ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
מחפש נייד עם מסך 15.6" לקניה באילת (KSP, אייבורי, BAG) בתקציב 3K חריגה של 500 ש"ח אם מוצדק. לשימוש סרטים, אינטרנט אופיס וכ"ו. תכונות פרימיום כגון מסך FHD, כונן SSD, כרטיס מסך דיסקרטי וכ"ו ייתקבלו בברכה אם נכנסים בתקציב.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להגיע לשקל יותר. עדיף לחסוך, אבל בכלל לא לעבור את ה 3600. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג גבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא, Fifa15, PES15, Watch Dogs, Sleeping Dogs, NFS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
סטרימר חכם - לחברים שלכם יש ולכם אין? פתרון של שנייה! EzCast מכשיר מתקדם, המאפשר הזרמת תוכן ממכשירים שונים ברחבי הבית לטלוויזיה שלכם. תוכלו לנגן סרטון בטלפון שלכם ולהציגו בטלוויזיה שלכם. כמו כן, מיני מחשב לטלויזיה מחשב חכם - mx [h=2]טלוויזיה חכמה[/h] [h=2]מערכת הפעלה chromeos[/h] [h=2]מיני מחשב[/h] באמצעות הmx box תוכלו להפוך את הטלוויזיה הישנה שלכם לטלוויזיה חכמה! הטלוויזיה החכמה תעשה בדיוק את אותם הפעולות כמו הסמארטפון שלכם רק שהפעם זה יקרה ממש בסלון שלכם, תוכלו להתקין אפליקציות ולהוריד סרטים ולגלוש באינטרנט ישירות בטלוויזיה שלכם! ***מתאים גם לטלויזיה ישנה!!*** לפרטים ומוצרים נוספים, כנסו ללינק, www.selfplayer.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הסאונד של המחשב שלי לא עובד אחרי שינה ולפעמים גם אחרי ריסטראט. במנהל ההתקנים מופיע שבקרי הקול עובדים כשורה ומעודכנים. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
התחדשתי לי לפני מס' שבועות בY2P חדש בתור מתנה לעצמי לסיום דוקטורט (וכדי שהבחינה לא תהיה משפילה עם הHP בן ה8 שלי ) ואני מרוצה עד מאוד, המחשב טס, אין בעיות (אחרי שניטרלתי חצי מתוכנות "חיסכון האנרגיה" למיניהן), חוץ מזה שהוא מתלכלך בקלות מעצבנת. ספציפית- משטח המגע של העכבר, הטאצ'פד או איך שלא קוראים לזה שסופח שומנים/זיעה/אין לי מושג בקלות יתרה ונראה כאילו לא ברור מה קרה לו. ניסיתי לנקות אותו קצת עם מטלית ספוגה בחומר ניקוי של מסכי LCD אבל לא עזר (אבל ניקה טוב את הטביעות אצבע ממסך המגע). אז... איך אני מנקה את זה (בלי להרוס את my precious)?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיריץ את המשחקים המודרניים בצורה בינונית (על Medium לפחות). בנוסף אני אשתמש בו כדי לתכנת ולבצע פרוייקטים לימודיים. התקציב שלי הוא עד כ3200 שקלים ואני מוכן לחרוג ב100 שקל אבל עדיף שלא - מוכן לקנות רק בארץ. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק, שזיכרון הram יהיה מינימום 6GB ושהכרטיס מסך יהיה בינוני, למטרות שציינתי מקודם. אם הכונן קשיח יהיה מסוג SSD , אני אשמח ובעל זיכרון 1TB לפחות. שגודל המסך יהיה בין 15-17 INCH ועדיפות לחברה ASUS ואם המקלדת תהיה מוארת זה יהיה פיצ'ר נחמד - אבל זה סתם מותרות ולא חובה באמת אלו שני הלפטופים שראיתי בינתיים, אשמח לחוות דעת לגביהם: http://ksp.co.il/?uin=20713 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=849413 תודה לעוזרים ואם צריך עו…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות לגבי מחשב נייד חדש (קניה בישראל). תקציב עד 3,000 כמובן שעדיף פחות אם אפשר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר תכנות ועבודות משרדיות. לא נדרש כח חישוב גבוה במיוחד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? זה החלק הכי חשוב. 14 אינצ' שהוא מאט טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD מספיק ואפילו רצוי. לא יותר ולא פחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר …
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים) צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 (לא משנה מט או מבריק) * משקל רצוי? (לא קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, חשובה האחריות, ארוכה ככל האפשר אחת האפשרויות שמצאתי היא Dell inspiron 3542[h=1]http://ksp.co.il/?uin=22964[/h] מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להמנע מחריגה למרות שאני בעצמי חרגתי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה (בלי קשר לתקציב) את המסך Dell U2312HM (הוא המומלץ נכון?) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שתי אופציות מרכזיות עבור HTPC בסלון שיחובר לרסיבר ק.ב ומשם לכל שאר הציוד הדרישות: חיבור לרשת ביתית 1G, ניגון תכנים של FULL HD בקלות. אין תכנון בקרוב על 4K (טלויזיה לא תומכת) אופציה א': מחשב NUC N2820 + הארד דיסק של 500 ג'יגה - 1000 ש"ח אופציה א' משודרגת: מחשב NUC N2820 + SSD 16 + הארד דיסק חיצוני לסרטים - 1300 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 אופציה ב': מחשב ק.ב קצת יותר רציני אבל גם יותר גדול: דגם מחשב: HTPC Intel Pentium G3240 3.1Ghz - IHT1 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3240 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA115…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה היתרונות של המחשבים האלה ? יותר טוב ממחשב נייד רגיל לשימושי גיימינג ושימושים שוטפים? אני מחפש משהו בסביבות ה3 אלף שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום,אני סטודנט וצריך את המחשב רק לצרכים של תוכנות אופיס וכדו',ולחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטי HD ,יותר מזה אני לא ממש משתמש במחשב. הנה שני מפרטים שמצאתי מקווה שתעזרו לי כי אני ממש לא מבין בעניין ואני חייב לקנות מחשב. מפרט 1 מחשב נייד מבית Asus דגם X502CA בעל מסך LED בגודל 15.6 אינץ’ ברזולוצית HD, מעבדPentium במהירות 1.8GHz, זכרון 4GB בטכנולוגית DDR3, דיסק קשיח בנפח 500GB ומערכת הפעלה Windows 8. מערכת הפעלה Windows 8 מעבד Intel® Pentium® processor 2117U, 1.8GHz, 2MB L3 cache זכרון RAM) 4GB DDR3) דיסק קשיח SATA 500GB מסך 15.6LED-backlit TFT-LCD high-definition כרטיס גרפי Intel HD Graphics מצלמה מובנת כרטיס רשת 10/100Mbps Wi-Fi 802.11b/g/n יציאות: 1xUSB 3.0 , 2xUSB 2…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות (בין 8ל-16 זיכרון) * גודל המסך? 14-15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 אם אפשר בפחות מהתקציב אז עדיף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מדור מחשבים מומלצים שלנו עבר עדכון מאסיבי, והינו המתקדם ביותר שהיה עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
1. התקציב המקסימאלי: עד 6000 ש"ח, עדיף לחסוך. ניתן לחרוג בעוד 1000 ₪ אם זה יספקfuture proofing משמעותי. 2. שימושי המחשב: משחקי מחשב מכל הסוגים, ברזולוציה 1080p ואיכות גרפית גבוהה. תכנות ועבודה חישובית אינטנסיבית, בדגש על עבודה מקבילית ו-context switching תכוף. עבודה בשני מסכים במקביל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. המפרט צריך לכלול את כל רכיבי המחשב. 5. עד כמה השקט חשוב: 5-6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן מערכת הפעלה, לא אופיס. 8. הרכבת מחשב בחנות – תלוי בעלות. לא חובה. 9. אין חנות ספציפית, אשמח לחנות בסביבת גבעת שמואל, הרצליה או ירושלים. 10. הקנייה מתוכננת בחודש הקרוב. 11. בקשות מיוח…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים * מטרות המחשב- לימודים , צריך להריץ matlab בצורה מהירה וחזקה בנוסף צפייה בסרטים ... * גודל המסך- 15.6 מעדיף מסך מבריק עם מסך מגע * רזולוציית המסך? מה שמתאים לגודל המסך, hd אני מניח * משקל רצוי? אני מניח ש2.5 קילו זה סבבה מעל זה קצת כבד להסתובב עם זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חובה בSSD * כונן אופטי? אין באמת צורך , אם יש אז נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת לשדרג למחשב נייד חדש. בתקציב של 4 או חמש אלף. (בישראל) מטרת המחשב: משחקים קלים (דוטא, דיאבלו וכולי) ועיצוב דו מימדי ותלת מימדי (פוטושופ אילוסטריטור, RHINO). כמו כן, המחשב ינשא ללימודים ולכן עדיף שיהיה קל ככל האפשר. העדפה ל numpad ו bluetooth. מעבר לזה, אני באמת לא מבינה מספיק במחשבים כדי לדעת מה כדאי או לא. לכן פתוחה להמלצות. (סוגי כוננים וכולי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי אשמח ממש לעזרה.. אני קצת אבוד עם כל מה שמציעים ואומרים כל המוכרים. אולי מישהו עם פחות אינטרסים יוכל להציע מה כדאי. אשמח להצעה של דגמים ספציפיים, אבל גם יעזור לי אם תכתבו מה צריך לדרוש- כי באמת אין לי מושג (RAM, זיכרון, סוג סוללה וכו'). המון תודה מראש! * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, תכנות (מאטלב) * גודל המסך? 14/15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן שעדיף קל אבל לא ע"ח תכונות אחרות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפיל…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יכול להירכש בארץ או בebay או יד שניה ואז התקציב הוא 2200. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות , מיילים. אתרים, וורד,סקייפ. * גודל המסך? 15.6 לא חשוב הגימור. * רזולוציית המסך? Fhd 1080 רצוי. 1370 אפשרות שניה. * משקל רצוי. סביר. עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd 64 מינימום. * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם מחול אז כדאי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?דל או hp * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אפשרות לנעילת הפד עכבר המובנה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש בסיסי באופן עקרוני אבל עם כרטיס מסך נחמד שיכול להריץ משחקים קלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, ובעיקר מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קאונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-