ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט ב3000 ש"ח בשביל עבודה עם גרפים ואינטרנט. דבר ראשון לא צריך מסך, וציוד הקפי. מה שחשוב זה שהמחשב יוכל לתמוך ב4 מסכים במקביל, ורצוי שהמעבד יהיה טיפה חזק (לא יותר מידי). תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום רב לפורום, נעדרתי מפה תקופה ארוכה להחריד. המחשב הקיים: I7 3770 לוח H67 ITX קירור katana 3 זיכרון 2X8GB DDR3 1600 CL11 כונן SSD 500GB SATA CT500MX כ.מסך 2060 SUPER 8GB מארז QBX COUGAR ספק MODULAR 550W Seasonic בן שנתיים. למעט כרטיס המסך שעונה כרגע לפחות על צורכי הגיימינג, המארז (יש מגבלת מקום) והספק, אני מעוניין להחליף את שאר הרכיבים. כמו שעינייכם רואות, אני לא משדרג את הפלטפורמה לעיתים קרובות. אבל כן משדרג במסגרת הקיים. (הלוח הקיים התחיל עם 2600 ומאוחר יותר שודרג ל3770). התכנון הוא להחליף לוחו, מעבד, קירור, זיכרונות, וSSD. כאשר המטרות הן לא להשקיע מעל ומעבר כרגע בדברים שאני מתכנן להחליף בהמשך. …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עבודות, העברת סרטים לטלוויזיה ואולי בעתיד גם משחקים לילדים שכרגע בני 9 ו10. הרכבתי מפרט באייבורי ואני מבקש את דעתכם לגביו: ספק כוח: Power Plus 460W לוח אם: איזה מהם עדיף? לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 (לא G31) כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח MSI דגם G41M4-L (לא G31) צ'יפסט G41 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100 מעבד Intel® Pentium® Dual Core E5400 2.7GHz האם לשדרג ל: מעבד Intel® Pentium® Dual Core E6500 דיסק קשיח Hitachi 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz כ.מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 210 512MB כ.טלוויזיה כלשהו מסך "LCD Samsung 2243SW Plus 21.5 ניגודיות 1:50,000iDCR זמן תגובה …
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש"ח. מבחינת שימוש - עבודה משרדית, גלישה, קצת משחקים - לא משהו רציני. לא חייב ניידות או משקל נמוכים - המחשב יהיה קבוע בבית. המליצו לי על: Asus Eee PC 1015PX NetBook מאפייני מפתחתצורה : NetBook סדרה: Eee PC יציאות :VGA , USB , RJ-45 (רשת) כונן אופטי :1159לא כולל מידות גודל מסך (אינטש):10.1 אינטש משקל (ק"ג) :1.25 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד:Intel Atom נפח זכרון(RAM) (MB) :1024 MB סוג הזכרון :DDR3 דיסק קשיח (GB) :250 GB מצלמת רשת :כולל סוג מסך:WSVGA רשת אלחוטית :802.11g , 802.11b , 802.11n Bluetooth :כולל דגם מעבד:N570 מה דעתכם? תודה, רם
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. אני צריך ממכם עזרה ברכישת מחשב נייד חדש. השימוש העיקרי שלו יהיה להריץ איזה סימולטור עם דרישות לא גבוהות במיוחד. אני צריך כמובן שהוא יכלול לפחות 512 זיכרון וצורב. הנה קישור לסימולטור והדרישות שלו http://www.shalat.co.il/item.php?pid=31 מה הכי מומלץ בטווח מחירים זה? תודה אור
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה עכשיו לקנות לעצמי מחשב נייד חדש המחשב צריך להיות מסוגל להריץ 3 מערכות הפעלה בו זמנית דרך VMWARE (בדרך כלל XP , לינוקס , WIN8) + יוכל לעמוד בכל שאר המשימות הרגילות שלי(תכנות C/PYTHON , רוורסינג על שלל התוכנות הנדרשות ) יש המלצות לאחד שיוכל לעשות את העבודה בלי בעיה במחיר סביר? יש טיפים על מה כדאי לי להתמקד בדרישות ? (אני צריך RAM מעל 24 GB? מעבד I5 3 GH אמור להספיק או שכדאי להשקיע בI7? , כמה הכרטיס גרפי רלוונטי? )
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני טס לתאילנד מחר ואמרו לי שכדאי לי להביא מחשב נייד (כי שלי כבר ישן ולא מתפקד) . המליצו לי על HP כי החברה מייצרת שם את המחשבים שלה. לי היה בעבר מחשב של לנובו 3000 N200- מחשב כבד מאוד להתנייד עימו. הצרכים שלי הינם: מחשב לעבודה להתניידות רבה אך גם לעבודה מסיבית של שעות רבות בבית (משקל סביר לסחיבה בתיק). מחשב שיחזיק מעמד זמן רב ללא צורך בהטענה אינטרנט אופיס מצגות בפני לקוחות במשרדים אך גם במקומות פתוחים. אשמח לשמוע דעתכם על דגם מסויים שהינכם ממליצים עליו מתוך סידרת elitebook. מכירים מישהו שקנה מחשב נייד בתאילנד? אשמח לשמוע את דעתכם והאם אתם חושבים שכדאי לקנות שם (שהבנתי שהמחיר יכול להיות זול ב-40 אחוז מבארץ). והאם האחריות הבינלאומית שמקבלים שם תיהיה בת…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך המחשב הזה? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=28015 ואממ אם קיים מחשב אחר בסביבות של ה1000$ בסיגנון של זה (דוד מביא לי מקנדה..)
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לדעתי עדיף לו לקחת מעבד amd כי כניראה הוא לא יעשה oc ובתקציב שלו הוא יקבל הרבה יותר מamd מאשר אינטל בלי oc יש הצעות????
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים שעומדים בתנאים שלמטה: 1. תקציב: 3500-4000 ש"ח, רצוי לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. השימוש העיקרי הוא משחקים כדוגמת fifa, gta v, nba 2k בהגדרות גראפיות הכי גבוהות שניתן. המסך שכרגע יחובר למחשב הוא ברזולוצית 768*1360. 3. ציוד היקפי מקלדת ועכבר-פשוטים. 5. רצוי מחשב שקט אך זה לא העיקר. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול תוכנות/מערכות הפעלה למיניהן 8. חנות מועדפת: ksp או כל חנות אחרת שאתם ממליצים באיזור באר שבע. אם ניתן להרכיב מחשב יותר טוב בtms.co.il אז עדיף מחשב מtms 9. הקנייה מתוכננת לחודש הקרוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד,לוח אם וכ.מסך שלי,מה אתם אומרים על זה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Asus Geforce FX 5600 V9560 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card איך הכרטיס מסך הזה והאם אני אוכל לחבר אותו לטלויזיה(הוא ישמש אותי קצת למשחקים ויותר סרטים )?,איך המעבד הזה לעריכה? סה"כ 2730 ש"ח. או שכדאי לי לקחת את הכרטיס מסך הזה:Hercules 3D Prophet 9000 PRO All-In-Wonder 128MB Retail Video Card מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד חדש במחיר של לא יותר מ 3000 ש״ח לאחר חריגה. בעיקרון המחשב מיועד ללימודים והפעלת תוכנות שדורשות מעבד חזק כמו solidworks (מידול בתלת מימד) ותוכנות בשביל תכנותNetBeans, eclipse וכו... לכן יש צורך במעבד מסידרת i7 בגודל מסך של ״15/״15.6 חיי סוללה גדולים - 4 שעות לפי היצרן זה לא מספיק לפחות 4Gb ram עדיפות ל 1 טרה של זיכרון אם לא אז 500Gb לא חייב ואולי גם עדיף מבחינת המחיר שלא תהיה מערכת הפעלה *כמו כן שלא יהיה מסדרות הדקיקות של המחשבים* *לא לחרוג מ 3200* תודה רבה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ספק כח ENERMAX LIBERTY 1000 W ככה שאין שום הגבלה מארז 3D AURORA של גיגה בייט. התקציב הוא 3000. מטרת גיימינג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עבודה בתוכנות הבאות: After effects AutoCAD 3D Max Studio Revit אני צריך חוות דעת: 1 GIGABYTE GA-EX58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1,120 ש"ח 1 Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - TRAY - קירור מצויין למעבד לא תודה 1,449 ש"ח 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 129 ש"ח 1 INTEL 80GB 2.5 SSD X25-M MLC 9.5mm - RETAIL 1,100 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 349 ש"ח 1 PNY QUADRO FX 580 512MB GDDR3 PCI Express 923 ש"ח 1 Thermaltake Toughpower XT 650W - ATX 2.3 & EPS - חמש שנות אחריות 469 ש"ח 1 COOLERMASTER Sileo 500 339 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 171 ש"ח 6 2GB KINGSTON D…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כרגע אני חושב על המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 אבל יש לי כמה שאלות לפני קנייה. בקנייה של מחשב נייד זה משנה מאיזו חנות קונים? לדוגמא במחשב נייח חנויות כמו ivory,ksp הן קצת מפוקפקות לא? מצד אחד יש את המחשב הזה גם בKSP, בלי הכרטיס מסך חיצוני שזה מאוד מתאים לי כי אני לא הולך להשתמש בו למשחקים. האחריות 3 שנים מה היא אומרת? גם החלפות או רק תיקונים? אם יש למישהו המלצות אחרות למחשב דומה, בערך במחיר שיש בבאג זה מאוד יעזור לי. והאם כדי לקנות מKSP? האם כדי לסמוך עליהם? הסיבה שאני מעדיף מבאג היא בגלל שהם נותנים אפשרות נוחה לשלם בתשלומים. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
walom haverim! zot kvar hahodaaa ha2 weli..pahot o yoter hevanti ma ani tzarih. mahwev le limudim (student wana 1 hawmal), mishakim, emule, sratim. masah bevadaut 15.4 inch zikaron 2 giga hard 120 giga meabed - core 2 duo. rak we ein li musag eize mehem: t5500 t5600 t7200 t7400 t7600 eize mehem matzig yahas bitzuim/mahir hahi savir weyew? kartis masah: gam kan ani bebaaya. ein li kol kah musag ma holeh benayadim. ma ha raiting wel kartisei ati mul nvidia? ve eize mehem yathil lehatsig bitzuim svirim be mishakim? ve haweela hahi hawuva beetzem - efo ani yahol lehahin costumize kmo we ani rotze? ba atar wel dell i efwar laasot costumize bihlal. be p hitzlahti lasim katis ma…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שפתחו כמה פוסטים אחורה לנייד למשחקים. מכל הדיון הארוך ראיתי שבעצם לא הוצא אף מפרט.... הייתי מודה אם מישהו יכול להמליץ על דגם/מפרט בתקציב 7K-8K (ונמכר בארץ!) עדיפות לבראנד (DELL, IBM) ויריץ את המשחקים האחרונים ברזולציה בסיסית לפחות. וברשותכם נדלג על העניין של "... במחיר הזה אפשר להשיג מחשב נייח חזק + 24מסך" ידוע לי. הדרישה היא לנייד בלבד! תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט ולימודים. כמעט ולא משחקים ואולי קצת סרטים. תקציב : 4000 אפשרות חריגה 4300 חשבתי על הטושיבה A300-146/8/9 מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה של MINI PC שיבוא עם WIN 7 (חובה) , עד 100$ (כולל משלוח). הזמנה מחו''ל היום / מחר. דרישות עיקריות: WIN 7 , מהירות . ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים) בלבד.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב של עד 3500 שקל (ללא חריגה למעלה) לשימוש ביתי משרדי פשוט, נדרש שהיה חזק ואמין (על תמליצו לי על כל מיני מחשבים ברמה צבאית רק שהיה עמיד בפני ילדים) ושלא ידרוש שדרוג בעתיד הקרוב. המליצו לי על "15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3317U http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9667 הייתי שמח לשמוע מה דעתכם עליו והאם יש מחשבים משתלמים יותר במחיר. בנוסף מה ההבדל בין סדרת Inspiron ל Vostro של DELL? * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים קלילים * גודל המסך? 15" או 17" * משקל רצוי? כמובן שקל יותר זה טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך : זמן ממוצע+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : עדיף שתהיה יציאת HDMI * בלוטות?: לא חובה * גו…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי למישהו כאן יש כונן קשיח SATA לנייד שהוא לא צריך? אני מוכן להחליף עליו סורק של HP... כל קיבולת תתאים לי העיקר שיהיה 100% תקין.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום מישהו מהעבודה פנה אלי אם בקשה למחשב השימושים שלו הם כלליים אינטרנט,אופיס וכו... חשבתי להציע לו את המפרט הבא מאייבורי: מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 1G דיסק קשיח 250GB SATA2 7200 RPM 16MB (WD,SEAGATE,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DUAL DDR II 667MHz אחריות לכל החיים וכונן אופטי צורב LG\NEC\PIONEER X18 DVD Dual layer כרטיס מסך MSI RX1550 UPTO 512MB תוספת ל7300GS 256MB רק 20ש"ח מסך מתוצרת SAMSUNG דק 19" LCD 931B +DVI המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים סה"כ …
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
התלבטות בין I3-370 ל- I5-460 בנייד הזה. השימושים העיקריים יהיו אינטרנט, קצת סרטים ועבודה, אבל הוא אמור לשמש גם כמחשב מולטימדיה ביתי לפעמים. האם שווה להשקיע במעבד I5 או שסתם יגזול זמן סוללה ?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הי ראיתי פרסום על מחשב יד שנייה ורציתי לקבל עליו חוות דעת שנייה. להלן המפרט: מעבד: Intel core i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק: Samsung 840 250GB SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח: Antec 650W מארז: Corsair Spec Alpha מחיר: 4400 רוב החלקים די חדשים ועדיין בתקופת אחריות. מה אתם חושבים? שווה או לא שווה? ואם לא במחיר הזה, אז כמה הייתם משלמים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-