עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by OmniStrife,

שלום פורום. צריך עזרה בקניית נוטבוק טוב עד 1.5K עדיפות לפחות. הכי חשוב זה זמן סוללה, היא סטודנטית ורצוי מחשב שיחזיק כמה שיותר שעות עבודה. כמו כן רצוי שהוא יהיה קל משקל. מע' הפעלה לא קריטי איזו. ראיתי את המחשב הבא של LG, האם כדאי? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1315311&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Kama〈=he תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנטים מעט משחקים כמו PES12 ועוד מעט, צפייה בסרטי HD ושימוש באינטרנט ומסמכים. עדיפות לחברת לנובו או דל גודל מסך 13-14 אינץ'. אשמח לקבל הצעות או לינקים למחשבים טובים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by Angello,

יש לי כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם, אני יודע שיש הבדל לא קטן במחיר ביניהם, השאלה היא אם ההבדל הזה שווה את מה שמקבלים. שימושים עיקריים הם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, לימודים ומידי פעם משחקים. 1. Asus N53sv - sx104v (geforce gt 540m) 2. dell insperion 5510 (geforce gt 525m) 3. acer aspire 5750G-2634G64Mnkk (geforce gt 540m) 4. HP ProBook 4530s LJ475UT (radeon hd 6490m) לגבי הדל אינספריון, קראתי בכל מיני מקומות שהמבנה שלו דיי חלש - אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון... ולגבי הכרטיס גרפי של HP הבנתי שהוא יותר חלש מה540 של ג'יפורס, זה נכון? מה לדעתכם הכי כדאי לקחת?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  5. Started by LiorTa2,

ערב טוב לכולם! אני מתחיל ללמוד בקרוב ומחפש מחשב נייד. השימושים שלי הם אינטרנט, Office , סרטים ואולי גם לשחק קצת. מתלבט בין 3 מחשבים: 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13669 מכירים את הדגם הזה? אם כן, איך הוא? האחריות היא איסוף והחזרה ל3 שנים בניגוד לDELL (אחריות בבית הלקוח) אז פה יש מינוס, מכל השאר הייתי מרוצה. 2. http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E... אשדרג ל6 GB זיכרון ויש אחריות בבית הלקוח. 3. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7561 מישהו מכיר את המחשב הזה? יכול להמליץ עליו? איך המחשבים של Samsung? צריך את עזרתכם בבחירה. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. היי. אחרי שמצאתי 2 מחשבים שעונים לדרישות שלי מחשב עד 3K סטודנט. נשארתי עם ד דגמים מאוד זהים פרט לכרטיס מסך שהוא ההבדל העיקרי, רציתי שתעזרו לי להבדיל איזה כרטיס מסך ייתן את התפוקה הטובה יותר ? דגם ראשון : http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=K53SJ&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he דגם שני : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18591 והאם באמת מומלץ חברת ASUS ...

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by yantrab,

יש בwalla מחשב נייד של lenovo ב2099 ש"ח, דגם מסוג: M27C2IV באתר שלהם לא מובא איזה סידרה זו, וגם באתר של לנובו לא מצאתי שום דבר בדגם הזה. מתברר שהם הפסיקו לייצר את הסדרה הזאת. מה זה אומר, שזה לא מוצלח? ראיתי גם שמישהו אומר שיש בעיות עם הפד של העכבר. מה אתם אומרים? זה קצת דחוף כי זה נראה מבצע טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by shlosi,

שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by אנייניר,

שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הקרובה ואני גיימר די כבד. מה שחשבתי לעשות הוא לקנות מחשב נייד יחסית קטן אבל עם חומרה מספיק חזקה בשביל לתמוך במשחקים כבדים - כך שבלימודים אני אשתמש במחשב נייד קטן וכשאני אשחק אני אחבר למחשב מסך גדול עם מקלדת ועכבר. הבעייה היא שאני לא יודע אם החומרה של המחשב נייד יתאימו להרצה של משחקים כבדים על גבי מסך 22-24 אינצ'. חשבתי לקנות את המחשב של Alienware - ויש לי אפשרות לבחור את החומרה http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx מפרט לבחירה : Processor Intel® Core™ i5 2430M 2.4GHz (3.0GHz with Turbo Boost, 3MB Cache) Intel® Core™ i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Intel® Core™ i7 2760QM 2.4GHz (3.5GHz w/Turbo Boost, 6MB…

10. הי, אני רוצה לשדרג חלקים מהמחשב על מנת להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Civ 5, GW2, HOMM6, ובאופן כללי לרענן קצת את המחשב המזדקן שלי (גם קבצי אקסל כבדים מכבידים עליו). חשבתי על שדרוג כרטיס המסך ל-6850\6770, או רכישה של SSD 60GB, או שניהם. מה יניב לי את השיפור הכי משמעותי בביצועים, ומה מומלץ מבחינת עלות\תועלת? זה המפרט שלי: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black ANTEC Sonata III 500 Watt Ati Radeon 4770 512MB המסך …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. ש-לום. אני מחפש מחשב נייד לשותפה הנחמדה שלי, תקרת התקציב שלה הוא 3,000 אבל מן הסתם העדיפות היא למחשב כמה שיותר זול הדרישה האמיתית היחידה מהמחשב היא יכולת סבירה לעבוד עם Photoshop, ככה שנראה לי עדיף מעבד סביר ולפחות 3gb RAM כל שאר הפרטים למעט המחיר פחות קריטיים: מטרות המחשב? עבודה ביתית עם שימוש מזדמן בתוכנות בסגנון Photoshop * גודל המסך? עדיפות ל-15", לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI לצורך שימוש בטלוויזיה * בלוטות? רצוי, לא נדרש * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אבל האחסון יהיה על כונן חיצוני * כונן CD/DVD? צורב? ע…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by adu,

דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  14. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר... חוץ מהלימודים אני רוצה שהמחשב יהיה לצפיית סרטים,גלישה באיטרנט ושירוץ באמת טוב לכן נחוץ לי מעבד I7 וכרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר כמובן בתקציב, אני חובב משחקים אבל לא מצפה לכבדים כמו קרייסיס כמובן התקציב הוא עד 4000 ש"ח אם אפשר במסך 15.7 זה יהיה מצויין עם קצת פחות גם לא נורא אבל שיהיה משתלם

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שלום. התקציב שברשותי בין 5000 ל-6000 שקל. המחשב אמור לשרת אותי בעיקר לפוטושופ ולייטרום באופן מאסיבי. לייטרום בעיקר היא תוכנה שמרנדרת הרבה תמונות ברקע ועובדת על בסיס נתונים עמוס מאד - העיסוק שלי הוא צילום אירועים. חשובה לי המהירות והיכולת של המחשב לגמוע את המאסות של התמונות. אני כמובן מחפש את השילוב הנכון בבחירת מעבד, לוח אם וזכרונות (כמות, מהירות ומותג), כרטיס מסך ומארז. בנוסף, האם כדאי לקנות כונן בטכנולוגית פלאש רק בשביל מערכת ההפעלה? האם זה ישפר את ביצועי המערכת? תודה רבה נ.ב. - תתעלמו מהחתימה שלי.. זה כבר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. רציתי לדעת מה דעתכם על הדגמים הבאים: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6053 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931 וכמו כן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791689 שנראה שהוא ממש זול ועם מפרט די טוב שעונה על הצרכים שלי. מה דעתכם עליו? והאם הייתם ממליצים לי על דגם אחר מאלו שציינתי? הצרכים שלי הם: התקציב - 3500 שימושים: מחשב לסטודנט. בעיקר גלישה ועבודה על תוכנות כמו אופיס. לפעמים צפיה בסרטים. חשוב לי שיוכל להחזיק הרבה משימות בו זמנית. גודל המסך: 14"-15.6". לא רוצה 13". משקל: רצוי שיהיה די קל זמן סוללה: שיחזיק לפחות 3 שעות בלוטות' וצורב DVD: רצוי אך לא חובה לא צריך יציאות מיוחדות HD: רצוי 500GB

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנטית לשימוש בסיסי של אופיס, אינטרנט וגם עריכת סרטים בוידאו בתוכנות פרמייר, ברמה בסיסית/סטודנטיאלית. תקציב הגג הוא 4K, אך השאיפה היא לא להשתמש בכולו, אלא לחסוך כמה שאפשר) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (אופיס, אינטרנט) ועריכת וידאו בתוכנת פרמייר. * גודל המסך? לא מוחלט, אבל כנראה 15" * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לנפח אחסון גבוה, אם כי הוספת אחסון חיצוני ג…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by diablo4u,

אהלן - אמנם אני עומד להפנות אתכם לדיון בפורום כרטיסי מסך - פשוט אני מעוניין שעוד אנשים שמבינים ייחפשו ויעזרו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514306.0 המסקנה כרגע היא שעדיף לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 - יכולים להמליץ על כרטיס מIQPC שידוע שניתן לפתוח? מישהו שקנה והצליח? 6950 - זה לא גם עדיף בשביל בעתיד שתהיה את היכולת לשדרג ולקנות עוד 6950 ושיהיה CF? הלוח אם שלקחתי אגב לא תומך בזה אז לא שווה לקחת אחד אחר שיתמוך במערך מרובה כרטיסים לטובת שדרוג? יכולים להמליץ על לוח 68 שכן תומך?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by cold fire,

אני מחפש מחשב נייד זה זמן מה, אני כרגע נמצא בניו יורק(יכול להזמין באינטרנט) הדרישות שלי: המסך 14-15.6 אינטש ברצולוציה 1600x900 לפחות זמן סוללה 3 שעות לפחות כרטיס מסך ברמה של 555m של נוידיה או 6770/6750 של ATI (שיהיה חזק יותר מ540M) כרגע יש שתי חלופות samsung 7 series או asus n55sf או שיש חלופות יותר טובות(חוץ מהניידים של HP) מתכוון להריץ משחקים עדכניים על הגדרות בינוניות בנוסף לזה אני מתכנת בVISUAL STUDIO, MYSQL ואולי יעבוד עם vmware בעתיד הקרוב אני רוצה להיסגר על דגם כי שבוע הבא אני נוסע כבר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בהתחשב בדרישות, למה לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש את ההורים שלי, ככה שרוב השימושים שלו הם משרדיים - תוכנות אופיס, אינטרנט ותוכנות בסיסיות אחרות, בנוסף המחשב אמור להוות מאין HTPC ולהתחבר גם לטלוויזה בסלון (37' Full HD) אז צריך כרטיס\מעבד שיתמוך כמו שצריך ויאפשר לעשות העברה מהירה בין המסך מחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI בלי פאקים כאלו או אחרים. וחשוב לי במקרה של מחשב כזה ספק כוח יעיל וידידותי לסביבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by ard,

שלום אני מתלבטת בין 2 המחשבים האלו המחירים של שניהם כמעט אותו דבר 3,800-4000 ש"ח אשמח לדעת מה טוב יותר Lenovo ThinkPad L520 7859-52G asus k53sc i7 תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by MODI,

אני מתלבט בין שני מחשבים של hp. הראשון: HP Pavilion dv7-4296nr http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157844 לעומת השני: HP Pavilion dv7-6179us http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834158078 אני מתכוון להשתמש בהם למשחקים כבדים (יחסית) ולעבוד איתם על מוזיקה בעזרת הצוכנה traktor איזה עדיף? ד״א איזה פתרונות יש למקלדת בעברית (חוץ מהמדבקות של השנקל)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by com,

במזל טוב החלטתי על רכישת V131

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by xtrauser,

שלום המחשב ישמש בעיקר לעבודה במאטלב ואקליפס. חשוב שהחומרה תעבוד על לינוקס. אם אפשר עדיף שיהיה חסכוני בחשמל תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב ואקליפס. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מחשב מותג נייח מוכן מחברה מוכרת עם אחריות הכיוון הוא DELL כזה למשל: Dell Inspiron 620MT i5-2310 GT420 או כזה: Dell Inspiron 620MT i5-2310 GT420 (ראיתי אותם באתר bug) מה דעתכם? אולי עדיף HP ? אני קצת חושש מאחריות בנלאומית (שלא נצטרך לטוס ליוון או אירלנד כדי להחליף זיכרון או כרטיס רשת...) מצד שני החנות השכונתית יכולה להסגר פתאום כמו שקרה לי עם למיר בהרצליה. אם אתם ממליצים על מפרט כלשהו - אז אשמח גם לשם החנות הממלצת. למה לא נייד? הילד עדיין קטן תוך כמה ימים המחשב יפול 10 פעמים שזה טוטל לוסט (חבל על הכסף) מטרה: בעיקר משחקי ילדים, לומדות. תודה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים