עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arielman22,

אני יודע שדנו בזה רבות אך אשמח לעזור לי להגיע להחלטה אנחנו לא יכולים להוציא יותר מהתקציב המדובר לכן זה או ה acer http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3951&CatCode=315 או ה hasee http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20 אני רק אציין של hasee יש 3 שנות אחריות והוא ב 36 תשלומים לעומת שנה אחריות ו 12 תשלומים לאייסר אני יודע ששניהם לא מציאה אבל זה התקציב וצריך סהכ לאחסון ולאינטרנט

2. Started by MB,

שלום, אני מעוניין במפרט מחשב סביב תקציב של 3000-2500 ש"ח. המטרות הן מגוונות וכוללות פיתוח תוכנה, עבודה עם לינוקס וקומפילציית תוכנות מקוד מקור, משחקים, עבודה משרדית, מעט עבודה עם Database ומוזיקה. בקשר לפיתוח תוכנה, אני מתכוון הן לפיתוח אפליקציות רגילות (בד"כ C++,Python, Java, C#) וכן תלת מימד (כיום ב-DirectX10). בעתיד גם פיתוח שרץ על כרטיסי מסך (עוד לא החלטתי אם DirectCompute, OpenCL או CUDA) [CUDA פשוטה יותר, אך השניים האחרים תקניים יותר]. משחקים רצים ברזולוציית 1600x1050 (מסך 22" כרגע), אני לא רואה את עצמי קונה מסך חדש בשנים הקרובות. אין צורך בציוד היקפי, ולדעתי הספק של המחשב הקיים שלי, Enermax 425W יוכל להספיק למפרט כזה. חשובה לי גם איכות הסאונד, כך שאני מעדיף צ'יפ קול…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by Shlagr,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לפעולות משרדיות: - בעיקר יישומי OFFICE - עבודה באינטרנט - קריאת אימיילים - אמינות ויציבות הדבר הכי הכי חשוב - מהיר גודל המסך רצוי רחב שיהיה נוח לעיניים * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהרכח אבל רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא VGA * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM LENOVO התקציב שלי הוא כ 4500 חשבתי ללכת על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717332 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732993 המליצו לי בעבודה ללכת על IBM ולכן מעדיף מחשב LENOVO אך אשמח לשמוע גם על חברות אחרות.. תודה..

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. נייד לעבודה משרדית, סרטים ומוזיקה לא צריך מסך ענק אבל גם לא פיצפון, משהו סטנדרטי הוא לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 160GB אני חושב שיספיק צורב DVD לא חובה אבל זה יהיה פלוס מאוד נחמד אותו דבר לגבי אחריות אין לי העדפה לחברה מסויימת מן הסתם איכותי ככל הניתן שלא יווצרו תקלות רציניות בעתיד הנייד יגיע עם חבר מארה"ב והתקציב הוא 500$ חברה תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. אהלן לכולם, הT400S החדש שלי מעולה, בקרוב אתן חוות דעת מפורטת עליו. לגבי הבעיה שבה נתקלתי, כשאני משתמש בדפדפן אינטרנט (אקספלורר 8 ) ויש על המסך הרבה פרסומות FLASH המעבד עובד לא מעט ולגלול את העמוד מטה ומעלה מלווה ב"קירטועים" - הגלילה לא רציפה כמו במחשב הנייח שלי שאמור להיות בעל אותה עוצמת עיבוד מבחינת המעבד, אבל יש לו כרטיס מסך (לא משהו מפוצץ - GEFORCE 7600GT). במחשב הנייח המעבד לא עובד יותר קשה כשיש פרסומות לעומת המעבד בנייד שעובד הרבה ולעתים מגיע אף ל60-70 אחוז. מה בעצם קורה פה? האם זה בגלל המעבד הגרפי המובנה? והשאלה הגדולה - האם יש לזה פתרון? תודה מראש, אור

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by avshalom81,

שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…

7. Started by assafidan,

איזה מחשב יותר טוב להרצת משחקים ויותר מהיר בקטעים של הווינדוס..: שלי: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 945, 3400 MHz (17 x 200) לוח אם:Motherboard Name MSI 945PL Neo (MS-7236 v1) (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב שלי רועש הרבה כי המאוורר של המארז והספק לא יודע מה קרה להם אבל הם מרעישים מאוד..!!!! ושל אחשלי: מעבד:Intel DuelCore E2160... לוח אם:945gcm.... כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב של אחשלי המארזים יותר טובים משלי..!!! תענו לי בכנות איזה מחשב יותר טובב..?ואיזה מחשב מריץ יותר טוב ווינדוס כאילו מהר..!!! האאא והמחשב שלי ישלו דיסק קשיח לא כזה טוב ישן.....וה…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. אוקיי חבר'ה קודם כל תודה רבה לעוזרים מראש, אני מעוניין לקנות מחשב עם ביצועים טובים הכוונה שיהיה מהיר ושיעלו לי משחקים כמו פיפא פרו וכו'.. שאר הדברים שאני עושה בו זה רק אינטרנט מוזיקה וכאלה. הלכתי לבדוק בכמה חנויות שאני מכיר והאמת מהמפרטים שקיבלתי בחנויות, אמרו לי שממש על הפנים אז לכן אני פה להתייעץ.. החנות הראשונה שהייתי בה הציעה לי את המפרט הזה: מעבד אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 D…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. מחפש מחשב גם לעריכת סאונד (שקט) עריכת וידאו וגם גרפיקה ב 5500 (+2500 נוספים למסך) צריך לקנות עוד השבוע מעבד מרובע 2.6 ולפחות 3 ג'יגה ראם SATA והכל.... תעזרו לי בבקשה ! (שהמחיר יכלול כרטיס קול )והכרטיס וידאו צריך לכלול FULLHD ממש תודה ! אשמח לכל הערה ! אז ככה תוכנות- sound ---Cubase & Nuendo גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר וידאו אני עדיין מתלבט בינתיים premire כבררת מחדל עד שאני אקנה אחת יותר טובה....(אשמח להמלצות כי יש לי את הטכניקה ואת הידע לערוך טוב אבל לא יודע מה טוב היום בווידאו -) אני לא משחק יותר מדי אבל אשמח לאפשרות - אם כבר מחשב פגז אז מחשב פגז אבל זה הכי פחות חשוב לי .(oblivion,assasin creed 2) יוצא לי להמיר קבצים ולדחוס אותם ולצרוב ולר…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. אחותי נמצאת כרגע בניו יורק והנייד שלה שבק חיים הרגע. היא רוצה לקנות מחשב חלופי כל עוד היא נמצאת שם. היא חוזרת ארצה ביום ראשון כך שיש לה רק את היום ומחר לחפש נייד חדש. שימושים : השימוש העיקרי הוא קריאת ספרים (PDF) שימושים נוספים כוללים גלישה ברשת, דיבור בסקייפ ושימוש באופיס. תקציב - עדיף כמה שפחות כל על עוד זה עונה על הדרישות. גודל מסך - כנראה 10' (היא צריכה לראות את המחשב לוודא שהיא מסתדרת עם מסך קטן). זמן סוללה - רצוי 6 שעות אבל אפשר גם 4. נפח הארד דיסק חסר משמעות. גם ההארד דיסק הכי קטן יענה על הצרכים שלה מעל ומעבר. אשמח מאוד לשמוע המלצות מנומקות. המלצה בסגנון "תקנה את X הוא הכי טוב" לא ממש עוזרת. הסבר על ההמלצה או אפילו לינק לכתבה/ביקורת שמסביר למה X מומלץ יתקבל בברכה.…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. המחשב לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, שירים וסרטים את המחשב אני אקנה בלונדון.. לכן מה שאני מבקש זה רק לדעת מה לוודא שיהיה במחשב בצורה מינימלית (מינימום RAM, מעבד מינימלי לעבודה..) רצוי שהוא יהיה כמה שיותר קטן וישקול כמה שפחות עד כה, מה שאני חושב לנכון זה שיהיה במחשב 2GB RAM ולפחות HD של 160GB אך הידע שלי דל מאוד במעבדי המחשבים הניידים, לכן אצטרך עזרה. סוללה - נושא די משמעותי, חשוב שהמחשב יחזיק כמה שעות של עבודה מסך - פחות קריטי, יותר חשוב שהמחשב יהיה קטן, אבל שיוכלו לראות בו בצורה סבירה כרטיס מסך - מספיק מובנה, לא נדרש כ.מ. חזק HD - לפחות 160GB RAM - מינימום 1GB, רצוי 2GB OS - רצוי XP מקווה שפירטתי מספיק, תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  12. Started by bennnn,

היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בסיסיים בלבד, אינטרנט מוזיקה וכאלה, לא משחק משחקים בכלל. בעתיד ארצה גם להשתמש בו להקלטת מוזיקה, אבל גם, ברמה מאוד בסיסית, שיעבוד חלק ויוכל להריץ תוכנה כמו Q-base וכדומה. לא חובה כרטיס קול איכותי פנימי כי אוכל להרכיב לו אחד חיצוני. תקציב עד 5,000. תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. היי אני צריך המלצה לדגם של מחשב נייד של ASUS (חייב להיות ASUS) מסך בסביבות 14 עד 15 אינץ' לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 250GB צורב DVD לא חובה אבל יכול להיות נחמד התקציב הוא בסביבות 600$ אם יש תוספת משמעותית בביצועים בתמורה לעלייה מתונה במחיר אני מוכן לספוג את זה הנייד יגיע מארה"ב תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש נייד לידידה שלי להלן הדברים ש"חשובים" שיהיו: מסך: 15.4 ומעלה (בהתחלה חשבנו על 17 אינצ' אבל משום מה אלה ניהיו פחות נפוצים ויותר יקרים עם השנים) מעבד: T6500 ומעלה יהיה מעולה איחסון: 320 ומעלה כרטיס מסך: פה יש קצת בעיה, משהו הזוי של INTEL ממש לא בא בחשבון, היא צריכה כרטיס מסך איכותי שיריץ את כל מה שהיא צריכה באיכות סבירה. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. השימושים הם בעיקר אינטרנט , מוזיקה וקצת סרטים. גודל 15.4 - 15.6. תקציב 2300-2600 שקל. תודה

17. Started by Farjeman,

שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום יש לי את המחשב הזה ומאז שהתקנתי עליו XP(הוא הגיע עם VISTA) אני לא יכול להפעיל את הבלוטוס שלי הוא טוען שלא קיים DEVICE כזה למרות שהתקנתי DRIVER שהרדתי מהאתר הראשי שלהם למה זה ואך אני גורם למחשב לזהות אותו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by gilp123,

שלום, יש לי DELL INSPIRON 1525. חיברתי אותו לכבל HDMI לטלוזיה - יש לי תמונה אבל לא SOUND. בדקתי הגדרות הוא רושם שחסרה לי הגדרה של SIGMATEL HD AUDIO . הורדת דרייבר מתאים מהאתר של דל ועדיין הוא לא מוגדר. מישהו יודע מה הבעיה ? גיל

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. חוות דעת : TMS E8400 AC FREEZE PRO 7 GIGABYTE 775 7100GS OB דגם מדוייק GA-73PVM-S2H SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ - התדר של הזיכרון יגביל את המעבד FSB 1333 ? * זיכרון 2GB DDR2 1333MHZ עולה 250 ש"ח ! שווה לקנות ? או לרדת ברמה של המעבד שיהיה מאוזן E7500 FSB1066 1T WD SATA2 32MB DVDRW LG X 22 TT M5 BLACK TT 500W : ** חשבתי לקחת מעבד E7500 אבל ההפרש סה"כ 201 שקל לא חבל ? המטרות עבודה שוטפת באינטרנט , עומס " ריבוי משימות " : דפדפנים , תוכנות , שיתוף קבצים , הורדות הכול במקביל שיעבוד חלק אולי בעתיד לשים כרטיס PCI-E .

21. Started by kip,

נא הערותיכם והצעותיכם שקט-7, ללא OC. מסך 19, אולי 22 בעתיד. מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪327 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ₪380 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 370W : PPCS370 ₪179 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320613AS ₪228 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 …

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט ב2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שימוש משחקים + Office +אינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by assddd,

אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים עם תקציב של כ- 3000 ש"ח. מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך כבר יש. גודל המסך 19 אינץ'. קרטיס קול לשיפור הסאונד רצוי. אבל כפלוס, זאת אומרת לא חלק מהתקציב. אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה ואני שומע הרבה. מאוד רצוי שאת החלקים יהיה אפשר להשיג באיזור חיפה. תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. אז ככה אני מעביר את התמונה מהמחשב ל TV והכל בסדר מתעוררת בעיה במצב שאני אמור לראות בו גם במחשב וגם ב TV. אני עובר למצב הזה ויוצא מצב שאני רואה ב TV טוב ובמחשב אני רואה רק את רקע שולחן העבודה והסרגל הצידי של הויסטה, לא התחל לא קיצורי דרך לא כלום! מה אתם אומרים על המצב הזה? תודה רן

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. אהלן בת דודה שלי בשעה טובה התקבלה לאוניברסיטה והמשפחה רוצה לקנות לה לפטופ, לא צריך משהו מטורף, לעבודה בסיסית, אופיס אינטרנט וכ'ו, כמובן חשוב שתיהיה קישוריות מצלמה וכל הפיצרים הנ"ל . אשמח לקבל המלצות על ניידית במחיר הנ"ל , כמו כן גם איפה ניתן לקנות ולהתרשם, אני חיפאי. תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים