ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם ידוע לכם איזה מחשב נייד זה ע"פ התמונה הבאה? תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם/ן בתקציב של 6 אלף (גמיש), אני מחפש להרכיב מחשב נייח. השימוש שלי במחשב הוא גם למטרת לימודים, אך המטרה העיקרית היא לשפר את חוויית הגיימינג. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. הערת אגב: יש לי אופציה לרכוש במחיר טוב מעבד מאינטל, לכן אולי עדיף שהמפרט יתאים למעבד של אינטל ולא amd, אשמח לשמוע מכם/ן חיים
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי בעיה בפלאש, נתקעים לי סרטים בצפייה ישירה, משחקים ואפילו פרסומות שרצות. התקנתי כל דבר אפשרי דרייברים קודקים הכל. אני אשמח אם תעזרו לי לפתור תבעיה ללא פירמות המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הרבה דברים השתנו מהפרטים שרשמתי בדיון הזה, ולא מצאתי אופציה לשנות את שם הדיון, לכן פתחתי דיון חדש... סורי, אפשר לנעול את זה..
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד בחברה קטנה ואנחנו צריכים לבנות מחשב שיכול להכיל 60TB. יש חשיבות שמערכת ההפעלה שלו תהיה windows. לכן שרתים NAS יעודיים (בעלי מערכות הפעלה סגורות/שהם לא windows) יורדים מהפרק. אני מנסה להגיע לאפשרות זולה וטובה ולכן אני מנסה להימנע משרתים יעודיים (DELL וכדומה). חשבתי על לבנות מחשב PC, עם לוח אם תומך בכמות הארדיסקים גדולה יחסית. מבחינת raid, בניתי מחשב שכזה בעבר והאמת היא שהשתמשתי באפשרויות של windows מבחינת ניהול המקום, זאת אומרת שאפשר להשתמש בכלי הפשוט של windows בבניה של המקום המשותף או ללכת על לוח אם עם אפשרויות raid. ה60TB יהיו האיחסון הראשי, חוץ מזה אני רוצה מקום יעודי (NVME/SSD) להתקין עליו את המערכת ההפעלה. …
-
- 0 תגובות
- 225 צפיות
-
-
כבר קיבלתי עזרה.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, עבודה וגלישה באינטרנט, חשוב לי מאוד שיהיה לו מסך מגע ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק (UltraBook), בנוסף שיהיו לו חיי סוללה טובים * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת סרטים וכו'. * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? עדיף 1080P אבל גם 720 זה בסדר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 256 ג'יגה אם זה SSD (עדיפות למחשב עם SSD), אם דיסק רגיל אז לפחות 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד ללימודים, מכיוון שאין לי כל כך מושג הייתי שמח אם ניתן יהיה למצוא מחשב מורכב מראש. במידה ואתם חושבים שיותר זול ועדיף להרכיב לבד אשמח גם לשמוע. בקצרה על המחשב לפני השאלון: מחשב נייד שבעיקר אשתמש בו ללימודים, אינטרנט וגרפיקה: פוטושופ ואילוסטרייטור וורד, אקסל, אווטלוק תוכנות נוספות ברקע (SNAGIT, אנטיווירוס וכו') כמובן לאינטרנט (כרום) - שימוש מרובה בטאבים באינטרנט אם זה חשוב. הכי חשוב - אני מחפש מחשב שיהיה מהיר וישאר כך גם לאורך זמן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח, מעדיף ממש שלא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב: פיתוח קוד visual studio 2010, משחקים (wow diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920*1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP בלבד 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?USB3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מתכנן לשדרג ל nvidia 650 או 660 כשיצא. מה חשוב לי במחשב: - best bang for the buck - מהיר…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של סטודנטית (כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, סרטים, מיילים). הדרישות הן: אמינות - שלא יתקלקל מהר. אם כבר מתקלקל - אחריות טובה 8GB RAM 128GB SSD משקל עד 1.3 סוללה טובה מסך 13 +- ראיתי את המחשבים של אסוס (Asus ZenBook UX305 ) איך הם? הבנתי שהאחריות שלהם לא טובה, עד כמה? אשמח לקבל המלצות על המחשב הנ"ל (איזה דגם כדאי?), על מחשבים אחרים ועל חנויות שכדאי לקנות מהם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחיר 5000 ש"ח כמו שכתבתי.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
נתחיל בתקציב, ונעזוב אותו במנוחה. אינו רלוונטי כרגע. הדרישות הן יותר עליה מהירה, ואפשרות שדרוג קדימה. כרגע יש לי את אותו המחשב כבר שנתיים, Q6600 שנמצא כבר שנה ב OC ל 3.2 על לוח אם של G35, והגיע הזמן להחליפו. בנוסף יש לי מארז kandalf, שמשרת אותי לא רע כולל איורור נוסף, אבל אני לא בטוח האם כדי להחליפו כי כבר היום עם שני כרטיסי מסך בפנים (4850 ו 3870x2), הוא נראה לחוץ מבחינת רוחב. ספק כוח יש לי היום 650 של HEC שנראה שמתחיל להיגמר לו הכוח. בנוסף אני מריץ בתוך המחשב היום עוד 2 מחשבים ב vmware, ותוך כדי היום אם אני פותח משחק, מרגישים את העצבים של המחשב (ושלי). מסך יש לי שניים כרגע של 22", כשבעתיד כנראה אחליף אחד מהר ב 24" לרזולוציות גבוהות יותר. אז נתחיל במה שאני מתכוון כרגע, ו…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בהקשר ל MSI WIND U100 יש לי כרגע 1 זיכרון...אם אני יקנה זיכרון נוסף האם הגישה של ההוספת זיכרון היא ללא קושי סתומרת ברגע שאני פותח את הנייד אני רואה חריץ הרחבה ? 2. האם חייב לקנות את הזיכרון הנוסף אותו חברה ואותו תדר מגה הרץ ? 3. עשיתי עדכון לביוס עכשיו יש לי אפשרות להגביר את המעבד 8% 15% 24% למה החברה איפשרה אופצייה לעשות דבר כזה ? אני יודע שאוברקלוק הורס את המעבד וזה כל טכנאי מחשבים יודע... האם MSI ממליצים לעשות זאת ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה בלבד אך חשוב מאוד שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת של גיגה(10/100/100) מובנים בלוח אם. כרטיס מסך מובנה על הלוח. תודה, רז.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
השאלה איזה מהם עדיף גם מבחינת המפרט וגם מבחינת אמינות, אחריות, התחממות... סמסונג מעבד חדיש intel® Core™ i5-520M * זיכרון בנפח 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz * דיסק קשיח ע-נ-ק בנפח 500GB * כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB * מסך "15.6 LED HD * קורא כרטיסים 3 ב-1 * מצלמת אינטרנט 1.3MP + מיקרופון מובנה * מקלדת מלאה כולל מקלדת נומרית * מערכת הפעלה Windows ® 7 Home Premium 64bit * ממשק HDMI * תקשורת אלחוטית WiFi 802.11b/g/N + Bluetooth 3.0 * צבע כחול דל יציאות VGA , USB , RJ-45 (רשת) , Firewire , eSata , HDMI כונן אופטי כולל מידות גודל מסך (אינטש) 15.6 אינטש משקל (ק"ג) 2.59 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core i7 נפח זכרון(RAM) (MB) 4096 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח (GB…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, רק רציתי להודות לכל מי שעזר לי (בכל הפרומים שהצקתי בהם) שדרג את המחשב לAMD X2 3800 + עם 1.5 GB זיכרון + 7600GT+ לוח אם + צורב DVD המחשב עובד מצויין! בדיוק לצרכים שלי! תודה לכולם!! שיהיה לכם שבוע מקסים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט וקצת יוטיוב תקציב עד 4000שח. מעדיף מעבד i5 תודה גדי 0544505977
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני קונה מאמזון. מה יותר כדאי? http://www.amazon.com/Sony-SVS13A12FXB-13-3-Inch-Laptop-Black/dp/B00889O48O/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1355340146&sr=1-1&keywords=Sony+VAIO+S+Series+SVS13A12FXB#productDetails או http://www.amazon.com/U36SG-AS51-13-3-Inch-Ultraportable-Laptop-Black/dp/B007QPZSDG/ref=sr_1_41?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1355484030&sr=1-41#productDetails כמו שהבנתם התקציב שלי הוא עד 4500 ואני רוצה מחשב קל עד 15 אינץ. את שאר הדרישות אפשר להבין לפי המפרט של המחשבים. מה עדיף? יש לכם הצעה אחרת לדגם אחר שאולי פספספתי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול (15.6) למטרות סרטים ומשחקים. 500 GB זיכרון חיצוני. משחקים כמו need for speed החדש, heros 6, COD שירוצו טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט (מן הסתם)...השימושים העיקריים הם משרדיים חוץ מכרטיס הקול, שצריך טיפה יותר דגש מכרטיסי הקול הפשוטים (אני יצריך שיתן לי יציאה באיכות סבירה לרסיבר) עוד הערות: -ללא מסך -אין צורך בצורב/כונן DVD, יש ברשותי כבר -עדיף מארז כמה שיותר קומקפטי ושחור -יש לי HD של 80 GB של WD עם חיבור SATA רגיל, ככה שאני יכול להסתפק ב HD של 80 אפילו.... -יציאת DVI בכטיס מסך (אני לא יודע אם זה נמצא בכרטיסים מובנים אז....) מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, אני בעל מחשב שכזה, מעוניין לנקות אותו מבפנים לאחר שנה שיש לי אותו וראיתי שעכשיו בחורף הטמ"פ קצת גבוהות (75 במאמץ משחקים וכו' כשהוא על השולחן מחשב). או שזה נראה לכם נורמלי טמ"פ כזו? בכל מקרה אפשרי לפתוח קצת את המחשב מלמטה ולנקות אותו מאבק? אני בטוח שזה דיי יעזור בקצת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. התחלתי להרכיב מחשב נייח לגיימינג כבד. הזמנתי בתור התחלה מעבד 6 ליבות של אינטל מהדור השמיני i7-8086K Limited Edition. אחר כך הזמנתי Samsung SSD EVO 1TB 2.5 Inch SATA III. כרגע אני מעוניין בלוח אם של אסוס עם ווי פיי AC. שנקרא: ASUS ROG Maximus X Hero (Wi-Fi AC) LGA1151 שאלותיי הן: האם זה בסדר להרכיב ככה? האם אני צריך להזמין משחה תרמית, ואיך משתמשים בה? איזה מארז וספק כח יתאימו? נ.ב מתכנן לקנות גם כרטיס גרפי של נווידיה GTX1080.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-