עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by is2k,

* מטרות המחשב? אינטרנט, וורד, סרטים. * גודל המסך? סביב "14. עדיפות למסך איכותי יחסית (IPS, רזולוציה), אם נכנס בתקציב. * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. חייב ליהיות פתרון אחסון היברידי (כגון mSATA)! * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. 3 שנות אחריות ייתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא HP! * העדפה למחשב מבוסס Ivy Bridge

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by lior1111,

למרות שכבר דיי סגרתי על מפרט , ניתן עוד הזדמנות לפורום , אני מעתיק את תכולת האשכול הקודם שפתחתי אבל עם כמה שינויים קטנים אז ככה שמעתי על הפורום הזה שהוא קטלני בכל הקטע הזה של בקשות מפרטים אז בואו נראה מה אתם שווים לאחרונה קיבלתי בוא נגיד " יד פתוחה " בקניית מחשב עקב אירוע מסויים. יש לי בעיה אחת , אין לי מושג איפה הגבול! אני רוצה מחשב אש , הכול על אולטרה לפחות כמה שנים טובות וגם שיוכל לצלם לי סרטונים תוך כדי , רציתי לתת ניסיון לערוץ יוטיוב של כל מיני דברים. בוא נגיד שהתקציב הוא.. 12 אלף ככה יש אפשרות לחרוג אבל לדעתי זה בערך הגבול. עוד משהו , אני רוצה גם המלצה למסך כי ראיתי שיש הרבה אפשרויות במיוחד עם כניסת טכנולוגיית ה 4K חזק לשוק אז גם בזה אני צריך…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב נייד לטובת תקופת הלימודים הקרבה ובנוסף למשחקים נחמדים . ע"פ חוקי הפורום הפרטים מפורטים מטה : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם לעבודה משרדית וגם למשחקים (קלים אני חושב- לדוג' enemy territory ) . * גודל המסך? רצוי מסך סביר 15" ומעלה . * משקל רצוי? ממש לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אני מניח שאני אצטרך אותו בלימודים ל4-6 שעות ללא הטענה ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא תודה * בלוטות? מו…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by Eran Erel,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית אני מחפש לקנות לפטופ אמין עמיד וחזק בתקציב של 5000 שח וגם שיתאים לגיימינג ולימודים ובכלל לצרכים יום יומיים. כמו כל אחד אני מפחד ליפול על אחד הדגמים היותר גרועים של הניידים שיוצאים לשוק. ממיטב הבנתי הבסיסית הבנתי של hp אין מה להתקרב ו asus שנוי במחלוקת עקב שירות לקוי בארץ אם בכלל. לא משנה אם זה יהיה המחשב הכי דק בעולם או הכי קל שיש או הכי יפה פשוט שיעשה את העבודה ויתן תמורה נאה למחיר תודה מראש ואחלה יום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by inter95,

התמונה נקטעת במחשב הנייד שלי שאני רואה סרטים וסדרות במחשב הנה הוכחה :

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. יש דרך לקרר אותו?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by omri2050,

שבוע טוב! אחרי שעזרו לי פה להבין קצת לגבי מפרטים, אשמח להמלצות על מחשב נייד בסדר גודל של 5500 שקל פחות או יותר המטרה היא משחקים בעיקר ותוכנות כמו פוטושופ דגש על אחריות ל 3 שנים ומסך 15.6 וכרטיס מסך סבבה + לגבי ה i7 הבנתי שהוא לא נחוץ כל כך וה i5 יספק עבודה טובה ל 3 שנים קדימה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי HTC VIVE בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גיימינג קל עד כבד למשקפי HTC VIVE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 מסך טלוויזיה + המשקפיים (שניהם ברזולוציה הזו) שישדרו בו זמנית …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tal daniel,

שלום, רציתי לשאול אם בעתיד אני יוכל לשדרג את המחשב בתקציב של בערך 700 שקל ולעשות אותו טוב מאוד למשחקים. זה בערך המפרט שלי: מעבד: Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz )לוח אם: ASRock G41M-LE (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN זכרונות: יש לי 4 גיגה של סמסונג ואני לא יודע כמה MHZ כי דרך החלון השקוף של המארז רשום לי 1066 ודרך אברסט רשום ככה DIMM1: Samsung M3 78T5663QZ3-CF7 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) סליחה שזה מבולגן. כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 512 זיכרון מארז: GAMER - AVR006 משהו כזה.. ספק כח: smart com 500W טוב אז אני יודע שהספק ומארז לא איכותיים בכלל אז אני חשבתי…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. חברים אני זקוק למפרט למחשב לעבודה גרפית - PHOTOSHOP , FREEHAND + מערכת עריכת וידאו מקצועית (AVID) עד 5000 ש"ח (גמיש). אם העלות למחשב איכותי גבוהה יותר, אין בעיה - יתקבל (רק שלהערכתי כיום אין צורך במחשב יקר מאד למטרות הנ"ל) המחשב צריך לאפשר שעות עבודה רבות של עיבודים ורינדורים (שקט!!!, קירור טוב, מעבד חזק, כרטיס מסך מתאים) כמובן שעדיף לוח אם אינטל (עדיף לעריכת וידאו) וכרטיס מסך שיתאים למסך גדול (?DELL 2407WFP-HC) - עדיף מסוג Quadro. כמו כן כניסות FIREWIRE -400/800 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by frozen_fire,

שלום, אני מחפש מחשב לאחות מחשב חדש (כרגע היא משתמשת ב pc ישן שהוא לא מתאים כל כך), ורצתי לדעת מה כדי לקנות. מבחינת מה צריך נסיתי לאפיין איתה מה היא צריכה מהמחשב - היא סטודנטית אבל לא מתכננת לקחת את המחשב ללימודים כל יום, וזה מה שהגענו אליו: המחשב חייב להיות עם מסך מט ( בחדר שהיא עובדות בו יש 3 קירות זכוכית וכל עוד יש שמש יש אור שמש על המסך) - זה הדרישה הכי קריטית כאן . המחשב צריך להיות מסוגל להריץ מטלאב בצורה סבירה ( להכנסת שיעורי בית). הסוללה שלו צריכה להיות של שעתיים ומעלה ( הוא אמור להחזיק גם נסיעות באוטובוסים - שעתיים של סרט או עבודה על אופיס). אין בעיה של גודל ומשקל במידת הסביר ( כנראה מעל 15 זה כבר לא הגיוני) המחשב אמור להיות בחדר ומידי פעם לזוז ולא להיות כל היום על…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by Batels,

המחשב הראשון:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 המחשב השני:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935303 השימוש למחשב יהיה תכנות, צפייה בסרטים, מעט משחקים לא כבדים ושימוש באינטרנט. במחשב השני יש הבדל בין החנויות, בחלק רשום דברים שונים מחנויות אחרות...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by psybrain,

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.plonter.co.il%2Fpriceoffer_shoppingcart.tmpl%3FPriceOffer%3D117856&h=ATPbWS4ugQpZeMU5za1IXmNdi-wlbx3IuzjkqcBby_Sds9KReRO0IhTUNzpiNekpAnpDouU5dblKIXIqcKxB3A9NwofkmNAAuRSN7zxi2UwKgNcmIq__BHmXWuy_tTT7xkrJ40E2DtDjNA

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. מפרט רצוי: זיכרון 2 GB HD לפחות 200GB עדיף עם 4 USB יציאת 1394 כרטיס מסך של אינטל. יצרן איכותי. יותר משנה אחריות (מתאים גם שנה אחריות ואפשרות לקנות הרחבה). עדיף מעבד חזק (למשל T8100). או מסך "14/"15 עם רזולוציה של 1440x900 לפחות, או מסך "13. יציאת s/video. עדיף עם Numpad (כפתורי המספרים מימין) במקלדת. עדיף עם WiFi בתקן n. עדיף בלי מע' הפעלה מותקנת.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by k534d,

אני רואה בחול יש לא מעט מחשבים מבוססי ryzen ובמחירים לא רעים בכלל לעומת המתחרים הישירים מבית אינטל.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  18. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory (לא חובה) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים תקציב: 4500-5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, ASUS (לא מכיר חברות אחרות) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 8 גודל כונן קשיח מועדף: 1TB משקל הנייד המועדף: 2-3Kg גודל הצג: 15.6 - 17.3 זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: כונן SSD, מסך IPS, רזולוציה 1920x1080 מה מטרת שימוש המחשב? צפייה בסרטים/סדרות באיכות FHD, גיימינג בינוני-כבד (FIFA 14, Sleeping Dogs, Diablo III, Call Of Duty, BattleField 4) הע…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by lee101,

אני מצומצם מאוד בתקציב, זקוק למחשב נייד 14" לשימושים בסיסיים. ראיתי את זה (בערך היחידי עם 8 ג"ב RAM בתקציב הזה) https://ksp.co.il/m/uin/72486 מכירים? המלצות/דיס?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Ori Sharon,

אני עומד לרכוש מחשב משרדי, וזקוק לכוח עיבוד רב, לא עבור משחקים אלא עבור תכנות וניתוחי נתונים כבדים. מה דעתכם על המפרט להלן? האם יש רכיבים שהייתם מחליפים באחרים? https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5dcec3fcc27ec5dcec3fcc27ed

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by assddd,

הנה מפרט שבניתי בעצמי. מה דעתכם ? מה כדאי לשנות ? בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה לקנות את ה HD5750 512MB אבל אני לא רואה שזה קיים בישראל (לפחות למיטב ידיעתי) אז בינתיים שמתי את הגרסה של 1GB. AMD Phenom™ II X3 720 2.8GHZ BLACK EDITION 95W AM3 6MB, יחידות 1 ₪690 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4973 GIGABYTE GA-MA770-UD3 AM3, יחידות 1 ₪460 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5726 OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=487 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=123 SAPPHIRE RADEON HD5750 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידו…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. [TABLE=width: 572, align: center] [TR] [TD]Description[/TD] [TD]Quantity[/TD] [TD]Total excluding .VAT[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dell Optiplex™ 7010[/TD] [TD]1[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][TABLE=width: 564, align: center] [TR] [TD]Base : [/TD] [TD]Intel® Q77 Express Chipset Up to 4 DIMM slots (2 for USFF); Non-ECC dual-channel 1600MHz DDR3 SDRAM, up to 16GB Integrated Intel® 82579LM Ethernet LAN 10/100/1000 4 External USB 3.0 ports (2 front, 2 rear) and 6 External USB 2.0 ports (2 front, 4 rear) and 2 Internal USB 2.0 (MT/DT only); 1 RJ-45; 1 Serial; 1 VGA; 2 DisplayPort; 2 PS/2 (MT/DT/SFF only); 2 Line-in (stereo/microphone), 2 Line-out (headphone/speaker), option…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by itzhak22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם משמעותי 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד MAYA בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. אני מביא e6300 מארה"ב. יש לי X800 GTO DDR 1 128mb עכשיו אני צריך ספק חזק, טוב וזול ב150 שקל בערך[יש לי את הגלן אבל יש גם ב110 שקל ספקים של FSP - הם חזקים מספיק? אפשר קישור?[שכחתי מאיזה חנות זו] ו אני צריך לוח אם תומך אז בתקציב 500 שקל כמה נחות ה צ'יפ של אינטל 945 מה 965 ? אם אני מתככון לקחת את הלוח של אסרוק eSAta 2 conroe Xfire VS הלוח של אביט 9lPro[משהו כזה] מה יותר טוב וכמה נחותים 2 אלו מאיזה לוח אם 965 ב750 ש"ח. וסטיק אחד של זיכרון די די אר 2 667 של ADATAב250 שקל זה יהיה טוב?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by silvermoon,

טוב לחזור!!! ישר ולעניין: אז ככה יש לי תקציב של 8K ואני מתלבט בין קניית מחשב נייד לבין קנית מחשב נייח. כאשר אני רוצה מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו ומשחקים כבדים ,ברור לי שמחשב נייח ייעלה על הביצועים של מחשב ניייד מכל הבחינות. למרות זאת רציתי לשאול האם אני יכול לקנות מחשב נייד בתקציב הנ"ל שיכול לעמוד בדרישות שלי?(כלומר עריכת וידאו ומשחקים) והאם יש לכם איזה שהם המלצות לדגם מסויים(כרטיס העריכה הוא חיצוני כמובן). נ.ב אני מיחס משקל גדול ליתרון הנידות אבל לביצועים יותר. תודה מראש על כל תגובה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.