ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום, מפרט של המחשב נייד : מעבד I7 740QM זכרון 2X4 DDR3 דיסק קשיח של Kingston SSD 240GB ועוד אחד של 250GB 7200RPM כרטיס מסך ATI 6970M גודל המסך 15.6 - 1600X900 מה המחיר שלו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה אתם יודעים על החנות הזו? yyydeals.co.il האם כדאי לקנות מחשב מחודש, במחיר נמוך? אשמח מאד לתשובה תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה חומרות למפרט מחשב שעולים +- אותו דבר, אשמח להסברים על הבחירות שלכם (לעומת האחרים). איזה לוח אם עדיף ? - למעבד מסדרת K. - שיהיו עם FIRMWARE יציב. - שיהיו אמינים. MSI Z87-G43 GIGABYTE GA-Z87-HD3 GIGABYTE GA-H87-D3H איזה קירור למעבד ? Arctic Cooling Freezer i30 CO Scythe MUGEN 3 REV B איזה SSD ? - שיהיה מהיר (בגבולות הסביר) - שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה עם FIRMWARE יציב. Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM Crucial M500 120GB Plextor PX-128M5S Sata3 Marvell+24nm M5 Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch Sandisk 120 G SSD Sata3 Sandforce 2281 Extreme כרטיס מסך ? - שיהיה שקט. - שיהיה מהיר. Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Sapphire Radeon R9…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אחרי שבוע ראשון באוניברסיטה מסתבר שאי אפשר להסתדר בלי מחשב נייד. *הרכישה תתרחש בארץ. מטרות המחשב: אינטרנט ו office גודל המסך: 12.5/13.3 רזולוציית המסך: HD/FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת, אך לא כל כך משנה משקל רצוי: 1.5 - 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 + האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB 3, RJ-45 Bluetooth: כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD בלבד. 128 גיגה מספיקים כונן אופטי: ללא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Dell, lenovo, מוכן לשמוע על אחרים כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אפשרות למסך מגע, WIFI…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... אך - כן חשוב לי הגודל של המסך (17 אינץ'). ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.i…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה באינטרנט בד"כ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8[kg] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עד 14" * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- המחשב מיו…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה וגם לפיתוח תוכנה עצמאי תקציב: לא משנה..עד 10000 מטרות המחשב: לימודים ופיתוח תוכנה גודל המסך: 13.3" או 14" מקסימום, מאט. רזולוציית המסך: בין 1366x768 לבין 1920x1080.. לא משנה דרישות מיוחדות: מעבד מסדרת ה-Haswell, ללא מסך מגע. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת עדיף..אבל לא חייב משקל רצוי: פחות מ-2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, יותר מ-6 שעות לפחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא Bluetooth: כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לדיסק קשיח, עדיפות גבוהה ל-SSD בנפח 128GB ומעלה. כונן אופטי: לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה דגמים של ultrabooks יש בדיוטי פרי ? פניתי לאלמ דיוטי.פרי והם לא מוכנים לגלות לא מה יש ולא מה המחירים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - גלישה, מעבד תמלילים וקצת צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני עובד עם לינוקס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * עדיף אחריות לשלוש שנים. אני צריך מחשב טוב ובסיסי שלא יעשה בעיות. - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה. שכחתי לכתוב - עדיף לא כבד.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. בגדול, הרעיון הוא להחליף את הקונסולה במחשב שיספק יותר גמישות וישמש גם כHTPC. כלומר, הוא ישב בסלון ויתחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מהלמעלה של הראש שלי, Skyrim, GTA, Call of Duty וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלו…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , bf4 league of legends call of duty ghost SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם/המלצה על נייד * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 15.6 אינץ. מעדיף מסך מאט. אך ניתן להתפשר בעניין * מעבד: רצוי i5 * זכרון: רצוי מעל 4 גיגה * רזולוציית המסך: כמה שיותר... לא ממש קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי מקלדת נומרית, מעדיף מסך מגע * משקל רצוי: כמה שפחות, אני אמור להתנייד איתו מדי יום מהמשרד לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 500 גיגה. כאן ההעדפה הברורה שלי הנה לשימוש בכונן SSD. אלא שעלותו בנפח זה יקרה ביותר. לכן הדרישה שלי כאן הנה או כונן משולב SATA/SSD לכל הפחות, או לחילופין מחשב עם צורב ואז אכניס לתוכו כונן SSD 128 ג…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב שלי זה 4500 ש"ח המטרה העיקרית היא שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים ושיצאו (לא חייב על האיכות הכי גבוהה אבל גם לא על הכי מסריחה שיהיה MED+) אני גם רוצה להשתמש במחשב ללימודים (תכנות) ולראות סרטים בFULL HD בטלוויזיה בגלל זה חיבור HDMI זה דבר מאוד קריטי לי. בתכלס להגיד לכם המשקל של המחשב לא מעניין אותי.. אם אפשר להתפשר על סוללה כדי שהמחשב יהיה חזק יותר במעבד או בכרטיס מסך אין לי בעיה להתפשר כי רוב הזמן אני אחבר אותו לחשמל... אבל גם שלא יגמר אחרי שעתיים שיחזיק ליותר מ5 או 6 שעות... גודל המסך וסוג המסך לא משנה לי כל כך כמובן שיש עדיפות ל17 אינץ'.. מצדי שהמחשב יגיע בלי מערכת הפעלה.. אשמח לקבל המלצות אני מעוניין לרכוש את ה…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים רגילים פחות או יותר - עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שיהיה דק ומהיר. 13.3 או 14" 128 GB SSD , מסך מגע - יתרון. ראיתי את המחשב הזה של סמסונג שעונה לקריוטריונים והמחיר. מישהו יכול להמליץ אליו או משהו אחר? http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12161 תודה עידן
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, מחשב גיימינג. להלן מצורפות תמונות של המפרט הישן שלי. כמה הוא שווה ואיפה כדי למכור את החלקים שלו? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר האם היבואן הרשמי של סמסונג השתנה? עד עכשיו ידעתי שהיבואן הרשמי הוא חיון אבל הבנתי מאחת החנויות שהאחריות עכשיו של "סאם ליין". האם זה נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מפרט לפני מספר חודשים אבל מאז לא קניתי מחשב ורציתי לדעת עם בחודשים שעברו יש משהו במפרט שאפשר לחדש במשהו אחר. יש לי כבר כונן SSD+כונן קשיח, צורב וכ.מ שאני הולך להתקין. אין לי בעיה להוציא יותר כסף עם יש לכם המלצה למשהו טוב. כרגע העלות היא 3150, אני מוכן להוציא עד 4000. ועוד משהו, אני לא חושב שאני הולך להמהיר משהו אז קחו את זה בחשבון. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Thermaltake Litepower 650W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז ללא ספק CoolerMaster CM Storm Scout 2 Advanced Window ATX תודה, דימה. - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין …
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הזמנתי היום את המפרט שאני מקווה שיספיק לי לשנים הבאות. לא מתוכנן OC או CF. מה אתם אומרים? Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 FD Core 3000 USB3 Seasonic S12II-620W Crucial 2X4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, . מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אני מע…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים באיכות גבוהה 1080p fhd, bluray * גודל המסך? 14"-15.6" * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר מולטיטאצ (אם יש) * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם כבר אמרתי, המחשב יקנה בארה"ב, תקציב גמיש, חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. אני מחפש מחשב חזק, שיחזיק כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד סמסונג NP370R5E והוא הגיע עם ווינדוס 8 עם כונן C אחד. נכנסתי לתוכנה של ווינדוס לניהול מחיצות והמצב הוא די מוזר, צירפתי תמונה. מדוע יש לי הרבה כונני ריקברי? אני רוצה להקטין את C ולהוסיף כונן נוסף. ד"א- בתמונה רואים כונן D, מדובר ב DOK מן הסתם. אשמח לקבל עזרה! תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל התרשמות על המפרט! האם שווה את המחיר, מה יכול להריץ ומה דעתכם בגדול (: המפרט כולל: דגם לפטופ:HP DV6T-7200 זכרון: (12GB 12800 Clock memory (4GB + 8GB מסך: ''1920x1080p Full HD LED 15.6 דיסק קשיח: 256GB mSATA SSD + 1TB SATA 2/3 מעבד: Core i7 3630QM CPU כרטיס מסך: Dedicated and separate switchable nVidia 630M which supports up to 3.8GB Graphic memories בטריה : 9cell battery
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך משהו אחד - מחשב נייד לעריכת ווידאו, איזה ווידאו? אני לומד במגמת קולנוע, אנחנו עושים סרטים "ביתיים", כרגע באיכות SD אבל שנה הבאה עוברים ל - HD. תוכנת העריכה שאנחנו משתמשים בה היא Premier CS6/ תהיתי, האם המחשב הזה מתאים לדרישות - ASUS X550CC-XX109H ואם לא, אני אשמח שתמליצו לי על מחשב נייד אחר בטווח מחירים של 3,000 - 3,600 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לאחותי במחיר של עד 3K. המחשב ישמש לשימושים ביתיים בלבד (אינטרנט, אופיס וקצת סרטים וסדרות). ארצה שהמחשב יהיה די דק, שאיכות המרכיבים שלו תיהיה גבוהה ועם זמן סוללה סביר. יש לציין שיש לי התנסות רעה מאוד ברכישה של מחשב נייד במחיר נמוך, לפני כ-3 שנים רכשתי לאמא שלי מחשב נייד במחיר של 3000 שקל מתוצרת פוג'יסטו (מבוסס i3), איכות ההרכבה פשוטה וזולה (פלסטיק פשוט), המסך שלו באיכות גרועה, הרמקולים שלי בפלאפון מפיקים סאונד עשיר וחזק יותר, הוויפיי גרוע והסוללה, שלא נדבר. אשמח לשמוע אם המצב השתנה. בכל מקרה, הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * מסך? 14"-15.6" ברזולוציה של 1366x768 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. *…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-