ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,395 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב: משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: חדשיםביותר -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך: רזולוציה: 1280X1024, גודל: 17 (נראה לי ככה, המסך הוא syncmaster 730B ובדקתי ברשת וזה מה שהעלתי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל זה לא כ"כ משנה לי, העיקר שירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני אכתוב בסעיף 9. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור ששומעים גם בחד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד, לוח אם וזכרונות ב 2500 ש"ח יש לי את כל השאר, אני צריך ג'יגה של זיכרון וכל הסיפור הזה למשחקים וכנראה OC תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מחשב בתקווה שיחזיק את ה4 שנים הבאות של התואר. תקציב עד 5,500 שקל * מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Solidworks, אוטוקד ל4 שנים הבאות. בתקווה שגם קיובייס ירוץ חלק. * גודל מסך ? 15.6, אולי שווה להתפשר על 14"? * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כן, HDMI, VGA. * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 750 - 1 טרה בייט * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעקרון המחשב הוא למשחקים, אני לא גיימר ולא חייב שכל המשחקים ירוצו על U.HIGH אני בסך הכל רוצה שהמשחקים ירוצו כמו שצריך (שיהיה כיף לשחק בהם) ושהמשחקים בעתיד יעלו על המחשב (שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן). אני בעקרוןדיי סגור על המפרט אבל יש לי בעיה עם הלוח אם, אני לא חושב שאני צריך את הלוח הזה (הוא יחסית יקר) אני לא צריך OC\CF\CLI אז אם אתם יכולים בבקשה להציע לי לוחות אם אחרים שיתאימו לשימושים שלי ויהיו יותר זולים אני אשמח. *שמעתי גם שבעזרת חלק מלוחותהאם אפשר לפתוח ליבה רביעית במעבד (בחלק מהמקרים) אז אם אפשר לדעת באילו מן הלוחות אפשר לעשות את זה ואם מישהו יודע להסביר על זה קצת אני אשמח (מה הסיכויים?,אם זה מסובך או לא? ועוד כל מיני דברים שכדאי לדעת) בקשר ללוחות אם אם אפשר השוואה…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למפרט לסטודנט , שימושי המחשב: אופיס, אינטרנט, מולטיטסקינג , לא מיועד למשחקים, אופציה למשקים לא כבדים. העדפות: כרטיס מסך משולב בלוח אם- יציאה לטלוויזיה. זיכרון 3 GB מעבד אינטל כפול ליבה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפרסם ב3 פורומים נוספים - ובאף אחד אני לא מוצא את הקונצנזוס. איי גיב אפ , אין לי מושג מה לקנות. אז החלטתי לתת לכם להתפרע וללכת עם האינטואיציה שלכם - רק חשוב לי שיהיה לו גיגה זכרון לפוטושופ ואני אקנה כנראה את זה שיהיה הכי מנומק והגיוני
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
№ Code Product Price Quant. Summ 0 8311 17'' Samsung Syncmaster 740B 8ms DVI LCD Monitor 1599.00 ¤ 1 1599 ¤ 1 382 Altec Lansing ATP3 3-Piece System (2.1) Speakers 430.00 ¤ 1 430 ¤ 2 7518 Antec 3800-BK Black Quiet Midi Tower 400W Case 699.00 ¤ 1 699 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 2300.00 ¤ 1 2300 ¤ 4 6650 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 769.00 ¤ 1 769 ¤ 5 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 618.00 ¤ 1 618 ¤ 6 8197 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 199.00 ¤ 1 199 ¤ 7 8284 Intel Pentium D 2.66GHz…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל ידידה שלי היא רוצה מחשב טוב היא לא משחקת משחקים אולי רק שולה מוקשים חח לוח אם - רק asus כרטיס מסך - רדאון או ג'י פורס זיכרון פנימי - 512MB מעבד - 3GHz מינימום בכול אופן היא צריכה ציוד הקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים לא כולל מסך היא רוצה כונן סידי לבד כונן שקורא די וי די לבד וצורב רגיל לבד. ומארז TOWER יפה עם צד שקוף( אישה לכו תבינו... ) אם אפשר מפרט גם ל AMD וגם לאינטל. כולל התקנת מערכת הפעלה + דיסק (XP HOME EDTION ) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להזמין מחשב שבוע הבא , המפרט הוא בלי כרטיס מסך אבל הוא נועד לrx480 של חברות צד שלישי התקציב ללא כרטיס מסך הוא 2100. זהו המפרט : מעבד:- Quad Core i5 6500 3.2Ghz HDMI לוח אם - Gigabyte H110M-S2H - DDR4 זכרון: - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM Antec GX300 Window מארז Antec 600W (2xPCI-E) Active PFC ספק קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 האם אתם ממליצים לשנות משהו? , לגבי הספק מה אתם חושבים טוב?יש כרטיס מסך אחר שאתם ממליצים שכבר יצא ? בתקציב של ה rx480 בערך לא יותר.. ומה אתם חושבים בכללי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הקצו לי 6500 שקל (או 1500 דולר), וברצוני לבנות מכונה שתספיק לי לכמה שנים, אחרי הכל, זה סכום לא מבוטל של כסף. אני קונה את החלקים מהיבואן, כך שאני לא צריך מקומות לקנייה. בנוסף, אינני צריך אביזרים נלווים. אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג, אבל גם לעבודות יומיומיות, ובכך חשבתי על המפרט הבא: זיכרון: 2 כרטיסים של 512 קינגסטון, במהירות 667 - 158$. הארד דיסק: הארד דיסק אחד של WD של 500 ג'יגה, בתקן סאטה 2 - 229$. לוח: אני מתלבט בין שניים שנראים לי מאוד חזקים ואמינים: הראשון, P5WDG2 WS Pro <Green> של אסוס, שעולה 299$. השני, GA-965P-DQ6, של ג'יגהבייט שעולה 250$. כ.מסך: GV-NX795T512H-RH של ג'יגה בייט שעולה 343$. מעבד: Intel® Core 2 DUO - E6600 במהירות 2.4 - שעול…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא 3200 שקל, המחשב מיועד למשחקים כבדים לשנה-2 הבאות, רזוולוציה בין 1024*768 - 1920*1200 T220P ^^ אני מתכון לשחק על גראפיקה גבוהה, מצאתי מפרט ב ivory רציתי לדעת את דעתכם, ישנם כמה שינויים שאני רוצה לעשות במפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 זיכוי 90 שקל על ספק HEC 500W זיכוי 15 שקל על מעבד e8500 שדרוג: 4GB RAM שקל 115 שדרוג: 9800GT 512MB שקל 185 שדרוג: מארז raidmax sagitta II מעריך שיעלה עד 100 שקל יותר אני צריך לברר מחיר כולל: 3135 שקל(ללא המארז) בבקשה להשאיר תגובות/ הצעות לשיפור, תודה ויום טוב ד"א אינני מתכוון לעשות OC, אני לא ממש צריך ציוד היקפי, צריך צורב , מסך יש לי, וכבומן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר בלי לפגוע ב"כיס"
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב עד 2500 ש"ח , יכלול משחקים כבדים וHD שיחובר לLCD 32 ע"י כבל HDMI ולמסך מחשב 19 LCD ללא אביזרים נלווים אפשר לגלוש מעט במחיר חשוב: אודיו איכותי (אם תגידו שהכרטיס און בורד בלוח מספיק טוב,אז יספיק אותי) שקט ושיסחוב את הבקשות למעלה תודה רבה !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אפשר חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: intel e6550 2.33g 1333 mhz לוח: intel frostburg זכרון מהיר 2048 mb ddr2 667 mhz דיסק קדיח 160gb sata II כ. מסך: ati radeon מקלדת מולטי' עכבר אופטי מארז 500W + 2 USB צורב SATA LG X 18 DVD כרטיס רשת 10/100 מובנה מחיר 2599 המחשב נועד למשחקים תוכנות סרטים וכו' לצעירים.. מודה לכל מי שיתן חוות דעת והמלצות.. אם אפשר גם להסביר לי לגבי הלוח אם הוא טוב.. ומה זה כ. מסך integrated....
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 8000 ש"ח, לא לאוברקלוקינג אני צריך שיכלול הכל, הרד דיסק, מעבד, זיכרון, רצוי 1 ג'יגה שיתמוך בPCI-EXPRESS שיכלול צורב די וי די, כונן פלופי וכרטיס מסך הכי חזק שאפשר במגבלות הקיימות בעיקר למשחקים, אינטרנט, עריכת תמונות וצריבות למיניהן... כלומר.. מחשב מולטימדיה חזק, שיחזיק הרבה זמן ללא שידרוגים (מיועד לפעול 24 שעות ביממה) אין צורך במסך LCD, אני אסתפק במסך CRT רגיל, עם העדפה רצינית מאוד לעבר הLG F700P צריך לכלול זיכרון, מעבד, לוח אם, הרד דיסק, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD , פלופי, ספק כח, מארז, כ. מסך. תודה מראש למגיבים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי כבר שרשור בנושא, אבל הוא ישן והתקציב שודרג, אז פתחתי חדש... אני מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? GAMING א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר עתיק ונחנק אפילו כשאני מפעיל תוכנות פשוטות כמו פוטושופ או כמה פעולות בו זמנית. יום ההולדת שלי מתקרב והחלטתי להחליפו במשהו קצת יותר חדיש שיספיק לי להרבה זמן, אשמח אם אתם תעזרו לי להרכיב מפרט בישבילי שמתאים לצרכים האלו: -הרצת משחקים כבדים וקלים כאחד -ריבוי משימות -צפייה בסרטים התקציב עומד על 8000 שקלים כולל מסך, וכולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה את המחשב מבוסס על מעבד אינטל, ואת כרטיס המסך של nVIDIA. אין צורך בדיסק קשיח עם נפח גדול. 250 GB יהיה מצויין.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - 3000-4000 ש"ח (לא להגזים, ראו הערות נוספות) שימושים - בעיקר משחקים, הוא אומר שהוא משחק בהכל (אני לא מבין במשחקים), כמובן גלישה באינטרנט וכו' OverClock - לא חומרה - צריך מחשב מלא ציוד היקפי - מקלדת ועכבר. (מסך אני ארכוש כנראה את הDELL U2312HM - אבל זה לא במסגרת התקציב הנ"ל) חנות מועדפת - KSP הערות נוספות - המחשב מיועד לנער בן 16-17 שאוהב לשחק עד עכשיו היה משחק על מחשב עם מעבד i5-2500K עם כרטיס המסך המובנה (HD3000) והרבה משחקים עבדו, חלק לא רצו על המחשב (בגלל הכרטיס מסך אני מניח). סה"כ אני מחפש מחשב טוב ומהיר, ומקסימום נשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים אם הוא יהווה צוואר בקבוק. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות... סוללה פנימית קל וקטן, כמה שיותר. זול, כמה שיותר. לא מחשב חזק.... אני חוזר ... לא מחשב חזק! אני לא צריך ביצועים, רק לכתוב כמה מסמכים בוורד. אשמח אם תמליצו לי על מפרטים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים תיכננתי לקנות מחשב, כבר קניתי כרטיס מסך(GF7600GT) וזכרונות(1G 667MHZ) מהאינטרנט. התייעצתי בכם ותודה רבה על העזרה! אבל הסתבכתי קצת והקנייה נדחתה. עכשיו יש לי את התקציב הנ"ל^ (2800-3000 ש"ח) לשאר החלקים של המחשב: מעבד לוח אם מארז+ספק דיסק קשיח (אני לא צריך ציוד היקפי וכוננים) אני רוצה לקנות את המחשב בימים הקרובים, תודה רבה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר לא מעט זמן מחשב נייד, אחרי יותר מדי זמן מבוזבז- אני כבר צריך להזמין. צמצתי את הרשימה שלי ל 3 דגמים עיקריים, אבל זה כאילו בכל אחד תקעו פאק שמונע ממני לרכוש אותו על המקום. לכל המחשבים מפרט זהה- i5 3317U, זיכרון 6GB RAM, הארדיסק 500GB ו SSD 32GB, מסכי 14". והמתמודדים הם: 1- Dell inspiron 14z למה כן- החבילה המאוזנת ביותר, זמן סוללה טוב, סוללה נשלפת למה לא- זויות צפיה מזוויעות במסך, איכות בניה קצת לוקה בחסר 2- HP Envy 4 למה כן- רמקולים מעולים+כרטיס קול מצוין, איכות בניה טובה משל ה DELL, קל. למרות שהסוללה אינה נשלפת- היא לא hard wired וזמן הסוללה טוב, כלומר בעתיד יהיה אפשרי להחליף אותה בלי בעיה. למה לא- אין כונן אופטי, ניגודיות מסך טיפה נמוכה מ 2 המתחרים. 3- Asus V…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון: CRYSIS,BIOSHOCK,LOST PLENET,PREY. התקציב שלי בכללי הוא 7000 ש"ח עם חריגה לעוד 99 ש"ח, את ה600 ש"ח האחרים (לא כלולים בתקציב) אשקיע בHOME PREMIUM. יש לי עדיפות למארז עם חלון, מתוכנן אוברקלוק קליל אוטומטי (גם למעבד, על ידי UGURRU וEASY SOFT ושאר ירקות), אין עדיפות למקום ספציפי בארץ, יכול להיות שיש צורך לחריץ כרטיס מסך שני לשימוש פיזיקה בעתיד, דרוש מקום לשדרוג עתידי, ויש לי מסך 20 אינץ' 1600X1200, ושאלה, האם יש טעם לחכות לפריין ולG90?, כי אני לא הכי לחוץ כרגע. וזהו בכללי, אני הצלחתי לבנות לעצמי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: ABIT IP35 PRO ¤989 כרטיס מסך: ALB…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדרישה היא שיריץ משחקים בלי לקרטע , הורדות סרטים וכו'. המחשב כנראה ישמש את הילד ב 3 השנים הקרובות. אם ניתן לדחוס לתקציב גם רמקולים סבירים אז אם תוכלו להמליץ על מסך סביר עד 1K אז :xyxthumbs: יש לציין שהקנייה תתבצע עוד חודש בערך, האם צפויים ירידות מחירים ? תודה לעונים נ.ב: אם אפשר אז מפרטים מחנויות באזור הצפון
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-