ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ;D 1)כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה שלה אז התמונה חתוכה כאילו התמונה שהמחשב משדר תמונה גדולה מהטלוויזיה..איך מסדרים את זה? 2)יש סיכון בעדכון הדרייברים שלי המחשב? אפשר לינק או משהו להורדה של עידכונים אם יש פה בפורום?כי אני לא מצאתי... 3)עם אני יקנה WIN 7 ויתקין יקרה משהו לאחריות? מדובר בנייד DV5-1130 HP Pavilion עם VISTA SP2 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אודה לכם באם למישהו יש ידע היכן ניתן לרכוש מסך כזה. כתובות ,טלפונים וכו' יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד עדיפות ל-14" (גם 13 זה בסדר) שימושים בעיקר אינטרנט, אופיס ושות' יהיה נחמד גם HDMI אבל לא חובה. אשמח להמלצות...
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של gigabyte מדגם w536m במחשב מותקן כרטיס מסך מובנה מדגם: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - Prerelease WDDM 1.1 האם יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך ? במידה וכן מישהו יודע איפה אפשר לעשות זאת וכמה זה אמור לעלות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בנייד 15'' לאינטרנט ולתכנות ע"י Visual Studio וקצת משחקים (רצוי מקלדת מלאה) עד 5000 ש"ח. תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לקולנוע ביתי. המחשב צריך להיכנס למדף יחסית קטן ולכן העומק של המארז צריך להיות עד 35 ס"מ, והגובה לא יותר מ-15 ס"מ. למשל Compucase 8K01. למחשב צריכה להיות גם יציאת audio דיגיטלית (אופטי או coax) וגם יציאת video דיגיטלית (dvi או hdmi), והוא צריך להציג סרטים טוב ברזולוציה של עד 1080p. אין צורך בהרדיסק גדול, כי הסרטים יושבים על מחשב אחר ברשת. כיוון שהמחשב יושב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית. אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. תודה! רון
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
המחשב GX620 של MSI שנמכר כרגע רק באייבורי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) מחירו עומד כרגע על 5790 . יש למישהו מושג או השארה מסיבה כלשהי אם המחיר של מחשב זה עומד לרדת או לעלות כמו שקורה הרבה למחשבים מיוחדים ומוצלחים? תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לעיצוב גרפי בתוכנות photoshop after effects 3D studio Camtasia עדיפות למסך 17 אינץ' זמן סוללה ממוצע-כמובן שעם 17 אינץ' אין הרבה מה לצפות כמה שיותר חזק [מחשב לא בשבילי ומזמן כבר לא כתבתי פה בקשה להמלצה אז תסלחו לי אם החסרתי פרטים כלשהם]
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא מחשב במחיר 5K פחות או יותר למטרות משחקים כגון GTA החדש שיעבוד טוב סרטים אינטרנט ואופיס. התלבטתי בין נייח באזור ה-4-3 K והחלטתי להשקיע עוד על נייד שיהיה שווה פחות או יותר. איפה אפשר לקנות הכי זול בארץ ואם כדאי לקנות בחו"ל תאילנד או ארה"ב. תשמעו אני לא מבין בניידים אז אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב טוב ואם הכסף מספיק או לא. גודל מסך זה חשוב למשחקים סרטים. רעש אם הוא לא מוגזם מידי אז לא חשוב כובד ממש לא חשוב. עיצוב אם זה חוסך הרבה אז לא חשוב. תעזרו לי בבקשה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אני לא יודע כיצד אני יכול לראות את השימוש ב VRAM באופן שוטף מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני ממש חדש פה. רציתי להיוועץ אתכם, חבר רוצה למכור לי מחשב נייד של DELL (במצב מעולה שמור והאדם אמין אני מכיר אותו טוב) עם המפרט הזה: Latitude D630 Latitude D630: Intel® Core 2 Duo T7250 (2.00GHz) 2M L2 Cache, 800MHz Dual Core D63T72 [223-3093] 1 Operating System: Genuine Windows® XP Home Edition, SP2, with media XPHSPO [466-6656] 11 LCDs: 14.1 inch Wide Screen WXGA+ LCD Panel 14WXG [320-5289] 2 Memory: 2.0GB, DDR2-667 SDRAM, 2 DIMMS 2G2D6 [311-5687] 3 Hard Drives: 120GB Hard Drive, 9.5MM, 7200RPM (Free Fall Sensor) 120D72 [341-6440] 8 Media Bay Devices: 8X DVD+/-RW w/Roxio and Cyberlink Power DVD 8XDVRVB [313-5044] 16 Graphics: 128MB NVIDIA® Quadro NVS 135M…
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני מעוניין פשוט ב5810T , עוד מעט מזמין, אבל פוחד לקנות בגלל שאני עובד הרבה עם התוכנה LUXOLOGY MODO 401 , ואני פוחד שמפרט המחשב יגביל אותי , במיוחד בקטע של ה RENDERING. תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
VGN-SR490 Configure-to-Order VGN-SR490 CTO Customization Details Built-in MOTION EYE® camera and microphone Trusted Platform Module and Biometric Fingerprint Sensor ATI Mobility Radeon HD 4570 with 512MB dedicated video RAM - HDMI out with ATI graphics. No Intel® Core 2 Duo Processor P8700 (2.53GHz) Standard Capacity Battery 13.3" widescreen display with XBRITE-ECO LCD technology (1280x800) Classic Black Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit 4GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx2) CD/DVD Playback/Burning No Fresh Start 160GB Hard Disk Drive (5400rpm) אממ בעיקרון אח שלי גר בחול והמליץ לי על סוני, כי הם נחשבים שם מספר 1. מה אתם אומרים על המפרט ביחס לאיכות החו…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מחשב אולטרה נייד עם מסך "10.1 LED, קורא כרטיסים 5 ב- 1 עם דיסק קשיח בנפח 160GB, מצלמה מובנת וסוללה בעלת 6 תאים - לזמן עבודה מירבי מעבד Intel ATOM N270 1.6GHz דיסק 160GB 5400RPM מסך מחשב "SD LED Anti-glare Widescreen Display 10.1 מקלדת גדולה ונוחה - 92% מגודל המקלדת הרגילה עיצוב קלאסי וכלו בצבע שחור מצלמת אינטרנט מובנית רמקולים איכותיים Altec Lansing® speakers תומך WI-FI, קורא כרטיסי זיכרון5 ב- 1 משקל קל במיוחד של 1.17KG מערכת הפעלה Win XP שנה אחריות HP - כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי בנייד שלי יש מעבד TK55 1.8GHZ S1G1 SOCKET 638 http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon 64 X2 TK-55 - AMDTK55HAX4DC.html הזמנתי מעבד RM 70 S1G2 SOCKET 638 http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion%2064%20X2%20Mobile%20technology%20RM-70%20-%20TMRM70DAM22GG.html השאלה היא האם המעבד יעבוד בכלל על הנייד שלי?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3K למשחקים כבדים כמו TF2, PROTOTYPE,BIOSHOCK וכ'ו. הוא רצה בהתחלה לקנות את המחשב הזה מזד http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם שדרוג לכרטיס מסך ולספק בתוספת 1000 ש"ח אמרתי לו שעדיף שיבנה מחשב אז הוא אמר לי שאני יוכל לעשות פוסט בשמו ושהוא יחשוב על זה (ואם אתם אומרים שהמחשב של זד לא משתלם אז להביא גם נימוקים שהוא יבין גם למה לא) תקציב: 3000 ש"ח מקסימום אולי עד 3100 אבל תנסו לא לעלות מהמקורי מטרות: גיימינג כבד ואונליין (TF2 L4D BIOSHOCK) אוברקלוק: לא מעוניין לעשות OC רכיבים מומלצים: אני רוצה שיהיה ליבה מרובעת INTEL QUAD/PHENOM X4 מומלץ כרטיס מסך חזק של ATI HD48XX חנות:לא משנה כל כך, אם אפשר בIQPC כי ההרכבה והבדיקות בחינם. ציוד:אין צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז ככה זה יהיה מחשב למשחקים אינטרנט וכאלה חוץ מי מסך צורב ודיסק קשיח
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף כונן קשיח בנייד שלי משום שהוא החל להרעיש. אני רוצה לגבות את כל כונן C כולל הווינדוס בעזרת GHOST או משהו בסגנון, ולהעביר בחזרה לכונן החדש כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש. הבעיה שלי היא שכונן C הוא כ40 ג'יגה, וזה לא יכנס בדיסק אחד(אין לי גם צורב DVD). האם יש דרך לעשות GHOST דרך הרשת למחשב הראשי שלי, ואח"כ גם לעשות שחזור דרך הרשת? (נ.ב לא חובה להשתמש בGHOST, כל תוכנה אחרת גם תהיה טובה). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. התקציב 3000 עם חריגה של 500 2. מטרות המחשב: צפיה בסרטים באיכות מאוד גבוה, משחקים חדשים באיכות סבירה, הורדות, עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי צורב DVD חדש אז אין צורך ברכיב זה. 5. אין העדפה לחברה כלשהי. 6. אין חשיבות לעיצוב. 7. יש צורך בהרכבה בלבד. 8. יש צורך ביציאת HDMI לטלויזיה, 4 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 1TB ואם אפשר מעבד quad. 9. עדיפות למחשב שקט אבל לא על חשבון ביצועים. 10. לא מתוכנן OC רציני, אולי בקטנה. 11. יש לי מסך Samsung SyncMaster 206BW, רזולוציה 1680 על 1050. אני כבר לא משחק הרבה במחשב אז אני לא רוצה שרוב התקציב ילך לטובת משחקים, אבל אני בהחלט רוצה את האפשרות לשחק משחקים חדשים באיכות סבירה. לפי מה שקראתי ה-quad של AMD לא נופל משל …
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוד כחודש נוסע לארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקרון לעבודה שלי (תכנות ובניית אתרים) אשמח להמלצות למחשבים ניידים בסביבות מחיר 750$~ ואם אתם מכירים חנויות טובות ב New york אשמח אם תמליצו. אני כרגע חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 או מחשב שראיתי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371262&type=product&id=1218093384107 אשמח אם תגידו מה דעתכם עליהם, הארד דיסק מעדיף 320GB ומעלה. זיכרון 3 ג'יגה ומעלה מסך 15.4" לפחות.. כל השאר מה שאתם ממליצים בתקציב הזה.. אפשרות לחריגה עד 800$ ד"א אחריות בינלאומית (שיהיה אחריות גם בארץ) חשוב ביותר!! (לפי מה שאנ…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לאחר התלבטויות רבות הגיע הזמן להכריע... צרכים: חיבור לLCD Full HD בסלון ולרסיבר עם כבל אופטי. צפייה בסרטים HD 1080P ובעתיד (עוד שנה) גם BR. כל המפרט כבר מוכן, פרט לשילוב של לוח אם - כרטיס מסך. 1. לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L מול GIGABYTE GA-73PVM-S2H. שניהם עם יציאות סאונד שאני צריך - אופטי ולכן הדילמה היא איזה ציפ עדיף, nForce 630i או P31? 2. כרטיס מסך: א. התלבטות ראשונית היא מה עדיף לצרכים שלי - ATI או nVIDIA... מה מתאים יותר לצפייה בסרטים HD (לא יהיו משחקים במחשב)? ב. במידה והתשובה היא ATI - באיזו סדרה לבחור (מה מספיק לי): HD4550, HD4650 ואולי מספיק לי אפילו 4350 במידה והתשובה היא nVIDIA - באיזו סדרה לבחור: 9400GT או שעדיף כבר 9500GT. *המחיר שאני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-