עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by O.shalev,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000₪ גמיש ממש קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות קל ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה, שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מפריע המשקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, window…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. היי חברים. אני יודע בערך מה אני צריך ומה נכנס לתקציב שלי (סביבות ה5 וחצי). להלן הדרישות: מעבד I7 16 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך quadro 2000 הארדיסק SSD בנפח 90 ג'יגה (שישמש כמובן ככונן מערכת) הארדיסק 500 ג'יגה (שישמש ככונן אחסון העבודות) צורב DVD כלשהו לגבי הלוח אם, אין לי מושג מה יתאים כמו כן גם לגבי הספק.. מארז פשוט וטוב. אודה לכם מאוד אם תתנו לי מפרט לגבי הדברים הללו כמובן שאני סטודנט ומחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף ומפרט שיתאים לצרכים שלי. תודה רבה, אדם שריקי.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by vladk,

אני מתלבט בין שלושת הלפטופים שבכותרת. שלושתם נראים מעולים, בטווח מחירים של 640-800$ (קונה בארה"ב) ולכל אחד יתרונות קטנים פה ושם. הצורך - סטודנט, שימוש יומיומי בבית ובלימודים. דברים חשובים - משקל באזור של 2 ק"ג, איכות בניה, מקלדת נוחה, מחיר עד 800$, סוללה שתחזיק 4-5 שעות (גלישה, אופיס). קונפיגורציה מבוקשת - i5/i3, 4gb ram, esata, hdmi, עדיף גם usb3. מסך - 13.3'' או 14'', מט. לא חשוב כרטיס גרפי נפרד. דעתכם? תודה מראש http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqct4s2&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&model_id=vostro-3450 http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=blct541&m_2=I52410M&m_3=4G2D3&m_8=250G54&m_10=HD&m_11=7HPN61E…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by 2Enable,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : עדיף לחסוך אם זה לא משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 500 2. מה שימושי המחשב : משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ; fhd . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, דיסק קשיח, כונן דיסקים וכנראה גם בספק( יש לי ספק של thermal take 500w בן 3 שנים, השאלה אם צריך להחליף אותו. דרישות נוספות הם שיהיו לפחות 6 כניסות USB ו חיבור ל Sata3. המפרט שיש לי כרגע הוא- E8400 4gb ram Thermal take 500w ati hd6850. התקציב שלי מספיק כדי שאוכל להריץ את גל המשחקים החדשים על האיכות הכי גבוהה?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. עריכה: קניתי חלקים למחשב חדש....יאי! כרגע אני עם מחשב אינטל z270 ,מעבד i7 7700k , זיכרון 32 gb וכרטיס מסך 1080gtx . (הם בני חמש עוד חודש) אני משחק על מסך 2k 144 hrz , ומחובר למחשב עוד מסך 4K שאני משתמש בו לעבודה וכד' בדרך אליי יש כרטיס מסך rtx 3080ti , ולוח אם Gigabyte Z590 AORUS PRO AX . השאלה שלי היא האם לבנות סביב החלקים החדשים מערכת , או להשתמש במערכת הנוכחית עם כרטיס המסך החדש? (ולמכור את הלוח אם ביד 2). צדדי הספק הם: אין לי כל כך כח להתעסק עם יד 2 , וגם המערכת כבר בת 5- עוד כמה זמן היא תחזיק? מצד שני אולי התועלת בקניה לא שווה מספיק בשלב זה. במידה ולבנות מערכת רציתי להשמיש את שני המחשבים , (כדי לתת אחד לבן משפחה)-…

6. Started by 4djklef3,

היי לכולם! אחותי התעוררה היום והתקשרה אלי בבהלה "אני צריכה מחשב נייד!", אז החלטתי להיעזר בכם מכיוון שאני לא עוקב אחר החידושים בתחום כבר זמן רב. בלי הרבה ירקות - המחשב שהיא צריכה: *בעיקר לאינטרנט ולסרטים, אין לה כוונה לשחק במשחקים. * מסך גדול - בסביבות ה-17", או עד כמה שהתקציב יאפשר בהתאם לשאר המאפיינים. *עיצוב יפה עד כמה שאפשר. התקציב גמיש, אבל לדעתי בשבילה אפילו 4000 זה הגזמה. אבל לא יודע, אתם המומחים, תציעו הצעות בתודה מראש! ;D

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, אני עומד לפני רכישת מחשב נייח לבית, ואחרי שהיה נראה לי שאני נסגר על כיוון, עלו אצלי לבטים חדשים. השימוש שאני מייעד למחשב הוא משרדי-ביתי אינטנסיבי: בהערכה גסה 70% עבודה מול הרשת ואופיס, עם שימוש מעל הממוצע ב-streaming מהרשת של וידאו ואודיו. 30% בתוכנות נוספות, צפיה בוידאו, סקייפ, google earth, לא שימוש במשחקים. אחסון כמות גדולה יחסית של data. אני מעדיף ללכת על המוכר מהבחינה הזו שאני סגור על פלטפורמה מבוססת אינטל, ומערכת הפעלה Windows. אופק שדרוג: חשוב. מעוניין שהמערכת תוכל להתמודד בקלות עם שדרוגים והכבדות שיתכנו בעתיד בתוכנות שהיא עובדת איתה, כולל מערכת ההפעלה. אני לא רוצה לעמוד בעוד פחות משנתיים מול מצב שאצטרך שוב להחליף את כל המחשב. התקציב המקסימלי: 3,…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

חבר שלי קנה מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי ולאחותי . השימושים במחשה יהיו די בסיסיים . גלישה באינטרנט (דרך WIFI או משהו ) צפייה בסרטים +שירים. אולי משחקים , אבל משחקים ממש קלים ואם אפשר שיהיה למחשב יציאת HDMI בשביל לחבר אותו לטלויזית LCD בשביל לראות דרכה סרטים . ואני רוצה שתנסו למצוא איזה מחשב באתר BEST BUY שכנראה ממנו אני יקנה את המחשב . וזה די דחוף כי נראה לי שביום שני נקנה אותו . ובבקשה בלי חריגה (מקסימום 100 שקל עם זה שווה ) כי זה המקסימום שאני יכול להוציא כרגע . תודה רבה לעוזרים . http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14〈=he

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by nirzx,

מישהו מכיר את המחשב הזה? http://www.qsys.co.il/pl_product~N61JQ-A1~12~62.htm המחשב מציג נתונים חזקים במחיר דיי נמוך. אני חושב שיש בוא הרבה פאקים כמו: התחממות יתר שתגרום לקריסה, הפכתה של היכולות של הכרטיס מסך, למניעת בעיות. ובעיות כאלו. אשמח לשמוע כל חוות דעת על המחשב.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  11. אז הזמנתילי במזל טוב את המחשב הנ"ל עצות או טיפיםן לשימוש נכון או בכלל בו יעזרו לי ממנוסים או סתם מכאלו שמכירים סוללה, מסך, מחיצות בכונן קשיח תוכנות כל מה שעולה לכם

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שרת קבצים משרדי מקסימום 5 משתמשים מחוברים בו זמנית רצה עליו אפליקציית SOURCE SAFE נדרש RAID1 אשמח לחוות דעת והמלצות מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1049 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3R ¤805 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39490 כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 500GB SATA2 16MB ¤511 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1199 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1117 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Asus ATI Radeo…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by eyal1506,

אני רוצה לקנות מחשב מחו"ל ותמיד אני מזמין דברים מאתר B&H מניו יורק. אך הפעם המפרט שלו למחשבים ניידים קטן. אני מעוניין במחשב עד 600 דולר. למטרת גלישה באינטרנט ומולטימדיה. אשמח להמלצה על חנות בארה"ב ששולחת לארץ ואם אפשר גם דגם מומלץ מה טוב תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש, לדסקטופ שלי יש את המפרט הבא: (נקנה ב-2012) [TABLE=width: 395] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]core i7-3820[/TD] [/TR] [TR] [TD]MB[/TD] [TD]gigabyte GA-X79-UD3[/TD] [/TR] [TR] [TD]case[/TD] [TD]CoolerMaster Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair DDR3 CMZ4GX3M1A1600C9[/TD] [/TR] [TR] [TD]CD[/TD] [TD]SATA LG DVDX24 DL[/TD] [/TR] [TR] [TD]HD[/TD] [TD]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vcard[/TD] [TD]Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Power supply[/TD] [TD]Corsair CMPSU-600CXV2EU CX600 V2[/TD] [/TR] [TR] [TD]water cooling[/TD] [TD] Corsair H60[/TD] [/TR] [/TABLE…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by gtx980sli,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד גימינג שיסתדר עם רוב המשחקים הנוכחיים. התקציב שלי הוא עד 3500 וקצה היכולות היא 4000 אני מצאתי את הacer v15 nitro black edition בNEWEGG מחודש ב800 דולר, יש לי משהו בח"ול שיכול לקנות לי. האם שווה לי לקנות מחודש בחול? האם יש מחשב יותר משתלם ממנו? האם יש מקום בארץ שמוכר בכאלא מחירים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי הרכבתי מפרט מחשב גיימינג כבד ורציתי לבדוק עם הוא טוב עם לא תגידו מה לשפר טוב אז זה המפרט מעבד: 980 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 410 ₪ - * חדש במלאי * - MSI B150M PRO-VDH S1151 זכרון: 499 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Hynix DDR4 2133Mhz כרטיס מסך: 3490 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX980Ti G1 GAMING 1190Mhz 6GB DDR5 דיסק קשיח: 390 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP HYPER 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מסך מחשב: 1395 ₪ - D…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  17. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  18. שלום ותודה מראש לעוזרים, לפני שנה קניתי כאן מחשב בעזרתכם ועכשיו אני צריך עוד אחד מחיר המטרה הוא 7000 כאן הגעתי לקצת יותר, זה המקסימום הדרישות מהמחשב הם בעיקר ביצועי CPU - לצורך SOLIDWORKS ברמת חשיבות שנייה- גודל הזכרון (בכבודה עם קבצים גדולים) ומהירות שמירת קבצים וכן חשיבות נמוכה יותר לחבילת ADOBE- עבודה עם הGPU של הכרטיס מסך כמה שאלות: האם המחיר סביר? האם כדאי לפצל את הרכישה? האם הרכיבים שבחרתי עובדים זה עם זה טוב? האם יש רכיבים שלא ימוקסמו במפרט הזה וכדאי לקחת רכיב זול יותר? האם הלוח אם והמעבד הספציפיים עובדים טוב יחד האם יש צורך בקירור אחר או בספק אחר האם לי כאדם לא מקצועי בחומרה כדאי לקבל את המחשב מומהר ובגדול כל העברה של השקעה מרכיב אחד לאחר שתשפר את המפרט יום ט…

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  19. איך המחשב שלי? ומה אני צריך לשפר או להחליף? מערכת הפעלה MS Windows 7 Professional 64-bit SP1 יע"מ Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm טכנולוגית RAM ‎4.00 GB בודד-ערוץ DDR3 @ 399MHz (6-6-6-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. G41MT-S2PT (Socket 775) 38 °C גרפיקה LM725 (1280x1024@75Hz) 2047MBGeForce GT 440 (Gigabyte) 36 °C כוננים קשיחים 149GB Western Digital WDC WD1600AAJS-00WAA0 ATA Device (SATA) 41 °C 298GB Seagate ST3320613AS ATA Device (SATA) 42 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device שמע Realtek High Definition Audio

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by yoni27cohen,

מה דעתכם על הדגם הזה? ובכלל האם DELL יותר טובה מ HP ו SAMSUNG. האם זה נכון ש90 אחוז מהרכיבים של HP לא מיוצרים על ידם לעומת הSAMSUNG? אני צריכה לפטופ למטרות עבודות עיצוב מול פוטושופ וגם תוכנות תלת-מימד התקציב שלי הוא - 5K אשמח לתגובות והמלצות תודה :-*

21. Started by roeesnir,

איפה אפשר להשיג בארץ טאבלט עם מקלדת נשלפת שמריץ ווינדווס? ובכלל - יש המלצות לדגם מסויים?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  22. צריך מפרט לגלישה ולתוכנה הבאה: http://www.rivhit.co.il/program.html (מחשב די פשוט, שום דבר מעבר). העדפה למעבדי INTEL (מרוב כל המעבדים אין לי מושג מה עדיף) חייב שהיה ווינדוס 7 חוקי + כרטיס רשת חזק (צריך לקלוט ממרחק של 30 מטר דרך קיר). כול השאר נתון לשיקולכם, המחשב צריך להחזיק 3 שנים+ , הוא ישב במחסן (די חם בפנים 30+ מעלות ביום כמו היום). אם יש המלצות למקום שממנו כדאי לרכוש זה היה מצויין (אני צריך הספקה מיידית). תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by bsaghy,

ראיתי שיש שוני בין הכרטיסים הגרפיים במחשבי נוטבוק שונים גם כאשר שניהם בעלי אותו מעבד N280 ל ACER יש GAM 950 ואילו לASUS יש UMA מה ההבדל בין שני הכרטיסים ? מבחינת ביצועים כמובן

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. שלום. אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים כגון סביבת אופיס, אינטרנט וכדומה. התקציב הוא כ 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה וזה באמת שווה את זה. אין באמת איזו העדפה מיוחדת מלבד גודל מסך שיהייה 15" ומעלה ועדיפות לחברה טובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. היי, מישהו שמע על החנויות: 1. עולם הניידים 2. נייד נייד. הם מוכרים מחשבים ניידים דרך האינטרנט. רציתי לקבל חוות דעת. תודה !!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.