עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, לצערי אחרי נסיונות רבים להחיות את המחשב שלי כנראה שהוא שבק חיים. כנראה שהלך הלוח אבל אני לא בטוח ומעדיף כבר לנסות להרכיב מפרט חדש הקטע הוא שעל הדרך קניתי ספק כוח Seasonic 400W Bronze +80 ככה שאשמח אם תרכיבו אותו כחלק מהמפרט. יש לי גם מארז Compucase HEC Midi Tower ואני ארצה להשתמש בו. אני גם לא צריך הרדיסקים. בכל מקרה - אני מעוניין במפרט שיריץ את המשחקים בצורה טובה + יהיה טוב לסרטי HD (מעבד+לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך) אין לי עדיפות לAMD\Intel אני לא אומר טווח מחירים כי אין לי מושג לגבי סדרי גודל.. אני מניח שלא הייתי רוצה להוציא יותר מ3000. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NLE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אביד מדיה קומפוזר ופרימייר פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

3. Started by morbidangel,

בוקר (צהרים) טוב חברים לקראת מבצעי BF חשבתי להתחשב בלפטופ חדש. הלפטופ ישמש אותי בעיקר לסביבת הלימודים (לכן רצוי גם שלא ישבור את הגב)- תכנות, מכונות וירטואליות. כמובן שגם עבודה שוטפת רגילה, אינטרנט, סרטים. גודל מסך רצוי הוא '13-'14. אם אין מנוס אז 15'. זמן סוללה אין לי אינדיקציה, כמה שיותר, יותר טוב, אך לא קריטי. אין צורך ביציאות מיוחדות. חשוב שיהיה כונן אופטי (לא Blue Ray). לא חובה BT. גודל כונן קשיח לפחות 320GB. אין לי ניסיון עם לפטופים כך שאיני יודע כמה אחריות בין לאומית חשובה. אשמח אם תתנו את דעתכם בנושא. לא צריך לכלול רישיון מיוחד למערכת הפעלה (מתכון להריץ אבונטו). פזלתי לגבי חברות כמו ASUS \ LENOVO \ SAMSUNG, בעיקר על דגמי האולטרבוקים. אשמח לשמוע הצעות. אגב, משתלם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני שמעתי שהתוכנה של win vista לחפש רשתות אלחוטיות (hot spots) לא אידאלית בלשון המעטה. יש לכם המלצה לתוכנה אחרת שתעזור לי להתחבר לרשת אלחוטית עם אות חלש? תודה! איתי

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. *תקציב: 1,500 - 2,700 משהו כזה.. זורם * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זורם אתכם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? זורם אתכם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB במינימום * כונן CD/DVD? צורב? צורב, דה * כונן Bluray? זורם אתכם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זורם אתכם * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה.. שיעבוד מהר בלי להתקע, אין צורך בגיימינג. רוצה לקנות מחר מ KSP באילת בKSP המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=17448&txt_…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. אני רוצה להזמין מהיכנשהוא אבל שיהיה הרבה במחיר זול, אם יש רעיונות תציעו בבקשה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by milky84,

שלום שוב, אני מחפשת מחשב להחליף מחשב נייח בבית. השימוש: אופיס, גלישת אינטרנט, פוטושופ, משחקים בינוניים, הורדות בנפח גבוה, שידור סרטים למסך הטלוויזיה בסטרימינג. צמצמתי את האופציות ל-3 מחשבים. מעדיפה מסך מט אבל אם המחשב השלישי יותר אמין וטוב בהרבה מאחרים אולי אחשוב על מבריק... מסך מט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9226 או משהו טיפה יותר יקר http://ksp.co.il/?uin=16276 מבריק: http://ksp.co.il/?uin=17650 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. מטרות המחשב? לרוב הורדות והזרמה של 1080p לטלוויזיה, אבל צריך להיות מספיק חזק להריץ VS ו SQL בצורה מכובדת * גודל המסך? 15, ממש רוצה מסך full hd , ומט (אפשר לשקול גם 14) * משקל רצוי? קל, יש לי בעיות גב וכל דבר פחות מ2 קילו יתקבל בברכה ודק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן של 4 שעות אמיתיות יהיה מספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? לא הארד דיסק - SSD HDD שילוב? העדפה לשילוב, מוכן להתפשר * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, מוכן להתפשר * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה חוץ מASUS, מה שע…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by gspot5566,

שלום יש לי כיום בטקסי בוקס ואני מעוניין להחליף למחשב מדיה סנטר עם xmbc אני רוצה להיות מסוגל להריץ כל תוכן עד רמת בלורי מלא משחקים לא מעניין אותי חשוב לי שהסאונד יהיה ברמה גבוהה כי זה יחובר למערכת איכותית מאוד (רסיבר פלוס רמקולים בשווי 12k) צריך להיות שקט כמה שיותר מבחינתי לא רוצה להרגיש שיש לי מחשב בסלון מארז צריך להיות קטן כזה שמתאים לשים במזנון ולא נראה כמו מחשב מכוער. לא חייב משהו מיניאטורי אלא פשוט סדר גודל שנכנס במזנון, לא יותר גבוה מ18 ס״מ שיהיה מקום להרד דיסק פנימי אחד כרטיס רשת אלחוטי תקציב - הייתי שמח שזה יהיה עד 1500 אבל אם נושא הסאונד גורם לחריגה או משהו כזה אני יכול לחיות עם זה. בוא נגיד שעד 2500 מקס תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by assafy10000,

נא למחוק, נפתח בטעות

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by RonX,

לפי מחירים באילת- (NZXT S340 Elite=482(Ivory (Intel Core i7 8700K Tray=1,448(Ivory (Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III=482(Ivory (אייבורי)594=Corsair MP500 CSSD-F240GBMP500 240GB SSD M.2 2280 Retail (G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit=803(Ksp (Corsair 850W 80+ Gold TX850M=512(Ivory (Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7=1,076(Ivory (Eaton 5E 850i USB + Program-272(Ksp קנייה מחו"ל מפני שאין בארץ(מעדיף לקנות את שאר החלקים בארץ)- Kraken X62=(RGB)(Newegg)+Aer RGB+Hue(Newegg)=1,170 סך הכול:6,839 יצא לי עם קניית כרטיס מסך בערך- מקסימום הוצאות עם כרטיס מסך GTX 1080 TI=11,100(לא סגור על איזו גרסא) מקסימום הוצאות עם …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ערב טוב, אני מחפש קניה למחשב נייד שיעבוד הכי טוב ובצורה רציפה הכי שאפשר עם מערכת ההפעלה של מקינטוש (לא קניה של MAC אלא נייד רגיל) מטרות המחשב העיקריות הן תכנות. אני אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  14. Started by Ezana,

שלום, ברשותי מחשב בן כמה שנים שאני רוצה לשדרג קצת בכדי שיריץ לי משחקים לפחות מהר. המפרט שלי הוא : מעבד e2200 זיכרון 2g כרטיס מסך חדש יחסית GT610 לוח אם של אינטל וספק 300 וואט של OZ החלקים צריכים להיות יד 2 בכדי להוזיל מחירים. כרגע אני בצבא לכן אני רוצה לחכות קצת עם רכישה של מחשב חדש. אני מצטער אם הפרטים קצת מעורפלים אבל אין לי איך להביא מידע מאחר ואני כמעט לא בבית. כבר שמתי עין על מעבד e8400 ב200 שח. מתכנן להריץ גם ארמא 3 אפילו בהגדרות ורוזוחוציה נמוכה. רק תתנו לי חלקים שיתאימו כמה שיותר לגיימינג בתקציב הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 שקל. בהתאם לשימושים אין סיבה לחרוג, אז מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בסיסי ומסחר בבורסה (יש הרבה נתונים לעבד, לא משהו חריג ולא יותר מזה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע, בין השאר בגלל זה אני מתייעץ כאן איתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. מארז MIDI TOWER EZCOOL ספק כוח FSP600-80GHN FAN 12CM 600W FSP+80 לוח אם ג'יגהבייט GAMA770T-UDP AM3 AMD מעבד PHENOM II 955 Q.C AM3 AMD זכרון(2 זכרונות) EM MUSHKIN 2X1GB (2GB) DDR3 1333MHZ כרטיס מסך ATI REDEON 4890 1G-5 VAPOR SAPPHIRE דיסק קשיח 500GB 32MB WESTERN DIGITAL

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by meital202,

היי , צריכה עזרה בבקשה בהרכבת מחשב למשרד . קיבלתי בקשה שיהיה במחשב מעבד 8400 ו 4G זיכרון מסוג DDR3 וספק 500W . המחשב צריך להיות מאד חזק ואמין מכיוון שדלוק כל היום , ללא צורך בכרטיס גרפי חיצוני העיקר שיהיה עם מעבד חזק ולוח אמין ומהיר . תודה, מיטל

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by GgaDawn,

אהלן, פתאום ביום בהיר אחד נשרף לי הלוח אם (מחשב בן 5 שנים, socket 478 אי אפשר למצוא אפילו לוח חלופי) אז הגיע זמן לשידרוגיישן: הרכבתי מחשב שאני רוצה להזמין בתקווה עוד היום או מחר מקסימום.. שאלות/ שיקולים: * יש לי שלושה הארד דיסקים: 250 ג'יגה , סאטה 2 80 ג'יגה סאטה רגיל 80 ג'יגה עתיק (IDE) אז אני לא חושב שיש צורך בעוד... *כ. מסך: עד כמה גרועים albatron יחסית למתחרים? כי המחיר משמעותית יותר זול... *מארז: רוצה משהו עם קירור מאוד יעיל (חדר חם) *זיכרון: בחרתי מהירות 1066 מתוך שיקול של שידרוג בהמשך ... לא בטוח שזה רלוונטי. *בקטנה אבל: הרכבה עולה 80 שקל? יש סיבה לעשות אוברקלוק? המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q6…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by roei7,

דווח פורסם לפני 3 שעות (נערך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  21. שלום מבקש מחשב שיעמוד בדרישות התוכנה Autodesk Inventor 2020 https://knowledge.autodesk.com/suppo...ntor-2020.html אלו דרישות המקסימום שהייתי רוצה שיתמוך (רק עם 16GB זיכרון) ומסך "15.6 For Complex Models, Complex Mold Assemblies, and Large Assemblies (typically more than 1,000 parts) CPU Type ¹ Recommended: 3.30 GHz or greater, 4 or more cores Memory Recommended: 24 GB RAM or greater Graphics Recommended: 4 GB GPU with 106 GB/S Bandwidth and DirectX 11 compliant See the Certified Hardwar…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by yuval800,

שלום, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא, מיועד כמחשב משחקים עבור ילד, משחק בעיקר פורטנייט. להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 10600K 4.1Ghz 12MB Cache s1200 קירור למעבד: Arctic Freezer 7X לוח אם: MSI B460M PRO LGA1200 זכרון: HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1660 SUPER MINI ITX OC 6GB GDDR6 כונן: Kingston KC600 3D TLC 2.5 Inch 512GB SSD SATA III ספק כח: Antec Atom V550 12cm מארז: Antec NX200 ATX Mid Tower Black מחיר: 3651 ש"ח האם נראה שהכל יתחבר טוב ביחד? בהנחה שהייתי רוצה טיפה להוזיל את המחשב, יש מאיפה? תודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  23. Started by asa_s1,

שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי בHP בHD recovery איך אני בדיוק מפרמט את המחשב ומתקין את הrecovery ?

25. Started by liranholis123,

אני בונה מחשב לשימוש משרדי, העיקר זה להבטיח שהרכיבים אמינים ושיחזיק ל5-6 שנים הקרובות. השימוש העיקרי יהיה אפליקציות אופיס, גלישה באינטרנט, פתיחה וצפייה בקבצי pdf גדולים, בניית הצעות מחיר לחלונות בתוכנה ללא דרישה לכרטיס מסך. ושימוש בשתי מסכים. אחד של 24" באיכות 1080p ואחד של 27" באיכות 4k או 1440p. האם ידרש כרטיס מסך עבור שתי המסכים? ולגבי המאוורר של המעבד הוא מוגזם למפרט זה ? איך ניתן לדעת אם המאוורר של המעבד יפריע לזיכרונות או להפך .. ? המפרט : https://pcpartpicker.com/list/Bkk23w Intel Core i7-12700 2.1 GHz 12-Core Processor Corsair A115 84.5 CFM CPU Cooler MSI MAG B760M MORTAR WIFI II Micro ATX LGA1700 Motherboard G.Skill Ripjaws M5 RGB 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-56…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.