עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Marcoman,

מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=30238&select= האם יש לכם ביקורות שניתן להתרשם מהם ? אודה לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by langa,

שלום לכולם. השאלה שלי קצת כללית. אני רוצה לקנות נייד מארהב. התקציב שלי הוא עד 650 דולר. חשוב לי שתהייה יציאת DVI/HDMI. כי זה לא מגיע בכל דגם וגם כרטיס מסך בינוני ומעלה. אתם יכולים להמליץ לי על דגם? כמו כן מישהו מכיר אתר זול ואמין שכדאי להזמין דרכו. יש לציין שאני לא שולח לארץ אלא שולח לחבר בארהב שיביא לי אותו. אני מודה לכם על כל תשובה. ערן

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by gaizeror,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לעבור את ה.5.5 אבל אם יש שדרוג קיצוני מוכן לחרוג בעוד כ500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה מקסימלית אני ח…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. שלום, אני צריך עצה / מפרט לקניית מחשב למטרות משרדיות (עבודות בעיקר, ומעט מאוד משחקים) לסטודנטים (כולל צג) עד 2500 / 3000 ש"ח.

5. שבוע טוב!! תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח - כולל המסך (עלותו 1100 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - תוכנה לעיצוב מטבחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by habarbash,

חברה אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל , אבל אני רוצה להוסיף לו זכרון ולשנות כמה דברים , אני לא מוצה חנות (ON-LINE) שאפשר לעשות את זה . תודה . אני בארה"ב ואני מתכונן לקנות מכאן כך שאין בעיה עם זה .

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by d0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שלום מעוניין במחשב זמני וזול למשחקים במסך FHD על הגדרות בינוניות . מעוניין לשחק במשחקים מהשנים האחרונות ולא במשחקים בעתיד ממש מכיוון שזה מחשב זמני עד שתצא חומרה חדשה . איזה מפרט יהיה עדיף עבורי כרגע? תודה מראש . מפרט 1 מעבד Intel Pentium Gold Dual Core G5400T לוח אם Gigabyte H310M S2P זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק כח ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular SSD Crucial 275GB MX300 M.2 כרטיס מסך GTX960 2GB DDR5 או כרטיס GTX1050 2GB מפרט 2 מעבד AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 לוח אם Gigabyte GA-A320MA-M.2 זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לאבא שלי מחשב נייד לשימוש משרדי, השימושים שלו הם: מיילים, אינטרנט, אופיס וכו'.. הדרישות שלו הן: גודל מסך: 13 אינץ (אפשר אינץ או שניים יותר..) סוללה: חזקה עד כמה שאפשר, וכמובן שתיהיה אפשרות לסוללה נוספת עם אותו כח עבודה.. Dvd, מצלמה, חריץ לכרטיס-זכרון, 2 חיבורי USB לפחות. אופציה לחיבור לטלויזיה ושאלה קטנה: האם ישנה אפשרות לקנות איזשהו חיבור שאני אוכל לגלוש דרכו בכל העולם? כמו Net Stick, אבל שיעבוד בכל האופן, אולי דרך לווין? תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור, נאור.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by Oded Balazada,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

11. Started by Sheffer24,

שלום לכולם, אודה לעזרה בבניית מחשב חדש, נא להתחשב בתקציב דל שעומד ברשותי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - black ops2, crysis2, shogun2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 24, רזולוציה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by roip27,

שלום כנראה שביום ראשון הקרוב אני רוכש נייד ועדיין לא סגור על עצמי ב100 אחוז.... הנייד מיועד בעיקר ללימודים אבל גם האופציה של הרצת משחקים תתקבל בברכה... כרגע מצאתי שני ניידים שעומדים לי על הקריטריונים... הראשון: טושיבה a500 138 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7728248 אני גם הייתי שמח לדעת איך טושיבה מבחינת השירות והאיכות שלהם...? השני: http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZ4CFD5E4 המפרט שלו די טוב במחיר לא מפוצץ... והם נותנים שנתיים אחריות הייתי שמח לקבל את המלצתכם על אחד מהם....? ואם מישהו חושב שבתקציב הזה אפשר להביא בארץ משהו יותר איכותי שיעמוד לצרכים שלי אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by mirel rfealovic,

היי רוצה לשדרג מחשב גימינג וצפיה בסרטים צריך לוח .מעבד זכרונות (16 גיגה מינימום) וכרטיס מסך וקירור טוב למעבד. יש לי Monitor Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) [25" AH-IPS LCD] (9X2VY61I20HL) ct500m Drive Samsung SSD 840 EVO 250GB (250 GB, SATA-III)+mcron ספק -corsair rm 650x מארז -cm690 Disk Drive WDC WD30EFRX-68EUZN0 (3 TB, 5400 RPM, SATA-III) תקציב בסביבות 4000 שקל אפשר לחרוג עד + 500 תודה ויום טוב

14. Started by אורצ,

שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי ומחפשת מחשב גם לזמן הלימודים אבל שאיפה גם לאחר כך. אשמח לדעת על מה אני צריכה להסתכל מבחינת המפרט של המחשב ( כרטיס גרפי רזולוצית מסך גודל מעבד זיכרון ועוד) ומה הנתונים המומלצים. משתמשת בתוכנות אילוסטריטור אינדיזיין פוטושופ ואפטר אפקט ללא צורך באופיס. חשוב לי שיהיה מסך טאץ' לעבודה עם עט גרפי ומשקל יחסית נמוך. חייבת לציין שאני פחות מבינה בחשבים ועוד לא גיבשתי עמדה לגבי IOS או PC אבל רגילה להשתמש ב PC עד עכשיו. תודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. שלום ברצוני לקנות מחשב נייד. קיבלתי מעמיתה לעבודה הצעה אטרקטיבית ורציתי לדעת עד כמה המחשב הזה באמת טוב... השימוש של המחשב: עבודה עם תוכנות אופיס גלישה באינטרנט תוכנות מסרים מדי פעם הורדות, ואולי עבודה עם פוטושופ ופלאש. מפרט המחשב: מפרט טכני: מעבד: Intel Celeron M420 1.60GHz RAM זיכרון : 512MB דיסק קשיח : 60GB Graphics מסך: 14.1" WXGA LCD Optical Drive כונן : DVD-Dual drive (DVD+/-RW) תקשורת 10/100/1000 Ethernet רשת אלחוטית: WiFi 802.11b/g מ.הפעלה מקורית: Microsoft® Windows® XP Home Edition כ. מסך : Intel Graphics Media Accelerator 950 אחריות:שנה פרטים כלליים : זכרון : 512MB RAM מסך : WXGA : TFT סוג סוללות : Lithium-ion דיסק קשיח : 60GB מערכת הפעלה : Windows X…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by ESCMen,

המחשב מיועד להריץ משחקים חדשים ולהתחבר לטלויזה כדי לשחק אותם מבקש את דעתכם לגבי מפרטי המחשבים הבאים, וסוגי הזכרונות שבמפרטים איבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018&CatCode=1 זד: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 או אולי יש למישהו הצעה למחשב טוב יותר באותו טווח מחיר הבנתי שכדאי זיכרון של 4 ג"ב, ולשדרג את המאוורר של המעבד, ולהוסיף מאוור להרד דיסק....

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by nani50,

אז אני רוצה למכור את המחשב הנייד שלי.. יש לו אחריות לעוד כמעט שנתיים בערך, המחשב ללא שריטה. מפרט: מעבד: i7 3520M זכרון: 12GB HDD: ראשי 500GB 7200 מסך: 14׳ (HD+ (1600/900 Windows 7 Pro אפשרי לקבל את המחשב גם עם CADY http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5430-Notebook.81765.0.html http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826388 מה אתם חושבים... בכמה אני יכול לנסות למכור אותו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Krooc,

Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 500 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4800 או:::: Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 250 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4500 האם המחירים טובים? אפשר למצוא יותר זול?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמעבד שלי מתחמם לאחרונה יותר מידי וחשבתי שאחת הבעיות יכולה להיות שהמאוררים שלו מלוכלכים. חשבתי לנקות אותו עם ספריי של אוויר והשאלה שלי היא האם צריך לפתוח את המחשב בשביל זה? או שמספיק לרסס לתוך החורים של האוורור? במידה שאני רוצה לפתוח אותו, האם זה פשוט כמו מחשב נייח? ואם לא כדאי לקחת את המחשב לטכנאי שינקה אותו?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by lcx,

היי, אשמח להמלצה- מחפש מחשב נייד עם מסך 14", למגוון שימושים- יומיומיים וגם קצת תוכנות (כמו אנדרואיד על המחשב). המחשב צריך להיות קל וכמה שיותר חזק בתקציב. (16GB ראם, לפחות 256 SSD) תקציב 2500-3500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. לא אכפת לי אוברקלוק.. רק שלא יהיה מרעיש.. ושיעבוד מהר גם עם ויסטה.. תודה[[=

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אולי 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדית ואינטרנט, חיבור לעבודה מרחוק, משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המלצה למסך (בעלות מינימלית, מחוץ לתקציב) תתקבל בברכה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. האם שווה לקנות? יש מישהו שמבין ? מחירים, דגמים, זיופים והיכן לקנות?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by FatalElement,

קניתי סוף סוף את המחשב אז קודם כל תודה לכל מי שעזר יצא מחשב בן זונה........ הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI NF4 SLI INFINITY Corsair 2GB PC3200 400MHz 2-128x64 XMS Dual-Channel DDR 184-Pin, Model #TWINX2048-3200PT - Lifetime Warranty WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיסקטים שחור Sunbeam Transformer BLACK TOPOWER TOP-550P5 550W ADVICE ECOM 700VA THERMALTAKE BIGTYPHOON את המעבד כרטיס מסך והזיכרונות קנו לי מארצות הברית אה איך המפרט?

25. Started by omri55,

חברים מבקש עזרה לבחור מחשב נייד לגראפיקה. המחשב שיתן את הכי הרבה תמורה למחיר שלו. בהתלבטות בין ה4 הלכתי כבר לקנות את ה1557 ומסתבר שצריך לחכות חודש עד שיגיע בגלל הביקוש הרב. בינתים ישבתי שם בחנות והוצעו לי הדגמים הנל: אשמח להתערבות רק ממי שבאמת מבין שימוש- מדובר רק על תוכנות גראפיקה ולראות סרטים בסבבה. תודה מפרט המחשב: מחשב נייד Dell studio 1557 מק"ט: studio-1557-720-ati Intel® CoreTM i7 Processor 720QM 1.6GHz ( Max Turbo Frequency 2.8GHz ) ,1333MHz FSB 6MB Smart Cache מסך רחב 15.6WUXGA רזולוציה 1920X1080 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסךATI Mobility Radeon HD 4570 512MBדיסק קשיח320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי2GB DDR3 1333MHz dual channel Memoryמשק…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים