עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ido T,

היי. אני מחפש שני מחשבים לשימושים של אישי (לפטופ) ומרכז מדיה. המחשב למרכז מדיה צריך להריץ וידאו 4k בחיבור לטלויזיה ושיהיה לו חיבור RJ45, מידות מקסימלית גובה 25 עומק 29 -רוחב לא מוגבל. המידות כוללות את החיבורים של כבלים בולטים אז המארז צריך להיות יותר קטן מזה קצת. עדיף שיהיה למחשב קירור כמה שיותר מוצלח כי המחשב סגור בשידה של הטלויזיה והכל שם מתחמם. מערכת הפעלה וינדוס אבל לא חייב שתהיה כלולה, רק חשוב שזה יהיה מחשב שמסוגל להריץ וינדוס ולא משהו עם מערכת הפעלה משלו. תקציב של 2000 נראה לי טוב. למחשב האישי אני מחפש לפטופ קטן וקל משקל מסך מגע 14/15. אני מעדיף דל אבל לא נעול על זה לגמרי. צריך להריץ אוטוקד ופיו'זן360. אני לא יודע לאיזה תקציב צריך ללכת כאן. אם אפשר …

• 0 תגובות
    • 376 צפיות
  2. Started by 900ppp,

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by PAH,

היי, אני מחפש לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד בארה"ב. * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים. * גודל המסך? - 13-15. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - יש הבדל משמעותי בביצועים בין i5 לi7? עלות/תועלת? *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD + עוד 1TB פנימי רגיל או הארד דיסק חיצוני (segate backup plus 2TB). *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יכול להיות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אחריות לשלוש שנים. האם זה או…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by Radiant,

אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי והכונן היות ונדמה לי שזה מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 1 tera samsung drive שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! וגם - האם יש סיבה לחכות ל…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  5. שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מחשב נייח חדש אך אני שוקל לקנות לפטופ במקום (גם ככה עוד כמה חודשים אני אתחיל ללמוד ואצטרך לפטופ). אני מעוניין להשתמש בלפטופ לצורכי צפייה בסרטים, שימוש באופיס וכו', אבל גם לצורכי משחקים. (לצורך העניין משחקים חדשים וכבדים, נניח כמו Arkham Knight או The Witcher 3, ובהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר) התקציב כרגע הוא 5000 שקל אבל אני מוכן לחרוג אם הדבר הוא משמעותי. האם זהו תקציב ריאלי? אשמח אם תכוונו אותי בנושא כי אני לחלוטין בור בנושא לפטופים. כמו כן יש לי שאלות: האם זה אפשרי לחבר ללפטופ מסך רגיל של מחשב ולהשתמש בו לצפייה? האם ניתן לעשות זאת בעת משחק ולשחק בהגדרות גבוהות בלי ירידה משמעותית בFPS? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי חבר'ס, שבוע טוב. סליחה על החוצפה אבל אני צריך תשובות קצת בזריזות כדי לא לפספס את ההנחות של ה4 ביולי (קונה באמריקה). אני מתלבט בין שני הדגמים שלמטה, שניהם בעלי מפרט זהה, חוץ מזה שבלנובו יש סוללה פחות גדולה, והכונן קשיח בעל 5400סלד במקום 7200סלד באסוס. המחירים זהים כמעט. http://www.microcenter.com/product/448870/Y50_156_Laptop_Computer_-_Black http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16834232404&cm_re=Rog_g551-_-34-232-404-_-Product

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מארז כרטיס מסך ודיסק קשיח שאותם אני לא צריך להחליף. 500gB 16 mb wD ו 7900gs. בנוגע לשאר המפרט אין לי שאר העדפות. אמור לשמש לעבודה במאטלאב תכנות פוטושופ וקצת משחקים וסרטים. עדיף לקנות עכשיו או שיש טעם לשחרור של המעבדים התלת ליבתיים של AMD? בכל אופן תודה רבה על היעוץ. וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. מפרט הקיים היום לוח ASUS P5KR מעבד Q6600 זיכרון 8GB כ. מסך GT 8800 512MB ספק גנרי 500W צורב DVD שני דיסקים 500GB windows 7 64BIT מחשב משמש כתחנת עבודה לגרפיקה דו מימדית כבדה קבצים דיי גדולים ב פוטושופ שנטענים בו זמנית ומהר מאד נגמר הזיכרון והמחשב מזדחל השאלה אם יש טעם להחליף לוח אם, מעבד, זיכרון או כבר להשקיע במשהו חדש לגמרי הכוונה היא ללפחות 16 GB זיכרון מה דעתכם ? בהנחה שמתחילים רק בשדרוג מה השילוב המומלץ ללוח/מעבד/זיכרון תקציב דיי גמיש 5000 או יותר למחשב חדש לא יודע כמה אמור לעלות רק שדרוג לוח/מעבד/זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤833 קירור למארז:(מאוורר למעבד) Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 1 - מחיר: ¤86 ספק כוח:(מתכנן לקחת את ה520HX אבל ראיתי שאין אותו בחנות) Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤450 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤139 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוני…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. תקציב המקסימאלי? 5 אלף #האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך #במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשביל 500 שקל לא נלך לרבנות אבל לא יותר #שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים #במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו gta watch dogs וכו.. # האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך # עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 #האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה # האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TimoTy,

Hi. my name is Tom and Im a member of this site for 6 years already. I just got discharched from the army and Im currently staying in germany. Im looking for a desktop replacment and my purposes in media and some old games such as medival and crap. Its important for me that the screen will be as big as possible and will have HDMI outpot. I have a wide budget but I will be happy to spend somthing like 800€ please supply links from amazon or another store that delivers to germany. Thanks alot and sorry for the english # Tom PS. feel free to respond in hebrew ;D

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by nir_peri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yuva35,

צריך מחשב למשחקים כבדים לא צריך מסך יש לי LCD של LG 17INCH אני אשתדרג יותר מאוחר... מעדיף מעבד של INTEL 500GB דיסק קשיח רק מKSP! אני צריך את זה דחוף חברה אני קונה מחר את המחשב

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by jacob300,

שלום מחשב נייד Acer Aspire 5730Z מערכת הפעלה VISTA נוצרה בעייה שלא ידוע לי מהיכן, המחשב עולה רק ב Safe mode והמקלדת לא מתפקדת גם ב Safe mode ניסיון להעלות את המחשב למצב נורמל, מביא מסך שחור בלבד. ללא הודעות שגיעה. בסריקת וירוסים לא נמצאו וירוסים. ניסיון שיחזור מערכת לימים קודמים לא עזר... האם יש עצות איך לסדר את הנושא... ג'יקוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, מחפש מפרט לעמדת עבודה למפתח המשתמש בתוכנות: Visual studio. flash builder, flash professional וכל הכלים הנלווים מסביב (profiler, sniffer, DB queries, office וכו'). שימוש בכמעט כל התוכנות במקביל. אין צורך בציוד היקפי (יש 2 מסכים, מקלדת עכבר וכו'), צריך רק את המארז + רכיבים פנימיים. חשוב ביותר - אחריות עסקית ל-3 + שירות תיקונים בעסק בזמן קצר (רצוי באותו יום). לא מחפש זול, מחפש אמינות רכיבים ושירות. קנינו בזול ועכשיו אנחנו משלמים בגדול... תודה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  17. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by gilinli1,

אני מחפש מחשב שמיועד לצורכי עבודת סטודנטים ובפרט שימוש במטלב לצורכי עיבוד תמונה. איכות התצוגה עצמה פחות חשובה לי. מבחינת תקציב - נמוך תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. כל מי שרוצה לשאול שאלות ולקבל תשובות מקצועיות על תיקון מחשבים ניידים ברמת רכיב ,כרטיסי מסך,טעינה וכו, אשמח. החלפת רכיבי BGA על הלוח הוא עסק מסובך מאד וללא ידע נסיןו וציוד לא יהיה ניתן לבצע את הלוח.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מחשב 15" לשימושים אופיס ואינטרנט פשוטים (בעיקר כתיבה בוורד), עם מסך מאט. חשבתי על Dell Vostro, ואני למעשה מתלבט בין השניים האלה: Vostro 500 עם ליבה יחידה ופלטפורמה ישנה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-500.htm Vostro 1510 עם ליבה כפולה ומונטבינה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm ההבדל במחיר הוא 1100 שקל לטובת החד ליבתי. אשמח לעצתכם באשר לשאלה האם שווה לי ההפרש במחיר: א. משיקולי ביצועים לשימושים שהזכרתי ב. משיקולי איכות ותמורה לכסף - האם איכות ההרכבה שונה, המסך, או כל עניין חשוב אחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Rona B,

היי אני טסה עוד יומיים לארצות הברית לשבוע ומעוניינת לרכוש thinkpad. הסיבה העיקרית לרכישת הנייד הספציפי הזה הוא שעוד לא מצאתי לפטופ עם מקלדת נורמלית ש"קל" לכתוב עליה בקצב מהיר. קניתי לפני ארבע שנים לנובו y 40 80 שהיה מושלם (גודל 14, I7, SSD, 16 GB, כרטיס מסך יעודי NVIDIA) - אבל המקלדת שלו זוועה וכמעט אי אפשר לכתוב עליה - אלמלא המקלדת - המחשב היה מושלם לצרכים שלי. לכן החלטתי לקנות מחשב נוסף, וכנראה ש THINKPAD היחיד שיענה על המקלדת הטובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 1300-1800 דולר. כמובן שאין סיבה להוציא סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אינטנסי…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by רוני9,

אשמח אם תביעו את דעתם על המפרט הבא, המחשב הוא לשימוש ביתי רגיל לחלוטין (גלישה באינרנט, WORD וכו'): לוח אינטל RaisinCity מעבד Pentium Dual Core E5300 זיכרון 2GB DDR2 800 דיסק קשיח WesternDigital 320 GB מ"ה Windows 7 Home Premium - של 32bit או 64bit חשוב שמהחשב יעבוד מהר ויחזיק הרבה שנים.. תודה מראש! ???

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  23. Started by din264,

שלום מחפש המלצה למחשב לאולפן ביתי. ישמש לתוכנת קיובייס 10 עם המון סקינים. תקציב עד 6000 עם חריגה של 500עם אכן זה הכרחי. כרטיס קול אני לא צריך יש לי חיצוני. הציעו לי את המפרט הנל: קיבלתי הצעה למחשב הנל ב6100 שח מעבד: Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור אוויר למעבד: Noctua NH-D15 לוח אם: ASUS TUF Z390-PLUS GAMING WIFI + BT5.0 / MSI MAG Z390 TOMAHAWK או אסוס או MSI זכרון: - Corsair Vengeance LPX 32G (2x16G) DDR4 3200Mhz CL15 דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s דיסק קשיח:- Intel 660P NVMe 2TB M.2 2280 SS Wrire/Read 1800MB/s דיסק קשיח: Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K וקצת אפטר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל מבחינת חומרת המחשב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא הכי קריטי - חשוב יותר שיהיה קירור טוב וזרימת אוויר לביצועים מקסימלים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

25. Started by davido,

הצורך העיקרי שלי הוא שיהיה מסך די גדול [לפחות 15.4] שאר הנתונים לא צריכים להיות בשמיים המחשב סך הכל יראה סרטים ואיטרנט ויפעיל WIN 7 כנראה אשמח לשמוע הצעות בסביבות 2500 שח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.