עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה משהו יותר חזק מ 12400F מה אתם ממליצים ?

2. שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט המצ"ב. עיקר השימוש - רינדורים ריאליסטים ב 3ds max + vray. בנוסף עבודה על סולידוורקס, והתוכנות הגרפיות של adobe. מעבד: INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-H97-D3H זיכרון: [ KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA GEFORCE GTX 760 SUPERCLOCKED w/ EVGA ACX COOLER 2GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: /LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ספק כוח: ENERMAX NAXN ADV 650W BRONZE קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 דיסק קשיח: [ SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB 2.5" SATA 3 תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין כי מציעים לי במקו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני מתחיל לימודי תואר שני, וקבלתי מתנה את ה Asus eee pc10005H. ת'כלס אם כבר נייד, אני מעדיף לא ללכת על הקטנים, ולשדרג אותו למחשב עם מסך יותר גדול, מקלדת נוחה יותר, מעבד שיכול להריץ 720 או אפילו 1080, ואם כבר אז גם עם יציאת HDMI. השימושים- אופיס, סרטים, אינטרנט וכאלה, אני ממש לא גיימר ולא צריך מחשב עם ביצועים של גיימרים, וכנ"ל לגבי עריכה (גרפיקה וכו'). אשמח מאוד לקבל מכם המלצות על מחשב נייד שיעמוד בדרישות האלו, ויהיה בתקציב הנדרש - פחות מ 4000. אני רוצה לציין שראיתי באתר של אייבורי כמה מחשב של HP בתקציב, עם יציאת HDMI, אבל אני לא מספיק מבין האם הם באמת שווים את המחיר, ולכן אודה להמלצות שלכם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. הי. קראתי כתבה שבקרוב מגיעים ניידים חדשים עם ה- hd4850 [אם אני לא טועה]... את הכתבה קראתי בפורום אך אני לא מוצאת אותה יותר. רציתי לדעת האם יש כבר תאריך יציאה לניידים הללו? תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. שלום חברים,מקווה שתוכלו לעזור. כמו שצויין בכותרת אני צריך מחשב רב תכליתי.תחליף נייח(שיהיה לי בבית של החברה). לפיתוח/משחקים הדרישות שלי הן מקלדת מוארת, מסך 15.6 I7 ו רזולוציה של FHD (1920X1080) אין דרישות מיוחדות מכרטיס המסך. העין שלי שמה לב כבר כמה זמן ל: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2760qm.htm הוא יקר למדי. אבל יש בו הכל כלומר ניתן ככל הנראה לוותר על רמקולים מקלדת ומסך. האם למישהו יש סייגים ממנו? או המלצות היכן ניתן להשיג אותו ביותר זול? המלצה לדגם אחר? אשמח להערות והארות.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. אני בונה מחשב (מערכת הפעלה XP) לעריכת וידאו נטו. חיבור מצלמות וידאו דיגיטלי/אנלוגי וכן מכשירי וידאו ולדגום את החומר המוקלט למחשב עם מעט עריכה לאחר מכן. עוד לא החלטתי עם איזו תוכנה אני אעבוד אבל מכוון שזו חברה אז התוכנה לא תהיה יקרה כלכך ועד כמה שדוע לי ללא יכולות 64BIT (כי הן יקרות?!), אם משהוא חושב שעלי ללחוץ כדי לקנות תוכנה מסוימת שתיתן לי יותא ביצועים, אני פתוח להצעה. לפי הידע שלי המעבד המתאים ביותר יהיה אינטל (זה היתרון שלו מול AMD-בעיבוד מולטימדיה) תקנו אותי אם אני טועה. אז על מעבד חשבתי P-4 3MHZ מסדרת הLG. כרטיס מסך לעניות דעתי לא מהוה אלמנט חשוב בתצורה מכוון שאני הולך על כרטיס לכידת וידאו, אז מה דעתכם על GF 5200 128MB נחמד ולא יותר. זיכרון מערכת שני סטיקים של 256 …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. קו מוצרי ה-XPS של היצרנית האמריקאית עתיד לחזור אל עולם הטאבלטים, הפעם עם מערכת חלונות 10 מלאה, מסך 4K מתקדם ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-לטאבלט-המתקדם-של-דל-שיתחרה/

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by GOBLIN17,

מחפש מחשב נייד שיהיה מהיר עדיפות שיהיה דק השימושים זה בעיקר אינטרנט פחות משחקים תןדה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by santakelev,

שלום, החלטתי לקנות להורים שלי מחשב נייד. הם די מבוגרים ולא ממש רגילים למחשב, ככה שהייעוד המרכזי שלו יהיה שיחות בסקייפ (צריך מצלמה מובנית) וגלישה באינטרנט, יוטיוב. כפי שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 2K. אשמח להצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by yotamlaor,

שלום, אני מחפש את מחשב נייד asus ul80a אבל לא מצאתי אותו בארץ מישהו יודע אם מייבאים אותו? או שאולי אוכל להתקשר ליבואן והוא יזמין לי אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by jabka,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיקרי בפוטושופ. מסך 15.6" (למרות שאם יש 13" בתקציב גם אפשר) הארד דיסק של 500 GB לפחות. WIDOWS 7, ו 4 GB זכרון (לפחות) תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלומות, אמי צריכה מחשב נייד. הצרכים הפשוטים ביותר: אופיס אינטרנט זהו, לא יותר. ה"קאץ'" - היא רוצה גם כרטיס אלחוטי או מה שזה לא יהיה כך שהיא תוכל גם להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכאלה... אני לא מבין בשיט בדברים האלו, אז אין לי מושג מה היא בכלל צריכה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by ymds,

נתקלתי לאחרונה בפרסומות המיועדות לעסקים שמציעות רכישת מחשבים מרוכזת לעסקים. האם לידיעתכם ניתן לארגן מכירה קבוצתית כזו לאנשים פרטיים? יש מישהו שיודע איך זה מתבצע? במידה וזה אפשרי, מה דעתכם לארגן מכירה כזו בקרב משתתפי הפורום? נראה שפער המחירים גדול יחסית, ולסטודנטים זה יכול להיות מצויין... הנה דוגמא לבאנר שנתקלתי בו בשיטוטי אחר מחשב ב-ZAP (מישהו מכיר אותם? / יודע איך זה נעשה?) http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/cms/ יהיה נחמד אם יוזמה כזו תצא לפועל, אני אשמח להשתתף בה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by R_G,

אהלן לכולם אני מתחיל ללמוד השנה וצריך לקנות מחשב.. אני נורא נורא מתלבט אם נייד או נייח. כולם אומרים נייד, אידיאלי לסטודנטים - אבל אהבתי האמיתית היא לנייחים, שולחניים. התקציב שלי הוא 3-4K, והוא לחוץ (חריגה תיהיה דבר מאוד בעייתי). שימושים בעיקר משרדיים (אינטרנט, אופיס) אבל המחשב גם ישמש אותי לסרטים/סדרות וגיימינג קל יחסית (אובליביון, world of warcraft וכו'). בפורום מחשבים ניידים המליצו לי על הנייד 334G50Mn 5740G Aspire ACER http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=5740G334G50Mn&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=19/09/2010%2020:55:47 אם אני אקנה נייח, אני אשאיר בערך 1K למסך (עריכה: זה יותר מדי?), ז"א 3K גג למחשב עצמו, כולל ציוד הקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר). האם ב-3K ני…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצות למחשב נייד . השימוש העיקרי שלו הוא ללימודים בתחום העיצוב פנים (יגיע לשלב בלימודים של עבודה עם תוכנות עיצוב למיניהם..) הדרישות הבסיסיות שלי: מסך : 14.1 רצוי מט. דיסק קשיח: 350-500 ג'יגה לפחות כרטיס גרפי: איכותי. עדיפות : לא מובנה. צורב DVD זיכרון פנימי : 4 ג'יגה DDR3 תוספות: חיבורי USB (הכוונה ל3 לפחות), WIFI, מצלמת רשת, יציאת HDMI, אחריות מקיפה וטובה. עדיפות לחברות : HP,DELL תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by shapin,

אני מעוניין במפרט ב5.5K, כמעט נטו למשחקים וגם למולטיטסקינג קצת. אני מעוניין במסך איכותי עדיף סמסונג. מעוניין בלוח שיתמוך בFULL CROSSFIRE או FULLSLI או CFX הכוונה שיהיו שתי חריצים של PCIE 2.0 על 16X. מעוניין במארז וספק שקטים יחסית לא צריך להגזים אבל בערך שלהם. אני למשל הלכתי על הCM ELITE שעולה 135ש"ח וספק של 350 בערך. אבל בתנאי שאני עושה SLI או CF או CFX צריך ספק יותר רציני וקירור יותר רציני. הסיבה שאני עושה SLI או CF או CFX היא מפני שיותר קל לי לקנות עכשיו מחשב ועוד חודשיים שלוש עוד כרטיס (4890\275). השאר הוא לשיקוליכם האמת היא שאין לי גם מקלדת ועכבר אבל זה מחוץ לתקציב אם יש המלצות אקבל בשמחה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by yuval987,

*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by touch.of.red,

אהלן, אני הולך לרכוש Asus UX32VD ולהתקין בו SSD. השאלה אם יש חבר'ה בפורום פה שיקנו בשבילי, שנוסעים לארה"ב ויכולים לקנות עבורי דגם שאין בארץ: UX32VD DB-71. בארץ יש דגם כזה בגרסה שונה, שיש לה i5 ואין עם i7. איך זה עובד? אשמח להודעות פרטיות. המטרה היא לרכוש מחשב כזה ולשדרג בשביל ניידות, עבודות משרדיות, משחקים ממוצעים+, שימוש בתוכנות עריכה HD וגרפיקה אבל לא כבדות מדי. תודה רבה והכל

21. אהלן. אודה לכם מאוד אם תמליצו מנסיונכם על נייד, אין צורך במעבד חזק, אפשר DUAL CORE, לשימוש די בסיסי. אני חייב להתקין עליו XP כיוון שהמשתמש לא מעוניין בשום אופן בווינדוס 7 כך שאם מישהו מכיר מנסיון מחשב שיש לו דרייברים זמינים ל XP- זה מאוד יעזור. תודה רבה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by ophiry,

שאלות כלליות: האם מהירות דיסק של 7200 RPM לעומת 5400 RPM משמעותית? האם ההבדל מעבד i5-3210M לעומת i5-3230M משמעותי? מדובר בתקציב של עד 3.5K, כולל מערכת הפעלה. מיועד לעבודה משרדית, ומעט פיתוח לא צריך להיות מאוד נייד הדגמים הספציפיים: Dell Inspiron 3520 IN-RD09-6422 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838828 (זול יחסית) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840843 Samsung NP350V5C-A04IL (מעבד מעט יותר חזק, מסך מט) Asus K55VD-SX134H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834608 (דיסק יותר מהיר). אם יש המלצות עדיפות באותו טווח מחירים גם יכול להיות רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by avr256,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרצת VirtualMachines ושימושים ביתיים סטנדרטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Vmware Workstation 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך (עדיפות עם פאנל IPS),מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בינוני …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. שלום לכולם ותודה על הנכונות לעזור, אני מעוניינת במחשב חזק עם ביצועים מהירים שיעמוד בריבוי משימות, תוכנות וחלונות פתוחים. ניתן לחרוג מהתקציב כמה שצריך. חשוב- שקט --ספק כוח, מאווררים, דיסקים ומארז שקטים. תוכנות בשימוש כבד ולרוב מקביל: פוטושופ, אילו ודרימוויבר, office ורשת. תוכנות בשימוש קל- אפטר אפקט ופרימייר (כולל עריכת HD). אני מתכננת לרכוש בKSP (ואולי באייבורי אם המחיר או המפרט יותר טובים), כל מקום אחר-חבל על הזמן ועמכם הסליחה. המפרט שקיבלתי מKSP: Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB+Asus P8H61-M LE חבילת מבצע 846.15 ₪ --- Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 24914 388.89 ₪--- Gigabyte GA-H77-DS3H (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים