ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אך גם פיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), גם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין בלפטופ עד 3K, רצוי עם מסך טאצ' בגודל "14\"13.3, Windows 8, מעבד i5, וחשוב לי שיהיה חיי סוללה ארוכים וטובים (לפחות 5 שעות שימוש). הגעתי ל-2 המכשירים הללו: Asus R451LA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=865273 Asus VivoBook V301 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877542 משום מה קצת קשה למצוא עליהם מידע ברשת (שאני רושם את הדגמים הללו עולות רק תוצאות מישראל...) למישהו יש ניסיון עם אחד המחשבים הללו? האם מומלץ? שמתי לב שהסוללה לא נשלפת, האם זה קריטי? כי יש סיכוי שרוב הזמן המחשב יהיה בחשמל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבוד משרדית, גלישה ומשחקים קלים-בינוניים שירוצו בלי תקיעות (אפילו על low) גודל מסך: 10+ רזולוציה:-- יציאות מיוחדות: usb :0 גודל דיסק קשיח 250+ שיהיה עם ווינדוס מותקן * כל מה שלא כתבתי מהטופס של ההמלצות לא רלוונטי .. ** מספיק לי אפילו מחשב שיריץ משחקים על חרא איכות בלי תקיעות *** אין לי יותר תקציב
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) תודה[ATTACH=CONFIG]6239[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה אנשים? למשחקים ללא OC צפוי עם מסך במחיר כמה שיותר קרוב ל4800 חשוב שלא תהיה בעיית התחממות והשקט לא כזה חשוב. מעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪830[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right] מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] קירור למעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪45[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]Arctic Alpine 11 בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם: [TABLE] [TR] [TD]₪225[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]לוח אם ASROCK H81M-HDS בקניית מחשב חדש [/T…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, פתחתי משתמש כדי לבקש מפרט לחבר. הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל כותרי הAAA שיצאו בשנה האחרונה וייצאו בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש רב מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Insurgency, Crysis 3, FarCry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד פחות לגיימינג אלא יותר לשפות תכנות ועבודות באוניבסיטה (הנדסת תוכנה) וחשוב לי שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני מתלבט בין שני דגמים ב KSP : הראשון : LENOVO Y510P קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=22463 השני: DELL INSPIRION 5547 קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=23178 הדגשים העיקריים - חיי סוללה ארוכים, מתחמם כמה שפחות, וזריז כמה שיותר. שאלה נוספת, מה ההבדל בין SSD וSSHD ואיך זה בא לידי ביטוי במחשבים הנ"ל? והצעות למחשבים ניידים אחרים חזקים כאלה יתקבלו בשמחה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500-600 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: windows גודל כונן קשיח מועדף: 250gb לפחות ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: 1.5 גודל הצג: 13-15 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3. ישמש בעיקר ללימודים ולסרטים. בינתיים ראיתי את dell vostro 4570 המלצות בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD , שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט עבור הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2500 ש"ח. אם אקבל אישור מהבוס להוסיף יותר כסף- אודיע כאן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך- אם אפשרי למפרט סביר ב2000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (Excel) שכוללת גם שרטוט דו מימדי בAutoCad וכן שימוש בתוכנה Solid Edge בתלת מימד בסיסי יחסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בעבודה. כמו שציינתי, התוכנות הן: AutoCad, Solid Edge. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיתאים לחישובים נומריים (בעיקר מטלב), תקציב של עד 6000 ש"ח. משקל קטן - יתרון משמעותי. כונן אופטי - לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה (יעבוד עם אובונטו). לא apple. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לפני חודש התגייסתי לצבא. יש לי מחשב נייד מאוד ישן ואני מעוניין במחשב נייד חדש וחזק שיחזיק לי הרבה שנים. אני לא אקח את המחשב לצבא אבל בסופי שבוע אני רוצה מחשב חזק. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב * כונן אופטי?…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש למחשב שלי בגלל שכרטיס הרשת הישן תקע לי את המחשב. אשמח להמלצות לכרטיס רשת זול וטוב שיתאים למפרט הבא: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini DP Retail MotherBoard:Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Intel H61 Chipset Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 CPU: Intel Quad Core i5 24003.1G 6Mb 1155 Tray מארז: raidmax tornado ספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5929 שלום, אני מחפש HTPC שיתחבר באמצעות HDMI לרסיבר קולנוע ביתי ויוכל לבצע STREEMING של תכנים ישירות מה WEB , צפיה בסרטים באיכות HD (לא צריך BLUE RAY) ובמוזיקה, ומשחקים בסיסים. האם לדעתכם המפרט שמצורף למעלה יספיק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד פשוט לצורך משרדי - ז"א שאפשר להציג בו מצגות ולא צריך יותר מזה מי שיכול להביא המלצה אז עדיף שיהיה גם המלצה לקטן וגם לרגיל (15.6) בתודה מראש נ.ב. שבוע שעבר ביקשתי המלצה לנייד קטן ורציני (לגרפיקה) אבל כנראה שאני אלך על נייח
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הזה: CPU: Intel Core i7-4770K 3.5GHz Quad-Core Processor CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: ASRock Z87 Extreme4 ATX LGA1150 Motherboard Memory: Crucial Ballistix Sport 32GB (4 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 128GB 2.5" Solid State Disk Storage: Samsung 840 Pro Series 128GB 2.5" Solid State Disk Storage: Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Video Card: EVGA GeForce GTX 760 2GB Video Card Case: Corsair 500R Black ATX Mid Tower Case Power Supply: XFX 550W 80 PLUS Bronze Certified ATX12V / EPS12V Power Supply) לצרכים האלה: 1. מה התקציב המקסימאלי…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף עד 200 ש"ח אם זה מאוד קריטי, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים (BF4, GTA V בעתיד וכו'). אני מתכנן לקנות בעתיד גם מחשב נייד, ככה שהמחשב הזה צריך להחזיק לי לעוד שנים רבות כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. הא…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני משתמש ועובד עם PostgreSQL ולכן צריך שהמחשב יהיה חזק מספיק וירוץ מהר כנראה אצטרך גם כונן SSD שיהיה תאפשרות לחבר אותו בעתיד ובנוגע למערכת הפעלה 8.1 אם היא בסדר ואין בה באגים כלשהם רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למחשב הזה לדוגמא - http://ksp.co.il/?uin=22975 ואם אפשר אז לקבל עוד המלצות בטווח המחירים הזה תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי (סרטים, אינטרנט וכו'), בנוסף אני צריך חיבור למסך מחשב רגיל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לדעתי כן, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, אני צריך שהמחשב יתפקד …
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות(אני יכול גם להביא מחו"ל אם המחיר זול יותר): מטרות המחשב- עבודות משרדיות, תכנות וצפיה בסרטים גודל המסך- 14 ומעדיף מסך מאט. רזולוצייה פחות משנה אבל לפחות שיהיה HD. משקל- 1.5-2 קילו. זמן סוללה- צריך שיחזיק 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות - HDMI כונן אופטי-לא תחנת עגינה-לא אחריות בינלאומית-עדיף שכן אבל לא קריטי רישיון מערכת הפעלה-לא העדפה לחברה כלשהיא-dell דרישות נוספות - אין
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, נדרש לי מחשב לעבודות משרדיות (ישומי אופיס ואינטרנט) אך נדרש לי שיהיה מספיק חזק בשביל להכיל שלושה משתמשים במקביל (אני מעוניין לתת לו גישה ברשת לעוד שני משתמשים). אודה להמלצתכם. מבחינת המחיר אז כמובן מה שיותר זול אך שיהיה טוב לפרמטרים לעיל. לא נדרש לי ציוד נלווה למארז. שוב תודה!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-