ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים (לא באטרף), עריכת וידאו חובבנית, עריכת סאונד ביתי ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Cubase, Premiere, Photoshop, אופן שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: RPG, אסטרטגיה למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): לא ידוע, מסך 21-23" יירכש בהמשך בתקציב של 800-1100 ש"ח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: משחקים בסבבה, לא צ…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדיה סנטר לבית שיהיה מחובר למסך טלוויזיה בסלון, ולאינטרנט באמצעות WIFI. הוא ישמש בעיקר להורדות של סרטים וצפייה בהם, לרדיו ואולי גם לXBMC. עדיף שהמחשב יהיה שקט יחסית, מכיוון שהוא יפעל רוב שעות היום לצפייה והשמעת מוזיקה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד4.2K והא ביקש את עזרתי, ואני מבקש את עזרתכם. השימושים שלו הם אינטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים, הוא לא גיימר מטורף הוא בעיקר חובב פרו. אני אישיתי אמרתי לו שעדיף לו מחשב נייח אבל הוא מתעקש, מכיוון שאני לא מבין בשוק הניידים אני מבקש את עזרתכם. בברכה, אלדד כהן.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן בארץ אני יכול לקנות את ה Asus 1021 E450? מישהו יודע על ספקים כאן בארץ לפריט? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/family/84979/5th-Generation-Intel-Core-i7-Processors#@Mobile ראיתי מחשב אולטרבוק חדש במחיר סביר, עם מעבד חדש https://www.pc365.co.il/product-3346-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7077_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94 המחיר זול יחסית למחשבים אחרים באותה חנות ועם מעבדי U מהדור הישן יותר (שנמצאים באולטרבוק) אבל זה אותו דגם מעבד אל הרבה יותר יקר... אמנם עם מערכת הפעלה אך היא עולה רק כ 500 שח... https://www.pc365.co.il/product-3347-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7284 אז, האם ה 5500U החדש מעבד חזק, ומתאים לאילו שימושים? (יחסית ל U מהדור הישן יותר ויחסית למעבדים אחרים כמו 4200H ,4700HQ), ומדוע יש הבדל מחיר כז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני לא מוצא תיק נורמלי שנראה בסדר לגודל 18.4 מישהו אולי נתקל בחנות שמוכרת תיק בגודל הזה למחשב הנייד שימליץ לי או איזה אתר אני ישמח מאוד יום טוב
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב מיועד לבחורה בת 21 הנמצאת בנסיעות רבות, מיועד ללימודים (פסיכומטרי ואקדמיה), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אונליין בעיקר) ומשחקים פשוטים. יש לי יכולת מדהימה להרוס דברים, לכן רצוי שיהיה עמיד ועם אחריות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - רוב הזמן), SIMS, צפיה בסרטים... וכו'. * גודל המסך? 13"-16" * משקל רצוי? קל (מיועד לנסיעות רבות). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחסית (מיועד לנסיעות רבות). רצוי מעל 5 שעות ברצף. * בלוטות? - טוב שיהיה... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה CD, כל דבר נוסף יהיה נחמד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? צריך ווינדוס ואופיס (אם אפשר בלי …
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב יש לי תקציב של עד 1.2K בלי חריגה ואם כה זה של משהו כמו 100 שקל גג לא שקל יותר מזה. המיפרט יהיה מיועד לגיימינג קל מאוד(שרק FIFA וPES אני משחק זהו)כמו FIFA09 ככה שבינתיים אני מעדיף להיות עם כרטיס מסך מובנה ולהשקיע יותר על המארז ודברים כאלה השקט של המארז לא הכי חשוב אם אפשר להביא משהו טוב בעיקרון אני מתכנן לו OC אני רוצה תE5200 יש לי בצד תF7P ושהמארז יהיה מקורר טוב חשבתי על הCM 334 יש עוד כמה כמו כמה HEC למיניהם 2 אופציות אשמח לחוות דעת מפה גם הנה המיפרט שבניתי מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל MSI G31M3-F s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Samsung…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4500 שח לקניית נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים אינטרנט וסרטים. אין לי צורך במחשב חזק למשחקים למרות שאני רוצה מחשב מהיר שלא יזחל. בבקשה תמליצו לי על מחשב טוב שאפשר לסמוך על השירות והאחריות שלו. תודה מראש GATITITO
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! אני צריך דעה\עזרה מבעלי UMPC האם נוח להישתמש במחשב לוח לסיכומים של מרצים במהלך השיעור או הכתבה בשיעור?? כלומר האם הוא אכן יכול להחליף מחברת בשיעור?? מישהו?????????
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה. התקציב שיש לי הוא 2800 שקל אני מחפש מחשב מחברה אמינה ואיכותית כמו hp/ Lenovo ןעוד סומך עליכם. ושהמחשב יכלול מערכת הפעלה. אני רוצה לקנות מוואלה ואשמח לקבל חוות דעת מהמחשבים מהאתר וואלה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לפי המפרט הבא: - מעבד core 2 DUO - זיכרון לפחות 1GB - דיסק קשיח של לפחות 80GB במהירות 5400RPM - כונן DVD-R\CDR מובנה - WIFI - Fire Wire - S-Video - גודל מסך בין 13" ל - 14" . לא יותר ולא פחות. - שוקל מתחת ל - 2.5 ק"ג - סוללה של 3 שעות לפחות. התקציב הוא 10,000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה אמין חזק וקל עד כמה שאפשר. העיצוב אף הוא חשוב. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי לכולם, הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי המחשב הנל: HP NX6310 שמחירו 6K בערך.http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2202 המפרט: CORE SOLO1.6G,512MB MEM,60GB HD ,15INCH TFT?1024X768 הייעוד : יישומי אופיס ואינטרנט ועבודה שקטה. יש גם דגם יקר יותר NC6320 ,לא מבין מה ההבדל המפרט נראה לי זהה... http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2214 עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בצורה סבירה ,בעל מסך איכותי, תקציב:כ-1500 ש"ח בערך
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
1.התקציב המקסימלי הוא 9K, יש לשים לב שהתקציב כולל עכבר, מקלדת, מסך וכל ציוד היקפי אחר ששכחתי כרגע. א.יש לנסות ולחסוך, אבל לא עקרוני. ב.לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2.המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, בנוסף לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. ב.מחשקים לדוגמה- the witcher 3, shadow of mordor, swtor אני מעוניין שהרבולוציה תהיה גבוהה, שכן במשחקים אני נהנה בעיקר מהגראפיקה ומהסיפור, מכיווון שחלק ממטרת הנושא היא להחליט כמה להשקיע מהתקציב במסך אני לא יכול לומר עדיין מה הרבולוציה שלו. 3.יש צורך בכל הציוד היקפי, אני קונה מחשב מאפס ויש צורך בכל מה שמסביב-מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (במקום רמקולים) וכל ציוד נוסף שאני לא חושב עליו. 4.כנאמר מקודם, התקציב כולל הכל 5.אין צורך שהמחשב יהיה דומם, אבל …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי יואב ואני סטודנט לתואר שני. לצורך העבודה שלי אני זקוק למחשב חזק בעל יכולת גבוהה לביצוע חישובים נומריים, ספציפית חישוב פתרונות לבעיות בעזרת תוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000-20,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. אלה כספים שלהפרופסור, אז למי אכפת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ שלא, אבל הוא גם ככה גדול מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים נומריים בתוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). COMSOL - שימוש כבד, MATLAB - שימוש כבד. ב) במי…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לאחר שהמסך שלי נדפק והחלפתי אותו והמסך שקניתי היה דפוק וגם אותו החלפתי ועכשיו הוא עובד כמו שצריך רק בעיה אחת קטנה לאחר כיבוי המחשב המסך נשאר מואר זאת אומרת מסך לבן רק כשאני מוציא את הסוללה המסך מתכבה = נהייה שחור איפה בידיוק הבעיה?מה הפתרון? מגעים?מסך עצמו?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הנתונים למעלה - הכרטיס מסך בגירסאת ה OVER CLOCK של גיגה בייט הזכרונות של Corsair, לא זוכר דגם ספציפי, אבל אינ זוכר שהם היו יקרים מאוד (כנראה תזמונים נמוכים =] ) למעבד יש קירור מאסיבי גדול (ממש גדול) שעלה לי מעל 200 ש"ח.. מוכר ללא מארז וציוד אחר. אך ורק השילוש + כרטיס מסך. כמה נראה לכם יהיה פייר לבקש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ללימודים לצורך תכנות. אני עובד בינתיים עם visual studio אבל אני רוצה אופציה להפעלת סביבות עבודה כבדות יותר. התקציב הוא עד 5000. ראיתי מחשב נחמד עם מסך טאצ' מה דעתכם על asus vivobook S400CA? בכללי הייתי מעדיף המלצה על מחשב עם כונן קשיח קצת יותר טוב בסביבות 7500 rpm. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם הנה מידע על כמה ניידים של DELL עם המעבדים החדשים - https://www.gadgety.co.il/187126/dell-kaby-lake-2017/ מה שטוב בקישור היא העובדה שיש גם מחירים שלהם. לידיעתכם !
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב לאמי. מחשב לצרכים מינימליים. גלישה באינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים לפעמים. משחקים שלא דורשים המון. חשבתי על המפרטים המומלצים של KSP האם זה טוב לדעתם ? http://ksp.co.il/?uin=15601 http://ksp.co.il/?uin=16087 תודה, היום אני מתכוון לקנות. אשמח לקבל קצת עצות
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, על פי הדרישות הממולצות ממחשב לOculus rift בחרתי שני מחשבים שניראים לי מתאימים והם בתחום המחיר הנמוך ביותר (כרטיס גרפי Nvidia 1060). הראשון בעל מעבד i5 והשני i7. האם יש המלצות לבחירה מבין שניהם? האם הדל עם מעבד ה i5 יתמוך בצורה טובה לאוקולוס? משהוא אחר בתחום הזול של המחירים? 1. Dell inspiron 7577 2. Lenovo legion y720 תודה,
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
sorry, i don't have hebrew in this computer. what do you think of the next option? case: foxconn TLA436 + FSB 350W 212nis motherboard: Gigabyte GA-965p-s3 768nis CPU: intel P D820 2.8GHz 529nis memory: kingston DDR2 1GB / 667 mhz 828nis Hardisk: Samsung 160GB Sata2 8m 325nis DVD/RW sony aw-q170abk 187nis monitor: benQ fp93 19" lcd 2ms 1450nis total price after cash discount: 4200nis is it okay?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-