ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי LCD של חברת LUXOR (משהו ג'נרי כזה כניראה). אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי (TOSHIBA SATALITE לא יודע איזה דגם אבל אני יודע שהכרטיס מסך שייך לצ'יפסט שהוא אינטל MOBILE 965 EXPRESS). חיברתי את הכבל (VGA למחשב ולמסך), הגדרתי דרך האפשרויות תצוגת מסך כפולה אך הLCD לא מגיב (NO SIGNAL בערוץ של הVGA). למישהו יש מושג מה אני עושה לא נכון? אולי מדובר בחומרה תקולה (היציאה של המסך או הלפטופ או הכבל?) או בבעיה של הגדרות שפיספסתי (יש לציין שהדרייבר הכי חדש).
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם adobe cs4 בעיקר עם premiere וAE ואני מחפש כרטיס מסך חזק שיכול לעמוד בסטנדרטים של התוכנות האלה. משחקים לא מעניינים אותי במיוחד. התקציב הכולל של המחשב הוא 5000 (כולל מסך 24 אינץ'), ככה שאני מעריך שיש לי משהו כמו 600 - 800 להוציא על כרטיס. תודה על העזרה ואם למישהו יש הצעה למפרט אני גם אשמח לשמוע [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 11:55:49 זה המפרט שאני חושב ללכת עליו ... Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרט בכ- 7,500 ש"ח למשחקים כולל מסך, להלן פירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7,500 ש"ח תקציב מקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בלבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך וברמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מקלת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - ממש ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי מפרט לחבר ב-3200 ש"ח. אין צורך HD המחשב מיועד לאינטרנט,סרטים,שירים,פוטושופ וקצת משחקים.. ובעתיד הלא רחוק גם ל-windows vista , השאלה אם הכרטיס מסך "יסחוב" את ה-Aero. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz - 1070 ש"ח לוח אם: ASRock ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire - 530 ש"ח http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm כרטיס מסך: Gigabyte ?7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? - 520 ש"ח http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2282 זיכרון: TwinMOS 667MHz 2x512MB=1GB - 2x310=620 ש"ח צורב DVD: LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 - 195 ש"ח ספק: FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm - 190 ש"ח…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ערב טוב כאמור,השתמשתי בתוכנת הגיבוי המובנית שקיבלתי עם המחשב,ויצרתי לעצמי שני דיסקים לגיבוי המחשב במקרה הצורך במקרה הצורך,איך אני מעלה את הגיבוי שיצרתי את שני הדיסקים על מנת להוציא את בעצם את המשחב מגיבוי ולהביא לפעולתו התקינה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ישנה עדיפות ל3000 אבל ניתן לחרוג עד 4000 אני צריכה את המחשב לכל מיני תוכנות, לפעמים כבדות(כמו visual studio) ודומיהן, אני צריכה שהמחשב יחזיק מעמד אם אני משתמשת בכל מיני קבצים, אתרים, תוכנות באותו הזמן, ישנה עדיפות לסוללה עמידה(משהו כמו שעתיים לפחות)(אם זה מעלה את המחיר משמעותיתי אז אין צורך) אם יש המלצות גם לתיקי מחשב מכגנים(אני מסתובבת איתו הרבה ונפלו לי הקודמים)(אשמח גם לקישורים לתיק מחשב מסויים אם אתם מכירים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, אם זה לא מעלה משמעותית את המחיר אז אשמח 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אורות אם זה לא מעלה משמעותית אשמח 7. האם האם י…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר ההצפה בביתי אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי בנושאים וירטואלים (GNS, vmware וכ"ו) התקציב עומד על 2000 שח עם אפשרות חריגה של עד 400 שח מההצפה נשאר לי כרטיס מסך ישן של GT 7800, מארז,כונן של 1TB, סי די רום IDE (ניתן לקחת בחשבון החלפה בצורב SATA, ספק כח בספק שתקין בגלל שבמארז הוא ממוקם בתחתית המחשב וכולו נרטב בהצפה לכן אני מניח שהוא גמור. נדרש: -16GB RAM -מעבד מרובע ליבות -אין צורך לכלול ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים וכ"ו) -אין צורך להתייחס לרעש -לא יהיה אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -כל חנות מבחינתי טובה, העיקר שהחלקים יגיעו עם מקסימום אחריות -תמיכה בRAID ברמת הלוח אם יכולה לתרום (לא קריטי) -לא מתוכן שדרוג כלל תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) בטווח מחירים של סביבות ה3500 עם אפשרות ליותר צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קנייה של מחשב גיימינג לשימוש אישי. משחקים כמו WARZONE PUBG וכו'... יש לי כרטיס מסך שקיבלתי ASUS GTX 1070 8G ואני מעוניין לקנות את שאר הרכיבים(מעבד, זיכרונות, ספק, מארז...). התקציב עומד על 2000 ש"ח(אם אפשרי), אין צורך במערכת הפעלה או לדים/אורות וכדומה. רצוי שיהיה כלול כונן SSD/M2 של 240-256G ועוד לפחות 1TB. אשמח לקבל עזרה/ייעוץ בבניית מפרט אופטימלי לתקציב. תודה הרבה!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
HP Pavilion DV6 1330EJ שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי סובל מהתחממות יתרה עקב לכלוך פנימי של אבק. במשחקים המחשב היה מגיע לכ- 78-85 מעלות עם הוא על השולחן ונכבה. כרגע ביצעתי נקיון פנימי למחשב עם כמה שאפשר ואוויר לניקוי המאווררים כיוון שלפרק את כל המחשב קצת מפחיד אותי היות ולהגיע למאוורר צריך לפרק את כל התחתית ולא רק את איזור המעבד / HDD וזכררון. בכל מקרה, ניקיתי עם לחץ אוויר את פתחי האוורור, וראו פלא הטמ"פ במשחקים ירדה בכ -10 מעלות. זה משמעותי ביותר! ממליץ, לכל מי שיש מחשב נייד מעבר לשנה ומשחק בו המון, פשוט לבצע נקיון זריז שלקח לי לא יותר מ 10 דק'. המאוורר ירד בפעילותו לכ 50% כרגע. לפני זה על 100% קבוע.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעתיד יחובר למסך גדול (גודל טלויזיה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבור משחקים, בינוני-נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים. אינטרנט, מצגות, אופיס וכו. העדפה לWin7. תקציב בערך 2.5K אם זה לא מספיק תגידו. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי, אני צריך מפרט מחשב לפיתוח ב visual studio .net ושיתאים גם למשחקים בצורה טובה אם אפשר. לא צריך מסך ולא ציוד הקיפי, ולא oc. בתקציב של 3500-4500 תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. זקוקה לייעוץ לגבי מפרט שקיבלתי. אני סטודנטית לאנימציה ועובדת על בעיקר על מאיה וגם פוטושופ. בנוסף אני קונה מסך מחשב - Dell 2209WA Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray 1 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 1 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות 2GB Kingston 2 כרטיסי מסך Zotac כמות 9800GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים Western Digital כמות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 צורבים Samsung כמות SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling כמות Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) 1 מארזים HEC כמות Compucas…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב עם מפרט טכני אשר מיועד עבור תכנות , גיימינג קל ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו , אשמח להמלצות לגבי מחשב נייח . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיקר העבודה על המחשב היא תכנות , גיימינג קל (כמו לדוגמא CSGO)ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. …
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתייאשתי מהביצועים של המחשב הנוכחי, החלטתי שהגיע הזמן להפוך אותו לHTPC ולקנות מחשב חדש. המפרט הנוכחי מופיע בצד, והוא אמור להפוך לHTPC. התכנון הוא לקנות לו כרטיס לכידה (המלצות?) או לחלופין שלט חיצוני בלבד כדי לחסוך במחיר (גם כאן זקוק להמלצה) וכנראה כרטיס מסך (AGP) חדש עם פענוח HD בחומרה (4650HD?). מלבד זה אני מאמין שהוא יוכל להריץ אפילו סרטי 1080P. המפרט החדש לעומת זאת, אמור לכלול הכל, פרט לציוד היקפי שכבר קיים. השימושים יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס, כאשר יתכן שגם משחקים, אבל לא כבדים במיוחד. שימושים אחרים, כמו רינדורים וכאלה, לא צפויים. כמו כן אני לא מתכנן שום OC. הרעש לא כ"כ מפריע, אבל כמובן שעדיף לא רועש מידי. מבחינת כונן חיצוני, אני מדבר על כונן של 1TB, וגם כ…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט המחפש מפרט למחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה עם matlab, פיתוח תכנה, עבודה משרדית (וורד, אקסל..), ועבודה אינטנסיבית עם האינטרנט. האם ההצעה להלן טובה או שמא מוגזמת לאור הדרישות שלי? כמו כן, האם המחירים של באג טובים? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5771&perur=4 תודה מראש לכל המגיבים והעונים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 4000 ש"ח, מסך 15.6 יספיק לי, המחשב הנייח שלי דיי חזק, המחשב הנייד אמור להיות תחלופה לנייח, אני לא רוצה להריץ משחקים על הנייד, אבל אני גם לא רוצה להסתפק בכרטיס גרפי הכי פשוט. חשבתי ללכת על חברת דל, הבנתי שיש להם אחראיות ואיכות מוצרים מעולה, תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם אומרים על הדגם הזה? [table][tr][td][table][tr][td]דגם[/td][/tr][/table][table][tr][td] Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M תודה. [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם טמפרטורת עבודה של 45~ מעלות (כאשר המחשב גולש באינטרנט בלבד!) זה סביר עבור לנובו g550 עם מעבד T6500 C2D? מישהו יודע אולי מה היחס הנורמאלי בין הטמפרטורה של הסביבה לבין המחשב הנייד?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של LENOVO N100 יש לו סטיק אחד של 512 MB זכרון במהירות של 667 ניסיתי להוסיף לו זכרון של 512 נוסף אך במהירות של 533 וזה נכשל כי לא היתה תאימות... הבנתי שהזכרון חייב להתאים למחשב שלי ולא כל זכרון DDR2 יתאים. הבנתי שחשוב שהזכרון שאני מוסיף יהיה במהירות המתאימה לסטיק הקיים.. עד כאן התאימות מבחינת סוג הזכרון עכשיו התאימות מבחינת גודל הזכרון.. ולשאלה שלי: (אם אפשר ממי שהיה לו נסיון וממש מבין שיענה כי אם אקנה ע"פ העצות פה זכרון לא נכון יהיה לי הפסד ממוני!) האם אני יכול להוסיף סטיק זכרון של GIGA 1 בנוסף לסטיק הזכרון שכבר קיים אצלי במערכת בגודל של 512 ??!! האם זה יכשל גם מחוסר תאימות(אולי צריך גם גודל תואם ולא רק סוג של זכרון ומהירות תואמים?) הסיבה שאני שואל כי א…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מעבד: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz זכרון: 2x4GB Kingston 1333MHZ DDR3 לום אם: GIGABYTE GA-880GM-USB3 דיסק קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX קרור: Arctic Freezer 64 LP מטרת המחשב: אינטרנט, אופיס, המרות וידאו ואודיו קלות לא לעיתים תכופות לא למשחקים, בעיקר לעבודה מגוונת
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אלה עם זה םוגע באופן ניכר בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי "twitch" אבל שיהיה מספיק חזק להריץ AAA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אם אני לא טועה הזכרון הנתמך הוא DDR 333MHZ מישהו יודע (או שיש למישהו) איפה ניתן להשיג זכרון 1GB כזה זול (לא מינימום 250 ש"ח בזאפ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיתאים לי למשחקים קלים כמו maplestory/קונטר סטרייק/Heros of newrth ולאינטרנט מוסיקה אתם יודעים דברים בסיסיים המחשב הזה יתאים לי והוא טוב?? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4960 אם לא תציאו לי משהו טוב בסכום הזה של ה2300 ככה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב אז הגעתי למסקנה שזה 3 המפרטים שהכי מתאימים לי ואני צריך לבחור רק אחד מהם... איזה מפרט הכי טוב מביניהם??? תקציב: 1500 ש''ח מטרה: מחשב ביתי לשימוש בסיסי, ללא גיימינג... מפרט מס' 1: מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪535 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: IPPON MicroATX MC-02 380W 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪206 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪265 סה"כ: ₪1529 המחירים הינם כוללים מע"מ …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-