ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
עדיפות לערכת השבבים האחרונה (סנטרינו 2?) 3gb ראם קשיח 320gb צורב DVD Dual Layer 3x USB 2.0 Wi-Fi LAN BT HDMI דגש גם על מעבד בעל פליטת חום נמוכה ככל הניתן חיי סוללה ארוכים (ליתיום 6 תאים?) כרטיס מסך המתאים לשימושים בכותרת מסך 15" מותג אמין ובעל שנתיים אחריות לפחות[br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 12:30:08 התקציב נמתח ל 5,000 אם יש צורך אמיתי
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שקט ואני רוצה ציוד היקפי כגון: אוזניות, מסך, מקלדת ועכבר. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל ולא מוארת. אני רוצה שיהיה עמיד במצבים של חום (אני גר באיזור חם) ואני צריך קירור טוב. אני רוצה מעבד וכרטיס מסך שיהיו עמידים למשחקים שעומדים או יגיעו בעתיד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי המקלדת הנ"ל ,ואני לא חושב שאני ישתמש בה בארץ לא ראיתי שמוכרים אותה. באיביי דווקא כן http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.XDECK+HASSIUM&_nkw=DECK+HASSIUM&_sacat=0&_from=R40 במחיר של 212$ המקלדת שלי במצב חדש בקופסא,נפתחה פעם אחת לבדיקת תקינות,עם חריטה בעברית. בכמה אני יוכל למכור אותה?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכננת לקנות מחשב חדש בקרוב, ושקלתי לקנות את הדגם הנ"ל. שמעתי שיש בעיות עם המחשבים מסדרה זו (XPS) ורציתי לברר האם יש אמת בדבר. בנוסף, אשמח להצעות למחשבים נוספים השקולים למחשב זה, כלומר: מסך 15.6 אינץ' מעבד i7- ארבע ליבות כרטיס מסך חיצוני משך חיי סלולה ארוך ככל האפשר תקציב- עד 7000 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי! אני קונה מחשב לגיימינג ועבודה משרדית שאני אשים באיזור צפוף ולא מאורר במיוחד, אז צריך להיות לו קירור חזק ומארז עם פילטרים חיצוניים לאבק שאפשר להוציא ולנקות בקלות. מוכן לשלם אקסטרה על רכיבים אמינים יותר, כמו כונן WD RED או כרטיס מסך של חברה ספציפית (ניסיון רע עם AMD של Gigabtye ). המסך שלי הוא DELL UZ2315H שאני מרוצה ממנו גם לגיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ושימוש משרדי. רוצה להריץ RDR2+Cyberpunk 2077+Witcher 3, 1080P 60FPS HIGH 3. האם יש צורך בציו…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, מעט פוטושופ.. מקווה שאמצא משהו בתקציב המוגבל שלי.. גודל מסך 15.4 משקל ממוצע.. שלא יעבור את ה3 זמן סוללה שיהיה ארוך אין צורך ביציאה מיוחדת כונן קשיח מינמלי 250GB צורב DVD כמובן.. אין העדפה לחברה כלשהיא (כמובן כל עוד שהחברה מוכרת ואמינה..)
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי לכולם צריך המלצה למחשב נייד, רצוי 15-16 אינץ המטרה עבודה יום יומית על תוכנות רגילות + גימיינג אך לא כבד מדיי זיכרון 16 ג'יגה מינימום כונן 512GB SSD מינימום אך רצוי 1TB תקציב 4K מצאתי את אלו ב KSP לאחר סינון, אשמח להמלצה ברורה יותר https://ksp.co.il/web/cat/268..271..1358..211..1608..442..1798..685..31635..1304?min=4702&max=5500 קונה באילת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה שתגיבו על המחשב ועל הרמקולים שאני לא מכיר בכלל (המוכר המליץ אז לקחתי) אולי היה עדיף לקחת סוקט 754 היה יוצא יותר זול תגיבו בבקשה אם משהו לא טוב מחר אני אבוא אליהם ואשנה. המחירים כבר כוללים מע"מ amd athlon (socket 939) 64 bit מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compucase (hec) cia19- midi tower רציתי שחור אבל זה לא מתאים לצורב 390 ש"ח samsung 17 " 793df הוא ניסה לדחוף לי את המאג היש…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח לקבל חוות דעת על מחשב שאני רוצה לקנות : מעבד חזק במיוחד Core i5, דיסק 640GB כרטיס מסך חזק במיוחד NVIDIA GeForce GT 520M CUDA 1GB מעבד מהדור החדש של אינטל מעבד Intel Core i5 2430M 2.4GHz כרטיס מסך עוצמתי NVIDIA ® GeForce ® GT 520M CUDA 1GB DDR3 דיסק קשיח 640GB זיכרון מהיר 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz קורא כרטיסים, תומך BlueTooth 3.0 מערכת הפעלה Win 7 Premium 64Bit מחיר : 2700 ש"ח נראה שהוא גם יחזיק בצורה מסוימת משחקים.. ואם שווה להקריב את זה שהוא יהיה בצבע אדום ^^ לא סתם .. ועוד שאלה, אם כדאי לבקש לעלות תהרץ של המעבד לmhz 3
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Hey I whold like your thoght about the spec HP dx7400 MT E-2160 160G 1.0G DVDRW VISTA BUSINESS in 2200 shekel. is the cpu to old? thnx!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אמא שלי מורה בארגון המורים ויצא מבצע חדש בשיתוף אופיס-דיפו + בנק בינלאומי + ארגון המורים מחשב Excel ATX-1021 ב- 780 ש"ח שזה אומר 500 ש"ח הכרטיס שי לחג של המורים + 280 ש"ח להוסיף סך הכול = 780 ש"ח האם זה שווה את המחיר / תועלת ? המחשב הזה לאיזה מטרה הוא מיועד? (אני רוצה קצת מהכול קצת אינטרנט קצת אופיס קצת אימיול, צפייה ב-FULL HD 1080P בטלויזיה וכ"ו)? שמעתי שהמחשבים האלו באים בלי כונן אופטי. (אז איך מפרמטים את המחשב איך שמים תוכנות וכ"ו)? ומה אתם אומרים בכלל על המחשב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה אני צריך מפרט טוב לחבר אפשרות לחרוג טיפה מהתקציב ( לא להיתפרע חברים ) כלול במפרט : מעבד של AMD - 4600 מסך LCD שיתן יחס טוב - MS נמוך - לביצועי הכרטיס מסך 2 ג'יגה זיכרון הארדיסק 250 וכרטיס מסך חזק ( עדיפות 1950פרו ) צורב DVD ספק כוח טוב מארז נחמד ציוד היקפי - מקלדת עכבר אלחוטי , מיקרופון ואוזניות ( בלי רמקולים ) חנויות מומלצות מאזור השפלה תודה רבה יומטוב
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה לשדרג את המחשב עד 1K. אני משתמש במסך 65 אינץ. מדי פעם משחק GTA V, PRO (כן זה עובד). אין בעיה חלקים מיד שניה. Gigabyte GA-Z68X-UD3H intel® core i7-2600 cpu @ 3.40ghz nvidia geforce GTS 450 4* GB 2 ddr3 1600 800 mhz ddr3 sdram
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס NVIDIA בלפטופ שהכרטיס זה NVIDIA ולא המשולב של INTEL אבל סטים וברנאאוט פרדייס עדיין משתמשים בכרטיס של INTEL כאילו הם לא מעודכנים. עשיתי גם ריסטרט ולא עזר-מה אני מפספס? זה COREI3 עם INTEL HD ןNVIDIA 310
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שיתאים למשקפיים האלה. מצ"ב דרישות כפי שמצאתי באתר החברה. אם אפשר שהלוח יהיה MICRO או MINI-ITX שיהיה נוח לקחת אותו. תודה מראש לכל העוזרים טל.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של SONY VAIO VGN-TZ91S הוא נקנה בחו"ל לא על ידי ומתברר בדיעבד שהוא היה מיועד לשוק היפני במקור. בכל אופן היה עליו מערכת ויסטה ורציתי לשים עליו XP ויש זכות במחשב הזה גם ל-XP מהעובדה שזה ויסטה עיסקי. מתברר שיש בעיה להשיג דרייברים התומכים למערכת ההפעלה של XP אלא רק ביפנית באתר שלהם שאי אפשר כמובן להבין ממנו דבר וחצי דבר. מפה לשם ניסיתי בדגמים דומים והצלחתי בעיקרון להתקין את הכל כולל פונקציות שונות למעט דרייבר אחד שנקרא התקן USB... כמובן שלא ברור לי מה זה ואין לי דרך לדעת מה ההתקן ומה לתהאים לו ניסיתי את כל מה שמצאתי ודבר לא מועיל ורק זה נשאר בודד. חיפשתי באינטרנט בפורומים ודבר לא מועיל.אשמח לעזרתכם המהירה בפתרון הבעיה הזו אולי ישנה תוכנה שני…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה : ל R700 - מסך מט , דיסק גדול יותר , מעבד I5 ו BT מודם סלולארי (שאני לא חושב שיהיה לי שימוש בו ) סוללה 6 תאים . UL30A - מסך מבריק , 350GB , מעבד SU7300 אין BT , סוללה 8 תאים . ההפרש הוא כ 3 אלף ש"ח . אני מאוד מתלבט את מי לקחת . ראיתי את הביקורת באתר על ה R , והוא נראה חזק מאוד , ואני בספק אם אני צריך כזו מפלצת .
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ישוחקו כל סידרת בטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היי היי אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג ועריכת 3D ללימודים (ארכיטקטורה אנד שיט).. בגדול, אני רוצה להוציא מהמחשב את מלוא היכולת, והסתכלתי במחשבים המומלצים פה, ובמערכות מוכנות בSmartPC.. אבל שמתי לב, לא מעט, שמעדיפים לשים i5 אל מול i7 למרות שההפרש במחיר אינו כזה רציני..ואני תוהה, למה? ולמה, לחבר את הi5 ספציפית עם 1080 GTX ולא עם ה1070? או שאין משמעות לזה? כך או כך, תהיתי אם המפרטים האלה שווים משהו, ואם לא, אז מה כן? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ביקשתי ממישהו שיבנה לי מפרט מחשב בתקציב של עד 3000ש"ח בעיקר לגיימינג. הדרישות הם שהמחשב יריץ משחקים על 60+ FPS על MEDIUM. משחקים כמו csgo, rocket league, depth, ark survival evolved, the crew ואולי GTA בעתיד. ארצה לשמוע את חוות הדעת שלכם והאם הייתם משנים משהו? (המפרט צורף בתמונה) וגם האם המסך שיש לי יעבוד טוב עם המפרט הזה? samsung P2270HD *הרדדיסק לא צריך כי כבר יש לי מספיק* תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. ניסיתי לחבר אוזניית בלוטוס לבלוטוס שמובנה במחשב. המחשב זיהה אותה והתקין אותה כמו שצריך אבל זה הכול. היא מופיעה בהתקני הבלוטוס בתור "Bluetooth headset" אבל לא מופיעה בהתקני האודיו ואי אפשר בעצם להאזין דרכה, רק לשלוט באמצעותה על המדייה פלייר. לעומת זאת כשאני מחבר דונגל של בלוטוס שנקנה מDX האוזנייה מזוהה מצוין ואפשר להאזין דרכה, אך האיכות לא משהו כנראה הדונגל הסיני לא איכותי כמו בלוטוס מובנה למשל (באייפוד שלי האיכות הרבה יותר טובה עם האוזניה הזו). איך לגרום לה לעבוד עם הבלוטוס המובנה? הבלוטוס המובנה מדגם Dell wireless 356 bluetooth ואני משתמש בדרייבר שהורדתי מאתר דל. (הוינדוס לא זיהה אותו בכלל לפני כן).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/vrqjx6lc בחור נחמד הרכיב לי אותו והייתי רוצה לדעת כמה המפרט הזה טוב. הבנתי שצריך להוסיף SSD, אז אשמח אם תעזרו בעניין הזה בנוסף. אלו הן הדרישות שביקשתי: מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? YOLO ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק Over watch,the witcher3 (not necessarily top definition. enough so i'll can play enjoyably), LOL 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב מצויין של DELL LATITUDE E5410, מחשב מצויין מכל הבחינות. א-ב-ל, לפעמים יש לי בעיה בקליטה של האינטרנט האלחוטי שלנו בבית (אני מניחה שזה בגלל המיקום של הראוטר ואין אפשר להזיז אותו עד למחשב שלי), לעיתים הוא פשוט לא מצליח להתחבר או שהחיבור מאוד איטי. אבל לשכנים אין שום בעיה יש איזה חיבור חיצני שאפשר לחבר לנייד שיגביר את הקליטה? הראוטר הוא של D-LINK אגב, שאלה נוספת!!! אם יש לי אפשרות בחדר לאינטרנט קווי, אבל אורך הכבל לא מספיק עד המחשב, יש אפשרות למתאם ואז כבל נוסף שימשיך עד המחשב עצמו? ואז אין צורך באינטרנט אלחוטי. או אולי יש אפשרות לחבר ראוטר נוסף בחדר שלי? אין לי מושג.............
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-