ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עם סוללה חזקה וגם מחשב שהיה די עמיד (למכות ולאבק וכו..). מסך טוב ובהיר,ביצועים טובים דור 8 ועם SSD. כרטיס מסך רצוי עם 4 ג'יגה אם לא אפשר גם 2 ג'יגה אבל לא כרטיס מסך מובנה של אינטל. תקציב עד 4000 רצוי לחסוך אם אפשר. אבל שהיה מחשב טוב ולא סתם אחד שלא שווה לקנות. שימושים: קצת גיימיניג, ממש מעט עריכה, אופיס (למרות שאני יודע שזה לא משנה כבר במחירים האלה), נסיעות ושימושים ארוכים ורצופים. תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש פתרון לבעיה הבאה: אני צריך בפגישות ארוכות להציג הרבה חומר, אבל לא רוצה לעשות את זה על הלפטופ שלי. בהנחה שיש מסך\מקרן, ואני צריך לגישה לרשת (אין שם מחשב) בשביל להראות מסמכים בדרייב. מה הדרך הזולה\נכונה לעשות את זה? 1. כרומקאסט? - אפשר לחבר לו עכבר? מקלדת? 2. מחשב מיני שאני מביא איתי בלי מערכת הפעלה? עוד רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מחשב IBM Thinkpad 600e איפה יש בטריות בזול מצאתי את זה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=475 יש משהו יותר זול? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לפטופ שיתאים לשימושים הבאים: - Data Analysis עם Matlab - כמה שיותר ליבות כמה שיותר טוב, יכולות Hyperthreading, גם כרטיסי מסך של nVidia יכולים לעזור פה - כרטיס מסך שאפשר יהיה לעשות איתו קצת כיף, חובה nVidia כי matlab לא אוהבים ATI/AMD.... ואם אפשר לא 750/850 - SSD לא חובה, יש לי אחד לחבר אליו, עדיף אם יהיה פורט פנוי כדי להכניס אותו בנוסף לעוד הארד דיסק כי הוא די קטן (128) - 8 או 16 GB זיכרון, עדיפות ל16 - מקלדת מלאה עדיף, לא סוף העולם גם אם לא - מסך 15.6 או 17.3 - בין אורך חיי סוללה למשקל נמוך, משקל נמוך יותר חשוב כי זה לפטופ שיהיה רוב הזמן מחובר לחשמל - רצוי שלא ירעיש כמו הלפטופ הנוכחי שמעמיד פנים שהוא מטוס פייפר (probook 4330s) - מראה פחות חשוב מעל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה אתם אומרים על המחשב הזה: ASUS K53E-SX970V מחיר: 2850 ש"ח איך החברה עצמה, ASUS? איך האחריות שלהם? מישהו התנסה עם החברה הזאת מבחינת מימוש האחריות, או טיב חומרת המחשב? לקנות או לא? מיועד לסטודנט תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הבטריה ללפטופ שבקה חיים - כיום אם אני יכול לעבוד עם המחשב כשהוא מחובר תמידית עם המטען לשקע החשמל.. אבקש הצעות למקומות לרכישת בטריה חלופית - מקורית? לא מקורית? ובמחיר לא יקר.. אודה לכל עזרה בנושא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
עבדתי עם macbook pro שנים, רוצה לעבור ללינוקס. לא מבין בחומרה יותר מידי, מחפש את המכונה הכי טובה בגדול. כרגע מתלבט בין system76, ל lenovo thinkpad T series. דרוש מעבד כמה שיותר חזק עדיף AMD לפי מה שקראתי, ראם לפחות 32GB, לפחות 1TB זיכרון, מסך 16 אינצ אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות נוספות. ומי שהזמין system76 אשמח לשמוע איך החווית שירות ומשלוח איתם. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אפשר עד 12K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גיימינג קל בין לבין 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
פרסמתי שלשום מודעה שאני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מוסיקה ותוכנות כבדות, קיבלתי המלצה למחשב של חברה DELL עם קישור לחנות כלשהי שמוכרת את המוצר ב3400, את אותו מוצר רציתי לקנות אצל הטכנאי משבים שמטפל אצלנו בביתץ במחשבים...והוא אמר שאצלו הוא מוכר את המחשב ב4300 ואמר שלא נראה לו הגוני שמוכרים מחשב כזה במחיר נמוך כל כך ושיש אפשרות שהרכיבים גנובים\מזוייפים וללא האחריות המקורית של חברת DELL עצמה... השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לסמוך על חנות שמוכרת מוצר במחיר זול כל כך ובאחריות לשנה כאשר האחריות המקורית של דל היא שלוש שנים, והאם אני יכול לדעת אם עובדים עליי ואם תכולת המחשב מקורית או מזוייפת ביום הקניה או לאחר שהמחשב כבר אצלי.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם הe4300 של דל, שיש לו כאמור כרטיס מסך x4500HD ואין לו יציאת DVI יש ברשותי גם תחנת עגינה. הבנתי שאני יכול להשתמש בDVI של התחנת עגינה, אך לא הצלחתי לעשות זאת..... אם אני מחבר את המסך דרך VGA הכל עובד בסדר. (המסך הוא דל 2408WPF) עריכה: DP כן עובד משום מה... תודה, d
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחפש נייד לעבודה, קל משקל לנשיאה ברכבת. בדגש על משקל אבל בלי מחיר מפוצץ. עדיף עם חיי סוללה ארוכים וRAM של 8GB או יותר. עם ביצועים מספיקים ככה שהדבר הכי כבד שירוץ עליו זה MATLAB אבל בזריזות. מסך 15.6 או יותר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי לפטופ DELL insperion 6400 (די ישן) וחשבתי להפוך אותו לHTPC, ניסיתי לראות בו 1080P והוא די מתקשה. אציין כי פירמטתי אותו הרגע, ובאתר של דל אין דרייבירים לווינדוס 7 עבור הווינדוס הזה . המעבד שלו הוא t2020, נראה לי מוזר שהוא מתקשה בניגון 1080P על אף היותו ענתיקה. בכל זאת ליבה כפולה... ויש לו 2GB זכרון זה אמור להספיק לא?! תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב בעל מפרט מצוין לצרכי, ומחיר זול מאוד. השאלות שלי הם : 1. האם ואיך זה פוגע שהאו מחודש ? 2. מה אורך חיי הבטריה שלו (לא הצלחתי למצוא בשום אתר בחו"ל) 3. האם ההקלדה בו נוחה ברמה של טושיבה וDELL ? יש לו מקלדת מלאה (כפתורים בגודל מלא) ? 4. מה רמת התקשורת שהוא מציע מבחינת זיהוי רשתות ? הנה כמה קישורים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8846&perur=2&t=46&c=603 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741769 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד של אינטל i5 4690K ושני כונני SSD: 1) Intel SSD 730 Series - 240GB 2) Anobit Genesis T25-200 200GB לכל אלו אני מחפש להתאים מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים ומבקש את עזרתכם. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-5K שקלים והמפרט צריך לכלול מסך 23 אינטש. 1. תקציב המקסימאלי - 5K א) לנצל עד לשקל האחרון ב) במידת הצורך (אם זה משפר משמעותית את הביצועים) ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5K שקלים נוספים. 2. השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים וצפייה בסרטים (לא על מסך הטלוויזיה בסלון אלא על מסך המחשב) א) המשחקים שיהיו על המחשב הם: Fifa15/16, Battlefield 4, Battlefield HardLine, Star Wars Battlefront, Far Cry 4 וכד' -ישוחקו על מסך 23 אינטש בהגדרות גרפיות גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן לכולם (שנים שלא הייתי פה), אני מחפש לקנות נייד 15" למטרות של עבודה משרדית וסרטים. המחשב גם ישמש מדי פעם לעריכה תלת מימדית ולגיימינג לא כבד. בנוגע למשקל- לא יותר מ3 ק"ג, זמן סוללה לא מאוד חשוב. אני צריך גם 4 גיגה זכרון.. הארדיסק פחות עקרוני. כמו כן יש לי עותק חוקי לגמרי של וינדוס 7 בבית, ככה שאם יש אפשרות- אני מעדיף לרכוש מחשב בלי ווינדווס ולחסוך כסף. אני מתלבט בין היתר בין שלושה דגמים, דל סטודיו 1558 וHP dv6-3030ej, ו- dv6-3050ej. בין שני הדגמים של HP השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 250 ש"ח נוספים בשדרוג המעבד וכרטיס המסך? ולעומת שני הניידים של HP, לדל יש מסך פול HD. השאלה אם מסך 1080 בכלל יהיה נוח על לפטופ בגודל כזה, ואם הוא שווה את זה שהחומרה בדל חלשה יותר. תודה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב אמור להיות בתוך ארון במטבח (יש בעייה עם זה?) אני זקוק גם לעכבר ומקלדת אלחוטיים (יש המלצה כלשהי ?)
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקבל המלצה בעבור מחשב נייד בסכום שעד 3500 (מקסימום חריגות קטנות לטובת תמורה טובה יותר) חשוב אורך חיים של הסוללה, שתהיה איכותית ושהמחשב יאפשר עבודה שוטפת מול תוכנות משרדיות וגלישה באינטרנט. תודה מראש, אשמח לקבל גם המלצות על חניות מהיכן ואיך לקנות (כתב אחריות, אמינות וכ'ו...)
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נייד בארה"ב ולהביא אותו לארץ. הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים, והייתי שמח אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר. או אם יש עוד איזה נייד בטווח שפספסתי ... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9263496&type=product&id=1218071605696 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9168063&type=product&id=1218041998438 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9149557&type=product&id=1218036213752 http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=4483719&sku=T71-15411&cm_re=Homepage-_-Spot%2001a-_-CatId_12_T71-15411 רציתי לדעת האם אני אצטרך רק מתאם לחשמל או שגם צריך …
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. ואם צריך אז גם מאוורר שימושים של המחשב: משחקים ופעולות רגילות . מעבד: לא יודע האם לקחת את ה E8400 או לקחת כבר את ה Q6600 או ה Q9300 (אין בעיה עם התקציב ) אני רק לא יודע מה יותר משתלם מבחינת מחיר מול תועלת עבורי. לא מתוכנן OC כרגע אולי בעתיד אבל לא רציני. לוח אם: לוח אם עם יציאה אופטית-חשוב מאוד. עם אפשרויות OC פשוטות. כרטיס מסך: אני משתמש במסך 19 אינץ 1280*1024 אני רוצה להריץ משחקים באיכות טובה. האם לקחת את ה 8800GT או ה 9600GT אין בעיה עם התקציב, שוב פעם חשוב לי עלות מול תועלת. אנא עזרו לי אני חייב להזמין את הרכיבים היום . תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מיני פיסי חדש גולש עם כרום מערכת הפעלה ,וינדוס 10 עברית באתר הזה באופן קבוע http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale מחיר משתנה כלפי מעלה . המוצר הזה עולה 38.84$ ובלחיצה על לינק זה זה מתחיל ב-מחיר נמוך ותוך שנייה קופץ למחיר של 53$ אותו מוצר באקספלורר ו-ONEPLUS ONE ,המחיר עומד על 38.84$ אם נפתח אותו באמצעות אקספלורר http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale יש לי אנטיוירוס של ESET מה יכולה להיות הסיבה ואיזה פתרון יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב. זה מה שהרכבתי: Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box 399 ש"ח Gigabyte GA-EG31M-S2 Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail 325 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 220 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 279 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem 129 ש"ח 150 Standard Midi-ATX Case 300W 1502 מה אתם אומרים? האם כל החלקים מתאימים? אולי אפשר החליף משהו כדי להוזיל קצת את הקנייה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי למקרר נייד (רצוי קל) ללפטופ במחיר סביר. רצוי עם כרית. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5-6 אלף (תלוי בSSD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד פוטושופ, פלאש, מיה, אנימציה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,AC3, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רגיל, בעיקר מדיה, סרטים וכדומה, מתכנן לחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-