עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב לאחותי הקטנה והתקציב שלי הוא 2500-2000 ש"ח. ללא ציוד היקפי. לעבודה משרדית, מוסיקה, סרטים, פוטושופ (וורד ICQ וכו'..) ומשחקים. דרוש 4GB זיכרון (800mhz) -למה? כי אני צריך את זה למחשב שלי. ואת ה3GB היותר חלשים שלי אתן לה. שיהיה מתאים לויסטה. תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. היי, אני מחפש מחשב שיהיה עם 4 גיגה זיכרון, כמה שיותר נפח דיסק קשיח, ושיכיל מעבד גראפי, כי אני מעצב פוטושופ. רצוי מסך גדול, אני רוצה לקנות רק ACER או DELL, ומצאתי את שני המחשבים האלה: Acer Aspire 5741G-434G http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=10171 ‏Dell Inspiron N5010-450450‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=11198 איזה יותר כדאי לי? מבחינת הפרטים למעלה. כמובן שאתם יכולים להציע לי משהו יותר שווה! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. אני רוצה לרכוש את הנייד של אסוס ux330, אבל צריך לעבוד איתו בעיקר בחוץ בטבע, באור שמש. אם יש לכם אותו, אשמח לקבל חוות דעת האם האור של המסך מספיק חזק. אם לא, אשמח לדעת על מחשב נייד אחר שאפשר לעבוד איתו באור יום (לא בצל). תודה ליאב

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by LIOR1994,

המפרט מעבד - processor 2.26GHz Intel® Core™ i3-350M מסך - "15.6 High-Definition LED HP BrightView Display כרטיס גרפי - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics זיכרון ייעודי - MB512 זיכרון משותף MB 2202 זיכרון – 4GB DDR3 כונן קשיח – 500 GB 5400RPM מידות: משקל - 2.2 ק"ג צורב – Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית – Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית- HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 Windows® 7 Home Premium 64-bit רמקולים - Altec Lansing יציאת HDMI רציתי חוות דעת על המחשב ועל HP כי הבנתי שהשירות שלהם לא משהו דרך אגב למחשב יש אחריות של 3 שנים

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by hjsv41,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל עם זה עולה פחות ועומד בדרישות אז שיעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים bf3 bf4 cod crysis -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by ramtag,

שלום, אחרי כמעט חמש שנים המחשב שלי (xps 1530m) שוקע לאיטו לתרדמה תמידית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עניין התקציב הוא די גמיש. לצרכים: *מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בגדול מעבר לשימושים רגילים אני עובד בעריכה גרפית לדפוס - קבצים גדולים ברזולוציה גבוה בתוכנות אדובי * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * גודל מינימלי וסוג של כ ונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - מעדיף או ssd או כונן משולב * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש לקנות מחשב - בסיסי בעיקרון, ורצוי לא כבד. שישמש אותי בתואר. אין מגבלות מחיר ואין דרישות פסיכיות שהוא צריך לעמוד בהן, פרט לזה שאני רוצה שהוא ישרוד איתי את כל התואר בלי שאצטרך להחליף,זמן סוללה סביר ומסך 14 עכשיו בשבוע הבא טס מישהו לארהב והוא יכול להביא לי מחשב. קודם כל, האם שווה לי לחכות ליולי שהבנתי מהכתבות שלכם שצריך לצאת דור חדש של מעבדים חסכוניים יותר או שזה לא משמעותי ואז חשבתי על: 1. http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---IdeaPad-Ultrabook-14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Graphite-Gray/7900163.p?id=1218862009516&skuId=7900163 הבעייה עם הדגם הזה שאין אחריות בארץ 2. DELL כלשהו.. לא מבין את ההבדלים בין הדגמים אבל א…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. OCZ 512MB DDR2 Description: 667MHz DDR2 , CL 5-5-5-15 , Unbuffered , 1.8 Volts , Lifetime Warranty , דגם: OCZ2667512VSO 120 שקל או Corsair Value Select SODIMM 512Mb PC2-5300 667MHz דגם: C512667NB Corsair לא מצאתי נתונים עליו אבל נדמה לי שהוא CL4 125 שקל מה ההבדל בין CL4 ל CL5 ? ובכלל מה עדיף לקחת?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…

10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 עם אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינונים , עיצוב גרפי (פוטושופ אינדיזיין אילוסטרייטור שפתוחים בו זמנית), מעט עריכת סרטונים קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (יש לי מסך דל 2412m fhd) ולא הולך להחליף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (פחות קריטי ) 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  11. שלום אני מחפש מחשב נייד שעונה למאפיינים הבאים: * מטרות המחשב: עריכה בתוכנות גרפיקה כבדות (פוטושופ) ועריכת סרטים * גודל המסך: סביב הסטנדרט 15.7 * משקל רצוי: לא משנה * זמן סוללה: כשעתיים * אין צורך ביציאות מיוחדות או בבלוטות. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320G * כולל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא התקציב הוא עד 4000. תודה מראש לכל תגובה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. זה המפרט שיש לי כרגע מעבד:Core i7 920,2.66Ghz, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ SSD: ​Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך: Samsung SyncMaster T260HD 5MS 1:10000 רמקולים: 5.1 Creative SBS A500 עכבר: Razer Mamba קניתי GTX 780 באמריקה (בלאק פריידי יום אדיר) אני מעוניין לשדרג את המרכב שלי 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרו…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by gorbluk,

יש לי מחשב עם המפרט הבא שאני רוצה להפוך לHome Theater PC מעבד: AMD athlon 1700 לוח אם: Epox 8k5a2+ usb2 כ.מסך: asus mx440se 64mb+tv זיכרון: 256x2(333Mhz) samsung כונן אופטי: DVD Tosiba הארדיסק: 80GB+160 GB כ.קול: מובנה ,5.1 חשבתי להוסיף כרטיס T.V אבל אני לא יודע בדיוק איזה היות והמעבד די חלש חשבתי על Hauppauge WinTV-PVR-150,אבל הוא דיי יקר יש לכם המלצות אחרות? להחליף את הכ.מסך לאחד עם DVI להוסיף שלט(אעדיף שזה יהיה כלול כבר בכרטיס TV שאני קונה) מקלדת ועכבר אלחוטיים ואולי גם כ.קול בעיקרון אני רוצה לחבר אותו ל LCD TV שאני הולך לקנות, לבנות לו מארז יפה וקטן ולשים אותו בסלון.. השימוש בעיקרי יהיה לראות סרטים, להקליט תוכניות וסרטים וגלישה באינטרנט... מה אתם ממליצים לי להוסיף\לה…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בתוכנות photoshop , lighetroom , corel draw 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצה על מסך מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול מידי , לא צריך אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. מפרט מלא פה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.2-white-13-late-2007-santa-rosa-specs.html כרגע מותקן בו OS X 10.6.8 + iWork '09 9.1 אם אפשרות של בחירת שפה, וWindows 7 Ultimate,ני תן לשדרג עד OS X 10.7.5, אם משדרגים זכרון ל2GB, זה לפחות באופן רשמי, בגלל EFI מוגבל למערכות 32BIT

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הערות חשובות: 1. ראיתי שהיום OC מבוצע כבר בחנות ואני לא צריך להתעסק עם הגדרות. כך שאין לי בעיה לבצע OC, אם כי לא מכיר את ההשלכות (אשמח אם מישהו יסביר בקצרה). 2. אין צורך ב- HD 3. עדיפות למפרט שקט (במגבלות התקציב) 4. מסך - עדין לא קניתי, אפשר ויהיה 19'' ואפשר ויהיה 22'' 5. חשוב! - מרחב לשדרוג בעתיד 6. אשמח לקבל אפשרויות מומלצות לשדרוג למפרט תוך פירוט התוספת הנדרשת בתקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by Oren Amrani,

יכול להירכש בארץ או בebay או יד שניה ואז התקציב הוא 2200. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות , מיילים. אתרים, וורד,סקייפ. * גודל המסך? 15.6 לא חשוב הגימור. * רזולוציית המסך? Fhd 1080 רצוי. 1370 אפשרות שניה. * משקל רצוי. סביר. עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd 64 מינימום. * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם מחול אז כדאי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?דל או hp * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אפשרות לנעילת הפד עכבר המובנה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב נייח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. חשוב לי מאוד שהמחשב יעמוד ויתמוך טוב בעבודות עיצוב, כגון הצגת תמונות באיכות, עבודה עם פוטושופ\פיקסה וכו'. אני לא בטוח לחלוטיין אם מה שאני צריך באמת זה כרטיס מסך טוב או מעבד.. לכן אני מתייעץ כאן. אני מקווה שתקציב של 2000 שקל יהיה מספיק עבור מה שאני מחפש, ולפי מה שהבנתי זה אמור ליהיות יחסית בסדר, לא? אם ניתן בתקציב הזה להוסיף גם כרטיס קול קצת יותר טוב מהמממוצע שמגיע עם המחשב, זה יהיה עוד יותר נחמד. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים, דור.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by no_way,

מחפש מחשב נייד לסטודט מטרות המחשב? הרצת משחק FOOTBALL MANAGER, ועוד כמה תוכנות אופיס. * גודל המסך? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 לא TOUCH * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב. אין קלט מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנט בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם SSD לפחות 128 אם רגיל לפחות 500 * כונן אופטי? לא * הא…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  21. מחפש מחשב גיימינג שמסוגל להריץ את כל המשחקים המודרניים היום עם איכות גבוה (דוגמה לאחד המשחקים הכי כבדים שאני רוצה להריץ: Cyberpunk 2077) העדפות שעלולות להקל על המחיר: רזולוציה - 1920x1080 Full HD נפח אחסון - 1TB

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  22. טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yudryer,

אני מסתכל על iMedia i4501IL Packard Bell, למה? סיפור ארוך... מישהו יודע מה יש בפנים? המפרט לא אומר של מי הלוח אם - דגם?, זיכרון של מי? כרטיס מסך של מי? וכו....

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4600 ש"ח, אין סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לנער בן 11 שימושים עיקריים - משחקים ולימודים. משחק כרגע פורטנייט, אבל מחשב שידע להריץ משחקים יותר כבדים אם וכאשר יצטרך. לא צריך להשתגע פה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את כל הדברים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אפשר להשקיע עוד קצת בשביל יותר שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם ה…

25. Started by eldad_z,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד. שלא יהיה כבד ומסורבל. המחשב צריך להיות מספיק חזק (מבחינת מעבד/זיכרון/כרטיס מסך) כדי להריץ תוכנות גרפיקה: InDesign, Flash, Photoshop, Illustrator. כונן קשיח לא חייב להיות גדול, העבודות ישמרו במחשב אחר. המחשב יהיה המון בדרכים אז מאד חשובה העמידות. עדיף עם אחריות ל-3 שנים, או שיהיה אפשר להרחיב בתוספת כסף. תקציב משוער: 5000 אבל מאד גמיש מטרה: עריכה גרפית, בעיקר דו-מימד גודל מסך: 13/14 משקל רצוי: כמה שפחות, באזור 2.0-2.3 זמן סוללה: שעתיים יציאות מיוחדות/Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי של HD: לא חשוב צורב DVD: נדרש אחריות בינלאומית: לא נדרש עדיפות לחברה: אין הבנתי שסדרת ThinkPad של Lenovo מאד עמידה. לסדרה הרבה דגמים, אילו הם המומלצים? מה לגבי HP E…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.