עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מפרט מחשב חזק , מיועד למשחקים, אינטרנט, וכל הדברים האלה.. תקציב עד 4000, חרגיה 100 שקל. כולל מסך LCD 22 , ואם אפשר שיהיה מKSP תודה מראש :] ד"א הציעו לי את המפרט הזה: מעבד E7400 CORE 2 DUO 2.8G 3MB לוח אם ASUS INTEL P43 P5QL 1600 זיכרון OCZ 2X2G DDR2 800MHZ דיסק קשיח SAMSUNG 320GB 16M SATA כ.מסך ECS 9600GT 2GB - 256BIT צורב שחור NEC DVD-RW AD7220S SATA מארז שחור + חלון צד PA11A - 500W ספק חזק TRENDSONIC 4FAN 600W מסך KDF 22'' DM226 WIDE BLACK סט מקלדת ועכבר 3 שפות רמקולים BLUSTER SUB 2.1 3200W - 2402 4000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. מחפש המלצה לשילוש (מעבד+לוח אם+זיכרונות) + כרטיס מסך חשוב לי שיהיה שקט יחסית (לפחות בזמןן מנוחה) הולך לקנות באילת חשוב לי יכולת שידרוג עתידית עדיפות מסויימת לאינטל כרגע עובד עם מסך 24 אינג 60 הרץ של DELL יתכן ובהמשך אשדרג ל144HZ ובאיזור 27 אינג יש לי ספק חזק 700W מודולרי (לא זוכר את שמו אך אחד טוב) ומארז של פרקטל דיזיין שימושים:כללי ומשחקים אשמח להמלצה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן. אני מחפש מחשב נייד שיישאר בסביבות ה5K, מסך 14 אינץ' ... עדיף שיהיה מסוגנן. ביצועים - לא קריטי - לא הולך לעבוד קשה מדי. את הניידים של DELL ראיתיInspiration 6400 לא קוסם לא במיוחד, הVostro עושה רושם של Destop Replacement (בביקורת כינו את המחשב הזה מפלצת של משקל), אך ... הניידים של HP עושים רושם טוב - רק שלצערי אני משום מה לא מצליח למצוא שום ביקורות על דגמי HP שנמכרים בארץ משום מה ... יש לכם המלצות בנוגע לHP? (או כמובן בנוגע לכל חברה אחרת ...) בנוסף, מה דעתכם על הדגם הזה? http://www.buy4less.co.il/product_print.asp?f=3328 זול בצורה מפתיעה, הלא כן? זו הביקורת - http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3873&review=Dell+Vostro+1400 עושה רושם טוב. דעתכם? אודה ל…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by bluemail,

מה הייתם ממליצים לי לשדרג ???

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  5. ATI או Nvidia מזכיר שוב למשחקקיםםםם

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by Nadab,

שלום אני צריך הצעות למפרט מחשב לגיימינג וליצירת מוסיקה בקיובייס + VST יש לי מפרט שחבר בנה לי אשמח לחוות דעת במיוחד על הלוח והכרטיס מסך לגבי כרטיס מסך שיהייה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ב-1440P לא נורא אם אם זה לא יריץ הכל ב-ultra. אני לא צריך הארדיסקים ואני אשמח אם המפרט יבנה ב-KSP. זה המפרט שחבר בנה: [h=1]Intel Core i7 4770K Haswell[/h][h=1]Corsair Hydro H60 High Performance[/h][h=1]MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87[/h][h=1]Corsair Dominator Platinum 2x4GB DDR3[/h][h=1]MSI GTX770 Gaming 4GB GDDR5 DX11[/h][h=1]Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata[/h] [h=1]Corsair Carbide 300R[/h] [h=1]Corsair Air Series AF120 Quiet Edition X2[/h][h=1]Antec High Current Gamer 75…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ben007,

שלומות אחים שלי אני צריך את עזרתכם לבנות ( סוף סוף...) תמחשב הבא שלי המפרט מ- K.S.P עד 6000 ( אפשר לחרוג קצת...) אני לא בטוח בעניין הכרטיס מסך והמארז אבל תכלס אני מחפש מחשב מבוסס 64 למשחקים ועבודה כללית. יש לי מסך Flatron 995ft plus ועכבר אלחוטי אופטי V.2 אקספלורר. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MoonMage,

לא הייתי ממש בטוח איפה לשים את זה אם פה או אם בחומרה אחרת אז אם זה לא מתאים בבקשה להעביר :-X בכל אופן, אמא שלי קמה היום בבוקר והחליטה שהיא רוצה מחשב נייד ... ובקיצור אני צריך עזרה במציאה של מחשב שיתאים לעבודות משרדיות יהיה קל ויבוא עם מערכת הפעלה . התקציב:7000+- תודה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ran1809,

יש לי HP DV3-2150 **התגברתי על בעיית התצוגה! לבעלי HP למינהם יש לי קורא טביעות אצבע, עכשיו אני מפעיל אותו והכל אבל אמורה להיות לו אופצייה של נעילת תקיות, אני אמור ללחוץ על תקייה או קובץ לחצן ימני ואמור להיות לי בתפריט משהוא שקשור לתוכנה ושם יש את האופצייה של הנעילה, האופצייה לא מופיעה, איך אפשר לנעול תקייה בעוד דרך או להכניס את האופצייה לתפריט? תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by doker,

אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אינטרנט סקייפ יוטיוב חשוב שיהיה קל מסך בין 12 ל14 מצאתי שני דגמים 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 אני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Amit_B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מנסה להסתדר עם עד 2K או עד 2.5K... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Microsoft Visual Studio או Eclipse בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. זקוק להמלצה זריזה ומקצועית לנייד לשימוש בתוכנות הנדסיות כבדות. המלצה למחשב נייד חזק במיוחד בכל מה שקשור למעבד - גם ריבוי-ת'רדים וגם מבחינת ביצועי ליבה בודדת. חייב SSD לא קטן + 8G זיכרון לפחות תקציב גמיש מאוד אבל לא להשתגע. עדיף גודל/משקל שפוי כדי לסחוב ברכבת אבל יותר חשוב ביצועים. חיי סוללה של שעתיים+ מספקים אותי. כרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות תוספת נחמדה (בשביל CUDA) אבל לא קריטי. תודה!

• 139 תגובות
    • 78.2k צפיות
  13. שלום לכולם, *המחשב עומד להרכש באילת* יש לי התלבטות בין 2 מחשבים ניידים, מבחינת נתונים הם דומים כמעט בהכל, הסוללה ראיתי ששונה בנתונים. השימוש העיקרי הוא ללימודים, תוכנות אופיס בעיקר, צפייה בסדרות\סרטים לפעמים. חשוב שהסוללה תחזיק הרבה (לא צריך שתחזיק לכל היום, אבל גם שלא תגמר מהר מידי) 1. Lenovo IdeaPad S340-15IWL 81N800G2IV https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2639..685.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=69197&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= 2.Asus VivoBook 15 X512FJ-BQ264T https://ksp.co.il/?select=.268..271..211..7791..542.&kg=&list=1&sort…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 וכונן SSD WD Blue SN500 500GB NVMe Internal SSD - Gen3 PCIe 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Intel Core Duo T2450 2.0GHz VS INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHz שניהם עם 1024 זיכרון... תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. Started by oded6188,

טוב, אז אחרי ניסיון כושל עם Zenbook http://hwzone.co.il/community/threads/536174-Asus-Zenbook-%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94?p=4814903#post4814903 מבקש עצתכם בבחירת Ultrabook למטרת לימודים הכי חשוב - שיהיה קל, ושלא אצטרך להטעין אותו פעמיים ביום במהלך הלימודים מסך 13.3 - לא טאצ' (מסכי טאצ' מבריקים ומעצבנים... וגם מי צריך את הטאצ' הזה בכלל?!...) i5/i7 אפשר לחרוג מהתקציב, אבל ממש טיפה תודה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. Started by Lirux,

לחבר שלי נשרף עכשיו המחשב והוא צריך: מעבד + לוח + כרטיס מסך + זיכרונות + ספק עד 3000 שקל.. מה יש לכם להציע?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by DanielAmos,

שלום ברצוני לקנות מחשב השבוע ורציתי קצת עזרה: תקציב : עד 6K אבל בעדיפות ל 5K +- * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 \ 13.3 לא כ"כ משנה * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 500 GB אלא אם כן זה SSD אז 256זה סבבה * כונן אופטי? עדיף אבל לא חובה הבנתי שזה מעלה את המשקל בהרבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות שכן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי של ASUS יש מחשבים ממש טובים ... אבל אני פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיף לא מגע! וש…

19. Started by ריבה אבירם,

מחפשת המלצה לנייד לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, תוכנות מקצועיות ) כולל תוכנת הפעלה, מסך 15.6'. מעבד i5 או i7 לא צריכה touch שני הגורמים החשובים ביותר הם אמינות ושקט. לא יכולה לעבוד עם מחשבים בהם יש רעש מאוורר חזק או קבוע תקציב עד 4,500 עדיף פחות.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by rept0rix,

אז ככה אחרי שפירמטתי את ה DELL CERLRON שלי ושמתי אלב XP בימקום הVISTA נוצרו 2 בעיות אחת אין לי יותר WIFI שתים אין bluetooth ניסיתי להוריד דרבירים לא נירא לי שהם טובים... קיצר צריך אזרה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by skizo,

* מטרות המחשב- בעיקרון סרטים, גלישה באינטרנט, תכנות וקצת LEAGUE OF LEGENDS * גודל המסך- 13 או 15 * רזולוציית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין * משקל רצוי- עדיף כמה שיותר קל אבל לא הכי משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * Bluetooth עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי- צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה- אני יודע ש-DELL, ASUS ו-LENOVO נחשבים חברות טובות אז יד לי עדיפות אליהם. שהמחשב יהיה בצבא אפור או שחור, שהמחשב יהיה איכותי ויחזיק לזמן רב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  22. מעבד - AMD 64 3000+ לוח אם - gigabyte ga k8 זיכרון - 1 GB הארד דיסק - 200 GB כרטיס מסך - nvidie gefoce 6600 כרטיס קול - קראיטיב 8.1 ערוצים מארז - דלת , באמצע סמל אקורה ( מכונית יוקרה ) , חצי שקוף לד פנימי מסך - LG , FLATRON 17 ( רגיל ) רמקולים - קראייטיב 5.1 , 70 W + חיבור רמקולים מהמערכת W SHAP BP160 , 100 = 170W מצלמת רשת קריאייטיב עכבר A4 tech אופטי מקלדת - רגיל מיקרופון - sonccm sm 100 גמיש !

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by Xilver,

אני מחפש מפרט למחשב נייד בטווח של 2500-3000, כשעדיף לרדת מה3 אלף. המחשב לצורכי עבודה, לא לגראפיקה או למשחקים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by dovik,

בס"ד שלום רב! זה פעם ראשונה אני כותב כאן..כבר לקחתי מפה לא מעט דברים חדשים שלא ידעתי (אני טכנאי PC מובטל בינתיים אך משתדל לשמור על כישורים שרכשתי) הופתעתי לראות פורום כה מושקע ואיכותי. יש מלא חומר חשוב ומעניין. שאלתי היא כזאת. אני מתכוון להשקיע הרבה במחשב שיהיה לי לעתיד,בע"ה. ומכיוון שאיני יכול לקנות אותו בבת אחת,עם כל הרכיבים,אז נאלץ לרכוש לפי חלקים,כל חודש משהו אחר. ומכיוון שטכנולוגיה לא עומדת במקום,אז גם החלקים משתנים באיכות ובמחיר. אז רציתי לדעת מה דעתכם\ן לגבי קצב השתנוּת הרכיבים ולפי זה אפשר לדעת מה הסדר העדיף לקניית החלקים. חוץ מזה,אשמח מאוד להיות בקשר עם טכנאים כמוני שעובדים בתחום.. תודה רבה והמשך עבודה מהנה ))

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by or_kudai,

יש לי שאלה איזה מעבד יותר טוב מבין השניים הבאים . ובכמה ? זאת אומרת עד כמה זה מורגש. core2due 1.5 ghz core due 2.0 ghz t2450

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.