero,

יש לי כרטיס מסך 8600gt ספק 500w מארז סטנדרטי אני צריך מעבד, לוח אם , הארד דיסק וזיכרון אני בונה מחשב לשימוש אינטרנט ומשחקים קלילים תנו לי את המפרט הכי טוב שאני יכול להביא עד 1200 לא כולל החלקים שברשותי כמובן חשבתי על המפרט הזה מה אתם אומרים? INTEL E5200 2.5GHZ GIGABYTE GA-P31-DS3L Core 2 Quad Intel P31 FSB1333 DDR2-800 G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive הכל יצא 1250

15. שלום לכולם, אשמח לקבל התרשמות על המפרט! האם שווה את המחיר, מה יכול להריץ ומה דעתכם בגדול (: המפרט כולל: דגם לפטופ:HP DV6T-7200 זכרון: (12GB 12800 Clock memory (4GB + 8GB מסך: ''1920x1080p Full HD LED 15.6 דיסק קשיח: 256GB mSATA SSD + 1TB SATA 2/3 מעבד: Core i7 3630QM CPU כרטיס מסך: Dedicated and separate switchable nVidia 630M which supports up to 3.8GB Graphic memories בטריה : 9cell battery

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by ניר קקון,

היי, רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לגיימר, הרבה זמן לא התעסקתי עם קניית מחשב אז צריך הצעות. המחשב האחרון שלי הוא hp omen והוא החזיק לי 6 שנים וממש הייתי מבסוט עליו! אשמח להצעות, תקציב : +/- 6000 שקל עדיף לכיוון המינוס. משחקים שהייתי רוצה שהוא יריץ לדוגמא: read dead redemption 2 תודה לעוזרים!

17. אהלן. אני בהתלבטות ואשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד לצורך אחד בלבד: שידור ישיר ליוטיוב ע"י תוכנת OBS. איך זה הולך לעבוד? כרטיס לכידה עם כניסת HDMI שיחובר לאחת מכניסות ה-USB של המחשב. לכניסת ה-HDMI תחובר מצלמת וידאו פנסוניק HC-770. המטרה היא לשדר ב-1080p/30fps. כל הרשת מלאה בהמלצות לגיימרים שמשחקים במקביל לסטרימינג ולכן בכל הכתבות ממליצים על כרטיס מסך. לא ברור לי האם i7 או מקבילו ב-AMD יעמדו בכח העיבוד שדורש סטרימינג של 1080P. אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשרי חריגה רק אם זה מחייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או ת…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by קפלן,

ערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי פשוט - אינטרנט - סרטונים, תמונות והרבה שימוש באופיס - וורד. אין משחקים בכלל ושום גרפיקה, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים ולא ייתקע כל רגע. התקציב שלי הוא באיזור 2500-3000 ש"ח. (גמיש). החלטתי ללכת על dell. אמרו לי רבים שכדאי לקנות עם מעבד core i5. זה מה שראיתי באייבורי (זה לא אומר שאקנה משם): [TABLE=class: cms_table, width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשבי Dell[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by doreiny,

שלום לכולם. מקווה שאני בפורום הנכון בשביל זה לפני כמה ימים שמתי לב שנעלם לי מצב ה hibernate מהסרגל וכאילו הוא נעלם מהמחשב איכשהו אין לי מושג איך, לא נעשה שום שינוי יש למישהו מושג אולי איך מחזירים את זה חזרה? תודה מראש לעוזרים. :] PS windows vista home premium 32bit

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by matan16,

שלום לכולם אשמח לקבל ייעוץ לפני בחירת מחשב נייד חדש אין לי שימושים מיוחדים למחשב הזה בעיקר תוכנות אופיס וגלישה מה שכן יש אתר שאני עובד בו ( floor planner) זה בגדול תוכנת עיצוב אבל התוכנה לא על המחשב כל העבודה איתה זה באתר אני ממש לא מבין בזה אז קראתי קצת והצלחתי להגיע למפרט טוב לדעתי ביחס למה שקראתי אבל עדיין יש לי כמה שאלות אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוה אז חשוב לי שיהיה מחשב ש "יחזיק" לכמה שיותר זמן האם מעבד i5 יעשה את העבודה גם בעוד 5 שנים נגיד? אני מצרף מפרט של מחשב שאני חושב לקנות יש עוד אופציות אבל בשביל להישאר בגבול המחיר שהקצבתי משהו חייב לבוא על חשבון משהו אחר. נניח אם אני רוצה מעבד i7 האופציות האחרות כוללות דגם מחשב אחר כרטיס מסך של אינטל וי…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים אני שואל כי פתאום שמתי לב שכאשר אני שם מצב שינה הוא כותב לי לשמור את המחשב והלעביר את המחשב למתח נמוך כדי שתוכל להתחיל אותו במהרה(כלומר היברנייט)אבל לפני זה הוא כתב לי כאשר עברתי על איפה שכתוב שינה הוא כתב לי משהו אחר של שינה רגיל.וכאשר אני לוחץ על שינה הוא לא פועל לי הוא כותה EROR RECOVERY ומתחיל מחדש את המחש…

23. שלום רב, אני דיי חדש בתחום, ורוצה לשחק במשחקי יריות כגון COD וגם GOD OF WAR אני אשמח לקבל 2 מפרטים אחד למסך 1080P ומפרט נוסף למסך 1440P - ככה אוכל לראות אם שווה לי התוספת.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, COD , GOW 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט וקריר בקיץ 6.…

• 0 תגובות
    • 337 צפיות
  24. Started by manenbu,

מת לי הלפטופ לפני כמה זמן, ולפני שזרקתי אותו למיחזור האלקטרוני הוצאתי ממנו את הכונן הקשיח, הזכרון והכונן האופטי. אז זכיתי בכונן קשיח נייד חדש, אבל מה אני עושה עם שאר הדברים? את הזכרון אפשר למכור? להרכיב במחשב נייד אחר? מה עם הכונן האופטי? זכיתי בצורב נייד חדש?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.