ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש, לאחר נבירה הגעתי למפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪525 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profile כמות: 1 - מחיר: ₪424 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD.גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5.…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P (טלוויזיה 42") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכבדים ביותר, BF וכ'ו מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס, תכנות... משחקים - בסגנון של דיאבלו 3, סקיירים(אין לי דרישה שירוצו על הגדרות גבוהות אבל שיעבדו בFPS טוב אפילו על הגדרות הכי נמוכות) צפיה בסרטים(FHD או HD) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? המחשב יחובר למסך חיצוני כך שהמסך לא מאוד חשוב אם כי אני מעדיף 14 אינץ +. לא משנה לי אם הוא מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? כפי שאמרתי יחובר למסך חיצוני אז פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? אופטימלי מבחינתי מתחת ל2 ק"ג אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כו…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
[TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680§ion=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
החלטתי לתת לעצמי מתנת חנוכה בדמות שדרוג מקיף. אלו הרכיבים שבחרתי: Intel i5-4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB GDDR5 יש לי שני כוננים קשיחים סה"כ טרה בייט, מארז Antec 300, שני סטיקים של 4 ג'יגה ראם זכרון מתוצרת G.SKILL וכונן/צורב. אני מצפה לשחק משחקים כבדים כמו באטלפילד 4 על הגדרות גבוהות ב1080P עם קצב פריימים חלק, ולא לדאוג לפחות בשלוש השנים הקרובות. אלו לא ציפיות מוגזמות, נכון? רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי יתאימו למארז הנוכחי, ואם אני צריך לרכוש ספק כוח חדש במקום זה שיש לי - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371007 במידה וצריך, מה דעתכם על זה? - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9910 ולבסוף, המסך הנוכחי שלי…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT ולגבי לוח אם: האם לוח אם זה תומך ב-Turbo Boost של המעבד? Gigabyte GA-H87M-HD3 תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד משהו לגבי לוח אם: [h=1]Asus H87M-E LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI האם הוא עדיף?[/h]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - חיבור לטלויזיה (55" של סוני) בכבל HDMI לצורך ניגון סרטים, הורדות (Torrents). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא רלוונטי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
*מטרת המחשב : לימודי מנהל רשתות (שימוש בעיקר בתוכנת HYPER-V), ווינדוס 8 *מעבד: מינימום i5,דרוש כוח עיבוד חזק *זיכרון: מינימום 8GB *גודל המסך: מקסימום 15.6 *רזולוציית המסך: לא קריטי *משקל רצוי : לא קריטי אבל שיהיה קל להתנייד *סוללה : המחשב הולך ליהיות מחובר רוב הזמן בבית אבל רצוי שתיהיה סוללה סבירה *יציאות : HDMI, USB 3.0 *כונן קשיח: מינימום 500GB ,עדיפות שיהיה גם SSD *כונן אופטי: רצוי *אין עדיפות לחברה מסויימת אבל שיהיה 3 שנים אחריות תקציב :עד 3.5 אלף שקל[ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד באמאזון ורציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם מחשבים של DELL ואחריות. באמאזון רשום רק שיש אחריות BBY 1YR שמחיפוש קצר ברשת התברר כאחריות של BEST BUY, כשאני ביררתי עם התמיכה של DELL בארץ הם אמרו שהם מכבדים רק אחריות EMEA. איך אני יכול לברר אם האחריות של BEST BUY היא גם EMEA? מישהו התנסה עם זה בעבר? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון סביב 2000שח, עדיף לא לחרוג. חשוב לי השקט שכן המחשב יושב בסלון. אין צורך במארז HTPC, ניתן לקחת אחד רגיל, אלא אם יש משהו קטן בסגנון NUC. לא מתוכנן OC. המחשב יחובר לטלויזיה 50'. אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. לאחרונה התעניינתי ב-Intel NUC/Gigabyte Brix שעולה סביב ה600$ ורציתי לשמוע את דעתכם, מה אתם חושבים על המוצרים? מעבר לזה, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים, השידרוג צריך לכולל מעבד, לוח אם וקירור למעבד. המחשב ישמש לעבודה משרדית + עריכת תמונות בסיסית ביותר. ברשותי כרגע מארז Antec Sonata III, דיסק SSD וכונן קשיח 7200. התקציב לזה הוא 1000 שח, שוב עדיף לא לחרוג. מחכה לעצת המומחים.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש ספיציפית מאתר IVORY 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים שיש כרגע בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה/הצעת מחיר למפרט מחשב העונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 ש"ח (אבל גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד מדובר ביחס מחיר:תמורה אופטימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד מדובר על ניצול מקסימלי של יחס:תמורה, אפשר לחרוג עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דרמיויבר, פוטושופ, תוכנות עריכת וידאו, לצורכי פרנסה ושעות פנאי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יהיה מאוד חזק ויריץ את המשחקים הכבדים ללא בעיות וללא תקיעות. מחיר של עד 7000 שקל. מה דעתכם על המחשב הזה:http://ksp.co.il/?uin=19434 ומה ההבדל בינו לבין המחשב הזה:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10994 מה עדיף? יש משהו יותר טוב במחיר הזה? והאם המפרט הזה בכלל מספיק טוב?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דגם של מחשב ואם אפשר חנות מומלצת בחו"ל (אירופה וארה"ב בלבד) בן דוד שלי מאבטח מטוסים ונמצא בעיקר באירופה אבל גם לפעמים בארה"ב (שבוע הבא חוזר עם נקסוס 5 ) * מטרות המחשב בעיקרון שיחזיק לי ל4 שנים לפחות, לכן חשוב שיהיה מודרני מאוד. כח עיבוד חזק למטרת רינדור בתלת מימד ועבודות בפוטושופ ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך לא פחות מ13.3 אינץ ולא יותר מ15 אינץ. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 והלאה. בעיקרון FHD יספק אותי. * משקל רצוי נמוך ככל האפשר. לא יותר מ1.8 קילו כולל סוללה. * נדרשת ניידות וזמן סוללה של לפחות 6-7 שעות. * SSD חובה 128GB לפחות. * כונן אופטי? אם יש למה לא, עדיף בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא פחות או יותר 3,000 ש"ח. השימושים שלי הם כאלה - עריכת וידאו קלה ( תוכנת Premier כמובן לא מהגרסות הכי חדשות ) תכנות כמו WORD ובקיצור OFFICE ללימודים צפייה בסרטים האזנה למוזיקה ( אזניות ) זה הכל... האם לדעתכם המחשב הזה יתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11867 אם לא, אשמח לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ------ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). age of wushu, guild wars, neverwinter מסך 21 או 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה מבחינת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים מגיע לבקר קרוב משפחה מארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות לקנות לאחי נייד ללימודי הנדסה. המחשב צריך להיות יחסית קליל ונייד מכיוון שהוא הולך לקחת אותו ללימודים בכל יום. הדבר הדרשני ביותר שהמחשב ייעשה זה להריץ סולידוורקס - וגם זה לפרויקטים בסיסיים. אני מצרף קישור למחשב שמצאתי בחיפושים ונראה ראוי: מחירו בחנויות 920$ http://www.dell.com/us/p/inspiron-14-7437/pd?oc=fncwa557h&model_id=inspiron-14-7437 הקריטריונים שהצבתי לעצמי הם: מעבד i7 חובה 8GB RAM וצפונה עד משקל של 2.2 ק"ג מחיר גג 1000$ אגב מכיוון שאין הרבה זמן עד שקרוב המשפחה מגיע לארץ - אין אפשרות להזמין מאתרי היצרניות עצמן שכן לוקח למשלוח זמן רב.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לוח אם ASUS 98H67-M ספק SEASONIC S12II BRONZE 520W [h=3][/h]ראם 2X2 1X4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 DUAL-X כונים 2TB SSD 120GB
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום רב מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב 2500-3200 בערך. אשמח לשמוע מה דעתכם על הדגמים שמצאתי או על על המפרט שמומלץ לי או אם יש דגם שפיספסתי צרכים:בנוסף לבסיסיים (אופיס, אינטרנטָ) אשתמש גם בתוכנות הקשורות למוזיקה כמו תוכנת הקלטה כמו אבלטון/פרוטולס, בנוסף לפלאגינים שאתקין על תוכנות אלו (למשל אפקטים או הדמיית כלי נגינה וכו') -כמו כן יתכן ובעתיד ארצה קצת ללמוד פוטושופ או אילוסטרייטור מעבד:מעדיף לקנות מעבד מהסדרה החדשה עקב פער מחירים לא גדול במיוחד וזמן סוללה ארוך יותר מעדיף I5 עקב הצרכים שציינתי מלמעלה וכי לא מצאתי I7 זול שמתאים לתקציב שלי (גם לא מהסדרה הישנה) הדגמים שנראה לי מתאימים לי (כולם i5 hasweli): 1- HP Pavilion 15-n005ej 6 גיגה זיכרון וכ.מסך ATI 8670 כרגע המחשב ה…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-