ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי הצעת מחיר מחברה מסוימת על המפרט הבא: מעבד: INTEL Core I5-2500 3.3G 6M מאורר: Spire Storm 954 Socket 1156/1136 לוח אם: 6INTEL Cold Lake DH67CL 1333 מארז: ThermalTake Soprano RS 101 + Windows no PSU ספק כח: Spire RD-ATX-650WTB-PFC 20+4PIN זיכרון: 2X DDR3 2GB HYPERX 1600MHz CL9 KINGSTON דיסק קשיח: WD 1TB EARS 64M SATA כרטיס מסך: GALAXY GEFORCE GTX580 1G DDR5 256BIT DVI/MINI HDMI אשמח לחוות דעת מכם על המחשב. המחשב לצרכיי גיימינג כבד. על המחשב תותקן מערכת הפעלה windows 7 64bit רצוי לחסוך כמה שניתן אך לשמור על איכותו של המחשב תודה רבה! עידו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפרט מחשב שאני וחברים בנינו העניין שהגענו לסכוך של 7,500 פחות או יותר ואני לא כל כך מרוצה אפשר עוד לשפר אותו משמעותית ! התקציב פלוס החריגה הוא 9,500 ש"ח לא יותר ! הנה המפרט: מעבד : Intel Quad Core I7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray(כמות 1) קירור למעבד : Scythe JAPAN MUGEN 2 1155 + 1366 SUPPORT(כמות 1) לוח אם : Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155(כמות 1) מארז : Cooler Master HAF 932 Black(כמות 1) ספק כוח : Seasoninc 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin(כמות 1) זיכרון : Corsair 8GB Kit (4GBX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24(כמות 1) קשיח למחשב שולחני : Samsung 1TB Sata II 32 MB SpinPoint F3(כמות 1) כרטיס מסך : Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI (כמות 2) כונן אופטי : SONY NEC …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ההצעה הזו, נותנת תמורה למחיר הנדרש עבורה? השימושים העיקריים: עיצוב גרפי ועריכת וידאו בחבילות CS5 ואדיוס(לא תלת מימד אמיתי) זה המפרט מחברת הראל: דגם לנובו 20 Intel Xeon W3680 Processor (3.33GHz 1333MHz 12MB Turbo SMT) - 130W 1 Windows 7 Professional 64 1 Windows 7 Professional 64 - English 1 Tower 5x6 Mechanical with Intel 36S Motherboard 1 DDR3 ECC uDIMM PC3-10600 1333MHZ 1 8GB ECC DDR3 PC3-10600 SDRAM (2GBx4 uDIMMS) 1 NVIDIA Quadro NVS290 (256MB, DMS59 Connector to Dual DVI-SL) 1 Integrated Audio 1 Internal RAID - Not Enabled 1 1TB SATA 3.5" Hard Drive - 7200 rpm 1 Lenovo 16x DVD +/- RW Dual Layer (Windows 7) 1 Intergrated Ethernet 10/100/1000 1 IEEE …
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1559 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪956 מארז: ANTEC DF-30 Dark Fleet Case כמות: 1 - מחיר: ₪447 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: Corsair 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪351 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI כמות: 2 - מחיר: ₪769 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪92 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ₪0 סה"כ: ₪5619 מת…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? GAMING א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4250-4550 ש"ח (אני כותב את שני המחירים אלו כי זה תלוי בכמה כסף אני אקבל מהעבודה של אבא שלי התקציב הראשונים היה 3500 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ ואני צריך גם תחנת עגינה. לפי מה שאני יודע, המחשב שאני צריך הוא בעיקרון מולטימדיה והם לא באים עם תחנת עגינה, ואלו שבאים עם תחנה אלו מחשבי מנהלים שלא מתאימים לי. מישהו אולי מכיר מחשב מולטימידה שיש לו גם תחנת עגינה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני איש תוכנה ולצערי לא יצא לי כל כך לעקוב אחר השינויים בעולם החומרה בשנים האחרונות, העיסוקים העיקריים שלי זה תכנות ושימוש משרדי שותף, אך הייתי מעוניין במחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה נורמלית (לצערי אין לי הרבה זמן אז אני לא איזה גיימר רציני שצריך מחשב מפלצתי). אשמח להצעות של מפרטים... התקציב הוא סביב ה-3,000... הייתי כן רוצה מעבד נורמלי+ (i5) וכרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, הארדדיסק בסביבות ה-500GB - 1TB, ו-4GB זכרון... בעיקר אני אשמח למפרט מפורט אשר חלקיו תואמים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לבניית מפרט. מעולה! תודה רבה. בעקבותיו בניתי את המפרט הבא, ואשמח לקבל עליו חוות דעת (בעיקר בכל הנוגע לתאימות של החלקים אחד לשני) • מעבד AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box • לוח אם Gigabyte AMD 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI • זיכרון אופציה א': 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לא מכיר את החברה הזו, אבל Gigabyte שמו את הדגם הספציפי הזה ברשימת הזכרונות המתאימים אופציה ב': 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel. גם חברה מוכרת וגם יותר זיכרון (220 ₪ יותר), אבל לא נמצא ברשימה של Gigabyte. נמצא דגם עם קוד דומה מאד אבל לא בדיוק... • דיסק קשיח Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX פעמיים • קירור מעבד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים (לא צריך הגדרות גבוהות רק להריץ משחקים חדשים כמו COD החדש), גרפיקה, עריכת מוסיקה.. חשוב מולטיטסקינג כי אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב Photoshop, Flash, After Effect, Maya, Cubase ועוד.. במקביל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/א…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה הכרחי אז לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: COD,PES * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני רוצה לקנות מסך LED 22 אינץ' 2MS מחנות אחרת.. ללא קשר לתקציב הזה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD,PES * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לבנות מחשב חדש-ישן, אבל כבר יש לי חלק מהרכיבים, אז לא צריך להחליף הכל לדעתי. אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת, אם בכלל שווה להשאיר את החלקים או להחליף הכל. המחשב הוא לצוריכ סרטי blue ray ומשחקים כבדים כגון starcraft 2 וכ'ו. (צורב יש לי וגם דיסק קשיח, אז אין צורך באלה ). אלה הרכיבים שיש לי אם בכלל כדאי להשתמש בחלק מהם : מסך : Samsung 931BW מעבד : Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 כרטיס מסך : ati radeon x1950 pro 256MG זכרון פנימי : 2 כרטיסים של : (G Skill F2-6400CL5-1GB (DDR2-800, 400 MHz 2 כרטיסים של : (SuperTalent SUPERTALENT- 500MG (DDR2-667, 333 MHz אני מעוניינת במארז חדש וכרטיס רשת חדש. התקציב הוא עד 3000 ש"ח בתקווה שז…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אני צריכה לקנות מחשב חדש ללימודים - שיהיה לי נוח וקל לעבוד ולתכנת.. מוזיקה, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), תכנות וקצת גרפיקה.. חשבתי על תקציב של 3.5K גמיש למעלה ולמטה הנה המפרט שחשבתי עליו, לקחתי את רוב ההמלצות מהאתר, מה דעתכם? כרטיס 450GTS 530 שח מסך מחשב Samsung BX2450 LED 1300 או מסך מחשב Samsung XL2370 LCD 1600 Antec BP500U 500W ספק בוח 300 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case מארז 300 דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM 280 מעבד AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX ב-370-380 ש"ח. או מעבד AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ב-720-730 Gigabite MA78LMT-S2 לוח אם 260 כרטיס 4GB, זכרון G.Skill RipJaws 1333Mhz 200 שח
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך נייד pc, מכוון שאני רגיל לעבוד על macbookים, אני חייב נייד עם נוחות שימוש מקסימלית, מקלדת, טאץ פד, כל מה שמסביב, בצורה הטובה ביותר שפי.סי יכול להיות. עבדתי על המון לפטופים "סטנדרטיים" שפשוט היו בלתי שמישים מבחינתי והעפתי אותם אחרי כמה שעות מתסכלות. בגלל זה לפני הביצועים ולפני הכל אני רוצה לשים דגש על נוחות השימוש. מבחינת חומרה, אני חושב שבתקציב הזה יהיה בושה לקבל פחות מ-i3/i5, עדיפות לסנדי ברידג' (אין לי מושג למה, זה פשוט חדש יותר ;D). אין לי שום סיבה להשקיע על ראם/הרדיסק רציני, זה דברים שאפשר לשדרג בעתיד. חשוב שהנייד יהיה 17 אינץ, ויעלה בסביבות ה-800-1000 דולר בארה"ב. חנויות מועדפות: www.newegg.com www.bestbuy.com או אתרי היצרנים. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר לקנות מחשב, ניסיתי להרכיב לו מפרט והמליצו לי על הדרך על עוד 2, אשמח לעזרה.. אלו שלושת המפרטים שיש כרגע: תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לצורכי אינטרנט ואופיס. חשוב לי: + מהירות תגובה ופעולה טובה של המחשב (בפתיחה של אפליקציות למשל, מס' חלונות במקביל). + גודל מסך 13 / 14 אינץ. + משקל עד 2 ק"ג. רצוי פחות. חשוב מאוד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. + מותג אמין ומוכר. + תצוגת מסך ברמה גבוהה (המסכים של אפל הם רפרנס טוב). שקלתי לקנות: 1. מק-בוק פרו . לא אוהב את הקצוות המחודדים והבנתי שיכולה להיות בעיה של חימום גוף המחשב בחלק השמאלי של המקלדת. 2. מק-בוק אייר. קצת אוורירי מדי עבורי. אין כבל רשת ואין דיוידי ואני חושש שזה יהווה בעיה. 3. לנובו T420s. אני לא יודע עד כמה המסך איכותי. האם יש למישהו רעיון. תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב לצרכי אינטרנט פשוטים (קטעי וידאו, אינטרנט וכו'), צפיית סרטים ומוזיקה. ללא משחקים בכלל וכמעט ללא עריכה גרפית. על המחשב כנראה ירוץ לינוקס. יש לי ציוד היקפי, בנוסף גם HD 500G, אז אין לי צורך וגם לא בצורב. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160054 זה המסך שיש לי רזולוציה 1920 x 1080 תקציב מקסימלי הוא בערך 1500, אבל מעדיפה לחסוך כמה שיותר, אבל בהתחשב בכך שאני לא מתכוונת לשדרג אותו בשלוש שנים הקרובות כנראה רצוי שיהיה תקין. השקט חשוב לי, המחשב נמצא בחדר שינה שלי, ליד המח ודולק 24/7 בערך. שוב, אבל עם פשרה במחיר. אין העדפה לחנות מסויימת, אבל באיזור חיפה (גם צ'ק פוסט ואולי מקומות נוחים לגישה בקריות, אם יש להם אתר אינטרנט ומחירים זולי…
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום ברשותנו מחשב מבוסס אינטל שנבנה לפני כ-3 שנים על בסיס XP והגיע הזמן לשדרג. אני מעוניין בהצעות רלוונטיות למערכת שתתאים בעיקר לעריכת סאונד ומעט לעבודת עריכה של תמונות/וידאו. אין לי צורך בכרטיס מסך חיצוני, לא במסך ולא במערכת הפעלה כמו כן אני לא צריך דיסקים קשיחים פנימיים. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט. חשוב מאוד חיבור FW ברשותי כרטיס קול מבוסס FW ואני מעוניין/רצוי FW של Texas Instruments זה יכול להיות מבוסס AMD (שיש לי איתם ניסיון טוב מהעבר) או אינטל המחשב לא ישמש למשחקים עיקר התוכנות שיותקנו בו יהיו כלי Vsti מהדגמים המתקדמים כ-Omnispher וכדומה. התקציב שאני מעוניין לנוע סביבו הוא כ- 2000-2500 ש"ח ואני מקווה שזה ריאלי. תודה מראש לכל התייחסות
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למפרט. עדיף שיכלול גם ציוד היקפי (מקלדת + עכבר)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ללא OC וציוד היקפי חשוב מערכת שקטה כמה שיותר ללייט גיימינג והדברים הבסיסיים אבל אחד כזה שיעמוד למקרה שאני אוריד משחק כזה או אחר. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תועלת מעל מחיר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? טווח שציינתי בלי לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי lcd ישן-1024x1280 אבל בקיץ אני יקנה חדש אם זה משנה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? brink , bad comapny * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר בתקציב 3.…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3500 שקל יש אפשרות לחריגה רק אם זה ממש הכרחי. אני משרת במג״ב ככה שהשימושיים יהיו יותר לכיוון מוזיקה סרטים ואינטרנט, כמו כן גם למשחקים ברמה של פיפא 2011 ומשחקי רשת כאלו ואחרים, תודה לעוזרים המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=315 המחשב השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 המחשה הרביעי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5300. בקשר למחשב הזה מישהו יודע אם ניתן למצוא אותו בחניות מוכרות יותר ?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?:לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:4600 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:black ops, mw2 ולפעמים CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1360X768 בקרוב אני הולך לקנות מסך אבל אני לא יודע איזה... האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים:לא. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:לא. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-