עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adis50,

יש לי התלבטות בין 2 המפרטים האלו דעות,הצעות,הערות וכו' יתקבלו בברכה הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, אמיול,מסנג'ר, אינטרנט ומשחק שלא יהיה חם ושקט ככל האפשר במפרט הראשון אני מתלבט ב:בזיכרון בין מה שיש במפרט ל2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel‎ כ15ש''ח הפרש במפרט השני אני מתלבט ב: בלוח אם בין מה שבמפרט ל ‏EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI‎ כ40 ש''ח הפרש בזיכרון בין מה שבמפרט לאלה: ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel ‎ ‏2x2GB Kingston …

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by rotemC,

בתור התחלה אני רוצה לציין שאני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אני כותב פה ברשותי מחשב PC גדול ישן וצולע, עם 4 גיגה של DDR2, מעבד AMD מ2009 וכו'. מכיוון שהוא משמש את המשפחה בעיקר לגלישה באינטרנט, אחסון תמונות ומעט קבצי אופיס מדי פעם, היה נראה לי הגיוני להתקין עליו chrome os בגלל שהיא לרוב צורכת פחות משאבים, ככה שהמחשב יוכל לרוץ מהר יותר... בגלל שאני לגמרי מבין בתחום רציתי לדעת מה דעתכם והאם זה נראה לכם הגיוני תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by ston,

המחשב מיועד לצפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים, כגון : diablo 2 : LOD, warcrafet III, Age of empires 2, Red alert 2, IGI 1 אם ניתן Total War ,כמו כן לעבודות משרדיות. גודל המסך צריך להיות באזור 15' אינץ. משקל - לא משנה. זמן סוללה ארוך ובלוטות - רצוי, אך לא קריטי. גודל מינמלי של 160 ג'יגה, אך 250 ג'יגה רצוי. חשוב שתהיה חברה אמינה ואחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, 3.2 שנים בצבא, ואין לי מושג במחשבים.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by RebliNk17,

זה ה asus - מחיר: 2889 (אחרי הנחה שעושים לי במיוחד...) אחריות: שנתיים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7751&perur=2&t=1&c=331 וזה הacer - מחיר: 3000 (לא כולל הנחה שיעשו לי ביום הקנייה של בערך 150-300 שקל) אחריות: שנה עם אפשרות להרחבה ל-2 נוספות בתוספת 300 שקל http://www.nanashops.co.il/a/ah.aspx?ai=44049 המחשב בעיקר לעבודות במסמכים, אינטרנט, וקצת משחקים אם יש המלצה למשהו באותו מחיר אז אפשר להציע... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by genia,

מרוב דגמים לא רואים נייד אני מתלבט איזה נטבוק לקנות.אני חושב שאני אלך על הסטנדרט של 10 אינץ' השאלה היא איזה דגם? בעיקרון ה asus e100ah נורא פופלרי מצד שני יש את toshiba nb205 ואת זה של dell וכל אחד נראה מעניין איפה ואיך אפשר להשוות ? מה עדיף? *אני קונה בחו"ל

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K עדיף לא לחרוג כי זה גם ככה מלא. 2. מה שימושי המחשב? תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא פאקטור. במידה בינונית. רק שלא יהיה מכונת כביסה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? משקל וגודל פיזי הם לא פאקטור. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? משתמש בתפוצות של לינוקס, אז אפילו עדיף שיגיע בלי מערכת הפעלה כדי לא לשלם אקסטרה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מאוזר תל אביב אבל נייד לאזור המ…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by SeaMonster,

המחשב עבד מצויין ובלי שום בעיות עד אתמול. באתי להדליק אותו והוא לא נדלק, חיברתי את המטען וגם החיווי של הטעינה לא נדלק! הדבר היחידי שנדלק כאשר אני מחבר את המטען זה הלד ליד שקע הטעינה. אני מפספס פה משהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by maork123,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אבל הבנתי שזה לא ככ פרקטי אז אני מוכן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועריכה גרפית בסולידוורקס ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ומקלדת ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  9. אהלן חברים, אני מחפש המלצה למחשב נייד, לשימוש ביתי ואינטרנטי. NOTEBOOK בעיקר, האם יש לכם המלצה לחברה אמינה בעלת אחריות והמלצות למעבד חזק בשביל ה-NOTEBOOK, אני אישית, כמשתמש PC וותיק, כול הזמן נוטה להמליץ על CORE 2 DO.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Mister Nobody,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי בלפטופ של Asus Rog Strix 17.3 והייתי מרוצה מאוד, כרגע מחפש לקנות מחשב חדש. מחיפושים שלי באמאזון ואיביי ראיתי שהדגמים היחסית חדשים שלו יקרים משמעותית. מה אני מחפש: 1. וייפי ברמה גבוהה ואיכותית שיאפשר משחקי רשת בצורה חלקה. 2. רצוי שלא יתחמם יותר מדי, כיון שלהבנתי זה די מחייב קניית משטח קרור, דבר שאני מאוד רוצה להימנע ממנו. 3. מתן אחריות רשמי בארץ מטעם היצרן לפחות לשנה. 4. רמת ביצועים טובה שיאפשר להריץ כותרי AAA ברמה מעבר לבינוני (לא חובה ultra אבל אשמח אם אפשר high) לפחות לשנה וחצי הקרובים. מה לא חשוב: 1. אורך חיי סוללה. ממה שבינתיים הסתכלתי הגעתי לשלוש אפשרויות: …

11. מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל עדיף HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: חלונות 7

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. שלום לכולם, * מטרות המחשב? בהמשך ללימודים, בנתיים אינטרנט, סרטים מוזיקה (חשוב שיש סאונד איכותי) משחקים פשוטים, נחמד אם יהיה כרטיס מסך סביר + *תקציב: 4,000, אפשר לחרוג קצת * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיפות ל13) * משקל רצוי? כל 13 הוא בעל משקל הגיוני, לגבי ה14, תלוי במחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי, חשוב! 802.11N * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי ביותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחרות רגילה של היצרן ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ***ראיתי את הדגם החדש של דל Dell 3300, מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by mordydd91,

מעבד חדש Core i5 -2450M במהירות 2.1GHz זיכרון מהיר 2GB DDR3 דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך NVIDIA N12M-GS DDR3 1G מסך LED HD ברזלוציית 1366X768 מצלמת אינטרנט מובנית יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD תקשורת אלחוטית WIFI בתקן N המהיר קורא כרטיסי זיכרון של מצלמות ללא מערכת הפעלה 15.6 2,444 ₪ שנה אחריות בינלאומית ע"י Lenovo כולל שירות שליחים עד בית הלקוח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תודה לכל מי שנרתם לעזור, מעריך מאוד. מצורף שאלון המפרט את הדרישות בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 100-150 במידה ויש תועלת אמיתית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי Hd, עבודה משרדית, Matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפיים, דברים חדשים ומהשנים האחרונות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... אשמח להמלצות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת תוכנות פיתוח באופן שימוש כבד לצורך פרנסה, כגון: visual studio, sql server management studio ותוכנות עיצוב: illustrator ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung 23 inch 1920x1080 -לאיל…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. איזה מעבד - לוח אם - וזיכרון יותר יתאימו לי לאוברלוק ?? מבין 2 המפרטים הבאים שאני שוקל להזמין ?? מפרט 1 : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3P REV3.3 ¤733 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤810 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤399 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤136 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 או המפרט השני שחשבתי עליו ? מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by blancman,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9173217&type=product&id=1218044029374 שווה לדעתכם את המחיר? אני מחפש לפטופ זול לאמא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אבל עם מסך בגודל "נורמלי" ומפרט טוב יחסית שישרת אותה לבסביבות שנתיים מחכה לקרוא את חוות דעתכם

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  21. אהלן, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסיים יחסית שאוכל לקחת איתי בלי לשבור את הגב... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - רצוי עד 3000 ש"ח, אני יכולה להתגמש עד 3500. 2. מה שימושי המחשב - עבודה על תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט (הרבה טאבים פתוחים במקביל), מדי פעם צפיה בסרט (אבל זה משני). אני צריכה לקחת אותו איתי לפעמים אז חשוב שלא יהיה כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם האפשרי, הנוכחי גוסס... 10. האם יש ב…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  22. מחפש מחשב חדש לצורך עריכת הסרטים והפעולות הרגילות. כאמור התקציב הוא עד 3000 ש"ח. קיבלתי את ההצעה הבאה ב 3500 ש"ח. מה ניתן לעשות ע"מ להגיע למפרט המתאים לטובת המחשב הרצוי בתקציב הנ"ל? המפרט שקיבלתי: מארז HEC 6AG1 + ספק 500W HEC מאוורר ZALMAN CNPS7500 FOR 775 לוח אם INTEL P35 DRAGONTAIL CORE 2 1333 מעבד E6750 2.66 1333M 4M 2 זכרונות של KINGSTON DDR2 1G 800M דיסק W.D 160G 8M SATA2 דיסק W.D 320G 16M 7200 SATA2 כרטיס מסך ASUS EN7600GS 512M תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד להזמין מחו"ל (או איפה שיהיה הכי משתלם לקנות) עד 1100 דולר (לא כולל משלוח וכו', מחשב נטו). אני מעוניין במחשב קל ונייד, עם חיי בטרייה כמה שיותר טובים, עם עדיפות לאולטרה בוק. מעדיף i7, אפשרי גם i5 עם 8 GB. הארדיסק לפחות 500GB 7200RPM. גודל מסך אני מעדיף 14-15. כרטיס מסך סביר, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (GT525 1GB לדוגמא). אחריות בארץ פחות קריטי, אבל אשמח אם תהיה. שימושים יהיו של מחשב ביתי, קצת מהכל (סרטים HD, משחקים, אינטרנט, עבודות וכו') המחשב ישמש אותי ל4 שנים הקרובות לפחות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by woodk1d,

הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו amd phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. * מטרות המחשב? עריכה גרפית ולימודים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB3 * כרטיס מסך? צריך שיהיה כרטיס מסך ברמת טובה. * בלוטות? דרוש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD 320GB חובה 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכן- לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל רצוי אחריות ממקור אמין תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.