עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, האם Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan יכול להיות יחד עם לוח אם Asus P5N7A-VM מארז Antec Fusion ? האם זה תואם בגובה?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by edgyl,

טוב המליץ עליו, מצד שני לא מגיע עם מערכת הפעלה .. אני צריך להתקין.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by aviv00,

מישהו יודע פרטים על המעבד עם הצורכת הנמוכה ‎Intel Pentium SU2700 1.3GHz 800Mhz FSB 2MB Cache‎ למשל כמה הוא עולה ל 1000 יחידות ומה היחס הביצועים בינו לבין ATOM ? מעניין אותי היחס עלות \ ביצועים שלו בהשוואה ל ATOM תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by tzolerguy,

היי הכותרת אומרת הכל ... עברתי על איזה כמה עשרות עמודים מגוגל לא מצאתי כלום אם מישהו יש לו רעיון זה מאוד נחמד כבר מזמן לא באחריות אז אל תדאגו

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. יש אותו עכשיו במבצע של 012 ןלפי המפרט שראיתי הוא מצויין. אני לא מכיר את LG כמותג של ניידים - זה נחשב טוב? אגב המחשב עולה במבצע 5300 במקום 7200.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  7. צריך המלצה למחשב באזור ה 6 - 7 K לשימוש עיקרי באוניברסיטה, להרצת סימולציות במטלב וצפייה בסרטים. צג של 14 עדיף או 15 שיהיה קל. עדיף גם שתהיה יציאת HDMI, ולפחות 3 USB. למישהו יש המלצה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. בני התקבל לאקדמיה למוסיקה. לקראת השנה הסטודנטיאלית הראשונה שלו אני רוצה לקנות לו במתנה מחשב נייד. להלן הגדרות לייעוד המחשב: אופיס אינטרנט תוכנות עריכת מוסיקה וקישוריות לפסנתר חשמלי או KEYBOARD. השמעת מוסיקה. מאחר ויש סיכוי שהוא יחזור גם להתמחות הקודמת שלו בגרפיקה תלת מימד אז רצוי ששבב הגרפיקה יהיה מתקדם ככל האפשר. סדר גודל של מחיר: 3000 ש"ח. אני מוכן להוסיף עבור אחריות מורחבת. גודל מסך מועדף: 15.6 מאחר ושמעתי הרבה רעות על ה וויסטה ומאחר וראיתי כבר הצעות לשדרוג ל WIN 7 - אשמח לקבל התייחסות לנושא. לא ברור לי כיצד מתבצע השדרוג מ וויסטה ל 7.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by bad-sector,

האם יש איזה תוכנה שמנטרלת ומפעילה מחדש בחיבור\ניתוק עכבר USB?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי נייד של דל STUDIO XPS 1640 והיה לי בו ויסטה הום פרימיום וכשכל פעם שהגברתי או הנמכתי את העוצמה של הרמקולים ראיתי על המסך חיווי של העוצמה למטה באמצע של המסך בצורת פסים לאורך עם שני סימני רמקולים משני הכיוונים (אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון).. כעבור שבוע החלפתי את הווינדוס ל XP ועכשיו אני כבר לא רואה את החיווי הזה כל פעם שאני מגביר ומנמיך את העוצמה של הרמקולים. איך מסדרים את זה? תודה..!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. גיסי מתכנן לקנות לאשתו, אחותי, מתנה ליום הנישואין: נטבוק (זו הפתעה, אל תספרו לה ;D). היא צריכה מחשב שיאפשר לה לגלוש, לראות סרטים בעת נסיעות ארוכות ועם מצלמת רשת כדי לשמור על קשר עם הילדים כשהיא באותן נסיעות ארוכות. התקציב הוא בסביבות 2,000 ש"ח וכחברים בכוחות הבטחון, יש להם הנחות על חלק מהדגמים שאחרת לא היו נכנסים. שלחתי אותו לחנות לראות אותם בפעולה, המפרטים של כל הנטבוקים כמעט זהים אבל חייבים להניח את הידיים על המקלדת ולראות את המסך. הוא חזר עם המסקנות הבאות: Asus EEEPC 1005HA/HE - זמן סוללה ארוך מאוד (9.5 שעות לפי נתוני היצרן, בצפיה בסרטים זה בטח חצי מזה) שיאפשר לה לצפות בכמה סרטים בנסיעות הנ"ל. לא ברור האם המעבד הוא N270 או N280 - עד כמה ההבדל משמעותי? Acer Aspire D150/…

12. חברים שלום , הייתי מעוניין לקנות מיני לפטופ ללימודים התקציב שלי הוא עד 3K כמה ניראה לכם יעלה בסין לדוגמא?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by Maor Shahar,

מישהו יודע מה ההבדל בין זמני הסוללות 3תאים ו6תאים בנטבוק dell mini 10? האם הוא השידרוג קריטי? מכיוון שה6 תאים גדולה מאוד ובולטת מחוץ למחשב..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by robombo,

מצאתי כבר כמה מחשבים שאני מאד מאד רוצה, אבל הם נמצאים בחו"ל ואין לי דרך להעביר אותם לארץ, אז עברתי לאפשרות של קנית מחשב בארץ. אני מחפש מחשב עם מסך של 10.2" מינימום. מהירות מעבד רצויה של 1.6Ghz זכרון של 160GB מינימום וRAM של 1GB ורצוי יותר... אין לי בעיה גם יד שניה במצב טוב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by mistro,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP מסדרה dv6500 ולאחר תקופה של גסיסה נפטרה לי הסוללה עליה השלום אני מחפש באי ביי סוללה חדשה ונתקלתי בדגם של 12 תאים 9600 MAH ורשום שזה מתאים לסדרה של המחשב שלי אבל הבעיה היא שגם רשום שזה מספק v11.1 לעומת ה 10.8 שהסוללה הישנה סיפקה .... השאלה אם זה יכול לפגוע לי במחשב או שאני יכול לקנות את הסוללה הזאת . כמו כן ראיתי גם סוללה של 12 תאים אבל 8800 MAH שמספקת את 10.8 אבל מן הסתם ה9600 תחזיק יותר זמן ... הפכתי את הרשת ואני באמת אובד עצות תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by carls,

שלום לכולם ברשותי אסוס 1000he כבן חצי שנה במהלך עבודתי עימו הוא נתקע,פשוט לא מגיב לשום כפתור כיביתי אותו עי המפסק הראשי והדלקתי אותו שוב,ברגע שהווינדוס עלה נשמע צליל הכניסה לווינדוס אך בצורה מקוטעת המחשב עבד כמה שניות ושוב נתקע,שום דבר לא עובד כולל העכבר מי יודע מה הסיבה? תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. מה קורה. שמעו אני חייב עזרה.. ההורים ביקשו ממני עזרה ואני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים. השימוש הוא כלי בסך הכל.. קצת מכל דבר עכשיו אני צריך את הדעה שלכם.. מה יותר טוב אז יש את : Satellite L300-2C4 TOSHIBA הינה קישור למפרט http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735450 או המחשב השני Lenovo G550 NTDRDIV T4200 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949348 תודה רבה מראש [=

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. אהלן חבר'ה, לאחרונה ביקשתי המלצה לנייד בתקציב 2000- 2500 ש"ח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431519.0 ניסיתי להזמין את ה Compaq CQ61 אך היו בעיות של זמינות במלאי וכולי ולצערי מתוך אילוצים של לחץ זמן ולא מתוך בירור מקיף נקנה המחשב הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3764&CatCode=315 מה דעתכם עליו, האם הרכישה הייתה הגיונית? האם יכולתי לקבל יותר בסכום הזה? תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש מחשב שהוא בעצם מסך משולב כונן, עבור עסק, זאת אומרת שאני צריך כמה מחשבים. הדרישות מהמפרט של המחשב עצמו פחות קריטיות עבורי, כי ירוצו עליו תוכנות בסיסיות בלבד. יש מחשב שמצאתי המתאים עבורי והוא Asus EEE Top N270 שזה בעצם מסך משולב כונן, מסך מגע, מעוצב. החיסרון שאין מלאי שלו בשחור בארץ, מישהו יודע מי היבואן? עם מי כדאי לדבר בשביל להשיג כמות שלו? http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2256&catId= ושאלה הכי חשובה, האם יש עוד מחשבים בסגנון? מאוד אשמח לעזרה, תודה מראש נאור

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by li1,

מתלבט בין שני דגמים Asus דגם PC-eee 1101HA או Olidata Tehom 7800 אם יש המלצות טובות יותר אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by amit_amit,

המחשב צריך לשמש אותי באוניברסיטה, כך שרוב השימושים הם יישומי אופיס ואינטרנט וMatLab בנוסף יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ כמה משחקים. המחשב צריך להכיל מסך בגודל 15" אני מניח שסוללה חזקה תוכל לעזור. תקציב +-3000 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Dark Respect,

איך: Athlon Neo MV-40 1.6 GHz Processor מול Atom 280 לנטבוק?

23. Started by frozen_fire,

Hi , i am writing from random internet cafe's is south america so i will not be able to commant quickly, so i will try to get all the requiered info in this message i am starting to study soon and i am looking for a laptop (13 inche's( for a compter scince student - programing mathlab and normal office usage any reqemedetions? thx

24. Started by PoOki,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by roip27,

שלום כנראה שביום ראשון הקרוב אני רוכש נייד ועדיין לא סגור על עצמי ב100 אחוז.... הנייד מיועד בעיקר ללימודים אבל גם האופציה של הרצת משחקים תתקבל בברכה... כרגע מצאתי שני ניידים שעומדים לי על הקריטריונים... הראשון: טושיבה a500 138 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7728248 אני גם הייתי שמח לדעת איך טושיבה מבחינת השירות והאיכות שלהם...? השני: http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZ4CFD5E4 המפרט שלו די טוב במחיר לא מפוצץ... והם נותנים שנתיים אחריות הייתי שמח לקבל את המלצתכם על אחד מהם....? ואם מישהו חושב שבתקציב הזה אפשר להביא בארץ משהו יותר איכותי שיעמוד לצרכים שלי אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים