ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, חבר שלי מחפש מחשב נייד, התקציב הוא עד 6 אלף (אולם מעדיף כמה שיותר זול כמובן). השימושים יהיו התעסקות עם תוכנות כגון 3DMAX ופוטושופ. יש צורך בדברים הבאים: -מסך הוא מעדיף 15" ומעלה (גלוסי או לא- לא משנה, העיקר שיהיה חד ומתאים לתוכנות הנ"ל). -אין צורך ביציאות מגוונות, חובה כרטיס רשת מובנה כמובן. -ישנו דגש על מעבד חזק, הרבה זיכרון פנימי (מעדיף 4GB, ובמידה ויהיה אפשרות להרחיב זה יהיה מעולה) והארדיסק בנפח סביר (250/320+). -ישנו דגם על איכות בניה- שלא ידפק על היום הראשון ובכלל שהסיכוי שתהיה בו תקלה יהיה קטן. -בונוס- אם יהיה כרטיס גרפי טוב יחסית, של אנוידיה לתמיכה בCUDA במידה ויהיה שימוש בה בעתיד. חיפשתי מעט וראיתי כי הנייד הבא של ג'יגבייט אמור לענות על דרישותיו- http://w…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אני לא מבקש מפרט לפי תקציב, אלא לפי הדרישות. מקווה שזה לא יהיה יקר. אם זה יהיה יקר מאוד אתייעץ אתכם איפה כדאי להתפשר. אלה הדרישות הצנועות שלי ממנו: - הרצה מהירה וקלילה של תוכנות עריכת וידאו כמו premiere, vegas וכ' - הרצה מהירה של תוכנות Adobe creative suite CS4 כגון indesign, photoshop ו-iilustrator (במקביל) - הרצה מהירה של יישמי אופיס במקביל - הרצה מהירה של תוכנות עבור אדריכלות ותכנון. בינהם autocad ו- 3d studio max - כרטיס מסך שיתמוך בשני מסכים עבור עריכת וידאו - כרטיס מסך הכולל כניסת ויציאת וידאו (VIVO) או כרטיס טלוויזיה נפרד ממנו. (מה עדיף? המטרה: לראות טלוויזיה במחשב וללכוד בפורמט איכותי) (עדיף כרטיס שיתממשק עם הממיר של YES - תוכנה תשלוט על הממיר של YE…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות אלו: adobe master collection- כל האפליקציות, בעיקר after effects ו- premier 3D max ו - maya. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עזרה בבנית מפרט לשימושים אלו ללא מסך. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
קניתי LCD 32 FULL HD אני רוצה לשים מחשב HTPC עם כרטיס מסך חזק... (מתכוון לשחק בו די הרבה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת עוד שבועיים בערך אני אמור להזמין את המחשב הנ"ל בקונפיגורציה הבאה: כללי DELL יצרן Studio 1537 דגם Midnight Blue Colour צבע Intel Core 2 Duo T3200 מעבד 2.0GHz 667MHz מהירות 1MB L2 cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (2X1024) נפח 667MHz מהירות זיכרון 250GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner מסך WXGA-LED סוג 15.4" גודל Yes מצלמה תקשורת No מודם 56K Yes (10/100/1000) כרטיס רשת Wireless : Dell 370 Bluetooth Card ROW Bluetooth Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European אלחוטי גרפיקה Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD כרטיס מסך מערכת הפעלה Free DOS מערכת הפעלה Primary 6 cell 56W/HR LI-ION ס…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
acer extensa 5620z t2330 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שקט לא חשוב כל כך (כל עוד הוא לא מרעיד את הקירות זה בסדר), עיצוב וקירור לא מעניינים, מעוניין במערכת הפעלה חוקית, ושההרכבה תיהיה במעבדה (ביחד עם מערכת הפעלה). המסך הוא LCD 19 אינץ'. אין העדפות מיוחדות, רק שיסחוב בצורה נורמלית את המשחקים האחרונים. עריכה: למה כתוב בצד שאני עם דפדפן ספארי אם אני בכלל על כרום?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום אני עובדת על macbook pro 15 ואני מחפשת מסך נוסף בגדלים של 22-24 אינץ'. כמובן שהמסך צריך להיות איכותי מבחינת הצבעים וזוויות הראיה והכניסות והיציאות שלו. אז אני ממש אשמח להמלצות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם קיים מחשב UMPC בשוק שיכול להריץ להריץ AUTOCAD בצורה סבירה או תוכנות גרפיות אחרות בסגנון? המחיר לא ממש משנה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי מחשב מסוג asus 1000he. האם יש אפשרות להוריד את הרגישות של הפד כאשר לוחצים עליו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הנה המפרט : http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/en/product/Satellite-L500-13T/1070495/ האם המפרט הנ"ל יצליח להריץ משחקים כמו GTA 4 לדעתכם ? (לא בשביל זה אני קונה את הנייד אבל חשוב לי לדעת) .
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכלום מגיע יום ההולדת שלי ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי !!!! אז ככה אני רוצה לשדרג אותו ב2G זיכרון אבל אני לא יודע איזה סוג נכנס למחשב כזה ובנוסף אני לא יודע באיזה מהירות העברת מידע אני צריך לבחור (בנוסף לנפח). ודבר שני אני רוצה לברר כמה יעלה לי הארד דיסק מסוג פלאש (כלומר שאין רכיב זיכרון שמסתובב) עקרונית אני מחפש זיכרון הנפח 160G ואם אוכל כמובן שיותר (תלוי במחיר כמובן). עכשיו לפני שבאמת אני הולך להשקיע הרבה אני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את הקנייה של HD מסוג כזה? תודה רבה לכולם!! ד'א אני אשמח לקבל מחירים ולינקים לאתרים שבהם הם מופיעים.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
* מטרות המחשב:משחקים(Generals,Warrock,CS לא משהו רציני...אם אפשר גם Red Alert 3) וצפיה בסרטים * גודל המסך:15 ומעלה...כמו של Dell Inspiron * משקל רצוי:אממ סטנדרטי...לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה תהיה אחלה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:אמממ 160GB מינימום * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:חנויות מוכרות כמו SKYPC,IVORY וכדומה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
נייד בעיקר לאינטרנט וסרטים. מסך בכיוון ה15 אינץ' חיבור HDMI ,BLUETOOTH יהיה מהיר אמין ומותג מוכר. עם כרטיס מסך סביר להפעלת משחקים בינונים. אשמח אם תמליצו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכם אני בשלבים אחרונים של קניית תחנת עבודה לצורך עבודה בעיקר עם מאיה ובנוסף עבודה על פוטושופ, זיבראש, פריימר , אפטר וכדומה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: תודה מראש, ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שוואלה שופס לא היו מסוגלים לספק מחשב שהוזמן אני חוזר לחיפושים אחר מחשב 13" קל וטוב. השימושים הם לסטודנט, תוכנות כמו solid works matlab תכנות. כמו כן חשוב לי שתהיה יציאת HDMI או משהו דומה לה (אני עובד עם מסך חיצוני שיש לו HDMI). צפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה עד 2 קילו על מנת שיהיה קל לניידו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מערכת חדשה, התקציב הוא 4K אפשרות לחריגה קלה, אין צורך במעבד עצמו וגם אין צורך בכונן קשיח אלא רק בכל השאר, אין צורך בשום ציוד היקפי, חנות מועדפת P-SEE אבל אם יש פערי מחיר משמעותיים בהחלט אפשר להתגמש. חשבתי על משהו כזה לוח אם - GIGABYTE EX58-UD4¤1,246.001¤1,246.00 זכרונות - G.SKILL DDR3 NQ 3X2GB 1600MHZ¤580.001¤580.00 כרטיס מסך - SPARKLE GTX 275¤1,137.001¤1,137.00 ספק כח - SEASONIC S12II-500 500W¤423.001¤423.00 צורב - LG GH22NS30 X22 BULK¤135.001¤135.00 לגבי המארז, חשבתי על P 182 יש אותו ב KSP ב 755, אני צריך לבדוק מארז של GB בשם trinton 180 שהמליצו לי עליו, אם יש המלצות נוספות למארזים סולידים ושקטים בעיקר, במסגרת התקציב שנשאר …
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
[מה קורה? הנה הטופס בקשה: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא כ"כ אכפת לי, אני מכיר את KSP, והם אחלה, אבל מה שאתם רוצים. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא, אולי ב-200 ש"ח. יד ראשונה\שניה: ראשונה. זמן אחריות רצוי: 3 שנים. (אני לא מבין גדול, אז אולי זו בקשה גדולה מדי, כמה שיותר, יותר טוב ) חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל שוב, אני לא מבין בזה, אז אני סומך עליכם שתמליצו על חברות טובות ואיכותיות) מערכת הפעלה רצויה: VISTA, לא כ"כ משנה, תמיד אפשר לשנות. כונן קשיח מועדף: לפחות 250GB. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 15. צבע המחשב הרצוי: לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב: כרטיס מסך נחמד…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע עבור דגמים מתאימים בעלי כרטיס מסך אשר תומך בFULL HD לאחר שאני לא מצאתי מחשבים כאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה משרדתית בעיקר (אופיס, אינטרנט) וטיפה משחקים (cs1.6,css ואולי פיפה כלשהי) * גודל המסך? 15.4-15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רק בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקיי, אז בעיקרון זה הדרישות שלי. חשבתי אולי על המחשב Acer 5738G אשמח לקבל בין השאר עליו ביקורת. כמו כן, אני מוכן לייבא מחשב אין לי בעיה עם זה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן. ואשמח אם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן מיימדים. שישמש אותי בעיקר ל: 1. לצורך הרצת תוכנת ניוט שטח בג'יפ. תוכנה לא כבד במיוחד שדורשת חיבור GPS למחשב - עדיף מסך טוב לתנאי ראות גרועים, עדיפות ברורה גם למסך מגע. 2. אינטרנט וכו' בעת נסיעות מחוץ לבית - לא משהו כבד או בעייתי. 3. הקרנת סרטים בחיבור למסך גדול. איני מכיר את השוק של המחשבים הניידים, לכן חיפשתי באינטרנט. ראיתי שהנטבוקים למניהם עשויים להתאים מאוד לשימושים שלי. שני דגמים צדו את עיניי, במחירים די דומים: Dell Latitude 2100 GIGABYTE מדגם M912. אני נוטל לDELL כי המסך טיפה יותר גדול מסוג LED. ונראה לי שהמחשבים שלהם טיפה יותר טובים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות: 1. האם מישהו ה…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, מחפש מעבדת תיקונים לנייד LG ו-HP באזור השרון. האחריות על שניהם נגמרה. בשאיפה שתיקון במעבדה פרטית יהיה יותר זול מההנפצות מחיר של התיקונים אצל היבואנים. אין לי מושג אפילו אם התקלות הן תקלות תוכנה או חומרה (תקלה מוזרה כזאת) אבל שיהיה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם על איזה תיק ומעטפה אתם ממליצים ? כי ראיתי שבמידה של המחשב שלי אין ממש מידות שמתאימות.... כי תכלס ראיתי שכול התיקים והמעטפות הם של 15.4 השאלה אם תיק וגם מעטפה יכנסו למידה שלי 15.6שם בלי בעיה?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני שבועיים את הלפטופ שהזמנתי מדל ארה"ב בסוף השבוע האחרון פרמטתי אותו והתקנתי ויסטה 64 ביט עם רישיון שלי הורדתי מהאתר של דל את כל הדריברים והתקנתי הכל אבל התוכנה היחידה שלא מצאתי להורדה מדל הייתה ה- Fast Access (תוכנת זיהוי פנים) דיברתי עם תומך של דל בצ'ט והוא אמר לי שאין מהיכן להוריד את התוכנה אלא רק שהם ישלחו דיסק למישהו בארה"ב רציתי לדעת האם מישהו מכיר (למרות מה שהתומך אמר לי) מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה, או לחלופין אם למישהו יש את הדיסק עם התוכנה ומוכן להעלות לי את ההתקנה להורדה... תודה מראש, שלומי
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי את האופציה של Intel WiFi Link 5100 Intel WiMAX/WiFi Link 5150 [add $10.00] Intel WiFi Link 5300 [add $20.00] מה ההבדלים בין המודלים? (הכרטיס יהיה בתוך הלנובו T400S החדש שלי שהשגתי במחיר פיצוץ!!!) תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-