עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני מחפש לפטופ לעבודה (עובד כסוכן נדל"ן), יש לי ידע במחשבים ואני יודע לזהות מחשב חזק, אני בדרך כלל קונה את הלפטופים שלי דרך גרופון, או וואלה שופס כאשר יש דילים טובים. פה מצאתי מספר מחשבים זהה לחלוטין בחומרה אך עדיין במחירים שונים, אשמח אם תוכלו לומר לי מה באמת ההבדלים בין המחשבים (כי על פניו זה נראה שיש בהם אותה חומרה... פה ושם שינוי קטן במעבד), למה ההבדלים במחירים ואיזה מן המחשבים הכי טוב לדעתכם? יש את האופציה הזו שבמחיר ממש משתלמת. מעבד A10 ומחשב חזק ביותר של DELL http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-Dell-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB-%D7%95-Win8-1/pi5SS40493 אופציה שניה, נראה שזה אותו מחשב לחלוטין ר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב ובוקר טוב. נתבקשתי למצוא מחשב נייד טוב לסביבת הסלון בבית. התקציב כאמור עומד על 2500 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. דרישות מהמחשב מאוד פשוטות: אינטרנט, OFFICE ( לא במסגרת התקציב) , סביבת WINDOWS, וחשוב מאוד: יציאת HDMI ומעבד גרפי (גנרי?!) התומך בשידור 3D מלא לטלוויזיה. שטח אחסון מכובד יהיה ייתרון, כל עוד הדבר עומד במסגרת התקציב. בעניין המשקל, הסוללה והעיצוב ניתן להתפשר. המחשב לא הולך לצאת מהסלון יותר מדיי. גודל מסך רצוי : או 15" או 17" . לא פחות מזה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by Ramos,

שבת שלום לכולם, לאחר חודשיים מעייפים וסינון מחשבים רבים הגעתי ל2 דגמים אשר עונות (בצורה מירבית יחסית) על הדרישות שלי ללפטופ אישי. http://ksp.co.il/?list_compare=.26538..27031. הינה ההשוואה בין 2 הדגמים וברצוני לדעת את חוות דעתכם עליהם אך קודם לכך מס' דגשים: ~אם ידוע לכם על דגם אחר רצוי שתכירו לי אותו~ -התקציב שלי הינו כ-5000 שקלים -שמעתי מכמה אנשים שלנובו דיי מאכזבים מסיבה שהרכיבים שלהם הם כביכול לא כמו שכתוב - אם למישהו יש משהו להעיר בנוגע לזה זה חשוב. -שימוש המחשב הוא בעיקר לתכנות ועריכת סרטונים ומצגות אך שימושו למשחקים אכן אופציונלית -עקרון עקרי : מקסימום חומרה במינימום כסף (לשימוש וצרכים כלליים, מטרות המחשב הם דינאמים ולכן הדרישות חומרה שלי הם כמה שיותר גבוהות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני בעצם משדרג את המחשב העכשווי שלי שהוא I7 2600 עם זיכרון 8GB במהירות 1333 DDR3. חשבתי ללכת על המחשב הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 4 SCNJ-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz CL16 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX950 Superclocked 2GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו אורך חיי הסוללה הסטנדרטית של המחשב? האם מומלץ לקנות אותו בתקציב של כ- 4000 שקלים לצורכי גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכתיבת עבודות באופיס? האם יש מחשבים טובים ממנו לצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by nazgull,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכנות,עריכת וידאו פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - new bf1,call of duty ,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע 24 אינץ, מתכנן בעתיד מסך יותר גדול אפילו עם 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by JohnClark,

שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני מתכנן על סופרטאלנט כנראה ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך גם כן בשנה הקרובה... שמעתי שעד אז יהיו כרטיסי PCI Xpress... זה נכון שיגיע מתאם לAGP x8 עם הכרטיס? כי אם לא אני לא אקנ…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by davenos,

Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz מעבד 2GB Dual-Channel DDR2 RAM - 2DIMMs 512MB NVIDIA® GeForce® 8600M GS כרטיס מסך 17.0" WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display 320GB SATA 5400RPM Hard Drive (2x160GB) הארד דיסק LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer support כונן ???? משתלם זה מחול עם אחריות לשנה אפשרות להוסיף 2GB ב 100$ ועם ויסטה שאני בכלל לא רוצה ... אפשר להתקין עליו XP?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. אורח NOLIE
    Started by אורח NOLIE,

שלום! אני משתמש במחשב בן 7 והנה הפירוט: מעבד אינטל intel I7 870 Tray 1156\1333\2.93Ghz\8MB לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון kingston DDR3\2GB\1600Mhz\CL9\Hyper X BLU דיסק קשיח של SAMSUNG 1TB מארז ATX חברת ANTEC דגם 300 ללא ספק ANTEC 300 כרטיס מסך Geforce GT s450 1024MB צורב חברת LG SATA OEM ספק כוח SeaSonic SS-500-ET 500Watt מארז למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO VER.2 הבעיות שלי עם המחשב: אין כרטיס WIFI מובנה. אני מנסה להפסיק להשתמש בכרטיס WIFI שמתחבר בUSB. אין BLUETOOTH מובנה. המחשב נהייה עיטי במשחקים. יעוד המחשב: אני רוצה להשתמש במחשב למשחקים יחסית כבדים אבל לא…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by sbf80,

ברשותי מחשב נייד תוצרת HP דגם zt3320EA (כן, אני יודע, יחסית ישן...). אני נוסע בקרוב לארה"ב עם המחשב הנייד ואני רוצה לדעת האם קיים מטען לרכב עבור המחשב? אם כן, איפה ניתן להשיגו? האם יש מטען ייחודי של HP (שאותו אני אעדיף)? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. שלום לכולם חברה שלי לומדת משפטים (שנה ראשונה) ויש לה מחשב נייד מרופט וחצי מת שקיבלה בירושה מאמא שלה. אני רוצה לקנות לה במתנה מחשב חדש שתשמש בו ללימודים בעיקר (יש לה מחשב נייח בבית בנוסף). מצרף פה תשובות לשאלות בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), גלישה באינטרנט, אולי קצת מוזיקה וצפיה ביוטיוב. לא משהו מעבר לזה. * גודל המסך? 13 או באיזור (כרגע יש לה 11 וקצת קטן מידי). * משקל רצוי? כמה שיותר קל (לא מבין בזה כל כך). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סטנדרטי בסביבות 6-7 שעות (יום לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי בכלל * כו…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by guyflax,

צריך מפרט למחשב חדש עד 1100 שקל למשחקים קלים. ללא ציוד היקפי ,ללא מארז וללא כונן דיסקים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by darkonerxd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בשביל להוציא את המיטב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו מקצועית, עריכת וידאו קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו AE, PS, ADOBE ADUITION, CUBASE, PRO TOOLS. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 60HZ, יכול להיות יהיה שדרוג בעתיד. -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by avivru,

אני צריך ראוטר ללא מודם, מחפש משהוא יציב לנפחים עד 300 MPS המלצות?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by Chezi Mana,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתקשה לבחור חלקים בצורה נכונה אשמח לעזרה: 1. תקציב: 7000 עם חריגה של עד 8500 אם יש הבדלים משמעותיים 2. שימוש: בעיקר למשחקים למשל AC origins, kingdom come, ועוד כאלו שעתידיים לצאת. בכוונתי לקנות מסך 4k עוד לא החלטתי על גודלו. 3+4. ציוד קיים: יש ברשותי רמקולים 5.1 של קריאייטיב מלפני המון זמן. כדאי לשדרג? 5. שקט: חשוב מאוד (7 מתוך 1-8) 6. OC: מעדיף להמנע מOC. 7. תכנה: יש צורך בווינדוס 10 כנראה פרו . התלבטות בין 64 ל32 סיביות. 8. חנות: עדיפות לחנות באיזור המרכז שבה מדיניות השירות עליונה למחיר. 9. מתי: מתכנן קניה לשבועיים הקרובים. אם יש סיבה טובה כמו כרטיס חדש שיוצא גמוכן להמתין עוד זמן. 1…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. היי מה שלומכם? מלא זמן לא כתבתי באחד הפורומים פה... אבל אין על זון מה לעשות... חזק ואמץ. בכל מיקרה... הנה תוכנה שעד כמה שאני זוכר נכון היא חינמית והיא יכולה בכיף להעריך את חיי הסוללה שלכם. אז אני מקווה שעזרתי. ואם לא... אז באמת שהיו לי רק כוונות טובות Notebook Hardware Control http://www.pbus-167.com תהנו חברה!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by stam_1,

שלום מה דעתכם על המפרט הבא למחשב HTPC: מארז ANTEC NSK2480 לוח אם ‏MA78GM-US2H מעבד ‏Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray‎ GEIL DDRII 800MHZ 1X2GB דיסק קשיח 1T SATA2 32MB SEAGATE צורב LG DVDX22 כרטיס רשת אלחוטי 7128G PCI EDIMAX מקלדת אלחוטית TEAC 1. מבחינת שקט 2. מבחינת ביצועים (720P, 1080P BR)

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  18. Started by nevoy,

שלום, רציתי לדעת לכמה זמן עבודה מספיקה סוללת ה-4 תאים ב- Dell Vostro 3350? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm האם ההבדל בין המעבד של ה- 3350 לבין המעבד (i5) של ה-3450 משמעותי לשימושים שאינם כוללים משחקי מחשב? לכמה זמן מספיקה סוללת ה-6 תאים של ה 3450? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by matan333,

Q8200 antec 450W gts 450 kingston 4G P5QL pro כונן DVD מארז ג'נרי קשיח 500GB רוב הדברים בני 3-5 שנים, הספק והכרטיס מסך נקנו לפני שנתיים

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by israel stein,

אהלן חברה הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית Microsoft Surface Laptop 2 i5 8 gb ram 256 gb במחיר של 1050 דולר האם זה שווה את המחיר או שאני יכול למצוא יותר בסכום הזה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by theking7,

שלום לכולם, דודה שלי פנתה אליי בבקשת עזרה. היא מעוניינת לקנות מחשב נייד, ונעזרה בשירותי החברה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/ הם הציגו לה 4 דגמים שעונים לתקציב והצרכים שלה: 1.Inspiron 1545 T6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6400.htm 3220 ש"ח 2. Inspiron 1545 T6500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6500.htm 3435 ש"ח 3. Dell Vostro 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm 2995 ש"ח 4. Dell Vostro 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm 3200 ש"ח השימושים הם כאמור דיי פשוטים.. גלישה, אופיס וכו'... מה מבין הדגמים מומלץ? ומה ההבדלים המהותיים ביניהם? (לפי מה שאני שמתי לב…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס, תכנות... משחקים - בסגנון של דיאבלו 3, סקיירים(אין לי דרישה שירוצו על הגדרות גבוהות אבל שיעבדו בFPS טוב אפילו על הגדרות הכי נמוכות) צפיה בסרטים(FHD או HD) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? המחשב יחובר למסך חיצוני כך שהמסך לא מאוד חשוב אם כי אני מעדיף 14 אינץ +. לא משנה לי אם הוא מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? כפי שאמרתי יחובר למסך חיצוני אז פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? אופטימלי מבחינתי מתחת ל2 ק"ג אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כו…

23. טוב אז ככה .. יש לי עכשיו תקציב של פחות או יותר של 4.5K בשביל להשקיע במחשב לגיימינגן רציני כמובן אחרי שהשקעתי המון זמן בלקרוא את רוב הדברים בפורום הגעתי לכמה מסקנות ( הכל פתוח לא סגרתי שום דבר ועוד לא קניתי .. הרי אני פונה בשביל לקבל תמיכה ועזרה ממכם נכון ? ) מעבד - עדיף לי ללכת על I5 2500K עם מכפלה פתוחה ככה שאוכל לעשות OC שאני ארצה במקום ה I7 2600K כי הבנתי אם אין לי שימוש ברנדרים חזקים אז אין לי שימוש ממשי בו ואז זה יהיה כסף מבוזבז .. פה מדובר על 400 ש"ח הבדל בכסף שהייתי שמח שיילך לחלק אחר שאני דווקא כן מעדיף להשקיע בו יותר בשביל שקט נפשי בעתיד .. למשל ב כמ .. ( לפי הבדלי מחיר של קיי אס פי ) לוח אם - פשוט יש המון מאמרים שמדברים על P67 או על Z68 .. למרות שאני יודע מ…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש״ח לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס ועריכת וידיאו בadobe premier pro 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אבל עדיף ביצועים (אם זה מעלה מחיר אז לא צריך שיהיה שקט) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בסביבות ה-15 אינצ׳ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

• 0 תגובות
    • 277 צפיות
  25. Started by talisman,

בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.