ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
הנייד מיועד לסטודנט, אבל גם נייד 15.4 ששוקל 2.7 יהיה מספק לגמרי. אם בטווח המחיר יש משהו קטן יותר, ברור שעדיף. שימושים יהיו WORD, מוסיקה, וסרטי HD. האם לסרטי HD יש צורך ממשי בכרטיס מסך חיצוני, או שגם סדרת ה 4500 יכולה לספק? מבחינת דרישות, חשוב לי שהמעבד יהיה מסדרת P, המחשבה מאחורי היא שאת שאר הרכיבים אני יכול לשדרג, מלבד כרטיס המסך, כמובן, שממנו הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות (חוץ מסרטי HD). אם יש דעה אחרת אני אשמח לשמוע, אבל את 400 הש"ח הנוספים שבין T ל P אני מעדיף להשקיע במעבד. לגבי HDMI המחשב יחובר רוב הזמן למסך חיצוני 2209WA של DELL ולכן נראה לי ניצול נכון לחבר אותו ל DVI של המסך ולא להסתפק ב VGA הרגיל. מבחינת מחיר, יש אפשרות לחרוג למעלה, מתוך הנחה שתהיה הנחת מזומן ו…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 המפרטים האלו דעות,הצעות,הערות וכו' יתקבלו בברכה הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, אמיול,מסנג'ר, אינטרנט ומשחק שלא יהיה חם ושקט ככל האפשר במפרט הראשון אני מתלבט ב:בזיכרון בין מה שיש במפרט ל2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel כ15ש''ח הפרש במפרט השני אני מתלבט ב: בלוח אם בין מה שבמפרט ל EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI כ40 ש''ח הפרש בזיכרון בין מה שבמפרט לאלה: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 2x2GB Kingston …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה בבנית מפרט 1. תקציב: 4,000 עד 5,000 שקלים 2. לסטודנט לאנימציה, בעיקר התוכנות הבאות: Maya, Flash, Photoshop, Illustrator, Premier 3. לא כולל ציוד היקפי. 6. רצוי שיהיה שקט, העיצוב לא חשוב 7. הרכבה והתקנת מערכת ההפעלה במעבדה 10. בלי OC 11. לא מיועד למשחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מחשב עם כח מספיק להרצה של Microsoft CRM 4 על Microsoft Windows Server 2008 כולל SQL. שרת ה- CRM הזה צריך לשרת כ- 40 משתמשים. השרת חייב להיכנס לתוך מארז 1U וכאן מתחילה הבעיה. אני לא יודע איזה מעבד אני צריך, על גבי איזה לוח, ואיזה גוף קירור אני יכול להתאים. הקושי נובע בעיקר מחוסר ידיעה מה באמת אפשר לשים במארז 1U. למעשה, הצלחתי למצוא עבור תושבת 775 קירור למארז 1U. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=20427&PHPSESSID=6dbab7dda7975fd09de2220e8a7e1344 אני חושש אם אכן הקירור שמצאתי יכול להתמודד עם החום שנפלט למשל מ- E8400 של אינטל. השאלות שאני רוצה להפנות כאן הם: 1) איזה כח עיבוד אני באמת צריך? מה הכי יעיל מבחי…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משטח קירור למחשב נייד עד 300 ש"ח. תודה לכלכ העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה Acer Aspire 5315 יד שניה אני רוצה לדעת עם יש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. ויש איזה דברים שאתם ממליצים לבדוק לפני הקניה ?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כיומיים אני טס לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד (בניו יורק, אם מישהו מכיר חנויות מומלצות שם אשמח לשמוע). התקציב שלי הינו בסביבות ה 800$ השימושים למחשב הנייד יהיו שימוש אישי ועסקי, עסקי הכוונה שאני יצטרך לקחת את המחשב הנייד לפגישות עסקים וכדומה.. השימושיים יהיו גם בין היתר לפעמים כמחשב עבודה, הפעלת תוכנות של בניית אתרים, Photoshop עריכה קלה בלבד. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר כמובן, גם כשמספר תוכנות פועלות, כגון Photoshop,firefox,Zend studio,Dreamweaver אשמח אם המחשב הנייד יוכל לשמש למשחקים קלים/סרטים.. לא משהו רציני.. (כי יש מחשב נייח בבית שמשמש כמחשב מרכזי לעבודה) אינני יודע אם אני זקוק לכרטיס מסך חיצוני או מובנה.. חיי סוללה דיי חשובים כמה שיותר א…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מארז MIDI TOWER EZCOOL ספק כוח FSP600-80GHN FAN 12CM 600W FSP+80 לוח אם ג'יגהבייט GAMA770T-UDP AM3 AMD מעבד PHENOM II 955 Q.C AM3 AMD זכרון(2 זכרונות) EM MUSHKIN 2X1GB (2GB) DDR3 1333MHZ כרטיס מסך ATI REDEON 4890 1G-5 VAPOR SAPPHIRE דיסק קשיח 500GB 32MB WESTERN DIGITAL
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה מחשב מיני נייד לגלישה באינטרנט ולסרטים בחוץ (בתי קפה, בבסיס) חשוב יותר: ניידות אחריות בטרייה משקל גודל מסך גודל מקלדת מראה חשוב פחות: משחקים (לא מתכוון להתקין משהו שיצא אחרי 2002) מצלמה (לא צריך) כל מיני שטויות כמו טביעת אצבע תוכנות נפח אחסון חיבורים מאד אהבתי את הסדרה של MSI WIND. מה מומלץ משם? יש אחריות בארץ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים של הנייד הזה ? ( זה של אורנג' ) דרייברים ל XP תודות לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעה למחשב בשביל אחי הקטן בתקציב של עד 1500 שקלים, בגדול המחשב הוא לעבודה שוטפת כמו אינטרנט אייסיקיו וכל השטויות, וגם להרצת משחקים... אני כמובן לא מצפה למשהו גדול אלא למשהו שיריץ את המשחקים של היום הפחות כבדים בצורה נורמלית... אין צורך בציוד היקפי. תודה חג שמח ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המחשב הזה HP Pavilion dv6-1230us Entertainment Notebook PC, espresso black ב730$ אבל ללא אפשרות להשתמש באחריות השאלה הנשאלת היא האם שווה? הנה הלינק למפרט שלו: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/VH681UA%2523ABA/1;HHOJSID=DzyJK0yN6cQrQstdJTrjpfQgnmSfXRNvNjQJqN2nnRph1q0hvdJQ!672761296?jumpid=in_r329_personalization/browse3/PDP_PDP
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחי קנה מחבר מחשב Hp Pavillion tx1000 שבא עם מערכת מובנית של ויסטה, קיצר החבר התקין לו ווינדואז 7, המסך של המחשב זה מסך מפרקי מגניב והוא אמור להיות מסך מגע, משום מה בווינדואז 7 שהסתכלתי בפרטי מערכת רשום שם pen or tablet רשום שלא קיימת חומרה כזותי. האם מישהו מכיר את התופעה שמסך הנגיעה לא עובד? או שעובד בהתחלה ואחרי כמה זמן מפסיק? קראתי על כך באיזשהו פורום באנגלית, חבל שאני לא זוכר איפה רק, והיה שם ת'רד מלא בהודעות של אנשים בעלי פאביליון שפשוט מיואשים מהעניין עם הטאצ' סקרין, מישהו מכיר את התופעה ויודע אולי איך לפתור אותה? (דרך אגב המחשב במצב דנדש, היה אצל הבחור ההוא במשך שנה, הוא הביא אותו לחו"ל, וכנראה נגמרה האחריות ..., החליפו לו את המסך כי היו לו איזה פסים שלא נראו טוב א…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 חריגה 700 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2 וגם משחקים שיתמכו ביותר מ2 ליבות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי לא צריך,שיהיה מובנה הלוח,אם נשאר תקציב אז כן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כרטיס מסך עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב,העיקר קירור טוב למעבד ומארז עם זרימת אוויר טובה,עדיף אפשרות לסידור כבלים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? כנראה שכן,משמעותי עד אקסטרים 11. במפרט למשחקים - באי…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נטבוק באיביי. איזו חברה תתן אחריות בינלאומית נגישה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ניסיתי באופיס דיפו ויש להם בקושי דגם אחד, מישהו מכיר חנות במרכז הארץ שבה ניתן לראות את המחשבים בתצוגה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך מבין בתחום הניידים, ואבי ביקש ממני עזרה בקניית מחשב נייד. הנייד ישמש בעיקר לנסיעות, בדגש על חו"ל. נתתי כאן טווח תקציב גדול, אני מקווה לשמוע כמה אופציות, כמובן שהעדפה היא לחסוך. * מטרות המחשב? - משרדי, בעיקר אופיס ואינטרנט * משקל רצוי? משקל מטרה 2 ק"ג, אפשר למתוח גם עד 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 6 תאים, אני מניח 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא ממש. * בלוטות? - לא ממש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 250-320GB. אפשר גם לרדת ל-160, זה לא משהו קריטי. * צורב DVD? - עדיף, במידה ואי הכללת כונן אופטי יכולה להוריד את המשקל/מחיר, אני אשמח לשמוע אופציה כזאת. * האם נדרשת …
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד שיתאים לגלישה באינטרנט + אופיס. לא צריך כרטיס מסך, לא משנה משקל (בכוונתי להניח אותו במקום אחד קבוע), לא משנה חיי סוללה (שוב, בגלל שהוא יהיה מונח קבוע אז הוא יהיה מחובר לחשמל) אבל חשוב מאוד-> מסך של 15.5'' לפחות! (מומלץ סביב 16'' אע"פ שגם 17'' יתקבל בברכה) המחיר הוא עד: 5000 שח (לא מצאתי משהו עם מסך גדול בפחות. אם משהו מכיר אז אשמח לחסוך כסף) תודה רבה לכל ממליץ!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי compaq presario CQ60 כרגע היתקנתי עליו ווינדוס 7 ויש לי 2 בעיות במחשב האחת היא הגלגלת המובנת כדי לגלול בדפים לא מגיבה והמיקרופון גם לא מגיב יש איזה תוכנות בסיסיות של המחשב שאני צריך להתקין כדי ששני הדברים האלה יעבדו כמו שצריך בנוסף אם אני רוצה סתם להיכנס למצלמה של המחשב ולצלם משהו איך אני עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 5,000-6,000 ש"ח. המחשב בעיקר למטרות של גרפיקה בתוכנת SOLIDWORKS וגם משחקים, ז"א מסך גדול 17'' חשוב שיהיו בו רמקולים טובים ולפחות 400 GB. יש למישהו המלצה בשבילי? ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מי יכול לייעץ לי איזה רכיבים אני לקנות או להכניס למחשב בשביל עריכות מוסיקה ווידיאו לא צריך כרטיס מסך עכבר ,מקלדת ומסך
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי. השימושים שלו הם בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שח, ניתן לחרוג בכ 500 שח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א. אפליקציות בהם אשתמש: MATLAB, OFFICE וכן משחקים (Dragon Age origins לדוגמא) ב. לא לפרנסה ג. תלוי במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 22", רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? FLOPPY 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. ה…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-