ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שיחליף את השולחני שלי כרגע שהוא דיי ישן.. התקציב הוא עד 3700 כמו שרשמתי בכותרת דרישותיי מהמחשב זה מעבד חזק וטוב בעיקר למולטימדיה שזה צפיות ישירות, מוזיקה,מסמכים, וכ"ו ויפעיל בקלות תוכנות צריבה גם למכשירים ושיעבוד חלק גם אם כמה תוכנות פתוחות לגבי משחקים כבדים לא קריטי אבל אני מקבל מידי פעם ולא עלו לי במחשב השולחני הקיים ורוצה שיעלו בנייד נוחות בשימוש,סוללה חזקה,לא מתחמם ושקט,בלוטוס.אם יש E SATA יותר טוב. וכמובן שירות וגב למחשב מהחברה לא בא לי להתרוצץ ולשלם הון על כל פיפס. מחיפושים ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=682 מה דעתכם ובכלל על אסוס ,(בעקרון חשבתי יותר על דל). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד חדש לאחר הרבה שנים עם מחשב גיימינג נייד. הזדמן לי לקנות כבר כמה חלקים בBlack Friday במחירים טובים, לכן על שאר המפרט להיבנות בהתאם. החלקים שברשותי כרגע הם: מעבד - AMD Ryzen 7 1700x לוח אם - Asus ROG Strix x370-F השאלון ממולא לפי התקציב הנותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל, לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה, בעתיד הלא רחוק תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להמלצה על מחשב נייד עד 3200 ש"ח. המחשב מיועדים לשימושים של אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה וקצת משחקים. עדיפות שיכלול 4GB זכרון פנימי. שיהיה יציאת HDMI. יש עוד משהו קריטי שאולי אני לא מודע אליו בכלל? האם במחיר הזה קיימים מחשבים ניידים מבוססים על ארבע ליבות? או רק ליבה כפולה? ואחרי קריאה ככה באינטרנט, הרבה ממליצים לקנות רק DELL בגלל איכות המוצר. אשמח אם יש לכם המלצה למקום שאפשר לרכוש את הדגם שתציעו בחנות פנדה או כל חנות אמינה בדרום? אפשרי גם להזמין מחו"ל EBAY וכו'. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי מפרט מעבד i7 8700 coffe lake בלי k קירור be quiet pure rock bk009 לוח אם asus tuf h310 puls gaming זיכרון corsair lpx vengeance cl16 2666mhz מארז antec vsp 5000 ספק כוח antec vp 650p ססד crucial 275gm mx300 m.2 דיסק קשיח wd black 1.5tb 7200 rpm 64mb כרטיס מסך palit geforce gtx 1070 dual 8gb gddr5 vr ready 1.המארז בא עם 5 מאוררים שסה יתרון אבל השאלה אם הקירור של המעבד תחת עומס כבד יספיק משחקים 2.אין לי מושג איך לחשב כמה ווט צורכת המערכת תחת עומס מקסימלי 3. אם החברה palit חברה אמניה וטובה בשאר לאחרות 4.אם אפשר להביא לוח אם יותר זול אבל בעל m.2 מהיר ובעל תמיכה של מעבדים דור 8 5.מתכנן לשחק ברצלו…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם הרבה,, אני מחפש משטח קירור טוב למחשב נייד..עד 150 אגב רק מKSP..
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם לתושבת LGA1150, איכות ואמינות חשובים, אין מגבלת מחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד: זיכרון שני ג'יגה לפחות. (רצוי עם לפחות 667MHZ, אבל יותר חשוב דגש על זמן CL קצר יותר) מעבד cure 2 dou לפחות. צורב DVD עם כל החיבורים (כמו לטלויזיה, או למקרן) bluetooth חריץ לSD סוללה - גם סוללות שמחזיקות 2-3 שעות זה בסדר. רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. שימוש סטודנטיאלי - אופיס, PDF'ים וכו'. שימוש באינטרנט (אקספלורר/פיירפוקס, מסנג'ר, ומידי פעם איזה אימיול או ביטורנט). כמו כן, המחשב צריך להיות מיועד לסרטים ב-DVD (עם קידודים שונים). כרטיס מסך שמיועד למשחקים כמו FIFA, NFS, ו-C&C. (לא מתקדם כל כך בשביל משחקים כמו GTA4, אני לא אתקין סגנון כזה). רשת אלחוטית ורשת קווית אין ממש חשיבות למשקל, בהנחה שאנחנו לא מדברים על מחשב של 4 קילו. גודל מסך - לא קריטי, בין 12 ל 15 (אבל…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד עם 3 שנות אחריות בסכום 3500- 4000 ש"ח .הוצע לי דגם הזה. מבקש חוות דעת עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, לאחר שחפרתי לא מעט ושיניתי תקציה למעלה ולמטה הגיעו שני מתחרים שונים לגמר: 1. hp 6820 +הרחבה ל3 שנים אחריות כולל מ"ע הפעלה - 4500 ש"ח 2. דל ווסטרו (שכבר ראיתי וכמעט קניתי ) כולל מ"ע הפעלה הום בייסיק 4400 אני יודע שמדובר בשני מחשבים מעט שונים בגישה , אבל שניהם עונים לדרישותי. שאלתי: מי בסך כל המשתנים יותר איכותי ? תודה וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא אוהב את כבל ההטענה של Ipad Pro 2017 , מקווה שאפל פאן בויז לא ייכעסו עליי עכשיו. אני מעוניין בהטענה אלחוטית ל Ipad Pro. 1. כן אני יודע שזה יהיה איטי יותר מהטענה רגילה, לא אכפת לי. 2. אני לא רוצה את הטענה אלחוטית שמערבת את הכבלים ו/או את התקע התקניים של Apple. 3. כסף זה לא בעיה. 4. אם ההטענה האלחוטית עלולה להזיק לאייפד שלי באיזה דרך כלשהיא, זה דווקא כן אכפת לי ואשמח לשמוע את דעתכם. אם תוכלו לשלוח לי קישור למשהו שטוען אלחוטית, ותואם ל Ipad Pro 2017, ויש לו תקע שמתאים לתקן האירופאי (באמזון כל הזמן מציגים תקעים בתקן האמריקאי, אבל אני לא מבין כזה גדול באמזון - יש מצב שהם שולחים לישראל אוטומטית תקעים שמתאימים לתקן האירופי…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
החברה חייבת להיות דל [מחירים מיוחדים ואחריות אישית במיוחד ] המחשב בעיקרון יתנייד אבל בעיקר כדי להיות נייח במקום אחר ולכן גודל של 15 נראה לי יהיה אופטימלי המחשב ישמש עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים [גם HD] ורצוי שיהיה עם HDMI [לא חובה] וקצת משחקים רצוי ואף חובה הארדיסק של מעל 200 וכמו כן 2-3 ג'יגה ראם וכרטיס מסך נחמד ++ חשבתי על אולי : DELL XPS M1530 2.5GHz יש משהו אחר שיענה לי על הדרישות בדל? ואם לא בדל אז איזה כן יענו לי על הדרישות בתקציב סביר? [5000 אני מעריך]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה/הצעת מחיר למפרט מחשב העונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 ש"ח (אבל גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד מדובר ביחס מחיר:תמורה אופטימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד מדובר על ניצול מקסימלי של יחס:תמורה, אפשר לחרוג עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דרמיויבר, פוטושופ, תוכנות עריכת וידאו, לצורכי פרנסה ושעות פנאי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הי צריכה מחשב למפעל , עד 2000 ש"ח מערכת הפעלה WIN10 חיבור לתוכנות משרד office 10 מערכות Scada חיבור ל WIFI ומערכת רשת מקומית לפחות 4 USB front & REAR - + חיבור למצלמה, מקלדת ,רמקול גודל נורמלי יכול לעבוד עם מערכות ענן SAP , CRM ומערכת גרפית
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אשמח להתייחסותכם למפרט שבניתי למחשב נייח לילד בן 10. נועד לגיימינג קל (בעתיד הקרוב) ובינתיים מעט פורטנייט, ומשחקים קלים. כרטיס מסך אוסיף (אם הילד לא יעצבן) בעוד כחודשיים כאשר יתחלף דור, הכוונה לקנות את הדור הקודם במחיר מוזל. תקציב גמיש - בסביבות 3000 (ללא כרטיס מסך) . דרושים גם התקנים פריפריאליים. אין חשיבות מיוחדת לשקט והילד בטח ישמח לצבעוניות וכו' (אני די התעלמתי מזה במפרט) מעדיף חנות באיזור המרכז ויש לי נסיון טוב עם פלונטר אז בניתי את המפרט בה: לוחות אם - AMD Socket AM4 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B550M-S2H][b]B550M-S2H[/b] - [b]Gigabyte[/b] - [b]AMD B550 Ultra Durable Motherboard with Pure Digital VRM Solution, G…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): לא משנה לי, חשוב לי רק שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה הרזולוציה תהיה FHD 1920x1080 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא מבין בזה, אבל צריך שיהיה HDMI לטלויזיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שכן, לא אכפת לי להוסיף עוד 100-200 במקרה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שבמקרה של כשלון בעדכוני ביוס , ניתן לצרוב ביוס . במחשב הנ"ל היה עדכון שנכשל האם מישהו מכיר שיטה לצרוב את הביוס במחשבי DELL ? (המחשב במצב שלא נדלק ועושה צפצופים קצרים שחוזרים על עצמם) הבנתי ממאמרים שניתן לעשות משהו על ידי לחיצה על הEND שמדליקים את המחשב מוכר למישהו התהליך ? נ.ב הדגם הוא 3560 ולא כמו שכתבתי 3510
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רוצה להחליף את הטרנטה שלי, AMD A10-7850k, במעבד AMD חדש. בניתי מפרט על בסיס הצעה של פלונטר (בתחתית) . אבקש המלצות/הארות/ושאר ירקות. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביתי, סרטים, מוזיקה כולל הקלטה ועריכה עם כרטיס קול חיצוני, משחקים 1080p מדורות קודמים AC ORIGINS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעו…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד, ולאחר מחקר קצר הצלחתי למצוא 5 מחשבים ניידים באתר KSP שמתאימים לצרכים שלי. הבעיה היא שההבדלים בניהם לפי המפרט נמצאים מעבר להבנה הטכנולוגית שלי ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לבחור במחשב הטוב ביותר. אין צורך להתייחס למחירים כי הם כולם בתקציב שלי, ומבחינת הדברים החשובים (מעבד, זכרון, גודל מסך וכו') הם בדיוק מה שאני מחפשת. הבעיה שלי היא עם דברים כמו למשל מאיץ גרפי, כרטיס רשת וחלק מהחיבורים וקוראי הכרטיסים כי אני לא מבינה על מה הם מדברים אבל כן הייתי רוצה להנות מהייתרונות שלהם. יש לציין שדברים שהייתי מעדיפה לקבל מהמחשב שלי הם איכות טובה בעת צפייה בסרטים, אפשרות לחיבור המחשב למסך הטלוויזיה (לא חובה אבל עדיף), חיי בטריה ארוכים ושיקלוט …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיתאים לחישובים נומריים (בעיקר מטלב), תקציב של עד 6000 ש"ח. משקל קטן - יתרון משמעותי. כונן אופטי - לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה (יעבוד עם אובונטו). לא apple. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בעקבות רילוקיישן לאפריקה אני צריך לשמר את הגנים החנוניים שלי ולהצטייד בנייד חזק. רק כהערה, אם alienware היו עושים משלוחים.. הייתי מזמין מהם. הידע שלי בניידים מועט ביותר.. אני נאמן מושבע ל pc. הקיצר.. מעבד מהדור השני של i7 כרטיס מסך 560m זיכרון 4-8gb לא צריך מעל 500gb אכסון. אם יש דיל זול עם ssd, אז בשמחה מסך 17" led fhd בטח הסכום יוצא בסביבות 8k.. עריכה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110761616640&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 כרגע דיי נעול על זה, למרות שהחלום הרטוב הוא alienware
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני ממש לא מבין בתחום...רציתי המלצה על מחשב נייד(לאוניברסיטה),שיחזיק 4 שנים... וגם קצת למשחקים....חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר מכל מקום לאינטרנט....
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן חדש והייתי רוצה את עזרתכם, בגלל שאני לא הכי מבין בתחום.. במחשב אני ארצה לתכנת, אז אני אצטרך מחשב שיוכל להחזיק סביבת עבודה בצורה טובה, ולא מקרטעת. בנוסף אני אערוך מסמכים (שזה תכל'ס די כלום מבחינת ביצועים), אראה סרטים וכנראה אחבר את המחשב למסכי LCD, מקרנים וכו' ולכן מבחינה גרפית הוא צריך להיות טוב ולתמוך בHDMI. עוד שימוש שלא דורש ביצועים, אבל סתם בשביל לא לחסוך בפרטים זה כמובן אינטרנט. המחשב צריך להיות קטן. כיום יש לי כבר 17", והייתי רוצה מחשב קטן יותר. האם אתם ממליצים על 13" או על 12"? HD רצוי שיהיה מרווח ולא קטנטן. סדר גודל של 500 GB עד 1TB. כמו שציינתי בכותרת, התקציב הוא עד 1700 שקל. אם יש מחשב טוב בפחות - מה טוב. תודה רבה רבה לעו…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת מה הוא הזמן סוללה במחשב MSI M670 . אני גם אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה, http://ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=132 תודה לעוזרים ! אלכס.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-