ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו מחשב ישן E8400 HD4870 P45 GIGABATYE 550VX CORSAIR לאני רוצה לשדרג [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23617[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFF…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כאמור בפורום כ"מ רכשתי GTX760 שצריך להגיע בעוד מספר ימים. מעניין אותי מה השווי של הכרטיס הנוכחי שלי, מתלבט האם למכור או להשאיר בצד למקרה חירום. כרטיס שלא בוצע עליו OC, ולמען האמת גם לא נטחן במשחקים כיוון ששירת אותי במשך תקופת הצבא. בנוסף לאיזה כרטיס הוא משתווה כיום? Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB GDDR5
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין שדרוג מחשב , יש ברשותי הארד דיסק כ"מ מארז וספק , אני רוצה להחליק מעבד ולוח אם עם זכרון , חשבתי על i5 3330 4gb 1600 בזכרון ולהוסיף SSD 120 ועכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב SATA 3 USB 3 שתלהיה לו יציאה SDIP עדיפות לאופציה לשני כרטיסי מסך לא חובה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט שקיבלתי. שימושיו העיקריים של המחשב הוא לתוכנות תלת מימד - 3ds max, solidworks ולתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר). dell optiplex 7010 mini tower form chasis chipset: intel Q77 express chipset intel core i7 3770 (או core i5 3570) 8GB 1600 MHז DDR3 Nםמ-ECC 500GB 3.5 inch serial ATA III Internal Dell Business audio speaker והכי חשוב: Pny quadro 2000 D 2GB DDR-5 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. רזולוציה מינימלית1366x768 רצוי כונן SSD אבל לא קריטי, לא דיל ברייקר אם לא SSD אז מינימום 1TB, לגבי SSD אני לא יודע מה הסטנדרט היום - בכל מקרה מסתדרים עם HD חיצוני מקסימום זמן סוללה 3 שעות אין צורך ביציאות מיוחדות , אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בכונן אופטי אז פתחתי פעם ט'רד מאוד דומה ובו CHEVY המליץ לי לחכות לאוקטובר לירידת מחירים יציאת דגמים אני ככה (!) קרוב ללגרד את הכסף אז רציתי לדעת אם יש חדש בשוק, המלצוץ חמות…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיסחוב ארבע שנות לימודים. ראיתי שכבר התחילו להגיע דגמים עם מעבדי HASWELL. יכול להמתין עם המחשב מספר שבועות. האם צפויים לצאת דגמים נוספים שיהיו יותר כדאיים? * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות בvisual studio וצפייה בסרטים באיכות HD על מסך 32 אינץ'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ישמש כHTPC(מוסתר ע"י קיר מהטלוויזיה), עבודה משרדית, ועריכת תמונות, לעיתים רחוקות עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod, hitman וכדומה... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני מסכים 20 ו 23 + טלוויזיה 42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מחשב נייד לדודה שלי, שיתאים בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם לילדים שלה שמשחקים במחשב. התקציב לא בשמיים ואני לא יודע עד כמה אפשר להשיג את כל הדרישות, אבל שווה לנסות ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אך לא בהרבה יותר מזה.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא כבדים במיוחד, לא חייבים לרוץ על הגדרות גבוהות בכלל. משחקים כמו WOW לדוגמא). * גודל המסך? 15.6 זה אופטימלי, אך אפשר גם קטן יותר * רזולוציית המסך? לא קריטי במיוחד, אבל שיספיק למשחקים של הילדים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יהיה אפשר, עם עדיפות למקלדת מלאה כוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר להוציא ממחשב בתקציב * האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 GB , ו SSD למערכת הפעלה ותוכנות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק של הארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שהמסך יהיה LED, רצוי מעל 4 ג'יגה זיכרון. מה דעתכם על Asus N56VJ-S4008H UltraBook אסוס ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.as…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עובד עפ"ר על תכונות גרפיות רבות במקביל, ובנוסף צריך להריץ מק על העמדה. אופציה אחת שהועלתה: DELL PRESICION T1700 MT/INTEL E3-1240/500GB SATA/16GB/2GB NVIDIA QUADRO K2000/RW/F-D/3YOS כשכמובן היתרון הוא ביציבות ובאחריות (3 שנים) שמעניק לך מחשב מותג. אשמח כמובן לשמוע על אלטרנטיבות בסביבות ה-5K.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני עוד מנסה לפענח מה אני רוצה ולכן התקציב קצת פתוח אני רוצה מאוד חזק - שיעמוד במשחקים VMים וכל הדברים המגניבים הרבה זיכרון מסך 13.3? אני רוצה ניידות גבוהה מגע? עוד לא סגור אשמח לעצתכם
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מחשב לסטודנט. חשוב בעיקר המחיר - כמה שיותר קרוב ל2000, ובנוסף חשוב הגודל - 13"-14". מטרות - עבודה משרדית גודל מסך - 13-14, לא חשוב מט\מבריק רזולוציה - לא חשוב דרישות מיוחדות - לא חשוב משקל - קל יחסית (נגזר מהגודל) יציאות מיוחדות - לא חשוב זמן סוללה - לא קריטי BT - לא חשוב כונן קשיח - מינימום 300GB תחנת עגינה - לא חשוב אחריות בינ"ל - לא חשוב מערכת הפעלה - לא קריטי מה בנוגע לזה: [h=1]Dell Inspiron 15 3421-32174G54IW1Y[/h] http://ksp.co.il/?uin=20527 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתחיל ללמוד מדעי המחשב-פיזיקה ממש עוד שבועיים, ורוצה מחשב חזק יחסית שיתאים לדברים הבאים: תכנות וקומפילציה (אני חושב להתקין גם windows וגם linux), כנראה שבשלב ראשון לא כבד מדי אבל הייתי רוצה להיות מסוגל, כנראה דרך אקליפס או בסגנון, וגם שיהיו לו מספיק משאבים להפעיל מטלב בצורה טובה (בכל זאת קצת פיזיקה ). לראות סרטים ב- Full HD 1080p, אשמח גם להמלצה בנפרד עבור מחשב (כרטיס מסך) בשביל עריכה גרפית (דו מימד). שלא יהיה כבד מדי (סוחב כל יום לקמפוס בכ"ז). וכמו ש-chevy אומר תמיד: "תענה על השאלון הבא בבקשה:" * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים Full-HD, תכנות (matlab, eclips etc) * גודל המסך? סטנדרטי (15" אבל לא קריטי), מט. *מעבד? i5…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב נייד עכשיו הגיע dell vostro 5470 אבל אין עליו ביקורות אז רציתי לשאול אם למשהו יצאה להשתמש או פשוט חוות דעת על שהי עליו או לפחות על המפרט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי NAS אבל שתהיה את האופציה להשתמש בו גם כ-HTPC. הכי חשוב לי במחשב הזה זה המארז שיהיה שקט וקריר ככל האפשר ויכלול כמה שיותר מקום להרדיסקים מצידי על חשבון הכוננים האופטיים ויהיה בעל צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר. מבחינת הלוח אם שיהיו לו מספיק חיבורי SATA להרדיסקים ויציאה אופטית 5.1 לפחות למערכת חיצונית. יש לי כבר: הרד דיסקים, כונן אופטי, מסך, מקלדת, עכבר כך שאין צורך לכלול את זה במפרט. אם אפשר הייתי מעוניין לקבל המלצות ל-2 מפרטים שונים: 1) מפרט בסיסי ביותר בתקציב מינימאלי שיכלול כנראה את ה-G2030 של אינטל 2) מפרט מתקדם יותר עם אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך איכותי כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק עתידי (בטח מעבד I5) תודה רבה ל…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מחשב חדש בשביל גרפיקה, למטה ציינתי את בקשותי מהמפרט וכמו כן מפרט שבניתי לבד בKSP למרות שאני לא הכי מבין. תודה על העזרה ושבת שלום. http://ksp.co.il/?uin=15890#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים וכמובן לראות גם סדרות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש - תדיר. תוכנות תלת מימד - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, בעקרון אני צריך את המחשב עבור משחקים כמו Xcom-Enemy Unknown, שלדעתי ייסחבו על המפרט הזה, חוץ מזה עבור אינטרנט, אופיס וסרטים. אני מתלבט בין שני המחשבים האילה, אשמח להמלצות... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10507 או זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10333 תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם במחשב שלי נהרס והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מעונייין לשדרג כרטיס מסך ולוח אם ולהוסיף הארד דיסק מכיוון שכרגע יש ברשותי רק SSD 120GB. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ללא חריגות. זהו המפרט הקיים: מארז: Thermaltake M9 , כמו בדף המידע ללא החלון, כולל המאווררים.. דף מידע: http://www.thermaltakeusa.com/produc...?id=C_00002083 ספק כח: ACBEL PC6018 700W דף מידע : http://www.acbel.com/eng/Product.asp...sd=31&&pid=169 דיי חדש (שנה)לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO דף מידע: http://www.intel.com/content/www/us/...p+board+dx58so מעבד: Intel Core i7 920 2.67 GHZ Socket 1366 LGA. כרטיס מסך: GAINWORD GeForce 260 GTX 896 MB. זכרון: Kingston Hyper 4GB DDR3…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב נייד חדש ואני רוצה למכור את הישן אבל אני לא יודע כמה הוא שווה אז הנה המפרט: lenovo s205 cpu amd vision e-350 gpu amd 6310hd 4gb ram 11.6 " led display wireless, bluetooth hdd 250 gb webcam על המחשב מותקן office 2013 PRO מלא וחוקי וגם windows 8 PRO מלא וחוקי הסוללה מחזיקה 3-4 שעות כולל רק מטען, דיסק מקורי norton anti virus 2011 וכל החוברות ומטען אז כמה הוא שווה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
LENOVO Z500 http://www.zolprice.co.il/product-1987-Lenovo_Ideapad_Z500_MBYE3IV.aspx ASUS VivoBook S500CA-CJ005H http://fre.co.il/items/141716#BigBuyNow התלהבתי מהעובדה של-asus יש כונן היברידי (כלומר HDD ו-SSD עבור מערכת ההפעלה) כמו כן, הכונן הקשיח עובד במהירות 7500rpm לעומת ה-5400 של הלנובו. מצד שני הזיכרון של הלנובו הוא 8GB לעומת 4GB של אסוס, והמעבד שלו מסדרת M לעומת סדרת U של אסוס. אז במה הייתם בוחרים מבין השניים? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-