ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אפרט את הצרכים ע"פ חשיבות: משקל: לא יותר מ 2.19 קילו מסך לא פחות מ 14 אינטש (רצוי כמה שיותר), אם יש צורך אז אפשר גם 13+ אבל שתהיה סיבה טובה... מעבד 2.3 כפול - משהו בסדר גודל הזה זיכרון 4GB RAM לפחות כרטיס מסך: אני חושב שאם שאר המפרט יהיה טוב ה HD3000 יהיה מספיק (אני לא סגור לגמרי במה הביצועים שלו תלויים) סוללה: במנוחה 8 שעות+. במאמץ שעתיים לפחות הארד דיסק 250 GB לפחות מקלדת עם תאורה אחורית WIFI N 3 (עדיף 4) יציאות USB BT, HDMI כמובן כרטיס חיצוני ואופטימוס (או טכנולוגיה מקבילה) או איזה SSD לשיפור ביצועים יהיו נחמדים אפשר בכיף בלי כונן CD השימושים הם: דבר ראשון שיהיה מחשב טוב (להריץ חלק דפדפן עם 12 לשוניות, לנגן מוזיקה ברקע, להריץ איזה תהליך ברקע כמו המרת פורמט או משהו כזה,…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
רכשתי נייד עם המפרט הבא: Processor: 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics with Optimus Memory: 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory Battery: 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery LCD: 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam 1. ככול הנראה למחשב יש 2 כרטיסי מסך אחד של NVIDIA והשני של INTEL זה של INTEL מוגדר ככל הנראה ככרטיס הראשי. כאשר אני משתמש בתוכנות גרפיות קלות כמו SKETCHUP הביצועים ממש לא "מעוררים השתאות" בלשון המעטה. מה אפשר לעשות בנידון? 2. לכמה זמן בטרייה כזו צריכה להספיק בין הטענה להטענה [אינטרנט+מוזיקה] בשימוש רגוע [ המסך 17 אינטש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, תקציב: עד 6600 (המחיר של ה-MBA, גרסת 13"), רצוי הרבה פחות. שימוש: אינטרנט, סרטים (Full HD), מוזיקה, תוכנות משרדיות. מעבד: 1.7GHz ומעלה. זכרון: 4GB ומעלה. גודל מסך: 13" כמובן. משקל: עד 1.5 קילו. זמן עבודה מסוללה: הכי קרוב שאפשר לאורך החיים של המחשב. חיבורים: USB3, רשת (אפשר גם עם מתאם),Mini DP/Mini HDMI, קורא כרטיסי SD. אחסון: SSD 120/128GB. מ"ה: לא משנה, יותקן Dual/Triple Boot של חלונות ולינוקס שטח נדל"ן על שולחן העבודה הוא נושא רגיש וחשוב ולכן אני נוטה לכיוון ה-MBA שהוא בעל רזולוציה של 1440x900 בניגוד לאחרים שהם 1366x768 אבל הארנק שלי חולק על דעתי ולכן אני פונה אליכם. כמו רבים אחרים גם לי נמאס להסתובב עם תיק גדול על הגב ובו מחשב 15.6" במשקל של יותר מ-2.5 קילוגרם. …
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב בתקציב של 400-500 $ (עדיף קרוב ל 400) עדיפות ל HP או LENOVO ודגם שנמכר בארץ עבור האחריות הבינ"ל. * מטרות המחשב? שימוש משרדי בסיסי(OFFICE) , הרצת סרטי HD , תחליף למחשב השולחני. אין צורך בכרטיס מסך חזק עבור משחקים. * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? ומשקל לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן בטריה לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. יספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI - יש צורך ב HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן! המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס וצפייה בתמונות וסרטים. המחשב לרוב יהיה נייח ומחובר לחשמל לכן אינו צריך לכלול זמן סוללה ארוך במיוחד והמשקל אינו פונקציה אשר תשפיע על הקנייה. איכות הבנייה חשובה וכן משך האחריות איתה מגיע המחשב. דגשים נוספים: 1. גודל המסך 15.6" 2. כונן קשיח של 320GB במידה ואפשר אז יותר. 3. יציאת HDMI. 4.מערכת הפעלה. תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בבקשה המלצות ואיך ולחפש מחשב לאמא מחשב קל עד ק"ג עם skype מצלמה לא יקר האם טאבלט עם מקלדת ? איך זה? http://www.bezeqstore.co.il/mini-laptop/pad_tf101.html?WT.mc_id=Google_Bezeqstore_Search&callBannerRef=Google_Bezeqstore_Search&gclid=CL-cy5ndhasCFQcNtAodzyOSzg תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש כמה המלצות לאפשרויות עבור סוכן מכירות. אני צריך אפשרות של חתימה(כלומר או מסך מגע או פץ עם עט). הוא צריך לעבוד עם אווטלוק אקצינג' של העבודה. ותוכנות של חברות ביטוח, לא יותר מדי. האם יש אפשרות להתקין על ה-I-PAD תוכנה של השתלטות על מחשב העבודה דרך VPN? או כל טאבלט בסגנון מומלץ. כמו כן, מחפש המלצה למחשב נייד בעל מסך מגע 12.1/13.3 ומחשב נייד בעל מסך רגיל 12.1/13.3 בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מתנת יום הולדת לסבא וסבתא מכל הבנים שלהם (אמא ודודים)... זה מחשב בסיסי מאוד לוורד ואינטרנט, משהו שבתכלס כל מחשב ישן יכול היה לעשות, האם בכלל יש טעם להשקיע כ"כ הרבה או שמספיק לקנות משהו פשוט עם CORE 2 DUO באזור ה2000? כמובן שאני מחפש שילוב של מחשב שיעשה את העבודה לכמה שנים לפחות במחיר טוב (כמו כולנו). אני עוד מתלבט לגבי "השקעה" בI3.. ♠ * מטרות המחשב? לדוגמה: וורד ואופיס, אינטרנט, שימושים בסיסיים ביותר. * גודל המסך- 15.6 אני מאמין, מדובר במחשב ביתי שלא מיועד להילקח לנסיעות. * משקל רצוי - לא משנה, המחשב יישאר בבית רוב הזמן - הוא נייד כדי לחסוך במקום כשלא משתמשים בו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI תמיד נ…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, עריכה גרפית דו מימדית. * גודל המסך? 13- 14 " * משקל רצוי? עד 2.300 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3 רצוי * בלוטות? ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD, צורב יהיה נחמד * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי מאוד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה לחברה, אך כן למינימום אחריות 3 שנים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ה WIN 7 starter חוקי לחלוטין והאופיס חוקי ל 30 יום , אבל הוורד והאקסל נשארים האם זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עקרונית אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים בסיסיים, בעיקר שקשורים ללימודים. אין לי ממש תקציב, מה שחשוב לי שהמשחק ירוץ סבבה ויפעיל תוכנות בסיסיות בלי יותר מדי קושי (מינימום מחיר מבחינתי זה טוב, אם צריך טיפה יותר גם בסדר). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מהאתר של אינטל: האם זה אומר שאני לא יכול להפעיל סרטים שהורדתי מהאינטרנט דרך WIDI?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מאמין שאפשר להשתמש בכולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500, אבל אם ממש לחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה סדרות וסרטי HD 720P/1080P, וכן משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר, לדוגמא modern warfare' bad company' , או משחקים כמו WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell2209wa-1680X1050' טלוויזיה מחוברת בHDMI, 1360…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ועבודת משרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis,Meal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 אם זה ממש משדרג את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, תיכנות, קצת משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + משחקים "קלים" א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית 4. ה…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי ווסטרוו 3550 ומשום מה הhdmi out וה- bluetooth לא עובדים.. הדריברים הכי עדכניים מותקנים(אחרי הסרבול של ההורדה שלהם מהאתר של דל) אבל כשאני מחבר את הHDMI לא קורה כלום. לגבי הBLUETOOTH - אין אפשרות לשנות שום הגדרה שלו כמו לכבות או להפעיל או משהו וכמובן שלא לחבר ציוד כזה או אחר - רק אשף העברת קבצים. אשמח לעזרה בנושא..
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לצבא, שישמש לאינטרנט,סרטים(גם HD), ומשחקים בקטנה(בעיקר מנגר) אני לא רוצה מחשב עם מסך 15, זה גדול מדי חשבתי על נטבוק ASUS 1215N או 1215B שאני לא מצליח להבין מה עדיף מהם, הבעיה עם הB גם שהוא עדיין לא בייבוא רשמי אני לא יודע אם כדאי נטבוק אבל, אם זה באמת מספיק מהיר, מצד שני קשה למצוא NOTEBOOKS עם מפרט טוב ועם מסך שהוא לא 15.6 אז אני צריך המלצות, אם למישהו יש נסיון עם הנטבוק תקציב: 2.5K מקסימום, עדיף פחות - יותר לכיוון ה2 *מעדיף שיהיה גם יציאת HDMI
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בעקבות הדיון שפתחתי לפני חודשיים בערך שבו חיפשתי מחשב נייד 13.3` , הגעתי ל 3 דגמים סופים. המחשב הראשון : HP ProBook 4330s I5 2420M השני: HP Probook 6360B והשלישי : lenovo Thinkpad E320 I3 - דגם יחיד בסדרה בעל מסך מט. מבחינת נוחות - ה E320 מנצח לדעתי בגלל ה THINKPAD ( יצא לי לראות את המחשב) אבל מפריע לי קצת עניין המעבד. (באותו מחיר אפשר להביא מחשב חזק יותר + כול הדרישות) HP-ה 4330s מעוצב היטב לדעתי - אבל חוץ מזה אני לא רואה משו "מיוחד " בו. (חיסרון - המחשב מכיל כונן DVD שאין לי בו צרוך) ה 6360B זהה ל E320 מבחינת PAD ( לפחות לפי התמונות). עניין נוסף לא פחות חשוב האחריות : IBM מטפלת במחשבי LENOVO THINKPAD שזה פלוס רציני מבחינתי. בקשר ל HP , אין לי מושג על איכות השירות שלהם …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשום לכולם! מאוד התרשמתי מהידע הנרחב של חברי הפורום(שגילית רק עכשיו דרך גוגל) לצערי, התקלקל לי המחשב בן ה-4 שלי והגיע הזמן למחשב חדש. הציעו לי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/s2waregq שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS חדשים, גם קצת SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-