עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Chymes,

אני רוצה להרכיב מחשב שאוכל לקחת לצבא. בגלל זה אני צריך מארז ולוח אם MICRO ATX. הרכבתי במשך השבת מספר מפרטים, אבל אני רוצה לראות מה אתם יכולים להציע. תקציב: 2,000 ש"ח הערות: אני לא צריך CD-ROM וכונן 1.44 אני רוצה מפרט מבוסס מעבד אינטל ומפרט מבוסס מעבד AMD. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. הדרישות: מסך מספיק גדול ללימודים מחשב שיהיה חזק גם שלרוב לא יקרוס חיי סוללה גבוהים אם אפשר אז בבקשה שהמחשב יהיה קרוב לסכום שנתתי שיהיה ניצול מקסמילי של הכסף... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by borisp,

אני מחפש נייד שניתן יהיה להשמתמש בו כמחשב עיקרי ויחיד בבית (כלומר אני צריך חיבור קווי לאינטרנט), ושניתן יהיה להריץ עליו תוכנות גרפיות לצרכי עיצוב. התקציב הוא 3000-4000, ובמקרים מיוחדים ניתן יהיה להתגמש בכמה מאות בודדות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by eliezer,

המחשב בן 3 שנים. לאחרונה הוא נכבה פתאום אחרי זמן מה. האם את תופעה מוכרת? מה יכולות להיות הסיבות?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים (microsoft flight simulator, cyberpunk) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? mid tower 7. האם האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. מחפש ייעוץ על המפרט הבא: https://www.tms.co.il/192631 בעיקר לגבי הקירור המארז והלוח אם, אמרו לי שכדאי להשקיע בלוח אם של x570, מישהו יכול להמליץ לי על אחד מומלץ? אני אוהב את המארז שיש במפרט אבל אמרו לי שהמאווררים בצד זה קצת בעייתי אלא אם כן יש קירור נוזלי, לכן מחפש קירור שיכול לעבוד עם המארז הזה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  7. הדרישות הבסיסיות (גירסא מקוצרת, השאלות שאינן רלוונטיות נמחקו): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעשרות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, קצת משחקים ובפרט skyrim, world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי לשמור על א…

8. Started by chnon,

הדרישות בגדול הן לא גדולות, בעיקר צפייה בסרטים-מאוד חשוב לפיכך מסך איכותי. * רזולוציית המסך? מבקש מסך משובח ואיכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה משולב SSHD, חשוב לי לביצועים מהירים. * כונן אופטי? כן, צורב DVD פשוט יעשה את העבודה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מעדיף לסמוך על נסיונכם ושיהיה כמה שיותר אמין. חשבתי על ז…

9. הי, אני מחפש מחשב נייד לצורכי עסקים/נסיעות. הנקודה העיקרית היא שאני אקנה אותו בארה"ב וגם אשתמש בו שם. לא משנה לי איפה לרכוש בארה"ב (אמאזון/newegg/ישירות מהיצרנים Dell\Lenovo וכו'). מבחינת מחירים אני מכוון לאזור של $1000-$1200. מחשבים שנמכרים שם במחיר כזה עולים בארץ כ-8K-10K (למשל לנובו X1 Carbon). סוג שימוש: עיקר העבודה תהיה משרדית (המון אקסל, וורד, PP) ותוכנות סטטיסטיקה ועיבוד נתונים. אני עובד המון ב-multitasking (המון לשוניות בדפדפן, הרבה תוכנות פתוחות במקביל). רזולוציה גבוהה (מעל 768*1366 נראית לי משהו מתבקש) לא מתכוון להריץ תוכנות גרפיקה כבדות או Matlab באופן קבוע, אם כי אשמח אם המחשב ידע לאכול שימוש casual בתוכנות כאלו. לגבי משחקים - השימוש האחרון ברשימת העדיפו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הקפצה: שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: antec 300 ספק כח: SeaSonic 500W DVD בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. ללא ציוד היקפי מסך יחיד מסוג 34GL750-B של LG

12. Started by yonin789,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (חריגה עד 500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צרכיים משפחתיים - עבודה משרדית, אינטרנט,סטרים וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן, אני עומד לקנות מחשב נייד של ASUS עם כרטיס קול on board: EAX Advanced HD 5.0. האם מישהו יודע אם יש התאמה או בעיה בין הכרטיס הנ"ל ובין AVID media composer 5? תודה,

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by omri55,

יש לי נייד 1557 של DELL ויש לי בעיה עם אלחוטי. המחשב קולט רשתות ואפילו בצורה טובה אבל לא מתחבר לא משנה מה עשיתי.אם אני מתקין ממתאם אלחוטי חיצוני זה תקין אבל עושה לי מסכים כחולים. הבעיה שאין לי אחראיות והמעבדה תקח לי רק 400 שקל על בדיקה. פרמטתי את המחשב ועדיין אותה בעיה. כנראה בעיית חומרה השאלה אם זה אנטנה נדפקה או כרטיס אלחוטי כדי אני אדע מה להזמין. משהו מכיר מקרה דומה אני קצת מבין בתחום לכן לא קשור בעיות קליטה וכדומה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. עשיתי למחשב הפעלה ראשונית של הוינדוס 7... וכנראה באחד השלבים נתתי אישור להתקנה של מלא תוספים שאני לא יודעת איך להפטר מהם עכשיו(מה מהם קריטי למחשב ומה לא) אז הבעיה היא כזאת, המחשב מראה GB1.5 זיכרון תפוסים בלי שהפעלתי מרצוני כלום. בנוסף, כשהפעלתי סרט על המדיה פלייר הוא נתקע ותקע את המחשב ולא עזר לי cntrl+alt+delet... המחשב נתקע לחלוטין. התקנתי חבילת קודקים ואז הסרטים רצים בסדר גמור, אבל יש לכמה מהם פתאום טשטוש בחדות...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by קייזרמן,

שלום לכולם אז יש לי את הדל D630 עם כרטיס מסך קוואדרו 135... קניתי סימולטור טיסה (2004) ואני בכלל לא מצליח להתקין אותו על הלפ טופ... רק על המחשב הרגיל. מישהו פה מכיר דרך להאיץ את הכרטיס מסך הדפוק שלי... להוריד משהו שישפר את ביצועיו ככרטיס משחקים? תודה לעונים

17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)רק עבודות אינטרנט סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שפחות (אני לא מבין במשקל כמה זה סטנדרטי וכו') * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?הכיייי חשוב זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI ו4 USB * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ACER DELL TOSHIBA בנתיים חשבתי על זה:

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. התפקיד שלו יהיה בעיקר לאינטרנט סרטים וקצת משחקים קלים כמו פיפא תודה מראש1

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לניגון מדיה 1080P וקצת משחקים תקציב ~4000ש"ח. ראיתי את Lenovo N500 15.4" Core 2 Duo 4Ghz 250G http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G1 ב-3700 ש"ח, מה דעתכם? כמו כן, מה דעתכם על acer כחברה? ראיתי מחשב שלהם די חזק ב 4500 ש"ח :‎AS6930G - 644G50MN‎ תודה מראש על כל תגובה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. טוב קשה לי להגיד תקציב מדוייק (אז מצטער מראש אם איך שהוא זה עובר על חוקי הפורום) יש לי התלבטות בין מספר מפרטים, העניין שאני רוצה "הכי מהיר" שיש מצד אחד. מצד שני יש עניין של מחיר. יש לי את הכסף והיכולות לקנות גם QX9770 וDDR3 וכול זה, השאלה האם זה שווה את המחיר? ואם לא, אז מה? הרי בכול מקרה בביצועים זה כן פחות. אני מתלבט בין ללכת על משהו בסגנון הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2802&products_id=20889 שזה בהחלט לא תקציב נוראי בשבילי (כמובן אעשה כמה שינוים קטנים כמו מארז מסדרת S החדשה, לוח אם של ג'גהבייט שמעדיף וכו') או לחכות קצת זמן עד שיגיע לארץ QX9770, ולהוסיף לוח אם עם תמיכה בDDR3 ולקחת 4 ג'יגה של DDR3 וכו' כלומר מתלבט בין לבזבז המו…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  21. בזמן האחרון בזמן שאני גולש ופותיח חלונות אני מקבל מסך שחור ולמעלה רשום EXPLORER לא מגיב מה הבעיה ומה צריך לבדוק יש לי מערכת VISTA

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה שבוע הבא, לכן צריך מחשב נייד חזק. המחשב הנייח שלי גם הפסיק לעבוד לפני חודש בערך אז הוא ישמש אותי גם לגיימינג. אני לא משחק במשחקים ממש כבדים, בדרך כלל league of legends אבל יכול להיות שאני אתעניין במשחקים אחרים שיצאו. התקציב הוא באיזור ה5000 אבל אפשר לחרוג חריגה קלה. עוד כשבועיים הרכישה תוכל להתבצע מאילת מה שיכול להוריד את המחיר. עדיפות לקנות מKSP או IVORY. חשוב לי שיגיע עם SSD (או שהחנות יכולה להחליף את זה בתוספת תשלום?). גודל מסך 15.6, אולי יותר אם המשקל סביר. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by hearyourorphanedch,

שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…

24. שלום רב! הגיעה העת לרכוש מחשב חדש. לאחר לבטים רבים, החלטתי לקנות מחשב נייח ולא מחשב נייד. אינני ''דובר''שפות תכנות, אני לא חובב משחקי וידאו מנווני מוח ולא מתמצא כלל בעריכה גרפית ועיצוב. המחשב משמש עבורי בעיקר ככלי כתיבה. אני מאוד אוהב לכתוב סיפורים. כרגע, אני כותב בעיקר נובלות ארוטיות הנשטחות על כעשרה עמודים אך הייתי רוצה לפתח את הכישרון הספרותי שלי ולהיות מסוגל לכתוב סיפורי מתח על חוקר משטרה קשה יום העומל על פרשיית רצח סבוכה או סוכן ביון חסר פחד אשר נשלח לחסל מוסלמים פאנטים. כמו כן, הייתי רוצה לכתוב דרמות העוסקות בחיי היומיום הלא פשוטים של האדם הממוצע בעולם המערבי ולנסות להציע דרכי חשיבה ורעיונות; פנטזיות מתוחכמות הטומנות בתוכן אלגוריה; אגדות המתרחשות במאות קודמות ועוד..…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by patishi,

שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.