עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by atila3,

ברשותי מחשב מסוג זה ולאחר שפירמטתי אותו אני שומע מהרמקולים המובנים של המחשב ומהיציאה של האוזניות לא.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by 50smet,

לילה טוב לכולם! כבר זמן מה שאני מחפש את המחשב הנ"ל. התלהבתי מהעיצוב ובמיוחד מהרמקולים והמסך הנדירים. אזדקק המון למחשב ב4 השנים הבאות עקב לימודיי באוניברסיטה. http://www.wisebuy.co.il/proreview.aspx?productid=913868 1. קישור למפרט המחשב: http://www.saveonlaptops.co.uk/80RU00EFUK-Lenovo-Ideapad-Y700_1958413.html 2. מחיר: £699.97 או 620 אחרי החזר VAT. 3. שימושים: לימודי הנדסת מכונות,סרטים,המון מוזיקה ועריכת וידאו 1080P ואינטרנט. 4. משחקים: אולי...את רוב המשחקים אשחק בבית על הPS4. יש המלצות נוספות? סה"כ מחשב טוב. מישהו מכיר את החנות הנ"ל? הם מנפיקים טפסים להחזר מס תיירים? תודה מראש! ספויילר

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by ageva10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות (מריץ שרת VMware ועליו שרת Web Server) חשוב שיהיה חזק. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: GTAV / Call of Duty: Infinite Warfare רזולוציה: מקסימאלית הגדרות: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא, רק מארז עם המחשב. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק מערכת…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by ofirp12345,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במערכת שעובדת בתוך דפדפן, קצת וורד ושיריץ גם אתרים כמו MAKO, אתרי צפיה ישירה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפן כרום - כבד, אינטרנט אקספלוור-בינוני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו משחקים, ואם כן משהו קל (אולי משחקי דפדפן או דברים לא רצינים כל כך). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

5. בזמן האחרון יש יותר זמינות למחשבים נידים זולים אם כרטיסי מסך של AMD והנווידה אבל עדיין הרוב קונים מחשב נייד אם כרטיס מסך של אינטל ואני באמת לא מבין למה? הכרטיסים של אינטל לא תומכים מספיק טוב בDX9 ואין להם את כל הטכנולוגיות שיש בכרטיסים של AMD והנווידה וגם האבדל במחיר לא קיים יותר ככה שאני ממליץ בחום למי שקונה מחשב נייד לחשוב טוב על העניין שהוא בודק מיפרטים לא הגיע הזמן שגם בנידים יהיו כרטיסים סבירים ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Juvleve,

אהלן אני צריך מחשב נייד לסטודנט עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? משחקים פשוטים (Football Manager), עבודה משרדית, וPhotoshop. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע, לא משהו יוצא מן הכלל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לפחות 1T * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by sagi_10,

# לוח אם # דגם: ASUS P5LD2-VM # מהירות FSB: 1066 MHz # כ.מסך משולב: Intel® GMA900 UP to 224Mb # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 2 סה"כ # יציאת PCI Express: 1 סה"כ # S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1: כלול # תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול # תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: WESTERN DIGITAL\HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA 2 # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: שלוש שנים # מעבד # סוג מעבד: Intel LGA…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by maimon_y,

הכנתי מפרט למחשב גיימינג ואני צריך את הביקורת שלכם לדעת האם יש חומרה לא תואמת או חומרה שלא תנוצל טוב. ואם יש חומרה במחיר דומה טובה יותר מעבד Intel Core i5-7400 Kaby Lake Tray 3GHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 זכרונות Kingston 8GB DDR4 2133MHz KVR21N15S8/8 X2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2V ספק VS 550 מארז GX 300 מאוור למעבד CoolerMaster Hyper T2 אין צורך בכונן SSD וקשיח אני מעביר מהמחשב שיש לי עכשיו. מסך ברזולוציה 1080X1920 הלוח אם תומך בכרטיסי זיכרון? אני אוכל לנצל את הכוח של הכרטיס מסך במאה אחוז? והאם יש צוואר בקבוק בין חלק מהמערכות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא לעבודה ממושכת באפטר אפקטס / פרימייר ושאר תוכנות אדובי ויכול להיות ששימוש קל בתוכנת C4D אני גם אשחק פה בו מידי פעם ולא חשוב לי שיתאים למשחקים הכי חדשים וחזקים אבל שכן יהיה אפשר לשחק בו בלי להתבאס עוד שנה שנתיים קדימה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 / TITAN FALL 2 / OVER WATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. * מטרות המחשב? תיכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים הן במסך של המחשב והן בחיבור לטלויזיה, משחקים באיכות סבירה כגון Starcraft 2 battlefield 3 * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? אין לי מושג וזה נתון לא כזה קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר כמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI DVI USB3 * בלוטות? לא חובה אבל נחמד אם יש. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - 500GB לפחות לא משנה לי SSD או HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי מחשב בלי מערכת הפעלה כלל. * האם יש ל…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. אני מחפש מחשב נייד ללימודים, עם דרישות שהייתי משער שהן קצת סותרות. אני רוצה מחשב עם מסך ומקלדת גדולים ככל הניתן, כדי שאוכל להקליד בקלות ובמהירות במהלך הרצאות, אך מצד שני רוצה שיהיה קל ככל הניתן, על מנת שלא יהיה מסורבל מדי להביא אותו איתי ללימודים. (כאשר העדיפות שלי נוטה באופן חד לטובת נוחות העבודה, על פני הניידות) חיי סוללה ארוכים יתרון (מן הסתם), אבל משמעותיים פחות מתוך הנחה שאני בד"כ אשתמש בו במקומות בהם תהיה לי גישה לחשמל. אני צפוי לנסוע בשבוע הקרוב לניו יורק, ואשמח לנצל את ההזדמנות כדי לקנות את המחשב שם, ולחסוך עלויות של קנייה בישראל, אם באמת יש בכך יתרון.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, לימודים (מדעי המחשב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): SONY VEGAS, PREMIERE, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי לגיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, האם המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=36239&select=.268..271..1358..413..347..466. מתאים לצרכים שתיארתי בשאלון? בגדול, אם צריך לבחור לשפר רכיב אחד על חשבון האחר, מה הכי חשוב מבחינת מהירות העבודה של המחשב : המעבד, הזיכרונות או ה-SSD? או שלשימושים של המחשב הזה זה לא באמת משנה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…

14. Started by Inon Cohen,

היי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי, מתכנן לבצע את הרכישה בתחילת השבוע הקרוב. דרישות: ריבוי כרטיסיות, תפעול מהיר וזריז וכן חשוב שיוכל לסחוב משחקים כבדים בעת הצורך ובצורה טובה, (הגיימינג הוא כמובן תחביב ואין צורך במחשב שיריץ משחקים בגרפיקה הטובה ביותר שיש לשוק להציע). הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט לגביהם, שניים של חברת Asus ואחד של Dell. אשמח לקבל ייעוץ לגבי המחשב האופטימלי ביותר מביניהם, תוך התייחסות לדרישות שלעיל. קישורים: https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=964154#specifications https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=963499 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=978791 מיותר…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ

16. Started by nadavP3,

שלום אני צריך עזרה במצית נייד שיהיה דיי קל (נגיד 2קג או 2.5 לא יותר, כמובן שפחות אדיף) מסך 10~14 לא יותר קטן\גדול וגם בפחות מ10,000 (נגיד סביבות ה8000 יהיה נהדר) תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by freetalk 2012,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש בתקציב של עד 5000 שקל. המטרה של המחשב היא לצורך שימוש בתוכנות פיתוח וגלישה באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין וחזק לטווח הארוך. אני מעוניין במפרט הבא בגדול: מעבד: i7 דור 8 או 9. זיכרון: 16GB. גודל מסך: 14 או 15.6. מערכת הפעלה: windows 10. משקל: עד 2.5 קילו. תודה לעוזרים.

18. Started by arielman22,

אני יודע שדנו בזה רבות אך אשמח לעזור לי להגיע להחלטה אנחנו לא יכולים להוציא יותר מהתקציב המדובר לכן זה או ה acer http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3951&CatCode=315 או ה hasee http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20 אני רק אציין של hasee יש 3 שנות אחריות והוא ב 36 תשלומים לעומת שנה אחריות ו 12 תשלומים לאייסר אני יודע ששניהם לא מציאה אבל זה התקציב וצריך סהכ לאחסון ולאינטרנט

19. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וגלישה * גודל המסך? לא משנה למרות שאני מעדיף פחות את הקטנים ביותר (10') או הגדולים ביותר (15'), משהו באמצע * משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום לכן אני מעדיף משהו לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 גיגה לפחות * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp, dell, lenovo המחשב הולך להיות מחשב משני שישמש אותי בעיקר ללימודים או לנסיעות, יש לי מחשב די סוס בבית, אבל אני לא רוצה משהו שיתקע כל שניה לגבי התקציב אפשר טיפה להתגמ…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by DJ27,

מסך 15.4 או 17 ושהמסך היה טוה ובהיר שיראו טוב כרטיס גרפי שהיה בו הרבה אופציות ושיכלולים שיחזיק מעמד להרבה שנים ושיעבוד הרבה זמן ( סוללה חזקה ) וחסכוני שיעבוד טוב עם WIN XP מולטמדיה אינטרנט אלחוטי WI FI אאפשר להמליץ על משהוא גם קצת יותר יקר עד 5000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by OriW,

* תקציב? עד 2,000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי שכולל: גלישה באינטרנט, עבודה ב WORD, צפיה בסירטונים ביוטיוב. * גודל המסך? סורי לא מבין בזה, אבל שיהיה קטן. המטרה של המחשב היא שיהיה אפשר לקחת אותו בקלות ולא יכביד עלי. * רזולוציית המסך? לא נראה לי שמשנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד, מדובר על מחשב קטן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שזמן סוללה ארוך יהיה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. אני מניח שנגיע ל500GB? * כונן אופטי? צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למ…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by ShmenTul,

ראיתי כל מיני משטחי קירור למחשבים ניידים... השאלה האם ומתי כדאי בכלל לקנות? ואם כבר כדאי, איזה לקנות? (המחירים נעים בין משטח עם שני מאווררים ב-70 ש"ח, ועד משטחים של 200 ש"ח) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by romansah9,

שלום לכם... אני מחפש מחשב נייד עד 10,000 שקלים. המחשב לא חייב להיות בעל זמן עבודה ממושך ללא חיבור לחשמל, אבל הוא חייב להיות בעל מעבד וכרטיס מסך טובים מאוד. אני מתכוון להפעיל אליו תוכנות לסירטוטים כמו autocad וכו... וגם להפעיל אליו משחקים. המשקל וגודל מסך לא ממש מפרעים אבל היתי מעדיף שתיהיה לו יכול תלת מימד. חשוב לי גם נוחות המקלדת (מלאה), פשוט כי זה המחשב הנייד הראשון שאני הולך לקנות. בדקתי וראיתי שיש מחשב asus g53j שעבר ביקורת באתר וקיבל ציונים טובים, אבל אני לא בטוח לגבי איכות הבניה של אסוס, והיתי רוצה אולי מחשב יותר חדיש... למרות שאני יודע שישן לפעמים עובד טוב יותר מהחדש (פאשלות בבניה או דברים כאלה) מודה מראש על העזרה שתביאו.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by alonchen4,

שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATF 3 ובקיצור כל משחק כבד שייצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. האם יש צורך …

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 13…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.