עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מפרט למשחקים יש לי 2900PRO‏ וספק 520 של קרוסאר וארד דיסק 700 גיגה אני רוצה מערכת אוברקלוק שכוללת את ה720 משולש ליבה של amd כי הוא תכלס הכי סבבה בשבילי לא? הוא למשחקים ואוברקלוק לפי מה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה תודה... הרכבתי מפרט תגידו לי אם הוא סבבה מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray 1 655 655 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a 1 710 710 זכרונות‏ DDR III 1866Mhz כמות מחיר סה"כ 3x1GB OCZ Reaper HPC Triple Channel 1 390 390 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling כמות מחיר סה"כ Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by alord,

דרישות : אינטרנט + סרטים על הנייד מה דעתכם על המפרט והמחיר מסך "15.6 ]Intel® P6200 מעבד דיסק קשיח 250M זכרון 2048 MB DDR3 מאיץ גרפי Intel® HD Graphic שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי כולל מערכת הפעלה Windows 7 1,992 ₪

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא חובה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עדיף 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by אסף ס,

שלום אני מחפש המלצה למחשב Ultrabook שיכול להריץ משחקים לא תובעניים תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by mic3mic4,

שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט שקיבלתי. שימושיו העיקריים של המחשב הוא לתוכנות תלת מימד - 3ds max, solidworks ולתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר). dell optiplex 7010 mini tower form chasis chipset: intel Q77 express chipset intel core i7 3770 (או core i5 3570) 8GB 1600 MHז DDR3 Nםמ-ECC 500GB 3.5 inch serial ATA III Internal Dell Business audio speaker והכי חשוב: Pny quadro 2000 D 2GB DDR-5 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by gefenbb,

אהלן, התחלתי להתעניין בבניית מחשב לצורכי עריכה (שימוש בעיקר תוכנות ADOBE). התחלתי להסתכל על מפרטים וכו' ורציתי להתייעץ כאן האם הכל מתאים והאם יש ביקורות על חלקים מסויימים. קראתי על החלקים ויש כאלה טובים וכאלה פחות... אז לפני שאני משקיע רציתי את דעתכם כאן. מעבד: AMD Ryzen 7 3800X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor with Wraith Prism LED Cooler כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 2060 Gaming OC Pro 6G Graphics Card, 3X Windforce Fans, 6GB 192-bit GDDR6, Gv-N2060GAMINGOC Pro-6GD REV2.0 Video Card לוח אם: ASUS AM4 TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) ATX Motherboard with PCIe 4.0, Dual M.2, 12+2 with Dr. …

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by Gil28,

לעבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים... זקוק ל-2GB זיכרון ומעבד חזק...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by rotem_o,

אשמח גם להמלצה על מחשב לחבר, התקציב הוא עד 3K - עדיף כמובן כמה שפחות, אך אם זה שווה את ההפרש ניתן למתוח את התקציב גם בכמה מאות בודדות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מסך 15.6, לא קריטי אם מבריק, לא קריטי הרזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי אני רוצה לבנות מפרט למחשב נייח, שמיועד בעיקר לתלת מימד (עבודות אדריכלות כבדות, פרוייקטים ענקיים, רינדור וכד') 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K-6K. חריגה של עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אדריכלות, רינדור ותלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מחוץ לתקציב של ה6K. לא חייב משהו מוגזם (גם 300₪ שיעשה את העבודה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או ה…

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 עד 4,000 ש"ח עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מסחר במניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר \ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 7, הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA,…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by LazyBurger,

היי, אני צריך מחשב לשימוש ביתי/משרדי. בלי כרטיס מסך, ומהיר יחסית. הרכבתי את המפרט הבא, הייתם משנים בו משהו? שם מקט 1174 1003 1174.00 1003 1 AMD AMD RYZEN5 4650G (Gen3) with Wraith Cooler and ASUS TUF-B450M-PLUS-GAMING שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי 4650G-TUF-B450M-PLUS-GAMING 338 289 338.00 289 1 XPG 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D20 אחריות לכל החיים AX4U320088G16A-CBK20x2 …

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב למטרות עבודה וgaming, חשוב לי שהוא יאפשר לי ניידות טובה. כרגע אני שוקל לרכוש את ה-Zephyrus G15 אבל תוהה אם יש אופציה טובה יותר או ששווה לחכות למשהו אחר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. היי. אחרי שמצאתי 2 מחשבים שעונים לדרישות שלי מחשב עד 3K סטודנט. נשארתי עם ד דגמים מאוד זהים פרט לכרטיס מסך שהוא ההבדל העיקרי, רציתי שתעזרו לי להבדיל איזה כרטיס מסך ייתן את התפוקה הטובה יותר ? דגם ראשון : http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=K53SJ&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he דגם שני : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18591 והאם באמת מומלץ חברת ASUS ...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by FroggeR,

http://www.productwiki.com/hp-pavilion-dv4-1540us/ או http://www.productwiki.com/hp-pavilion-dv4-2040us/ או אולי בכלל מחשב אחר בתקציב של 700$ כולל משלוח מחול? מטרה - עבודה משרדית, אבל אם אפשר חזק גם במשחקים אז עדיף. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אמור להיות יותר ממה שצריך (ללא כרטיס מסך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עדיף לוח אם תומך WIFI,לא ממש חשוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא לגמרי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז fractal ridge 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה …

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  18. אני סטודנט שצריך מחשב לצרכי לימודים בעיקר , קצת תכנות וגם להחלפת המחשב הביתי. תקציב 3500- 4500 הכי חשוב לי מסך מט , חיי סוללה , משקל ושלא ארגיש שהוא מיושן עוד שנה . מתלבט בין מספר אופציות אשמח לדעת על מה אתם צצליצים תודה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מעט תכנות , לא לגיימינג * גודל המסך? 14 נראה לי הכי עדיף אבל אולי אוכל להתפשר על 13.3 * משקל רצוי? חשוב - סטודנט לכן ניידות חשובה מקסימום 2.2 ק"ג עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי פרמטר חשוב 5-6 שעות נראה לי רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא נראה …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by wolfazb,

לצערי הרב האייסר הקשיש שלי התקלקל עד רמה שלא משתלם לי להשקיע בתיקונו, אז אני מחפש מחשב סביר שילווה אותי לאורך רוב התואר בתקווה ( מתחיל בסמסטר אביב השנה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): מחשב בסיסי שיכול להריץ אופיס, סביבות פיתוח תכנה, צפייה בסרטים ואינטרנט כמובן. * גודל המסך?13-14״ * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח לזמן סוללה ארוך ככל האפשר, לפחות כ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): כן לשניהם. * בלוטות?: כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bl…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by eldadmo,

יש לי אפשרות לעשות סקירה מקיפה קודם כל על הנטבוק של סמסונג או על המחשב הנייד שלהם... אם תיהיה היענות אני אעלה סקירה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל לצערי אני לא מבין בהם כלום... מחיר לא חשוב... צריך מחשב חזק ואמין לא אמור להריץ משחקים אבל עדיף שיוכל למקרי שעמום... אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש ממש דחוף (מעוניין לקנות מארה"ב כי הורי שם...) תודה ענקית!!!

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by a707,

היי האם מישהו מכיר את הדגם "sony VAIO EB11FXB" ? (קיבלתי הצעת מחיר של 4200 ש"ח ) האם מומלץ ? איך השירות של סוני בארץ ? בעיקרון אני מחפש מחשב לצורכי גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו' , כולל יציאת HDMI . אם יש המלצות למחשבים בעלי עלות תועלת טובה, אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. 1. התקציב שלי עד 3500 שח. א. ניתן לנצל את כל התקציב. 2.המחשב מיועד לעיצוב תלת מימד ולמשחק באטלפילד 3. א. בעיקר ל cinima 4d. ב. חשוב שהמחשק ירוץ חלק. 3.אין צורך בציוד היקפי , יש לי עכבר , מקלדת,מסך,צורב ורמקולים. 4. אין צורך שהמחשב יהיה שקט בטירוף. 5.אני לא מתכוון לעשות למחשב אוברקלוק. 6.אין צורך לכלול תוכנות משום סוג. 7.אין לי העדפה לחנות מסויימת. טוב אחרי שסיימתי עם הפורמליות בגדול אני רוצה מחשב שיעבוד בצורה סבירה עם גרפיקה ויריץ את המשחק בצורה טובה תודה רבה לכל העוזרים ,ואני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הפוסט בצורה טובה (זה פעם ראשונה שלי פה וגם לא כל כך נוח לכתוב את כל זה מהאייפד)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. מדובר במפרט למחשב למשחקים, אינני מבין ב-OC ולכן מדובר במפרט שכזה כמו כן שימו לב שיש גם ראוטר בהצעה שמוסיף עוד 200 ש"ח. ניסיתי לבנות מפרט שמספק תועלת מקסימלית לכסף שהשקעתי בכל התחומים בלי לחרוג לדברים שאינני צריך ובכל זאת לספק מחשב איכותי לשנים הקרובות. אבקש לדעתכם לגבי הרכיבים האם יש משהו שכדאי לי לשפר או להחליף חברה לדוגמא הקירור למעבד ועד לחברה המייצרת את כרטיס המסך אשמח לעזרתכם ולחוות הדעת שלכם האם יש מקומות שעדיף לי לחסוך ולבחור בפריטים יותר זולים מבחינת שווי המוצר לתועלת שלו. כמו כן, גם המחיר של הפריטים עצמם ביחס לעצמם. ההצעה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪943 [/td][/tr][tr][…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. מעניין אותי בכמה אני יכול למכור את 2 המחשבים הללו? מחשב ראשי CPU: i7 3770k Cooler: Hyper 212 EVO Motherboard: gigabyte-Z77X-D3H (לוח אם תומך ב-SLI כפול במהירות pcie express 3.0 x8 לכרטיס) Memory: crucial ddr3 8gb GPU: sapphire 7970 dual-x (אחריות לחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) SSD: Samsung 840 EVO 250GB (אחריות לשנה וחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) Case: ENERMAX Chakra PSU: hec 550w מחשב חלופי CPU: amd phenom ii 720 unlocked to x4 cores 940 black edition Motherboard: gigabyte GA-MA770-UD3 Memory: DDR2 ram 8GB GPU: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 2GB GDDR5 HDD: WD sata 600GB …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.