עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב שימש לעיצוב גרפי(פוטושופ, אילוסטריטור וכו), עבודה עם תוכנות תלת מימד(3DMAX, MAYA, AFTER EFFECTS) ולתוכנות בניית אתרים. אני יודע שקיימים המון ת'ארדים בנושא אבל לא ממש מצאתי את עצמי בתוכם. ראיתי המון מפרטים קיימים של חברות מחשבים(ZED, KSP וכו) אבל אני יודע שעדיף להרכיב לבד מחשב כדי שלא יוכנסו חלקים ישנים או משומשים. נכון? אני לא מבין בחלקי המחשב ולא יודע להבחין בין מה איזה מעבד טוב יותר לאיזו תוכנה ואיזה כרטיס מסך טוב יותר עם איזו תוכנה, לכן אני מבקש עזרה. אם תוכלו גם להסביר לי מדוע החלקים האלה טובים ביותר מסגרת התקציב אני אשמח, כדי שכשאלך לרכוש את המחשב לא יוכלו לעבוד עלי. התקציב שהצבתי לא כולל מסך. תודה רבה, יוחאי אזולאי yohai…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. בעיקרון הקובץ שאני מוריד מהאתר של אינטל אומר לי שהוא לא מתאים.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  3. שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה לו מסך קטן שהמחשב יוכל להריץ סדרות של 720p וגם שיהיה ניתם להוריד אותם למחשב המחשב איננו מיועד למשחקים המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט והרצת תוכנות כמו NEWSLEECHER ועוד.. המשקל של המחשב רצוי משהו קל עד 2 קילו תודה לעוזרים האם asus 1000he יתאים לדרישות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by rockerr,

מעשה טיפשי שעשיתי זה להתקין עליו WIN 7(המחשב זוחל אבל לא משנה כרגע)המחשב לא עולה יותר אחרי שעשתי שחזור עם גוסט,ואופצית הRECOVER נעלמה. מה אפשר לעשות?אני מיואש כבר למזלי לא מחקתי את הPARTITION של השחזור... תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by rockerr,

אוקיי,דבר ראשון,אני כבר ממש לא יודע מה לעשות וממש אודה למי שיוכל לעזור. דבר שני,אני אידיוט,למה?ככה... 1.קניתי לנובו S10E עם XP שמותקן עליו ועם כל הדרייברים,רציתי לנסות את WIN 7 אז פרמטתי את הכונן והתקנתי את 7. לפני הפרמוט,היתה אפשרות לrecover אוטומטי בלחיצת כפתור בהדלקת המחשב מבלי צורך בדיסקים (שחזור מחדש של כל ההתקנה של הווינדוס) עכשיו - לא פירמטתי את מחיצת הRecovery,היא מוסתרת ולא נגעתי בה. דבר נוסף - לפני שפרמטתי את הכונן עשיתי גיבוי גם בגוסט וגם בDrive image xml. 2.אחרי הפרמוט והתקנת WIN 7,נעלמה לה האופציה לRecovery. נסינות שחזור בגוסט ובDrive image xml לא צלחו. בDrive image xml אני לא מצליח לשחזר ומקבלת הודעת שגיאה "target partition must be at least the size of the o…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by taltul24,

שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שמשתמש במחשב זה, ואם אפשר כמה הוא אמור לעלות בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by burekas,

ממה שהבנתי חנויות כבר לאט לאט מפסיקות להפיץ את דגם 1537 (לפי בדיקה באינטרנט בגלל שיש הרבה פונקציות של עבדו טוב כמו: סאונד, לחצני המדיה, סורק wifi, כפתור הדלקת וכיבוי הבלוטות', סורק האצבע, האינפרה-רד מקדימה) רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם החדש שהם מתחילים להפיץ ה-1555? (הבנתי שהוא שיפור קטן של 1537 והם ביטלו כל מיני דברים שם) מה ההבדלים בגדול ואם באמת יש שיפורים, מה היתרונות ומה החסרונות שלו תודה מראש, עדי

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. יש לי מחשב של HP, הדגם שלו הוא: compaq nx9010. כשאני מדליק אותו, הוא עושה לי הרבה צפצופים קצרים, ואח"כ הוא מעלה את הווינדוס ועובד רגיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  10. למי שלא יודע ה Acer 11.6 יצא רשמית ברשת באג ומאוד התעכזבתי לגלות שאכן המעבד הוא Z520 1.33Mhz למרות שידעתי זה היה בכל זאת מעכזב אז הוא יצא המחיר 2496ש"ח בבאג מרשים אבל חלש מאוד

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by dodoido2,

אוקי אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4500 שקל מחשב שיתאים לגיימרים עדיף בנוגע לעוד פרטים אני לא יודע ממש הוא גר בחיפה ככה שמפרטים ממקומות לקניה בקרבת מקום יועדף

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום אני צריך שתבנו לי מפרט, התקציב 1500 שח. המחשב מיועד לאינטרנט קצת אייסיקיו ומשחקים ברמה של SIMS2 , המחשב לאחותי הקטנה... *אני לא צריך הארדיסק ולא צורב(כמובן שלא פלופי). *אני מעדיף לוח אם של ג'יגהבייט וכדאי שיהיה לו גם כרטיס מסך מובנה(לא חייב, אבל בלי קשר אני צריך כרטיס מסך חיצוני, כמו שהבנתם ברמה נמוכה). *לא צריך ציוד היקפי לא מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר וכו'... הרכבת מחשב,התקנת ווינדוס -לא צריך אני מבקש רק מפנדה מחשבים!! תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. היי באשר לשאלה בכותרת-זו התוצאה הראשונה שיצאה לי בגוגל בערך "חריטה מלקדת" : http://www.memory4less.co.il/pl_product~WRITING~21~0.htm התקשרתי אליהם וסיפרתי להם שאני רוצה לעשות חריטה על מחשב שטרם זמין בארץ (1005HA) סיפרתי לו שהמקלדת פחות או יותר דומה למקלדות של שאר הנטבוקים של אסוס. לפי מה שהוא אמר, הוא יוכל להראות לי דגמים שעשו עליהם חריטה כדי שאתרשם (פשוט באתר אין דוגמאות), ושאם הוא חושב שיש סכנה כלשהי, הוא לא ייקח על עצמו את העבודה. לפי מה שהבחור אמר, הם עושים חריטה משנת 1998, ולדעתו לא אמורה להיות בעיה המחיר לא רע-120 ש"ח, וזה בת"א, שעבורי זה מצוין אם למישהו יש משהו טוב/רע לספר לי על החברה הזו, אשמח לשמוע יום נעים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. NVIDIA GeForce G 103M במחשב מדגם HP Presario CQ61-140EJ או NVIDIA GeForce 9200M GE במחשב מדגם HP Presario CQ60-225EJ ** אני פשוט מתלבט בין שני לפטופים -ולא מצליח למצוא מידע על ההבדלים בין כרטיסי מסך. בשאר הרכיבים המפרט כמעט זהה אבל המעבד קצת פחות מהיר בדגם CQ61-140EJ, ז"א 2.0GHZ לעומת 2.16GHZ. מחירי הלפטופים כמעט זהים אז חבל להפסיד... תודה מראש לכל מי שייענה והמשך שבוע טוב דודי

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום לכולם< חבר שלי מחפש ליקנות מחשב נייד ללימודים. הוא מתחיל לילמוד השנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים ומוזיקה. הוא הולך לילמוד הנדסת חשמל ואני לא כול כך יודע אילו שימושים הוא צריך מבחינת תוכנות. )לדעתי לא משהו יותר מהמשתמש הרגיל) הוא מעוניין במחשב של DELL. תודה רבה לכולם על העזרה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. אני צריך דרייברים למחשב נייד HP Pavilion dv7-1285dx .. שמתאימים ל vista 64BIT ... כמובן שיהיה משרת מהיר.. ניסיתי מהאתר של HP וזה לא זז תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  17. היי אני מתלבט בכמה רכיבים ואני רוצה עזרה המפרט שבניתי ב KSP בתמונה הבאה: השאלות הן: 1) האם המארז והספק בסדר גמור או לא מבחינת אוורור, החומרה שבניתי, OVERCLOCK, שקט. 2) כ.מ. : לשנות ל- SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL במחיר 566 ש"ח 3)הזכרונות עם צלעות קירור OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK נכון לכן זה לא אמור להרעיש אפילו ב-OVERCLOCK 4) קרור למעבד:OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER שמעתי שהוא לא מרעיש וממש טוב ב-OVERCLOCK 5) האם לקנות מ KSP או מ IVORY או בכלל לא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב שמטרתו העיקרית היא שימוש משרדי (מעבד תמלילים, פאוור-פוינט וגלישה). כמו"כ חשוב שיהיה מסוגל לעבוד מהר ולבצע אוברקלוקינג. דבר נוסף חשוב, הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. המחשב אינו מיועד בעיקרון למשחקים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מפוצץ. אין צורך ברכיבים הבאים: מסך, עכבר, מקלדת, צורב. לסיכום, מה יתן את יחס אוברקלוקינג/מחיר הטוב ביותר. המחשב צריך בעקרון להספיק לשנה הקרובה, כך שאין בהכרח צורך בבצוע UPGRADE תודה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Started by doktor1,

המחשב הנייד לא נידלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נידלקים לי הנורות בצד ומהבהבת לי הנורה של המנעול והוא נכבה וזה ממש בשניות ולא רואה שכלום עובד או מתחיל לפעול אחלפתי שנאי וגם לא עזר הודעה לכם בקבלת עזרא []

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מפרט ב 3.5K ניתן לחרוג מעט,עדיף שלא. המחשב ישמש לצורך תיכנות בסביבת עבודה studio .net 2003 והמחשב יצטרך להריץ משחקים חדשים לא הכרח עם כל הפילטרים והבלאגנים. עדיפות לאינטל אבל אם לamd יש משהו יותר טוב אני ישמח לשמוע עליו. יפיו של המחשב אינו חשוב כל כך,עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בתקציב. הדגש על ביצועים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by rshadwtd,

היי לכולם אני בדקתי כל רכיב ורכיב בפורום המתאים לו ובניתי את המפרט (מצורף בתמונה). תקציב 4K שימוש ביתי + תוכנות כמו matlab verilog vhdl multisim + סרטים HD (מקרן יחסית טוב, יש מסך) משחקים קלים יחסית כמו rise of nations command and generals מתכנן ל OC משעותי יכול להיות אקסטרים ??? שקט מערכת הפעלה בעיקר לינוקס (חלונות רק למשחקים) דבר שחסר במפרט הוא: קירור למעבד ocz v 2. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. 1. מה התקציב? 3000 שקל +/- 2. מטרות המחשב? הדבר הכבד ביותר יהיה משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כנראה משאיר את הספק, כרטיס מסך, מארז, צורב, בקרי מאווררים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט, אשמח ל3 מאווררי 120MM שנותנים יחס טוב לרעש/ביצועים על דגש לשקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 3 סלוטים PCI, כיוון שיש 3 כרטיסי הרחבה בשימוש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיאפשר לישון.. 10. במפרט למשחקים…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. שלום, מכר השוהה בארה"ב חוזר לארץ במהלך הקיץ ושני סחבקים רוצים לקנות ניידים לשתי מטרות שונות. נייד א' תקציב: 600$ ייעוד: גלישה ביתית, יישומי אופיס, משחקי דפדפן בסיסיים וצפייה בסטרימינג למיניהם. גודל מסך: מכיוון שהמחשב ישמש בפועל כמחשב שולחני רוב הזמן, יש צורך במסך 15" לפחות. עדיף 17", אך אין להתפשר על שאר רכיבי החומרה לטובת המסך במידה שתאיט את ביצועי המחשב בסביבת עבודה פשוטה זו. שאר הסעיפים אינם רלוונטים מכיוון שהמשתמש הוא low-tech נייד ב' תקציב: 700$ ייעוד: סטודנט למדעי מחשב הנהנה לצפות בסרטים וסדרות בזמנו החופשי וכן לשמוע מוזיקה. אינו משחק במשחקים כלשהם. גודל מסך: "14. משקל רצוי: קל ככל שהתקציב מאפשר עם חומרה שתריץ סרטים וסדרות באיכות DVD (לא סביר שהמשתמש יחלי…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום, אם תוכלו בבקשה לעזור לי, אני צריך המלצה למפרט וחנות (עדיף מקום שאוכל לשלם בתלומים) עבור מחשב נייח מקסימום 2500 שח (ללא מסך ואביזרים חיצוניים) עבור תכנות בלינוקס וחלונות עם אפשרות לראות סרטים ולהפעיל משחקים בינוניים עד פשוטים. עדיף מחשב כמה שיותר שקט אבל זה לא בעדיפות עליונה. עדיפות גם לזיכרון 4GB וכרטיס מסך סביר. תודה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  25. Started by ehorev,

תקציב: 2000 חריגה מקסימאלית: השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה)? -כן האם המחשב מיועד למשחקים, אם כן אילו משחקים? -לא האם המחשב מיועד לתוכנות, אם כן אילו תוכנות? -כן האם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה? -לא האם המחשב מיועד לעריכה גראפית, אם כן אילו תוכנות תשתמש? -לא האם אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב)? להסבר מהו OC לחץ כאן -לא יודע ציוד הקפי: לא יש הכל האם אתה צריך ציוד הקפי? לא מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו? - 1 טרה פנימי האם הקונה זקוק לכונן אופטי? צורב DVD רגיל/ צורב Blu-Ray/ צורב DVD עם Light Scribe לא קנייה ותשלום: האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים