עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sir f,

ניתן לקנות אותו בחו"ל אם יותר זול, אין צורך לקחת בחשבון שיקולי מכס ומיסים. לעצלנים שביננו- מדובר ב2000-2600 ש"ח. יכול להיות שהתקציב יעלה במקצת, אני אעדכן מחר בנוגע לזה. בקיצור, צריך המלצה למחשב לחבר, גודל ומשקל לא משנים, המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים לא כבדים יותר מדי (הכי טוב שניתן בתקציב... עקרונית רצוי שיהיה מסוגל להריץ starcraft2). מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות... שוב, אם יותר זול, אין שום בעיה בכלל להעביר מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by zedisdead,

קניתי את הנטבוק של ACER הכולל מעבד אינטל ואני מאוכזב - ביצועים חלשים מאוד אפילו בישומים הכי קלים למי יש המלצה לנטבוק שביצועיו טובים - המחיר לא חשוב מה שחשוב שלא יהיה גדול מסך עד 12"

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  3. יש המון רעש מהתקלה שנתגלתה בציפסט P67/H67 החדישים של אינטל (לא פשלה ראשונה שלהם), שפותחו עבור דור המעבדים החדש Sandy Bridge. האם יש מידע איך זה ישפיע על תחום המחשבים הניידים? מה, לא ישווקו ניידים עם המעבדים החדשים? הרי התיקון ע"פ אינטל יקח עד אפריל, או אף יותר..

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by insane95,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד עד 3500 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו: כרטיס מסך - שאוכל להריץ קצת משחקים. מסך בין 10-13 אינץ' (כמה שיותר קטן יותר טוב). אני בעיקר משתמש במשחקים, סרטים וסדרות, וכמובן אינטרנט. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  5. חשבתי ללכת על הדגם הקטן שלהם (11 אינצ') בגלל הסיבות האלה: 1. קל!! 2. סוללה חזקה יותר. ששניהם מאוד חשובים לי בגלל שאני הרבה בדרכים ולא מסתדר לי לסחוב מחשב גדול עם סוללה חלשה. אז איך הוא? מה אתם חושבים שווה? (יוצא לי אחרי כמה שדרוגים קטנים ב 640$ מחו"ל לפני מיסים) שווה או ללכת על ה15אינצ' שיקר פי שניים בדיוק! עכשיו לגבי אחריות ושאר הדברים לא ראיתי שום איזכור באתר אשמח אם משהו יוכל לתת לי מידע מפורט ומקיף נסיון (עדיף) ברכישת מחשב כזה. השיקולים שלי כאן הם כלכליים + תמורה ביחס למחיר ואיכות המוצר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. דרוש מחשב נייד למטרת לימודים וסרטים. תקציב עד 5500

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  7. המחשב מיועד, כאמור, לסטודנט. כלומר השימוש העיקרי יהיה לתוכנות אופיס למיניהן, אינטרנט, אולי קצת משחקי פלאש פשוטים וכו. מסך '13-'14 אשמח להמלצה לדגם מתאים.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  8. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eladgold,

אחד לעבודה באינטרנט פרמייר לאינטרנט, כלומר לא HD, פוטושופ לאינטרנט, תכנות PHP CSS ועבודה עם פלאש הורדות סרטים השאלה שלי היא לא לדגם ספציפי אלא לאיזה מעבד לכוון האם מספיק לי ה I3 או לפחות ללכת על I5 והאם אני צריך כרטיס גרפי או שכרטיס בסיסי יספיק הנייד השני ניידות עבודה בסיסית לאינטרנט, כלמור עיצוב ותכנות אתרים ובמקביל המחשבה היא שיהיה בחדר שינה ויתפקד כתחנת הורדה מהאינטרנט וצפייה בתכנים און ליין ו HD האם הדל ווסטרו 3500 I3 יספיק לצרכים אלו? בנוסף ראיתי שהמחשב הספציפי הזה קיבל ציון לא כל כך טוב באתר של ניידנייד, האם להתייחס לביקורת זו ואם לא אז באילו אתרים בחו"ל כדאי להסתכל בביקורות על ניידים? תודה אלעד

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by nigger84,

שלום לכולם, אני מחפש משטח למחשב נייד, לאו דווקא משטח קירור, אלא משטח שאפשר לשים על הבירכיים או על המיטה כדי למנוע מפתחי האיוורור של הנייד להסתם. אם מישהו יכול להמליץ על משטח כזה. נתקלתי ב- ebay במשטח הזה: Termal Pak HeatShift Laptop Cooler זאת אמורה להיות טכנולוגיה חדשה של קירור ללא אוורור. מתגובות שקראתי על המוצר כותבים שהוא עובד לבערך שעתיים שלוש ואח"כ היכולת שלו לקרר יורדת. למישהו יצא להתנסות במוצר הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  11. זה המפרט שבניתי למטרת גיימינג תגידו לי איך הוא בבקשה : מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1181 Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only , כמות 1 - מחיר : ₪110 http://tms.co.il/product/7946 לוחם אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 http://tms.co.il/product/9082 כמות 1 מחיר ₪695 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. אני מוכן להשקיע הרבה כסף על מחשב טוב משו תותח שבתותחים עם מעבד של אינטל אז בבקשה ממכם למי שמבין טוב במפרטים תנו לי הצעות איזה מפרט לקחת הכי טוב שיכול להגיע לסכום הזה אני רוצה שהמחשב יהיה עם גרפיקה הכי טובה והכי מהיר שיש בסכום הזה . רק מי שבאמת מבין ויודע מה הוא כותב אז אני מאוד ישמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. היי, התקנתי לפני כמה זמן windows 7 ultimate ומאז העוצמה של הרמקולים פחתה בצורה מאוד משמעותית וגם עם המיקרופון הפנימי היו קצת בעיות. התקנתי דרייבר של realtech שסידר את המיקרופון אבל הרמקולים עדיין חלשים. מישהו אולי נתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה? תודה ושבת שלום גלית.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו 3D MAX, REVIT ותוכנות נוספות. יוצא לי לרנדר הרבה . המסך של המחשב צריך להיות סביב ה-15. התקציב הוא 4-6 אש"ח כמובן עדיף כמה שפחות. מה עדיף? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 26.12.2009 בשעה 14:40:16 אני מבין שצריך להיות כרטיס מסך ומעבד חזקים ויחסית והרבה זכרון.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by finhack,

מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד נטבוק שישרת אותי בעיקר ללימודים, חשוב לי שירוץ מהר עם חיי סוללה ארוכים (מעל 6 שעות). מעבר ללימודים אני מאמין שאני אשתמש בו אולי גם לסרטים, כמובן ראוי לציין שאינטרנט וכו'. חשוב לי גם שיהיה קל, וקטן מימדים אך נוח להקלדה. יש חיה כזאת? אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. די חשוב לי מסך 11" כונן של לפחות 160GB או יותר קראתי קצת על הASUS 1101 שנראה כמו אופצייה טובה אך מטריד אותי הקליטה החלשה של האינטרנט האלחוטי שבו.יש עוד המלצות?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by gr2000au,

האם קיימים היום מחשבים ניידים עם כרטיס שתומך ב directx 11 , ואם לא האם יש צפי לזמן ההגעה ? . אודה לכם אם תצרפו לינקים תודה מראש למשיבים .

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. התקציב דחוק, כי מדובר בחיילת שאין לה ממש מעבר. הסוללה חשובה, 6 תאים זה תנאי די הכרחי. אם יש משהו שנותן שנתיים אחריות זה עדיף. במעבדים והצגים הם זהים למדי. אין חשיבות למערכת הפעלה. עריכה: כרגע הנטייה היא לכיוון של ‎Lenovo IdeaPad S10e. חיסרון - רזולוצית מסך לא סטנדרטית. עריכה 2: התקציב עלה ל1,800 ש"ח, מודל שנוטים לכיוונו: ‎X130-L.A7B1E של LG.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by idanko17,

לשימוש משרדי. מישהו מכיר את המעבד? Ultrathin Notebooks Athlon למחשבים ניידים AMD Dual-Core מעבד X2 Neo L335 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by FroggeR,

http://www.productwiki.com/hp-pavilion-dv4-1540us/ או http://www.productwiki.com/hp-pavilion-dv4-2040us/ או אולי בכלל מחשב אחר בתקציב של 700$ כולל משלוח מחול? מטרה - עבודה משרדית, אבל אם אפשר חזק גם במשחקים אז עדיף. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. בבאג הראו לי טושיבה satelite L500 במספר דגמים שההבדלים העיקריים בינהם הם גודל הזיכרון הפנימי וכרטיס המסך משולב לעומת עצמאי ATI3650. איך טושיבה נחשבים מבחינת אמינות ושירות? כמה קריטי כרטיס המסך ליישום כמו פוטושופ? האם 2GB זיכרון מספיקים לווינדוס 7 או שרצוי להתעקש על 4? מה עוד צריך לשים לב לפנ שקונים , ואיפה מומלץ לקנות (אני מעדיף באיזור חדרה) האם דגמים מקבילים של חברות אחרות עדיפים? תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. ברשותי מיני נייד של lenovo s10-2 ורציתי לדעת איזה משחקים אני אוכל להריץ עליו..ואיזה משחקי רשת ירוצו עליו?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח 2. עיצוב גראפי, תכנות, משחקים ברמה בינונית-גבוהה, צפייה בסרטים , עריכת מוזיקה א) Photoshop, Counter Strike, Cubase SX3, Flash, Call of Duty ב) ג) LCD 21 3. לא 4. צורב 5. אני צריך הכל 6. 6 7. לא מתוכנן 8. צריך הרכבת מחשב 9. KSP/IQPC, הוד השרון 10. אני מעוניין בדיסק קשיח של 500GB מינימום אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים בצורה איכותית וטובה זיכרון 3-4G. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. שלום. עובד בעיקר על תוכנות photoshop וdgfoto. שאר שימושי המחשב הם בייתים - לא גיימינג. אשמח לקבל מפרט תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by Sprewell,

- כעיקרון המחשב אמור לשמש אותי לכל דבר, בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים, רצוי גם משחקים בינוניים כדוגמת FOOTBALL MANAGER או MADDEN 08 אבל לא מעבר לזה. - גודל מסך 15 אינץ' לפחות - בקשר לסוללה לא יודע, המחשב אמור להיות בשימוש הרבה זמן אבל חשמל זאת לא בעיה - מערכת הפעלה של WINDOWS - חובה לפחות 2 כניסות USB, כניסת HDMI ו-WIFI כמובן. - כונן קשיח בין 160-320 GB אבל לא קריטי - הבנתי ש-DELL היא אחת החברות הטובות, אבל אין לי העדפה אמיתית, רק רוצה חברה אמינה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. אהלן חברים, אני מחפש המלצה למחשב נייד, לשימוש ביתי ואינטרנטי. NOTEBOOK בעיקר, האם יש לכם המלצה לחברה אמינה בעלת אחריות והמלצות למעבד חזק בשביל ה-NOTEBOOK, אני אישית, כמשתמש PC וותיק, כול הזמן נוטה להמליץ על CORE 2 DO.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים