ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים שיכול להכיל תוכנות עריכה שונות כמו סרטים ופוטושופ וכו' יש עדיפות לחברות כמו dell hp טווח מחירים - עד 3000 שקלים תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות רגילה * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-2 קילו יהיה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה. אם אפשר אז גם HDMI.* Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין אני יודע שהתקציב מאוד מוגבל, אבל זה מה שחברה שלי יכולה להרשות לעצמ…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
Q6600 כרטיס מסך 2900XT ספק כוח Crosair 520W HX שני סטיקים של 2GB של קינגסטון (667 נראה לי) Freezer pro 7 צורב ישן של LG ומארז Gigabyte poseidon אני אף פעם לא מצליח לפרק את הלוחות אם האלה...
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לשימוש ביתי שגם יריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות -לדוגמא gta v מוכן להשקיע עד 2800 ש״ח, ניתן לחרוג במידת הצורך עד 200 שח, לא צריך מסך. לא מעוניין באוברקלוק. המפרט צריך לכלול גם עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים ורמקולים פשוטים. אשמח גם להמלצה על חנות אמינה עם מחירים טובים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בנייד לגיימינג קל. חשוב לי יציאות HDMI וVGA. מקלדת עם numpad לא חובה אבל אם אפשר אז למה לא.. גודל מסך: 15,17, 14 יתאים. רזולוציה שתהיה הטובה ביותר במסגרת התקציב. הארד דיסק של 500 יספיק, רצוי המהיר ביותר שאפשר. 4gb ראם גם יספיקו. אני נמצא בזמן הקרוב באילת אז רכישה שם תוזיל לי את המחיר. המחשב הזה נראה לי טוב: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=18190 נ.ב כדאי שיהיה בלוטות ורישיון למערכת הפעלה לא דרוש כחלק מהמחיר.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבחירת מחשב נייד לשימוש כתחנת מדיה ביתית. המחשב יושב באופן קבוע בסלון ומחובר לטלוויזיה. הסיבה שבגללה דרוש לפטופ ולא PC הוא גודל המחשב, שאני לא מעוניין שיבלוט בסלון. על המחשב להיות בעל נפח הארד-דיסק גדול (כ-750 ג'יגה). ייעודו המרכזי הוא לאחסן כמויות גדולות מאוד של תמונות (כ-100,000 כיום), קבצי מוסיקה וסרטים. בנוסף המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים, ובמקרים רבים נדרשים חלונות רבים הפתוחים במקביל. המחשב אינו משמש כתחנת משחק למשחקים הדורשים משאבים רבים. גודל המסך פחות קריטי לי כרגע...כיום אני עם מסך 15.6" והוא נוח לשימוש, אבל גם מסך קטן יותר יעשה את העבודה. יציאות נדרשות - HDMI, VGA, כמובן USB3. לא נדרש כוח סוללה מיוחד, מכיוון שהמחשב מחובר …
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי כאן לפני שבוע דיון ואחרי שקצת קראתי ובדקתי החלטתי לעדכן את המפרט שהציע לי idanmal במעבד ולוח אם תואם אני מניח שרובכם יגיד שהוא יקר מידי ולא משתלם אבל אשמח בכל זאת לשמוע את דעתכם תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4930K 3.4Ghz BOX LGA2011 כמות: 1 - מחיר: ₪2939 Gigabyte GA-X79-UD3 for 2011 socket ₪1145 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪683 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, אני רוצה לקנות לפטופ שישרת אותי ב+/- 3 שנים שנשארו לי לתואר, הדרישות: - יישומים רגילים, צפייה בסרטים, תכנות בתוכנות דוגמת מטלב. - חשוב מאד שתהיה לו תחנת עגינה ייעודית שממנה יש יציאות HDMI, DVI, וRJ 45. - שיהיה יחסית קל (1.5 - 2 ק"ג), ובאיזור ה14" - תקציב עד 3200 ש"ח (לא כולל תחנת עגינה, שאשמח אם תוכלו לפרט גם עליה) בתודה, יובל.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אין אריזות, אין ספרוני הדרכה או דיסקים (אף פעם לא הבנתי מי צריך אותם), תודה מראש. Computer: GIGABYTE P35C-DS3R (CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2399 MHz (9.00x266.6 Motherboard: GIGABYTE P35C-DS3R Chipset: Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9R Memory: 4096 MBytes @ 533 MHz, 7.0-7-7-20 - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Crucial Technology CT51264BA1339.M16F Graphics: nVidia GeForce 8800 GT nVIDIA GeForce 8800 GT (G92GT/D8P), 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: ST2000DM001-9YN164, 1953.5 GB, Serial ATA 6Gb/s Drive: ASUS DRW-2014L1T, DVD+R DL Sound: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לגיימינג. משחק בעיקר RTS כגון COH2 החדש. יש לי היום מחשב נייד עם I5 וכרטיס מסך HD6500 שלא מריצים את המשחקים מספיק חלק וברזולוציה גבוהה לטעמי. הייתי שמח להמלצות בתקציב. כמו כן מה דעתכם למפרט הזה שהוצע לי ביד 2 ב1500 שקל- מעבד-AMD Phenom II X4 965. (4 ליבות) לוח-GA-870A-UD3. 8GB RAM. כרטיס מסך:HD6850.(מריץ הכול) מארז של ANTEC שקט ואיכותי. ספק של corsair 550w דיסק קשיח
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קונים מחשב חדש, ושוב אני זקוק לעזרתכם המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וכמובן גם סרטים וגלישה באינטרנט. המפרט צריך גם לכלול מקלדת, עכבר, מסך (22 אינצ') ומערכת הפעלה. *התקציב הוא לא ברזל, אפשר לחרוג קצת, אבל עדיף שלא. המחשב יקנה מאחת החנויות האלו: http://www.ksp.co.il או http://www.1pc.co.il תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה בסרטים FHD וקצת משחקים כמו FIFA, COD (לא כבדים כמו GTA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב- משחקי RTS לרוב לא מולטיפלייאר. GTA החדש3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS, KSP9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שתהיה יציאת HDMI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? ה…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בשני מחשבים הם כמעט אותו נתונים ואותו מחיר http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=270E5V-K02 סמסונג http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=15e004ej HP אני צריך מחשב בשביל אינטנרט וורד ולראות סרטים התקציב שלי הוא עד 2400 אם יש לכם גם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה על העזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - תקציב: בין 1500 ל2500.. רכישה בישראל. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט. מוזיקה וסרטים.. * גודל המסך?14-15.6. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5 – 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, אבל לא היסטרי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VG…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמה המחשב שלי שווה אם ברצוני לפרסם ולמכור? תודה לעוזרים מעבד AMD FX 8350 לוח אם Gigabyte ga-990xa-ud3 rev.3 קירור למעבד Antec kuhler h2o 620 זכרונות G.Skill 8gb 1866mhz cl9 ספק כח Thermaltake toughpower 750w כרטיס מסך Zotac GTX680 4gb מארז cooler master 832 stacker מקלדת + עכבר לוגיטק mx 3200 כוננים קשיחים: 1 טרה WD 2 של WD 250gb כל אחד 1 כונן SSD crucial m4 נפח 128gb הכל עובד מצויין..אחריות לרוב הרכיבים. שכחתי לציין גם 5 מאוורים + בקר של NZXT ומסך 24 אינץ של DELL דגם 2407
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, זה התיאור הכללי של מה שאני מחפש : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - 2500 ש"ח ללא חריגות שימושים - כרגע רק תכנות ( סטודנט למדעי המחשב ועבודה בתור מתכנת) , שימוש משרדי , סרטים , מוזיקה אבל עם אפשרות להרחבה בעתיד לכרטיס מסך לגיימרים. חומרה - רק מארז וכל מה שבתוכו כולל מתאם רשת אלחוטי , ללא מסך וציוד היקפי כלשהוא ציוד היקפי - ללא ![/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: W…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני רוצה להגדיל ולשדרג מערכת "NAS" שמוגדרת כשרת הורדות ואחסון כוננים. המפרט: AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W ו4 כוננים קשיחים בפנים. 2t טרה, ועוד 3 של טרה. המארז עצמו הוא הוא גדול, ומרווח nzxt Whisper ניתן לדחוף שם 8 כוננים במקומות המיועדים לכך למטה , ועוד 6 כוננים למעלה עם מגירות http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html 1. מה המקסימום כוננים שאני יכול לשים על המערכת הזאת? הכוונה מתי כבר המערכת לא "תסחוב" את כל הכוננים. 2. אשמח להצעות מארז NAS מתאים Micro ATX (גודל הלוח) - שהוא לא יקר, אוטם רעש כמובן סירקולציית אוויר טובה 3. בלוח יש כניסה רק ל4 כוננים, איזה התקן מומלץ להוסיף (כרטיס הרחבה מסוים)…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מחשבים ניידים לסטודנטית להנדסה מה הייתם ממליצים מבחנית זמן סוללה משקל כולל מהירות ומה הייתם קונים ולמה. תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=845385 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847797
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב עם גודל מסך 11.6. אני רוצה שיהיה אפשר להשתמש בו בתוכנת עריכת מוזיקה ובפוטו שופ, שימוש בשתיהן ברמה בסיסית. ראיתי מחשבים של אסוס x200ca ןvivobook. שהם עם מעבדי intel-corei3 וi5 מוחלשים.. כלומר מעבד U ולא m. האם זה אומר שלא יהיה ניתן לעשות שימוש בתוכנוות האלה? יש הצעות אחרות? לא משהו יקר מ3 וחצי...
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ברמת המחירים הזו? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הכוונה היאלGTX 650 TI BOOST כמובן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-