עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מתכנן לבצע וובינר של 500 משתתפים ונאמר לי שכדאי שיהיה לי מחשב מספיק טוב בשביל זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור לי. 3000 בקירוב. אבל אהיה מוכן להכפיל את התקציב אם אדע שהמחשב יחזיק הרבה יותר זמן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להגיע עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עשיית וובינר ל-500 משתתפים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום. אני מחפש מחשב נייד לעבודה כללית+משחקים לא כבדים כגון lineage 2. תקציב עד 3500, מומלץ פחות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד סכום די גבוה של 25,000 שקלים כולל ציוד היקפי ומערכת קולנוע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה בלנצל את הכל ואם אפשר לחסוך, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה יש לחרוג, זה סכום בומבסטי!\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים- גיימינג סופר דופר כבד על לרמת הרזולוציה המפחידה, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) עריכת וידאו, הקלטה של שירים שלי. אז מוזיקה, HTPC למולטימדיה וסרטים, עריכה גראפית בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אני משתמש בסוני ווגאס - שימוש בינוני. פוטושופ- בינוני גם, הקלטה תוכנת קיובייס, Amplitube 3 ריפר- שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

4. נייד לעבודה משרדית, סרטים ומוזיקה לא צריך מסך ענק אבל גם לא פיצפון, משהו סטנדרטי הוא לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 160GB אני חושב שיספיק צורב DVD לא חובה אבל זה יהיה פלוס מאוד נחמד אותו דבר לגבי אחריות אין לי העדפה לחברה מסויימת מן הסתם איכותי ככל הניתן שלא יווצרו תקלות רציניות בעתיד הנייד יגיע עם חבר מארה"ב והתקציב הוא 500$ חברה תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. והאם אפשר לבקש מסך מסוג מסויים

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by Dexx,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית- פוטושופ/לייטרום/אפטר אפקטס, גיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,וינדוס 8. האם י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Joe Blow,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי. תקציב עד 4000 ש"ח בערך. מסך בגודל 14" ישמש בעיקר ללימודים, גלישה באינטרנט ומידי פעם Minecraft. השימוש העיקרי יהיה בבית, אבל מידי פעם יקחו אותו לבית הספר, אז צריך להיות במשקל ומידות סבירים לניידות. יש המון היצע ואני די הולך לאיבוד בין כל הדגמים והיצרנים השונים.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by ch33,

מתכנן לקנות בחודש הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור את הנוכחי שלי. לוח אם Gigabyte M55S-S3 מעבד AMD Phenom II X2 555 4GB RAM זוג כוננים של WD של 500 ג'יגה כל אחד. כ. מסך HD5770 1GB מארז NZXT Trinity ספק SeaSonic 520W מודולרי. יש בו גם כרטיס קול של Creative, איזה Audigy או משהו שעלה לי בזמנו 200 שקל +-, ואולי עוד שטויות שאני שוכח אבל זה לא רלוונטי. מחשב ישן מאוד שעבר כמה שדרוגים מקיפים, בעקרון המארז ולוח האם כבר בני 5-6, שאר החלקים יותר חדשים. אין לי שום ציפיות פה, זה מחשב חלש, אני רוצה את המחיר הכי ריאליסטי וכזה שיאפשר לי למכור את המחשב מהר גם אם אפשר להוציא עליו כמה גרושים יותר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איך המפרט הזה מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz Haswell קירור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte B85M-DS3H כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 770 Windforce OC 2GB מארז: NZXT Phantom 410 Chimera 4S ספק כח: FSP Raider 80Plus Silver 650W זיכרון: Hynix SK DDR3 1600Mhz 1.5V 16GB אחסון פלאש: Plextor SSD M5S 128GB SATA3 אחסון: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA windows 7 5500שקל tms האם i5 יספיק לי לעבודה עם מאיה, אני כרגע סטודנט ככה שזה עדיין לא לעבודה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500~6,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (adobe premiere elements) - מחייב 16 גיגה RAM וכרטיס מסך של לפחות 4 גיגה (לא עובד צריך 4K) סאונד (Cubase elements) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

11. Started by syncush,

מחשב לגיימינג ועריכות לפי ה חוקים: 1.ניתן לנצל את כל התקציב ב.חריגה 200 2.מחשב מיועד לגיימינג עריכות AFTER EFFECTS SONY VEGAS CINEMA4D שהרנדר יהיה טוב ושהמחשב לא יתקע ב.גיימינג:BF3,BO,סימולטורים,DEAD ISLAND 3.בלי ציוד מקיף 4.הכל מחשב קומפלט 5.לא חשוב מידת רעש 6.ללא אוברקלוק 7.לא בלי שום תוכנות 8.לא חשוב מאיזה חנות העיקר שהם מרכיבים בצורה טובה ואני חייב מסך יחסית פשוט רחב 20,22 אינטכ כל מי שעוזר לי תודה רבה רבה רבה !!!!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל, חריגה עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, קטן אם אפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  13. שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by Sparks,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 14K גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול מחשב גיימינג. מפתח לVR. Unreal Engine. הרבה בייקים, רנדר ותלת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -רצוי קל לנסיעות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 0 תגובות
    • 349 צפיות
  15. Started by OFRbd10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, עיבוד מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול, אבל שיאפשר אוורור טוב, ומקום לשדרוג עתידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…

16. Started by roizimer,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g הבעיה היא שלמרות שאני מטעין את המחשב והמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיע למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% אני תמיד חייב להיות מחובר למטען. אני לא יודע למה לא בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את הנייד כרגע אני לא יודע מה לעשות, האם זה בעיה בסוללה ואז צריך להחליף אותה? או שזה בעיה במחשב עצמו? איך אני יכול לדעת ואשמח עם תכוונו אותי תודה רבה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. הי היום ראיתי שיצאו מקינטוש חדשים רציתי לדעת האם הדגם הזה מספיק טוב לעריכות וידיאו עם תוכנות כמו AVID,FINAL CUT PRO,PRAMER CS5 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=OTY2ODExMA איך הדגם הזול שעולה 1,199 של ה13 אינץ' ? והאם שווה להשקיע יותר ? תודה מאוד חשוב לי

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by nicirnTAL,

היי חברים, אני רוצה לקנות באמריקה מחשב מסדרה 5 החדשה, למישהו יש מידע/נסיון עם אחריות בארץ? תודה מראש, טל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם! תקציב מינימלית אך חייב לענות על כל דרישות HD מסך אינו נכלל

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  20. אני מבקש המלצות למחשב ללימודים + שימושי אינטרנט באיזור התקציב הנ"ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by Zakash,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד שישמש אותה בעיקר לתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא עד 3000 עם חריגה קלה (אפשר לחרוג קצת ממחיר אילת). אז כמה דברים שחושבים לי בסדר יורד: שיהיה ssd למערכת ההפעלה וhd רגיל לdata. רזולוציה 1920x1080 עוד פרטים: מינימום 4gb ram עד 15.6 אינץ׳ כמה שיותר קל... כמובן שלא חייב מערכת הפעלה והעדיפות האישית שלי היא dell למרות שמחיפוש באינטרנט אין משהו שלהם שעונה לדרישות שלי. רשמתי בסדר יורד כי מוכן להתפשר על הרזולוציה למשל. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by בזיק2,

לפני כשבוע ביקשתי המלצה לנייד. חשבתי שוב על מה אני רוצה בעצם מהמחשב הנייד. המחשב מיועד למישהו שאמורה לכתוב עליו הרבה, העבודה צריכה להיות קלה ומהנה ולכן הדבר החשוב באמת הוא נוחות השימוש במחשב הנייד. נראה לי שלצורך נוחות שימוש צריך את המאפיינים הבאים: קל להפעלה, לא מתחמם, נוח לסחיבה לכן לא כבד, לא עבה, עובד בצורה חלקה, עובד זמן ממושך ללא הטענה, מסך טוב. לצורך זה נראה לי שלמחשב צריכים להיות המאפיינים הבאים: מסך מט עם בהירות וקונטרסט טובים (רוב השימוש אמנם יהיה בבית, אך נראה לי שבכל זאת סוג כזה נוח יותר לעיניים), מקלדת מוארת (היא תרצה לפעמים להקליד בחושך), מקלדת איכותית ועמידה, touchpad עם שני כפתורים, מעבד עם הסיומת 7 (לזמן עבודה ממושך ומניעת ההתחממות), גודל מסך 11.6 עד…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ולהשתמש בכרטיס המסך שכבר יש לו ( Quadro FX1800 )עבור הSOLIDWORKS, אשמח למפרט שיהלום את העניין ויספק לו ביצועים טובים . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וSOLIDWORKS לשימוש מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מ…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by Nahum2,

אז ככה מצד אחד אני צריך מסך מגע. עבור שרטוטים וזיהוי כתב יד של MATHTYPE. ואף סתם טקסט אני לא אוהב מחברות. מצד שני יש לי צורך במקלדת מלאה למטרות תכנות והקלדת טקסטים ארוכים. ומצד שלישי עוצמת עיבוד רצינית עבור קומפילציה/אנליזה וסינטזה. ומן הסתם קישוריות מלאה. יש המלצות? תקציב עד 6000 אבל מוכן לשלם עד 8500 אם יש בזה יתרון משמעותי

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by darkman,

שלום המחשב לשימוש כללי. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI שמתי עין על המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5203&CatCode=315 מישהו יכול להמליץ על מתחרה? אני מעדיף DELL הבעיה שלא מצאתי אחד בתקציב שלי עם HDMI

• 0 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.